2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ben oğlumda lierac krem kullandım hiç çatlak olmadı bende.

Evet onu biliyorum ben de. Hatta ben çantamı bırakmadan çantamda su yada ilaç varsa çıkarıp koyarım oraya. Yapısını bozuyormuş. Ama dediğim gibi zararsız deseler de ben o yürüyerek geçtiğimiz yerdengeçmiyorum avm lerde

Bende kusma yok iştahım aynı ama henüz kilo almadım 11. Haftaya girdim normal mi sizce

Kızlar bel ve bacak destekli hamile yastığı almak istiyoeum ancak karar veremedim hep kötü yorumlar var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Merhaba, haftasonu havuzlu handan, yerli malı hamile yastığı aldım. Boyu 125 cm çok yerde kaplamıyor. Çok memnunum. Şuan 5 aylık hamileyim, baş tarafına çift yastık koyuyorum, reflü de olmuyor. Yastığın şekil ölçülerini bulabilirsen diktirebilirsin. Benim aldığımın içinde elyaf dolu, diğerlerinin içinde silikon toplarda olabiliyormuş.

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı.Her şey yolundaymıs cok şükür. Burun kemigini gördü. NT de 0.60mm dedi. Kıza benziyor gibi dedi.Ben sevinince bu haftada net bir sey diyemem dedi. kan sonucları haftaya çıkacakmış.Sizlerdende tahmin alabilir miyim ?

Eklentiler

• 20190903_091532.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51

Tmm canim ben hep satilan uzun uzun yapraklarını gormustuk bitki olarak denk gelmdim yada farketmedim ,icerde durması gerekiyorsa oglumla zor olur sanirim ama doguma yakin bende deniycem

Gunaydin kizlar benimde sabh randevum vardi tum gece uyuyamadim artik stresten mi hamilelikten mi bilmiyorum yari uyr gittim hastaneye ,olcumlerim 1hafta onde cikti su an 11 haftalik 41.5mm gorunuyorum hersy guzel dedi rahatsizliklarim icinde ilac yazdi
Tam 3kilo vermisim su anda 58.9 ciktim eve gidip kendi tartimlada bakmak istiyorum gerckten dogru mu

Bebegimde burda kocaman olmus gibi geldi gozume

Eklentiler

• 20190903_092420.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 51
seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz canım, ikili test için na zamana gün verdi, cinsiyet tahmini yaptı mı:)

Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Ben earth mamanın çatlaklar için sprey losyonunu aldım. Düzenli kullanmıyorum hiç ama kaşıntılarım başladı özellikle göğüslerimde. Artık kullanıcam. Bitince hindistan cevizi yağı düşünüyorum. Ya da şu karışımı yapmayı düşünüyorum Ender Saraç'ın bir videosunda izlemiştim.

50cc susam yağı
50cc kayısı yağı
3-4 kaşık saf aloe vera jel
15-20cc badem yağı

Masallah canim

Kızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyor birde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
Benimde dudağımın içinde çıkmıştı tuz bastım günde 2 defa öyle geçti.. Yoksa geçmiyor

Benim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sanki vucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor
Benim de Perşembe günü randevum. .Stresden uçuk çıktı dudağımda veee benimde kuyruk sokumum acıyor çok ofise minder siparişi verdim.

Ben de bugün ağlayarak uyandım uykumdan. Çok etkiledi rüya beni hala kendime gelemedim. Bebeğimin kalp atışları durmuştu ve cansız bedenini avuçlarımın arasına koyuyorlardı. Çok gerçek gibiydi çok kötü oldum eşim zor sakinleştirdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…