- 16 Eylül 2014
- 53
- 53
- 88
Günaydın, benim de bugün randevum.Benim bugün randevum var çok heyecanlıyım. Başka randevusu olan var mı?
Dr a sormadım ailemizdeki bir hamile gecen sene onu kullanmıştı. Çatlak kremleri içerisinde en çok ondan memnun kaldı onun tavsiyesi ile aldım. Doğal yağ olarak da zeytin yağı sürüyordu ama kokulara hassas olduğum için süremiyorum zeytinyağı
Günaydın güzel haberlerini alırız inşallah.Günaydın, benim de bugün randevum.
Tamam tşk ederim.Bir de dr banu çiftçinin kitabını aldım vücut losyanları yağlarınızı sürmeye devam edin bebeğe zararı olmaz onların yazıyordu.
Evet onu biliyorum ben de. Hatta ben çantamı bırakmadan çantamda su yada ilaç varsa çıkarıp koyarım oraya. Yapısını bozuyormuş. Ama dediğim gibi zararsız deseler de ben o yürüyerek geçtiğimiz yerdengeçmiyorum avm lerdeHanımlar günaydın mesajları okudum da güvenlik bir abim var çantalarımızı koyduğumuz cihaz var ya o cihaz cok zararlıymış bebeğe yedirilen yiyecekler ve hamileyken yediğimiz yiyecekler varken çantamızı oraya koymamamız gerekiyormuş besinler direk çekiyormuş kötü Işınları çantanın içinden yiyecekleri çıkarıp göstererek geçin. Bizim geçtiğimiz cihazdan daha çok zarar veriyormuş bilginiz olsun
Bende kusma yok iştahım aynı ama henüz kilo almadım 11. Haftaya girdim normal mi sizceTatlim Ben sporcuyum kilo olarak degil yaglanma olarak bakiyor Dr.lar kas oraninda zayifsa hamilelik zor gecer ve birde busurec icerisinde takipettiriyorki gereksiz kilo alimin olmasin... bence diyetisyen iyi olur hatta Ben bile dusunuyorum 50kg ile hamile kaldim 9haftaligim cogul gebelik 1kilo aldim normal gidiyor suan bakalim
Merhaba, haftasonu havuzlu handan, yerli malı hamile yastığı aldım. Boyu 125 cm çok yerde kaplamıyor. Çok memnunum. Şuan 5 aylık hamileyim, baş tarafına çift yastık koyuyorum, reflü de olmuyor. Yastığın şekil ölçülerini bulabilirsen diktirebilirsin. Benim aldığımın içinde elyaf dolu, diğerlerinin içinde silikon toplarda olabiliyormuş.Kızlar bel ve bacak destekli hamile yastığı almak istiyoeum ancak karar veremedim hep kötü yorumlar var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Amin hepimizin inşaallahGünaydın güzel haberlerini alırız inşallah.
sonucu almaya gittin mi canımbenimde hcg m cok yuksek 106, pap 3.19
Yok canım hic zor degil annemin komsusunda vardi 1 ay once gittigimde kucuk bir saksiya ekti verdi 2 gunde 1 topragi nemli tutacak kadar suluyorum.gunesi sevmiyor ruzgari cok sevmiyor o yuzden kapi esigine aldim 1 ayda buyudu baya ucundan koparimca zaten daha kestigimde elime sıvılıgi geliyor.kabugunu soyup gobisine suruyorsun.istersen bazi yaglarla karistiripta surebiliyorsun boyle hem daha dogal hem kimyasal icermeden direk cildime degiyor.
Bendd utaniyorum ya hatta aliyorum ama ertesi gun kil kokleri siyah nokta nokta ve sert
Saglikli olsunda herseyin hayirlisi canim❤
Insallah döner normale ama ben gobegimi de aliyorum belki benim dönmezAynen canim onemli olan bebeklerimiz dogumdan bi süre sonra eskiye donuyorlar
seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz canım, ikili test için na zamana gün verdi, cinsiyet tahmini yaptı mı:)Gunaydin kizlar benimde sabh randevum vardi tum gece uyuyamadim artik stresten mi hamilelikten mi bilmiyorum yari uyr gittim hastaneye ,olcumlerim 1hafta onde cikti su an 11 haftalik 41.5mm gorunuyorum hersy guzel dedi rahatsizliklarim icinde ilac yazdi
Tam 3kilo vermisim su anda 58.9 ciktim eve gidip kendi tartimlada bakmak istiyorum gerckten dogru mu
Bebegimde burda kocaman olmus gibi geldi gozume
Ben earth mamanın çatlaklar için sprey losyonunu aldım. Düzenli kullanmıyorum hiç ama kaşıntılarım başladı özellikle göğüslerimde. Artık kullanıcam. Bitince hindistan cevizi yağı düşünüyorum. Ya da şu karışımı yapmayı düşünüyorum Ender Saraç'ın bir videosunda izlemiştim.Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Masallah canimGunaydin kizlar benimde sabh randevum vardi tum gece uyuyamadim artik stresten mi hamilelikten mi bilmiyorum yari uyr gittim hastaneye ,olcumlerim 1hafta onde cikti su an 11 haftalik 41.5mm gorunuyorum hersy guzel dedi rahatsizliklarim icinde ilac yazdi
Tam 3kilo vermisim su anda 58.9 ciktim eve gidip kendi tartimlada bakmak istiyorum gerckten dogru mu
Bebegimde burda kocaman olmus gibi geldi gozume
Benimde dudağımın içinde çıkmıştı tuz bastım günde 2 defa öyle geçti.. Yoksa geçmiyorKızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
Benim de Perşembe günü randevum. .Stresden uçuk çıktı dudağımdaBenim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sankivucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor
Ben de bugün ağlayarak uyandım uykumdan. Çok etkiledi rüya beni hala kendime gelemedim. Bebeğimin kalp atışları durmuştu ve cansız bedenini avuçlarımın arasına koyuyorlardı. Çok gerçek gibiydi çok kötü oldum eşim zor sakinleştirdi :/Kızlar bugün rüyamda bebişimi gördüm yaaa nasıl bir duygu bu böyle. Emziriyodum süt gelmiyordu ağlaya ağlaya göğsümü sıka sıka sağıyodum herkes delirme canın çok yanar diyodu olsun sıkın nolur canım yansın ama oğlum doysun aç kalmasın nolur diye ağlıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?