- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sorma canım inşallahİnşallah gönlünce olur canım ya çalışan annenin de bu zorluğu var
Canım çok geçmiş olsun, nasılsınız? Gittin mi doktora?Kızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Alnı morardi sisti birazdoktora giturmek gerekir mi acaba cok fena carpti ya.ah be saniyelik bu kazalar.
Sorma kankam ya beni çok iyi anlıyorsun tahmin edebiliyorsun ruh halimiAyyy Allahim imsallah kanka inan senin kadar sevinirim. Yaz boyu zaten cekiyosun .
Ayyy daraldim vallaÇocukla tatil eziyet vallaBizde denize gittik bugün eşimde geldi o olmasına rağmen dediğin gibi orda durmaz peşinde koştur eve gel yıka kendin yıkan çamaşırları yıka as yemek haZırla yedir topla Ayyy darlandımm Yolculuk nereye dünüşşş yoksa adayamı geliyorsunuz
Canım takip et göz kayması bilinç bulanıklığı uyuklama vs olursa götürün hemen de uyutmaçok geçmiş olsun
Kizlar hepinize tesekkur ederim.Canım çok geçmiş olsun, nasılsınız? Gittin mi doktora?
Gidikte nanay donusteCok yoruldum kizlar yaa 2cocukla vakiz haizrlamak ikisininde herseyini her cesit kiyafetini almak ,bir yandan kirli seperini eritmek Allahim geberdim resmen bunun bide donusu var tabi
Yola cikarken bi nanaylandik 2ye kdar bi uyumadi zaten 3te bida agladi emzirdim kalktim artik namaz vakri girince namaz kilip ciktik cikarken yine agladi baktiki odada kimse yok cikmis gelmis uykusu acildi ablasida kani kaynadi sevdi optu hemenn kacti uykusu uyutamadim canima okudu valla bana gicik kapti dirsek atiyo basimi aciyoGidikte nanay donusteben bu seneki 3. Yolculuguma çıkıyorum. Bizim de bu akşam uçak var bakalım bizim ki yıkacak mı uçağı merakla bekliyorum
Ins isiniz ayarlanir canim stres olmaSorma kankam ya beni çok iyi anlıyorsun tahmin edebiliyorsun ruh halimi
Ayyy daraldim valla,kiz istemeye adaya geliyok hazirlanmadinizmi yoksa . Marmaris askoo
Hala yoldayiz galiba sigaraya baslicam :) . Az kaldi acaip zorladi .Lostinparadise çok şükür bişey olmamış kuzum ferhatçığa bizimde bu akşam bir deniz bir kara yolculuğumuz var hepimize hayırlı yolculuk o zaman Kızlar Marmaris ne güzeldir şimdi ya
Hayatta inanmamHala yoldayiz galiba sigaraya baslicam :) . Az kaldi acaip zorladi .
İnşallah kuzum inşallahIns isiniz ayarlanir canim stres olma
Hahaha dunus valla canim sigara istiyor (daha once icmedim icsem heralde bogulurumHayatta inanmamiçeceğine dünüş gemide aralıksız bir saat koşturduk herkesi selamladık yemek yiyenlerden birer yudum aldık babasına verdim şimdi az yolumuz kaldı şükür . Sonrası yarım saatlik bir araba yolculuğu .
Benim şalteri indirdikleri için buzlugymdaki herşey bozulmustu. Ama senin dedigin neden olur bilemedim canimKızlaar evime kavuştum ama dert bitmiyor, buzdolabımın alt tarafı soğutmuyor, hiç
Başına gelen oldu mu ya böyle bişey
O da ilk evlendiğim sene başıma geldi kuzum ama bunda yaz boyu kapalıydı dolap ve kapağını da açık bırakmıştımBenim şalteri indirdikleri için buzlugymdaki herşey bozulmustu. Ama senin dedigin neden olur bilemedim canim
Canım gemide cok iyidik te arabaya geçince kustu baya kötü oldu yavrum . Bugün de babaannesine bırakıp imam nikahına gittik alışveriş yaptık eşimle o kadar iyi geldi ki az da olsa yalnız takılmakHahaha dunus valla canim sigara istiyor (daha once icmedim icsem heralde bogulurum) iste oyle bi efkar bunalma seysi :)ayy citlenbigim benim minnos gelincigim masa masa dolasmis :) .naptiniz nasil gecti canim
Canım eşimin mesleği ya ona sordum gaz kaçırmıştır dolap servis çağırsınlar 300 TL ye falan hallolur dedi büyük bi sorun gibi durmuyor yaniKızlaar evime kavuştum ama dert bitmiyor, buzdolabımın alt tarafı soğutmuyor, hiç
Başına gelen oldu mu ya böyle bişey
Ay canımsın çok sağol kuzum, ben de keşke madamım girebilse de belki bir fikri olur demiştim eşinin mesleğini azıcık hatırladım çünkü. Çağırdık kuzum salıya geleceklermiş inşallah hemen hallolurCanım gemide cok iyidik te arabaya geçince kustu baya kötü oldu yavrum . Bugün de babaannesine bırakıp imam nikahına gittik alışveriş yaptık eşimle o kadar iyi geldi ki az da olsa yalnız takılmakasıl yarın napacağız bakalım saat 5 ten sonra full yokuz Düğün var ya
Canım eşimin mesleği ya ona sordum gaz kaçırmıştır dolap servis çağırsınlar 300 TL ye falan hallolur dedi büyük bi sorun gibi durmuyor yaniİnşallah öyledir .
Ohh ne guzel yaa cnm sevindim azcik motive ol mutlu ol resetlendinn :). Kiminn dugunu canim hayirli olsun mutkuluklar dilerim , kiiz aman oyalasin bebennesi al sağa torun die atmak lazim bazende :)Canım gemide cok iyidik te arabaya geçince kustu baya kötü oldu yavrum . Bugün de babaannesine bırakıp imam nikahına gittik alışveriş yaptık eşimle o kadar iyi geldi ki az da olsa yalnız takılmakasıl yarın napacağız bakalım saat 5 ten sonra full yokuz Düğün var ya
Canım eşimin mesleği ya ona sordum gaz kaçırmıştır dolap servis çağırsınlar 300 TL ye falan hallolur dedi büyük bi sorun gibi durmuyor yaniİnşallah öyledir .
Hadi bakalım inşallah o gün hallederlerAy canımsın çok sağol kuzum, ben de keşke madamım girebilse de belki bir fikri olur demiştim eşinin mesleğini azıcık hatırladım çünkü. Çağırdık kuzum salıya geleceklermiş inşallah hemen hallolur
Yakın bi arkadaşımın düğünü dünüş.Ohh ne guzel yaa cnm sevindim azcik motive ol mutlu ol resetlendinn :). Kiminn dugunu canim hayirli olsun mutkuluklar dilerim , kiiz aman oyalasin bebennesi al sağa torun die atmak lazim bazende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?