2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok ben yeni yaptirdim da. Daha kimse yaptirmadi mi bilemedim şuan ama cevap veriyorum kolumuzun biri çok kizardi. Hafif ateşte oldu. O yuzden ilk gün iki kez, sonraki gün de 1 kez calpol verdim
Tarihe bakmadım ki ben de, önce sen doğurdun diye dedim
Bununla geçmiş olsun, şifa olsun.

Kanka bu seneyi boyle idare ette bari belki 2.doneme kres dusunursunuz ? Bebce kp de gelir ara ara.
Kreş zaten aklımda ama çook küçük geliyor kuzum ya ama az önce müdür yardımcımız aradı galiba biziö iş olacak kankam yani kimseye muhtaç olmadan babasıyla büyütcez sanırım

Yok kuzum annem de başka şehirde, bunun işi gücü başka çocuğu olmayınca asla bırakmıyor peşimizi asla
Ah canım benim Allah kolaylık versin inşallah ayarlarlar da gerek kalmaz babasıyla halledersniz. Hani evi ayrı olsa akşam evine gitse falan neyse de bi de anlaşamayınca aynı evde zor olur düşünmek istemiyorum şahsen

Hem de ne zor olacak kuzum inşallah ayarlanır bir sorun çıkmazsa müdür yardımcısı ayarlarız demiş bakalım . Zaten yaz boyu dişim sıka sıka bir hal oldum bir de benim evimde kombo olurdu yani hiç güzel olmayacak

İnşallah gönlünce olur canım ya çalışan annenin de bu zorluğu var

Hosgeldin .hahahahah yaa tek gidebilme istegini iliklerimde kemiklerimde hissettim . Ins böğün gidersin . Bnde napim memecilik oyniyoruz cinarla bil bakalim meme kim

Hosgeldin .hahahahah yaa tek gidebilme istegini iliklerimde kemiklerimde hissettim . Ins böğün gidersin . Bnde napim memecilik oyniyoruz cinarla bil bakalim meme kim
Dur tahmin edeyiiiim...
Aşağı yukarı 1.60 boylarında ve yine aşağı yukarı 60 kilo bir meme galiba
Bizimki de beni görünce şütümmm diyo.
Öyle bi bağlılık bizdeki

Kızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Alnı morardi sisti biraz doktora giturmek gerekir mi acaba cok fena carpti ya.ah be saniyelik bu kazalar.

Canım takip et göz kayması bilinç bulanıklığı uyuklama vs olursa götürün hemen de uyutma çok geçmiş olsun

Ah canim gecmis olsun

Dur tahmin edeyiiiim...
Aşağı yukarı 1.60 boylarında ve yine aşağı yukarı 60 kilo bir meme galiba
Bizimki de beni görünce şütümmm diyo.
Öyle bi bağlılık bizdeki
Hahahaha yes yes yes kilom suan 60 ama sen beni bide diyetten sonra gor sifir beden neki -1bedene dusucem boyumda 163 3cmden cok seyler farkeder . Yeeeeaaaaa agzini yerim ne tatli masallah gozumde canlandi şütüümmm die bagrinan bi citlenbik . Bak benimki memeyi o kdar seviyo hatta aşuk kqra sevdali meme demiyo cok mutluyda esref saatiyse mamam dio bide elimden tutar otutrur beni eeee sonrasi anladin sen anacim ıh ıh ıh

Ayyy canim yaa icim sizladi valla yavrum heveside kursaginda kaldi desene .goturdunmu canim naptin ?

Cok yoruldum kizlar yaa 2cocukla vakiz haizrlamak ikisininde herseyini her cesit kiyafetini almak ,bir yandan kirli seperini eritmek Allahim geberdim resmen bunun bide donusu var tabi
Çocukla tatil eziyet valla Bizde denize gittik bugün eşimde geldi o olmasına rağmen dediğin gibi orda durmaz peşinde koştur eve gel yıka kendin yıkan çamaşırları yıka as yemek haZırla yedir topla Ayyy darlandımm Yolculuk nereye dünüşşş yoksa adayamı geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…