Tarihe bakmadım ki ben de, önce sen doğurdun diye dedimYok ben yeni yaptirdim da. Daha kimse yaptirmadi mi bilemedim şuanama cevap veriyorum kolumuzun biri çok kizardi. Hafif ateşte oldu. O yuzden ilk gün iki kez, sonraki gün de 1 kez calpol verdim
Kreş zaten aklımda ama çook küçük geliyor kuzum ya ama az önce müdür yardımcımız aradı galiba biziö iş olacak kankam yani kimseye muhtaç olmadan babasıyla büyütcez sanırımKanka bu seneyi boyle idare ette bari belki 2.doneme kres dusunursunuz ? Bebce kp de gelir ara ara.
Kız gittim çöpe baktım kutusu var indirmişler içindekiniHahahaha istemsiz guldum . Gercekten bazende boyle sacma salak seyler yasiyoruz iste. Sohpene uzuldum ama bak kediye diyeydin bul getir baluk ismarliim diye
Ah canım benim Allah kolaylık versin inşallah ayarlarlar da gerek kalmaz babasıyla halledersniz. Hani evi ayrı olsa akşam evine gitse falan neyse de bi de anlaşamayınca aynı evde zor olur düşünmek istemiyorum şahsenYok kuzum annem de başka şehirde, bunun işi gücü başka çocuğu olmayınca asla bırakmıyor peşimizi asla
Hem de ne zor olacak kuzum inşallah ayarlanır bir sorun çıkmazsa müdür yardımcısı ayarlarız demiş bakalım . Zaten yaz boyu dişim sıka sıka bir hal oldum bir de benim evimde kombo olurdu yani hiç güzel olmayacakAh canım benim Allah kolaylık versin inşallah ayarlarlar da gerek kalmaz babasıyla halledersniz. Hani evi ayrı olsa akşam evine gitse falan neyse de bi de anlaşamayınca aynı evde zor olur düşünmek istemiyorum şahsen
Yok cnm olmadım da olacam insBen oldum canım 2 dozunu da, sen olmadın mı
İnşallah gönlünce olur canım ya çalışan annenin de bu zorluğu varHem de ne zor olacak kuzum inşallah ayarlanır bir sorun çıkmazsa müdür yardımcısı ayarlarız demiş bakalım . Zaten yaz boyu dişim sıka sıka bir hal oldum bir de benim evimde kombo olurdu yani hiç güzel olmayacak
HosgeldinNoolsun gelmemişim ne zamandır mesajları okuyodum bitiremedim.
Aynı be ya her şey, şükür.
O kadar aynı ki öyle aynı yani, burnumda bebelerin özgürleşmesi ve bağımsızlaşması tütüyor.
2 gündür markete gidicem mesela, öyle bi gidememek.
La pet alcam ya pet, bi gideyim.
Ama tek gideyim.
Neyse yarın gitmeyi planlıyorum
Sen napıyosun
Ayyy Allahim imsallah kanka inan senin kadar sevinirim. Yaz boyu zaten cekiyosun .Kreş zaten aklımda ama çook küçük geliyor kuzum ya ama az önce müdür yardımcımız aradı galiba biziö iş olacak kankam yani kimseye muhtaç olmadan babasıyla büyütcez sanırım
Kuzum özge bexirciyi tKibe aldim ama göremedim duyurusunu başlayınca beni unutma bende başlayacak insŞifa olsun canim
Daha önce hikayede paylasti ama post olarak bende göremedimKuzum özge bexirciyi tKibe aldim ama göremedim duyurusunu başlayınca beni unutma bende başlayacak ins
Dur tahmin edeyiiiim...Hosgeldin.hahahahah yaa tek gidebilme istegini iliklerimde kemiklerimde hissettim . Ins böğün gidersin . Bnde napim memecilik oyniyoruz cinarla bil bakalim meme kim
Canım takip et göz kayması bilinç bulanıklığı uyuklama vs olursa götürün hemen de uyutmaKızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Alnı morardi sisti birazdoktora giturmek gerekir mi acaba cok fena carpti ya.ah be saniyelik bu kazalar.
Ah canim gecmis olsunKızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Alnı morardi sisti birazdoktora giturmek gerekir mi acaba cok fena carpti ya.ah be saniyelik bu kazalar.
Hahahaha yes yes yes kilom suan 60 ama sen beni bide diyetten sonra gor sifir beden neki -1bedene dusucemDur tahmin edeyiiiim...
Aşağı yukarı 1.60 boylarında ve yine aşağı yukarı 60 kilo bir meme galiba
Bizimki de beni görünce şütümmm diyo.
Öyle bi bağlılık bizdeki
Ayyy canim yaa icim sizladi valla yavrum heveside kursaginda kaldi deseneKızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Çocukla tatil eziyet vallaCok yoruldum kizlar yaa 2cocukla vakiz haizrlamak ikisininde herseyini her cesit kiyafetini almak ,bir yandan kirli seperini eritmek Allahim geberdim resmen bunun bide donusu var tabi
Dönüşü bana sor ben anlatirim sanaCok yoruldum kizlar yaa 2cocukla vakiz haizrlamak ikisininde herseyini her cesit kiyafetini almak ,bir yandan kirli seperini eritmek Allahim geberdim resmen bunun bide donusu var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?