2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Avm ve havalimanlarında geçtiğimiz kapılar zararsız diye biliyorum. Banu Çiftçi dahil bir kaç doktordan duymuştum. İnşallah öyledir 2 kere bende avm de geçtim.

Ölçülerini buldum aslında anneme söyledim bakiyim bir dikebilirsem dikiyim dedi. Yoksa havuzlu hana gidiyim bende teşekkür ederim.

Havaalani ve avmlerden gectigimiz guvenlik kapilarinin hic bir zarari yok, xray isini sadece cantalarin gectigi bantta var. Kizima hamileyken doktorum da aynisini demisti, ben de geciyorum havalimaninda.

Kızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyor birde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
Benimde dis etlerim sisti aksam. Guzelce dişlerimi fircaladim. Tuzlu suyla gargara yaptim. Ama aft icin ne yapilabilir bilmiyorum

Benimde dis etlerim sisti aksam. Guzelce dişlerimi fircaladim. Tuzlu suyla gargara yaptim. Ama aft icin ne yapilabilir bilmiyorum
Aft için karbonat en etkili. Elinizle direk toz olarak sürün. Ara ara karbonatlı suyla gargara yapın. 1 günde etkisini görürsünüz.

Merhaba güzel annişler nasılsınız?
Bayadır girmiyorum sayfaya cinsiyet öğrenen var mı ben iki hafta sonra gidicem ama zaman geçmiyor

offf sorma aynı sıkıntı bende de var ve zaten problemliyim tuvalet konusunda bide bende mide bulantısı yapiyor çıkamamak

dün de konusu geçti . Demir bende kabızlık yaptı mesela. Kuru kayısı iyi geliyor

Bana da kayısı iyi geliyor ama 2-3 gün arada mutlaka tıkanıklık yaşıyorum. demir ilacı kullanmadım henüz vimesa ilac kullanıyorum sadece oda kabızlık önleyici

Bana da kayısı iyi geliyor ama 2-3 gün arada mutlaka tıkanıklık yaşıyorum. demir ilacı kullanmadım henüz vimesa ilac kullanıyorum sadece oda kabızlık önleyici
bir kaç kez başıma geldi benimde . kayısı da buldum çareyi ve bol su içmekte tabi. bir hafta falan yapamasam çatlarım kız ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…