- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Avm ve havalimanlarında geçtiğimiz kapılar zararsız diye biliyorum. Banu Çiftçi dahil bir kaç doktordan duymuştum. İnşallah öyledir 2 kere bende avm de geçtim.Yok malesef kapıdan geçiriyorlardı, benim oğlumda karnım da büyüktü çok ısrar ettim geçmemek için mecburen kapıdan geçtim. Ama Banu Çiftçi’nin videolarında kapı metal dedektörü x ray ışını yok hamileler geçebilir diyor.
Ölçülerini buldum aslında anneme söyledim bakiyim bir dikebilirsem dikiyim dedi. Yoksa havuzlu hana gidiyim bende teşekkür ederim.Merhaba, haftasonu havuzlu handan, yerli malı hamile yastığı aldım. Boyu 125 cm çok yerde kaplamıyor. Çok memnunum. Şuan 5 aylık hamileyim, baş tarafına çift yastık koyuyorum, reflü de olmuyor. Yastığın şekil ölçülerini bulabilirsen diktirebilirsin. Benim aldığımın içinde elyaf dolu, diğerlerinin içinde silikon toplarda olabiliyormuş.
Havaalani ve avmlerden gectigimiz guvenlik kapilarinin hic bir zarari yok, xray isini sadece cantalarin gectigi bantta var. Kizima hamileyken doktorum da aynisini demisti, ben de geciyorum havalimaninda.Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Benimde dis etlerim sisti aksam. Guzelce dişlerimi fircaladim. Tuzlu suyla gargara yaptim. Ama aft icin ne yapilabilir bilmiyorumKızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
sey idrarinda gorunmesi etkilemez yani icin rahat olsun :
Bu testleri aile hekimi yapıyor mu?Valla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olur
Aft için karbonat en etkili. Elinizle direk toz olarak sürün. Ara ara karbonatlı suyla gargara yapın. 1 günde etkisini görürsünüz.Benimde dis etlerim sisti aksam. Guzelce dişlerimi fircaladim. Tuzlu suyla gargara yaptim. Ama aft icin ne yapilabilir bilmiyorum
ikili test hastanede yapılıyor diye biliyorum canım. Ben hiç duymadım sağlık ocağında yaptıran .Bu testleri aile hekimi yapıyor mu?
Sağlık ocağında yapılmıyor ama devlet hastanesinden randevu alıp yaptırılıyorBu testleri aile hekimi yapıyor mu?
offf sorma aynı sıkıntı bende de var ve zaten problemliyim tuvalet konusunda bide bende mide bulantısı yapiyor çıkamamak1.75 boyum 78 79 kiloyum
75le hamile kaldım .
Diyetisyen e gittim özel de nerdeyse 4.aya geçmişsin bu vakitte n sonra kilo verdiren diyet yapamayız ama sabit kalması için uğraşalım dedi bundan sonra en fazla 6kilo ile bitir dedi
Ama afedersin iki gün tuvalet e çıkmayınca bi kilo alıyorum
dün de konusu geçti . Demir bende kabızlık yaptı mesela. Kuru kayısı iyi geliyorofff sorma aynı sıkıntı bende de var ve zaten problemliyim tuvalet konusunda bide bende mide bulantısı yapiyor çıkamamak
Aynı dertten bende muzdaribim. Bir haftayı buluyor tuvalete çıkmam. Zeytinyağı içiyorum sabahları aç karnına. Benim sabahları bulantim yok. O yüzden icebiliyorum.dün de konusu geçti . Demir bende kabızlık yaptı mesela. Kuru kayısı iyi geliyor
oo bir hafta cok uzun bir süre. Doktoruna danışsan mı acaba .?Aynı dertten bende muzdaribim. Bir haftayı buluyor tuvalete çıkmam. Zeytinyağı içiyorum sabahları aç karnına. Benim sabahları bulantim yok. O yüzden icebiliyorum.
dün de konusu geçti . Demir bende kabızlık yaptı mesela. Kuru kayısı iyi geliyor
bir kaç kez başıma geldi benimde . kayısı da buldum çareyi ve bol su içmekte tabi. bir hafta falan yapamasam çatlarım kız benBana da kayısı iyi geliyor ama 2-3 gün arada mutlaka tıkanıklık yaşıyorum. demir ilacı kullanmadım henüz vimesa ilac kullanıyorum sadece oda kabızlık önleyici
Çok acıyor tuzla yaptım bende inşallah geçerBenimde dudağımın içinde çıkmıştı tuz bastım günde 2 defa öyle geçti.. Yoksa geçmiyor
geçmiş olsun canım , arkadaşlar gayet güzel öneriler vermiş umarım işe yararlar.Çok acıyor tuzla yaptım bende inşallah geçer
Teşekkür ederim canım inşalalhgeçmiş olsun canım , arkadaşlar gayet güzel öneriler vermiş umarım işe yararlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?