2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kizlar kac zamandir yazicam bir turlu denk gelmedi cinari salliyorken yazayim dedim. Sleepyle ilgili sorun yasamistik 6numarinda hatirlarsiniz belki bez arayisina gitmistim. Tesadufen baby me'nin kilot bezini aldim hic aklimda yokken yani, bez cok guzel tam gece icin ideal 6 numarasi cok iyi oldu cinara 5numara epey sikardi bez baya kalin ama bama kenarlari dar gibi geldi dolu dolu yumusak kaka yapan bir bebeknicin ideal olmaz diye dusunuyorum bizimkini biliyosunuz pohuda kiymetli oldugu icin sorun yasamadim sonra baby me'nin bife cirtli bezini deneyim dedim aloe verali olan cesitini aldim bi arkadasim 4yasindaki ogluna 5num kullaniyomus cocuk 25kiloya yakin bana dediki nie 6aliyosun 5de olur dedim ulan bide onu dinliim ve gercekten 5num cok iyi oldu sıkmadi hic sleepynin 5numarasindan buyuk 6 numarasiyla ayni hagta bir tik buyuk bile diyebilirim... bu bezden cok memnun kaldim hem gecee hem gunduz icin ideal geldi . Bez az kalmisti bidaha alayim dedim baska cesit almisim eve gelince anladim bunun ici yesil cinara pek iyi gelmedi pipisi bile ilk zaman pisik oldu bu cesitini sevmedim cokda emici diyemem . Bez degistirme dusunceniz varsa baby me aloevera hem gece hem gunduz icin 10 numara 5numara 50li paketi 64 tlydi ben artik bununda devam edicem. Kilot bezide hala var onu sadece gece takiyorum gece icin gercekten cok guzel ama bidaha almam onuda zor olur onumuz kis tepine tepine takiyordum . Foto ekledim ortadaki memnun kalmadigim onun solundaki cok iyi sagindakide kilot bez olan cesiti . Okuduysaniz muah :)

Eklentiler

• 20210911_120301.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 23
Kuzum ortası yeşil olandan geçen yaz almıştım bende pek sevmemiştim onu. Aloeveralısını denemedim belkim deneriz sağol bende sleepynin aktivite bezini aldım oda limon yağlıymış Pişik yapıyor bizim hanımı kızarıyor hemen poposu. Bi normal bi limonlu takıyorum bende bitsin diye

Evt cnm asla uzun birakmaya gelmiyo ustude tiftikleniyo hemen bezin . Yaa cnm bem daha hic bi cesitine yanasmam sleepynin ,ama islak memdili ideal onu almaya devam ederim . . Demekki asitimi artiyoki acaba limonla birlesince . Ayy benim defne hic pisik falan olmazdi yaa cinar acaip hassas . Hemen etkiliyor

Kizlar abur cubur olarak ne yiyor cocuklariniz? Defne bubayda daha cubuk kraker bile yemiyordu ama 2
Cocugu koruyamiyosun hic , ucundan kenarindan derken bide bakiyorumki ooo baya yiyo adam suan mesela gofret yedi 2 parcaya yakin kat kat varya ici hidnistancevizli :/

Valla benimki de baya yiyor baya abide gördükçe mama mama diye diye alesef 2,ler biraz çabuk tanisti

pinkim baby turco ıslak mendil aldım ben cok memnunum sleepy gibi aynı içeriği de temiz. 90 lı hem bir paketi sleppy nin 40 şu. Fiyatı da daha uygun zaten

Boyle olsun istemezdim vijdan azabi cekiyorum bazen
kız dünüşşş be var vicdan azabı çekecek. Defnoş var evde o yerken görür ister çocuk benimde ikinci olsa engelleyemezdim yani boşuna üzme kendini. Bende yolculukta falan kraker petibör veriyorum oyalansın diye. Özenip hurma topu falan aldım yemedi eşek ev sahibimiz arada ağzına çikolata vermişti alıştı şimdi ben yerken görünce istiyor eskiden anlamıyordu Vermiyorum yine de . Ama mesela bugün pankek yaptım şeker vardı içinde verdim yine de . O kadar da kasmıyorum yani sıfır şekercilerden de olmayıvereyim

Evet dunus engellenmiyo gercekten .daha dogrusu herzaman engelleyemiyosun :). Sabah benimki cocokremli ekmek yedi :)) 4lokmacik :) ohhh profiterolude gommus selintosum :)))

İyi geceler. Abur cubur konusunda hic kısamadim. Tek yaptigim yemeklerini yedikten sonra vermek. Olabildigince kismaya calisiyorum. Eve toplu cikolata aldim. En azindan sayiyla kucuk kucuk parca yemis oluyorlar. Cips varsa 1 gunde degil de 3 4 günde yiyorlar o da her gün vermiyorum. Şimdi yusra okula baslayinca gündüz yeme durumu olmaz. Akşamdan akşama bazen ben evde birseyler yaparim bazen hazir veririm.

Bez konusunda bende daha ucuz bulup gecsek diyorum. Ama ben sleepyden memnunum siz nasıl değilsiniz sasiriyorum. Ben cogunlukla sık aliyorum ondan mi acaba. Yani bez dolsa bile aşağı sarkiyor ama topaklanma olmuyor..

BİM’in markası bile nerdeyse sleepy le aynı fiyat aijo Ucuz bez yok piyasada internetten toplu alınca 1 TL ye geliyor tanesi ondan ucuz bulursan bana da haber et

BİM’in markası bile nerdeyse sleepy le aynı fiyat aijo Ucuz bez yok piyasada internetten toplu alınca 1 TL ye geliyor tanesi ondan ucuz bulursan bana da haber et
Ya biz 80li paket aliyorduk burada o uygun gibiydi. Ama şimdi bulunmuyor. 40li 50 tlye aldim geçen netten hangi sitelerden aliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…