2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yine öyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri
Ah canim ben kg verdigim için herşeyi yenilemem gerekiyor. Ama ben cicekli nine pijamalariyla idare ediyorum. Gogus kuculdugu icin birazda sarktigi icin aslinda toparlayici çamaşır almam lazim.. belki onumuzdeki ay bu eksikleri alirim

valla biz kisitlamalar kalktikca gittik . Elleyerek almayi seviyorum . Evet cnm yaa duz beyaz kirmizi pembe siyab muhakkak lazim olur, bizim gecen kistan bisey olmaz defneye silbastan alinacak artik napalim canlarii sagolsun

Ay herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yine öyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri
Vallahi benimde yok hele biri meme cikarmaktan iyice sokuldu sokugunude dikmiyorum yenisinide almiyorum oyle yikansinda atayim.diye diye 1.5yas ettik bebeyi memeden mezun ederim onla

Ah canim ben kg verdigim için herşeyi yenilemem gerekiyor. Ama ben cicekli nine pijamalariyla idare ediyorum. Gogus kuculdugu icin birazda sarktigi icin aslinda toparlayici çamaşır almam lazim.. belki onumuzdeki ay bu eksikleri alirim
O toparlayici camasiri kayinvalidem 50 tl ye aliyormus tipine baksanda biseye tutmazsin valla dandik kumas yani .

Her ayin 14u gecesi sefamerve tofisa geziyorum kendime ciciler aliyorum yine bakindim ama bu defa ana yuregim diyorkiii durr yolcuu once bebelerine kislik kiyafet al

valla biz kisitlamalar kalktikca gittik . Elleyerek almayi seviyorum . Evet cnm yaa duz beyaz kirmizi pembe siyab muhakkak lazim olur, bizim gecen kistan bisey olmaz defneye silbastan alinacak artik napalim canlarii sagolsun
Kiz ankara soğumadı mı daha. Ben baya oldu, uzun bacak uzun kola gecirdim cocuklari

Nbb nin toparlayıcı sütyenleri cok iyi oluyormuş kuzum sen ne alıyorsun . Bi de instada bi kadın paylaşmıştı cok iyi bi sütyen diye istersen bulup atarım sana
Vallahi benimde yok hele biri meme cikarmaktan iyice sokuldu sokugunude dikmiyorum yenisinide almiyorum oyle yikansinda atayim.diye diye 1.5yas ettik bebeyi memeden mezun ederim onla
Kız sütyen yok içinde alt üst atlet don sadece indirimden pentiden almıştım yaz ortasında o işi öyle hallettim . Sütyen işini yani

Aşılarımızı olduk geldik teyzeleri iki gün yıkama dedi nedense. Dün yıkamıştım allahtan. Ateşini takip et dedi bi de su verilmiyormuş çocuk felci aşısından sonra bir buçuk saat haberiniz olsun ilk dozda da söylemişlerdi zaten de ayy ortalığı ayağa kaldırdık yine

Geçmiş oldun canım dün yaptırdım ben de.Banyo yapabilir dedi su içmeyin de demedi.Gerçi ben yaptırmadım banyo da.Benimki çok ağlamadı da ne doğru dürüst tartabildik ne boyuna bakabildik.Durmadı hiç

Oğlana aldım ben de eşofman falan.Pazarda pijama bulamadım onu netten söylicem.BiZim pazar sosyete pazarı marka hep daha uyguna satııyor.

Oğlana aldım ben de eşofman falan.Pazarda pijama bulamadım onu netten söylicem.BiZim pazar sosyete pazarı marka hep daha uyguna satııyor.
Ebet demistin daha once senin yuzunden pazar ruyasi gormustum yazmistim hatta hatirlarsin belki . Ankarafada var bi cok yerde gidebilsem.keske baftaya gideyim olmazsa yaa yarin sihhiyede kurulacak aslinda

O is deyince heycanlanmistim saha saha emcurme sutyenimi ay ben atleti hep bimden aliyorum cok guzel

Ayy kizlar okul beni cok yoruyor, 100 tane merdiven cikiyoruz cinar hic 1tane bile cikmiyor cani sagolsun kucagimda 100 cik 100 in gunde 400 merdiven ediyo

Ebet demistin daha once senin yuzunden pazar ruyasi gormustum yazmistim hatta hatirlarsin belki . Ankarafada var bi cok yerde gidebilsem.keske baftaya gideyim olmazsa yaa yarin sihhiyede kurulacak aslinda
Ben hep gidiyorum pazara oturduğum sokakta kuruluyor.Pandemi zamanı da gidiyorduk eşimle.Hatta bazen günde iki üç kere çıktığım oluyor.Eşimle ayrı,kızımla annemle ayrı,tek başıma ayrıBen hiç sevmezdim pazarı eşim alıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…