Ah canim ben kg verdigim için herşeyi yenilemem gerekiyor. Ama ben cicekli nine pijamalariyla idare ediyorum. Gogus kuculdugu icin birazda sarktigi icin aslinda toparlayici çamaşır almam lazim.. belki onumuzdeki ay bu eksikleri alirimAy herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yineöyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri
Ben pandemi surecinde hic magazadan alisveris yapmadım desem. Çünkü orda curcuna da bedenleri karıştırıyorum. Ya da kafadan fiyat hesaplamalarini yapamiyorumşimdilik yusraya biraz birşey aldim. Gecen yildan kalanlara bakmamistim. İnşallah birkac parca da olsa birseyler cikar. Çünkü okula gidince yetmeyecek gibi hissettim aldiklarimi birde okuldan da bazen yaptiklari konseptlere gore renkli giydirme durumlari oluyormuş galiba oyle de almak gerekecek.. montlar ve botlar oluyor gibiydi. Olmazsa kışa onlarda yenilencek
Vallahi benimde yok hele biri meme cikarmaktan iyice sokuldu sokugunude dikmiyorum yenisinide almiyorum oyle yikansinda atayim.diye diye 1.5yas ettik bebeyiAy herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yineöyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri
O toparlayici camasiri kayinvalidem 50 tl ye aliyormus tipine baksanda biseye tutmazsin valla dandik kumas yani .Ah canim ben kg verdigim için herşeyi yenilemem gerekiyor. Ama ben cicekli nine pijamalariyla idare ediyorum. Gogus kuculdugu icin birazda sarktigi icin aslinda toparlayici çamaşır almam lazim.. belki onumuzdeki ay bu eksikleri alirim
Ayrica delurme dunus az dantelli giy icin gecmesinAy herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yineöyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri
Kiz ankara soğumadı mı daha. Ben baya oldu, uzun bacak uzun kola gecirdim cocuklarivalla biz kisitlamalar kalktikca gittik . Elleyerek almayi seviyorum . Evet cnm yaa duz beyaz kirmizi pembe siyab muhakkak lazim olur, bizim gecen kistan bisey olmaz defneye silbastan alinacak artik napalim canlarii sagolsun
Maalesef canim almam gerekiyor. Bir tane olsun alirim mecburO toparlayici camasiri kayinvalidem 50 tl ye aliyormus tipine baksanda biseye tutmazsin valla dandik kumas yani .
Niye kiz indirimmi oluyor o günlerdeHer ayin 14u gecesi sefamerve tofisa geziyorum kendime ciciler aliyorum yine bakindim ama bu defa ana yuregim diyorkiii durr yolcuu once bebelerine kislik kiyafet al
Nbb nin toparlayıcı sütyenleri cok iyi oluyormuş kuzum sen ne alıyorsun . Bi de instada bi kadın paylaşmıştı cok iyi bi sütyen diyeAh canim ben kg verdigim için herşeyi yenilemem gerekiyor. Ama ben cicekli nine pijamalariyla idare ediyorum. Gogus kuculdugu icin birazda sarktigi icin aslinda toparlayici çamaşır almam lazim.. belki onumuzdeki ay bu eksikleri alirim
Kız sütyen yok içinde alt üst atlet don sadeceVallahi benimde yok hele biri meme cikarmaktan iyice sokuldu sokugunude dikmiyorum yenisinide almiyorum oyle yikansinda atayim.diye diye 1.5yas ettik bebeyimemeden mezun ederim onla
Geçmiş oldun canım dün yaptırdım ben de.Banyo yapabilir dedi su içmeyin de demedi.Gerçi ben yaptırmadım banyo da.Benimki çok ağlamadı da ne doğru dürüst tartabildik ne boyuna bakabildik.Durmadı hiçAşılarımızı olduk geldik teyzeleriiki gün yıkama dedi nedense. Dün yıkamıştım allahtan. Ateşini takip et dedi bi de su verilmiyormuş çocuk felci aşısından sonra bir buçuk saat haberiniz olsun ilk dozda da söylemişlerdi zaten de ayy ortalığı ayağa kaldırdık yine
Oğlana aldım ben de eşofman falan.Pazarda pijama bulamadım onu netten söylicem.BiZim pazar sosyete pazarı marka hep daha uyguna satııyor.valla biz kisitlamalar kalktikca gittik . Elleyerek almayi seviyorum . Evet cnm yaa duz beyaz kirmizi pembe siyab muhakkak lazim olur, bizim gecen kistan bisey olmaz defneye silbastan alinacak artik napalim canlarii sagolsun
Ebet demistin daha once senin yuzunden pazar ruyasi gormustum yazmistim hatta hatirlarsin belkiOğlana aldım ben de eşofman falan.Pazarda pijama bulamadım onu netten söylicem.BiZim pazar sosyete pazarı marka hep daha uyguna satııyor.
O is deyince heycanlanmistimNbb nin toparlayıcı sütyenleri cok iyi oluyormuş kuzum sen ne alıyorsun . Bi de instada bi kadın paylaşmıştı cok iyi bi sütyen diyeistersen bulup atarım sana
Kız sütyen yok içinde alt üst atlet don sadeceindirimden pentiden almıştım yaz ortasında o işi öyle hallettim . Sütyen işini yani
Yooo aybasi diyeNiye kiz indirimmi oluyor o günlerde
Tabi canim pahlai diye almicak degilizMaalesef canim almam gerekiyor. Bir tane olsun alirim mecbur
Ben hep gidiyorum pazara oturduğum sokakta kuruluyor.Pandemi zamanı da gidiyorduk eşimle.Hatta bazen günde iki üç kere çıktığım oluyor.Eşimle ayrı,kızımla annemle ayrı,tek başıma ayrıEbet demistin daha once senin yuzunden pazar ruyasi gormustum yazmistim hatta hatirlarsin belki. Ankarafada var bi cok yerde gidebilsem.keske baftaya gideyim olmazsa yaa yarin sihhiyede kurulacak aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?