2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Asidann sonra ates olmadida sukur ,dalamiyor sanki yaa emdi baya hala memede durayim istiyo . Sallamaya aldim geri, valla az daha kucuk olsa emzik alirdim kizlar denerdim tekrar canimdan bezdim emzik etti beni

Transferin 5. Günü transferden 13 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi bitmiş artık herhalde

Eklentiler

• D1D40052-0A68-4BD7-B742-F809E0EC8BE8.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 25
  • E0553262-1733-4B82-9C7C-FC8BCCFFCD47.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 25
Kac yasinda kadinsin benle kaşık mı atıyon de ufff bu kvler niye boyle yaaa. Cok komik gercekten. Sen de birsey al bir dahakine ona da al hatta. Aybisini aramakla yorulma diye sanada aldim de hahahahaha

Bizim yusra carlar hic acimaz. Bakalim napcaz

Kac yasinda kadinsin benle kaşık mı atıyon de ufff bu kvler niye boyle yaaa. Cok komik gercekten. Sen de birsey al bir dahakine ona da al hatta. Aybisini aramakla yorulma diye sanada aldim de hahahahaha
Hahahahah bu fikri sevdim :)) ya ben hic suzmem insani ne giymis ne takmis banane :) rahmetli babannemde oyleydi ammemi inceler suzer ne aldiysa aynisini almak isterdi falan :)) anaminkaderi.com :). Ayy dunde noldu goruntulu aradim oglen cocuklari gorsun diye (bah naaadar iyi bir gelinim :) )) o sira esim annesini aramis dediki iste xyz ariyo:) sesimide duymadi onsira bemde acsinda konussun die kapattim cok surmeden geri aradi beni dedim ben kapattim beni duymadin senn xyz ile konus diye kapattim dedim kapatmasaydin ne konustugumuzu duyardin diyo :)))) bismilllaaaahh dedim baname dedim ne konusuyosaniz konusun beni ne ilgilendirir dedim hem benle konusmayi kapatmadan onla konusamazdin zaten bilerek kapattim dedim :) bu kadinin arada bazi degerleri dusuyo heralde bi hoş oluyo :)))) . Sonra bi uyuzluk geldi bana esime kizacaktim arayip nie anani ariyon diye :))

Sağolasın CANIM iyi dileklerin için

Kizlar merhaba.
Canım sikkin bu durumu yaşayan varmı .
Bilenler bilir ki bebemin kansızlığı vardi 1seneye yakindir şimdiki durumda biraz düzelmiş değerleri çok şükür.
Ama doktor Haziran ayında almış olduğu boy ölçüsüyle şimdiki ölçünün aynı olduğunu söyledi .cetvelle olcuyorm çok sağlıklı deil cetvel ölçümü panik yapma dedi .ama bu durumu da 1 seneye yakındır yaşadığımızi soyledigimde hemen endokrine yönlendirdi.bu süreçte sağlık ocağının aldığı aynı ölçüyü 2 ay sonra özel hastane Dr uda soyledi meselaAdana'da sağlık ocağında alınan aynı olcuyude 2 3 ay sonra İstanbul sağlık ocağı söyledi .çok canım sıkkın

Canım kıyafetlerinden belli olur aslında.Üzme kendini sandığın gibi kötü değildir belki.Tahlillerini yaptır ihmal etme.Ben kıyafetlerinden anlıyorum aylardır ölçtürmedim boyunu.

Sabit durmadiklari icin olcu almak cok zor artik. Bir de eskisi gibi buyume hizi olmaz. İnsallah birseu cikmaz ama sen endokrine gotur genede

Canım kıyafetlerinden belli olur aslında.Üzme kendini sandığın gibi kötü değildir belki.Tahlillerini yaptır ihmal etme.Ben kıyafetlerinden anlıyorum aylardır ölçtürmedim boyunu.
Mlesef kuzum kıyafetleri ayni oluyor doktorada söyledim .ama ilginç bişey varmı mutfak tezgahına erisemiyordu geçen gün erişmiş bide baktimki bıçak almış eline hemen aldim elnden

Canım zaten uzadıkları 1-2 cm o da farkediyor illaki her gittiğin yerde zaten. Şöyle söyleyim aynı gün selini hem sağlık ocağına hem özel hastaneye götürdük ikisinde de ölçü başka çıktı. Doktor cetvelle hemşiresi mezurayla ölçmüştü. Kan değerlerine bi en son 8-9 aylıkken mi ne baktırdık inanki. Ben mi fazla salmışım napmışım gerçi doktoru 18. Ayda yapıcaz dedi. Neyse, dr götür dediyse bi götür endokrine. İçin rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…