- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Beni ok kotu etkiliyor 3 4 marka deneyimledim,bekarkende cok kullandjm.polikistik overliyim adetim duzensiz duzeni cok allak bullak oldugu donemlerde dr a ne zaman gitsem yaziyordu dogum kontrol hapi el ayak bosalmasi halsizlik carpinti ve depresif ruh hali yapiyordu bana hepsindede yasiyordum bunu hatta 1kutudan somra devam.edemiyordum yasam kalitemi dusuruyodu cunku.Ben yıllarca kullandım ama belirgin bir etki hatırlamıyorum.Emzirme bitsin hatta direkt başlıcam.
Hahahaha bide bende panik afak var dunus onuda tetikliyormus carpinti yaptigi icin . Ve suan yine asiri bozuk duzenim 1hafta arayla lekekenme oesine kanamam oluyor acil kilo vermem lazim bu defa epey bi eri bi kemik kalana kdar zorlicam bakalim duzelcekmi kistler :/. De gettim şahaydi korunun abiBende o yüzden kullanmak istemiyorum yaKendi depresyonum bana yetiyor
De gettttt
Yan etkisi az dediler ama bilmiyorum yaa asla hamilelik düşünmüyorum spiral bende kanama yaptı eşime de güvenemem şuan en mantıklısı dk hapı kullanmak geliyorEvet katiliyorum yasmin insani depresyona sokuyor defalarca deneyimledim
Mutfak dolaplarimi hâlâ silemedimKışa giriş için detaylı temizlik yapacak mısınız yaa bana çok zor geliyor şuan ama bi yerlerden başlamam lazım
Baya bi iş halletmişsin küçük olan ağız tadıyla bi iş yaptırmıyor bilmiyorum bende nereden başlıcamMutfak dolaplarimi hâlâ silemedim
Koyden donunce halilaro yikattim, koltuklari yikattim. Tul perdeleri yıkadım. Bir dahaki ay gene tul perde yikarim çünkü camlari hâla ustten aciyoruz
Bende de durum ayniBaya bi iş halletmişsin küçük olan ağız tadıyla bi iş yaptırmıyor bilmiyorum bende nereden başlıcam
Bende bir ay önce yaptım da haftaya kadın çağıracak yineBaya bi iş halletmişsin küçük olan ağız tadıyla bi iş yaptırmıyor bilmiyorum bende nereden başlıcam
İnşallah canımSabit durmadiklari icin olcu almak cok zor artik. Bir de eskisi gibi buyume hizi olmaz. İnsallah birseu cikmaz ama sen endokrine gotur genede
Boy ortalamanin altı değil fakat 3 4 ay önceki ölçüyle aynı çıkması endiselendirdi.cok geçmiş olsun sizede.80 cm boyBoyu kaç cikiyorr. Benim oglaninda boyu ortalamanın altında ilerliyor
Ah kuzum ah bende aynı durumdayim .bazen eline ne geçse atyor.gecen gün abisinin bacagina oyuncagini attik.eline bir çatal almış bana firlatti sonanda kurtardım kendimi .kafamıza vücudumuza eline geçeni atyor bazen..oda da kendisi oynarken uzanmaya korkuyorum kafama gözüme bişey denk getirir diyeSinirden elim ayağım titriyor kızlar yaa…. Bizim balkonda file var Selin için yaptık komple bişey atmasın ve düşmesin diye . Koca yaz geçti hiç bişey atmadı bu ara atma huyu başladı . Aradan bi yer buluyor atıyordu neyse bugün kızartma yapıyorum mecbur açtım kapıyı gözümde üstünde olacak tabi elinde suluğuyla cıktı. Dedim suluğunu atmaz. Bir dk olmadı pat diye bir ses bi baktım atmış aşağı. Aldım kucağıma indim aşağı yok suluk almış biri gitmişDeli oldum deli. Neyse geldik eve kızdım tabi söylendim . Ağladı . Hala terlikleri atmaya uğraşıyor . İnanın kendimi zor tuttum böyle anlarda asla sinirlerime hakim olamıyorum . Bağırdım baya bi ev sahibi bile duymuş . Delirtiyor beni ya yapma dediğim yanlış olduğunu bildiği ne varsa yapıyor … nabıcam nasıl başa çıkıcam bi akıl verin yaaa
Geçmiyor vallahi sinirim . Ev sahibimiz de diyor çıkar sıkılıyor çocuk evde. Daha yeni parktan geldik kendisi de gördü. Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum yani . Suluğu almalarına da cok sinirlendim . Baban iki elle çalışıp alıyor sana onları diye bağırdım hepAh kuzum ah bende aynı durumdayim .bazen eline ne geçse atyor.gecen gün abisinin bacagina oyuncagini attik.eline bir çatal almış bana firlatti sonanda kurtardım kendimi .kafamıza vücudumuza eline geçeni atyor bazen..oda da kendisi oynarken uzanmaya korkuyorum kafama gözüme bişey denk getirir diyemerak etme kuzum inan hepimiz ayniyiz.ben zaten delirme noktasindayim .diğer sorunlar zaten artısi.
evin içinde böyle hayatmi olur diyee diye dolanıyorum .inanilmaz döküp saçıyor evi süpürüp siliyorum daha silerken arkamdan meyve kabuğunu atıyor ortalığa.
Benimki de aynı isterse dinliyor isterse dinlemiyor.Çoğu zaman dışarlardayız yine de yetmiyor.Bir dönem böyle mecbur çekicez.Dikkat edicez zarar gelmesin diye.Ben ilgisini başka yöne çevirmeye çalışıyorum genelde.Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.Sakin kalmaya çalış bağırınca hiç dinlemiyorlar.Geçmiyor vallahi sinirim . Ev sahibimiz de diyor çıkar sıkılıyor çocuk evde. Daha yeni parktan geldik kendisi de gördü. Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum yani . Suluğu almalarına da cok sinirlendim . Baban iki elle çalışıp alıyor sana onları diye bağırdım hep
Okumuşsundur yazdığımı aijo. Az önce de bulaşık makinası giderini sökmüş yerinden dolabın içine akmış hep pis sular . Dolapta da kilit var sözde … babası makinada arıza olunca baktı dolaba da anladı. Kullanmıyordum zaten orayı . AmaBende iki gündür 2sini de çok hirpaladim. Kendimde yıpranıyorum. O anda kendime soz gecirebilsem sonra pismanliktan uzuluyorum
Cokk sağolun bizimde aynı su anlık inşallah geçicidir ecmis olsunnn sizedeİnşallah canım
Boy ortalamanin altı değil fakat 3 4 ay önceki ölçüyle aynı çıkması endiselendirdi.cok geçmiş olsun sizede.80 cm boy
Ben lastikli toka taktim. Biz cok once kapadık orayi. Hepsi oyle bu dönem sadece selin degil inan. Eslem camdan babasinin telefonunu atti neyseki ben elinde gormustum şüphelenip baktık esim cikip hemen aldı calinirdi yoksa. Allah'tan ev giriş katOkumuşsundur yazdığımı aijo. Az önce de bulaşık makinası giderini sökmüş yerinden dolabın içine akmış hep pis sular . Dolapta da kilit var sözde … babası makinada arıza olunca baktı dolaba da anladı. Kullanmıyordum zaten orayı . Amaişin mi var senin minnacık yerde. hep yapma dedikçe gidiyor olmayacak yerleri bızıklıyoe gözüme baka baka.
Büyüdükçe iyiye gideceğine daha çok zorlaşıyor ama yaaaBen lastikli toka taktim. Biz cok once kapadık orayi. Hepsi oyle bu dönem sadece selin degil inan. Eslem camdan babasinin telefonunu atti neyseki ben elinde gormustum şüphelenip baktık esim cikip hemen aldı calinirdi yoksa. Allah'tan ev giriş kat
Simdiden somrasi hic kolay olmicak dunus.bizdede var atma huyu. Asagimizdada dukkan var bizimkimatiyor cocuk kenara diziyo musait bizamanda gidip aliyoruz :))) gecen kutu sakiz atti icim acidi almaya utandim onu doluydu daha :)). Gecen hafta ayaklabisini atmis araba atiyor kamyon kasik eline ne gecerse atiyo bide telaslanip haber veriyo gel anne gel ben bi boh yedim gel dio ihh ihh ihh aaaauuuuuoo dio :)))) . Benimki bide ayakkabiliga takik ayakkabilaro dokuyor giyip geziyo cekmecesininyalama yapti cikiyo kac kere cinmet gecirttirdi kiziyorum ic cekiyo agliyo sonra yine ayni sonra derken 2dk sonra:)Büyüdükçe iyiye gideceğine daha çok zorlaşıyor ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?