2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bizde hastaneden geldik,
Çok şükür ikiside iyi dedi doktor☺
Serklaj gerekebilir dedi daha önce erken doğum yaptığım için.
Enfeksiyon takip edilecek bakalım inşallah geçmiştir.
Ben bi türlü idrar veremedim hastanede, normalde evde habire lavaboya giden ben hastanede gelmedi bende eve getirdim öyle yollarım artık.
Cinsiyet için erken dedi bi cm daha büyüyünce söylerim dedi .
Bizden haberler böyle canlar ☺

Bende kusma yok iştahım aynı ama henüz kilo almadım 11. Haftaya girdim normal mi sizce
Normal tabiki Ben 1kiloyu midem bulandigi icin surekli biseyler yiyerek bastirmaya calisiyorum ve gunde 5saat antreman yapan biri olarak 9haftadir hareketsizlikten kilo aldim ve cogul gebelik benim
Aslinda kilo alimlari 4. 5.aydan itibaren oluyormus dikkatetmek lazim 3.ayimdan sonra duzenli yuruyus ve ufak egzersizler yapmayi planliyorum tabi durumum ne olur bilmiyorum ama yavas yuruyuslere Dr.unuz izin veriyorsa bence yapilmali kan dolasimi duzenlendigi icin hem bebislerimize hemde annenin gerek piskolojik gerekse vucudu icin cok iyi geliyor saglikla kucaklarimiza alalim ins..

Masallah kac haftalik hamilesiniz?

Bu arada ben hala ayni kilodayim 51 le devam.
Multivitamin başladık 3. aydan sonra,
İkili test yaptin mi diye sordu bende araştırma hastanesinde yapacağımı söyledim.
Doktorum devlet hastanesindeydi ama ben böyle ilgi alaka gerçekten hiçbir özel hastanede görmedim.
Çok ilgilendi sağ olsun☺

Aynı dertten bende muzdaribim. Bir haftayı buluyor tuvalete çıkmam. Zeytinyağı içiyorum sabahları aç karnına. Benim sabahları bulantim yok. O yüzden icebiliyorum.
Bendede ayni sorun vardi Dr dupalac verdi 1kere ictim ciktim wc ama karin agrisi yapti bende ondan icmedim bidaha

Gecmis olsun canim.

oo bir hafta cok uzun bir süre. Doktoruna danışsan mı acaba .?
duphalac kullanabilirsiniz kabızlık sorunu için, hamilielikte kullanılabiliyor ben kullanmıştım doktor önermişti
Bendede ayni sorun vardi Dr dupalac verdi 1kere ictim ciktim wc ama karin agrisi yapti bende ondan icmedim bidaha
Doktoruma danistim. Duphalac şurup verdi ama şekerli olduğu için midem almiyor icemiyorum. Çarşamba günü gittiğimde tekrar danisicam. Ben mide bulantısı yüzünden sıvı tuketemiyorum. Çorba, su dahi icemedigim için bu duruma geliyorum maalesef. Şimdilik aç karnına z.yagi içerek çözüm bulmaya çalışıyorum. Dediğim gibi birşey yiyene kadar midem bulanmiyor. Sabahları iyiyim.

Oh cok sevindim ☺ bi sey merak ediyorum. Serklaj gerekebilir demis ya, ne zaman karar verecek buna doktorun. Cunku serklaj 14. Haftaya kadar yapiliyor die biliyorum, sonrasinda bebek kilo alimina basladigi icin riskli olabilirmis de, hazir bebekler kucukken yapiliyormus canim, arastir tabi kendin istersen.

Evet canım biliyorum bakalım rahim boyu ölçülüp karar verecek sanırım bide enfeksiyon devam ederse yapmayacak :/

yaşınız kaçki. fetal dna testi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…