Aft bende degilAft için karbonat en etkili. Elinizle direk toz olarak sürün. Ara ara karbonatlı suyla gargara yapın. 1 günde etkisini görürsünüz.
Yaptım canım onu da inşallah hemen geçerAft için karbonat en etkili. Elinizle direk toz olarak sürün. Ara ara karbonatlı suyla gargara yapın. 1 günde etkisini görürsünüz.
Kusum zaten dikkat ediyorum. Bizim eve aburcubur girmez mesela. Asitli gıdalar tüketmiyorum. Sadece ekmek tüketiyorum. Cay içmem, gunde 1 tane şekersiz kahve içiyorum. Anlayacağınız 7 24 homini gırtlak biri değilim. Hareketsiz yaşamım var. Evimiz mahrumiyet bölgesinde gibi. En yakın market araba mesafesinde. Bakkal zaten yok. Nereye gitsem arabayla gidiyorum. Of of
Su an perinatolog icin hastanedeyim. Bir kadın gördüm dogjmu yaklaşmış en az 120 kilo ceker hadi bunun 10 kilosu hatta 15 kilosu bebekle geldi diyelim. Kalanı neci? Anlamadığım şey bu. Ha elbette beni ve bebisin sağlığını düşünüyorlar. Ona lafım yok. Ama Öner’i ayrı hiç kilo almayacaksın demek ayrı.
Normal tabiki Ben 1kiloyu midem bulandigi icin surekli biseyler yiyerek bastirmaya calisiyorum ve gunde 5saat antreman yapan biri olarak 9haftadir hareketsizlikten kilo aldim ve cogul gebelik benimBende kusma yok iştahım aynı ama henüz kilo almadım 11. Haftaya girdim normal mi sizce
Masallah kac haftalik hamilesiniz?Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı.Her şey yolundaymıs cok şükür. Burun kemigini gördü. NT de 0.60mm dedi. Kıza benziyor gibi dedi.Ben sevinince bu haftada net bir sey diyemem dedi. kan sonucları haftaya çıkacakmış.Sizlerdende tahmin alabilir miyim ?
Bendede ayni sorun vardi Dr dupalac verdi 1kere ictim ciktim wc ama karin agrisi yapti bende ondan icmedim bidahaAynı dertten bende muzdaribim. Bir haftayı buluyor tuvalete çıkmam. Zeytinyağı içiyorum sabahları aç karnına. Benim sabahları bulantim yok. O yüzden icebiliyorum.
Gecmis olsun canim.Sizlerden uzak olsun, kızım okuldan hastalığı taşıdı Cuma onunla uğraştım şimdi ben şifayı kapmışım boğazım, başım müthiş ağrıyor uyuyamıyorumılık su, ılık süt fayda etmiyor. Dinlenemiyorum da Perşembe günü de uçak yolculuğu yapacağız acil iyileşmem lazım
Ben arastirdim zarar vermiyormus canim ama yinede cok gecmemeye bakin diye okudum.Bişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹
Ben daha demir kullanmadığım halde kabizim, her gun bi tane activia yogurt yemeye basladim biraz iyi geldi. Yoksa asiri sisiyorum, cok rahatsız ediyor.dün de konusu geçti . Demir bende kabızlık yaptı mesela. Kuru kayısı iyi geliyor
oo bir hafta cok uzun bir süre. Doktoruna danışsan mı acaba .?
duphalac kullanabilirsiniz kabızlık sorunu için, hamilielikte kullanılabiliyor ben kullanmıştım doktor önermişti
Doktoruma danistim. Duphalac şurup verdi ama şekerli olduğu için midem almiyor icemiyorum. Çarşamba günü gittiğimde tekrar danisicam. Ben mide bulantısı yüzünden sıvı tuketemiyorum. Çorba, su dahi icemedigim için bu duruma geliyorum maalesef. Şimdilik aç karnına z.yagi içerek çözüm bulmaya çalışıyorum. Dediğim gibi birşey yiyene kadar midem bulanmiyor. Sabahları iyiyim.Bendede ayni sorun vardi Dr dupalac verdi 1kere ictim ciktim wc ama karin agrisi yapti bende ondan icmedim bidaha
Oh cok sevindim ☺ bi sey merak ediyorum. Serklaj gerekebilir demis ya, ne zaman karar verecek buna doktorun. Cunku serklaj 14. Haftaya kadar yapiliyor die biliyorum, sonrasinda bebek kilo alimina basladigi icin riskli olabilirmis de, hazir bebekler kucukken yapiliyormus canim, arastir tabi kendin istersen.Kızlar bizde hastaneden geldik,
Çok şükür ikiside iyi dedi doktor☺
Serklaj gerekebilir dedi daha önce erken doğum yaptığım için.
Enfeksiyon takip edilecek bakalım inşallah geçmiştir.
Ben bi türlü idrar veremedim hastanede, normalde evde habire lavaboya giden ben hastanede gelmedi bende eve getirdim öyle yollarım artık.
Cinsiyet için erken dedi bi cm daha büyüyünce söylerim dedi .
Bizden haberler böyle canlar ☺
Evet canım biliyorum bakalım rahim boyu ölçülüp karar verecek sanırım bide enfeksiyon devam ederse yapmayacak :/Oh cok sevindim ☺ bi sey merak ediyorum. Serklaj gerekebilir demis ya, ne zaman karar verecek buna doktorun. Cunku serklaj 14. Haftaya kadar yapiliyor die biliyorum, sonrasinda bebek kilo alimina basladigi icin riskli olabilirmis de, hazir bebekler kucukken yapiliyormus canim, arastir tabi kendin istersen.
Geçer canım inşallah o an yakıyor ama en azından küçültüyor yarayı. Hemen geçer inşallah seninde.Çok acıyor tuzla yaptım bende inşallah geçer
yaşınız kaçki. fetal dna testi nedirMerhaba, ben doktor muayenemden geldim, herşey yolunda çok şükür burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı iyi. İkili test yapmayalım yaş faktöründen dolayı yüksek çıkar dedi, fetal DNA testi yapalım10 güne sonuç çıkar dedi.
38, anneden kan alınarak yapılan bir test bebeğin DNA’sı ayrıştırılıp down sendromu olup olmadığını %99 oranında belirliyor. Fiyatı da 3 bin civarında.yaşınız kaçki. fetal dna testi nedir
anladım.. çok pahalıymış.. yaş çok etkiliyor o zaman test sonucunu..38, anneden kan alınarak yapılan bir test bebeğin DNA’sı ayrıştırılıp down sendromu olup olmadığını %99 oranında belirliyor. Fiyatı da 3 bin civarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?