sagol canım 11+4Masallah kac haftalik hamilesiniz?
Gyno-ferro sanol . Devlet hastanesindeki doktorum yazdı özeldeki kullanabilirsin dedi. Ekstra başka bir şey kullanmıyorum. bunun içinde zaten B12 vitamini ve folik asit varmış . Mide bulantısı yapıyor dedikleri için ve gün içinde çay&kalsiyumlu yiyecekler tüketildiği için gece yatmadan alıyorum ben .Arkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
santafer kullanıyorum canımArkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
Banada devletteki ferplex'fol ve vitamin ozeldeki ise feramat omega vermis hangisini kullanacagimi şaşırdımGyno-ferro sanol . Devlet hastanesindeki doktorum yazdı özeldeki kullanabilirsin dedi. Ekstra başka bir şey kullanmıyorum. bunun içinde zaten B12 vitamini ve folik asit varmış . Mide bulantısı yapıyor dedikleri için ve gün içinde çay&kalsiyumlu yiyecekler tüketildiği için gece yatmadan alıyorum ben .
Banada ozeldekiyle devletteki farkli vermis hangisini kullansam kisantafer kullanıyorum canım
Gittinmi canim doktora durum nediryarın sabah ☺
Ben yaptim izin veriyolar hamileyim diyosun veriyolar ordan gecirmiyolarUçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Bende gectimBişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹
binerken bende şansımı deneyeceğim.. olmaz geçeceksin derlerse o zaman geçerimBen yaptim izin veriyolar hamileyim diyosun veriyolar ordan gecirmiyolar
Gittinmi canim doktora durum nedir
Evet cnm durum böyle suan için iyi durumları tahlil sonuçlarını beklıcem☺Kızlar bizde hastaneden geldik,
Çok şükür ikiside iyi dedi doktor☺
Serklaj gerekebilir dedi daha önce erken doğum yaptığım için.
Enfeksiyon takip edilecek bakalım inşallah geçmiştir.
Ben bi türlü idrar veremedim hastanede, normalde evde habire lavaboya giden ben hastanede gelmedi bende eve getirdim öyle yollarım artık.
Cinsiyet için erken dedi bi cm daha büyüyünce söylerim dedi .
Bizden haberler böyle canlar ☺
Senin cinsiyet bellimi gercekten erkektemi oluyo acaba merak ettim
Sizin kilonuz normalmiş kendi isteğinizle mi gittiniz? Yoksa şeker vs. durumu yüzünden doktor mu yönlendirdi merak ettim.
bende randevu aldim persembe gunu gelip kan alicaklarMerhaba, ben doktor muayenemden geldim, herşey yolunda çok şükür burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı iyi. İkili test yapmayalım yaş faktöründen dolayı yüksek çıkar dedi, fetal DNA testi yapalım10 güne sonuç çıkar dedi.
Sonucta vitamim bence ziyan olmasin birini kullan bitince oburu kullan elinde varsa :)Banada ozeldekiyle devletteki farkli vermis hangisini kullansam ki
2 farkli kan ilaci 1 vitamin 1 omega kafam iyice karistiSonucta vitamim bence ziyan olmasin birini kullan bitince oburu kullan elinde varsa :)
Sanırım zararı yokmuş forumdaki bir arkadaşta zararı olmadığını yazdı şunu unuttum çok geçmemeye çalışın yazmışBende gectimdun arkadaslar ucak falan konusurlarken aklima geldi tam soracaktim bende
Benim yağın içeriğinde de o petrol katkısı olan madde var. Kesinlikle kullanılmamalı mıymış ben kullanıyorum
Gormemistim canim kusura bakmaEvet cnm durum böyle suan için iyi durumları tahlil sonuçlarını beklıcem☺
Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?