2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
Gyno-ferro sanol . Devlet hastanesindeki doktorum yazdı özeldeki kullanabilirsin dedi. Ekstra başka bir şey kullanmıyorum. bunun içinde zaten B12 vitamini ve folik asit varmış . Mide bulantısı yapıyor dedikleri için ve gün içinde çay&kalsiyumlu yiyecekler tüketildiği için gece yatmadan alıyorum ben .

Banada devletteki ferplex'fol ve vitamin ozeldeki ise feramat omega vermis hangisini kullanacagimi şaşırdım

Ben yaptim izin veriyolar hamileyim diyosun veriyolar ordan gecirmiyolar

Gittinmi canim doktora durum nedir
Evet cnm durum böyle suan için iyi durumları tahlil sonuçlarını beklıcem☺

Benim dun folik asitim bitti. Yarindan sonrada b12 bitiyor. Cumaya kadar birsey icemicem. Cuma da artik vitamin ve demir takviyesine baslatir herhalde. Kizimda bir suru sey iciyordum. Vitamin, demir hapi, magnezyum,kalsiyum. Cok el ve bel agrilarim oluyodu bunda nolcak bilmiyorum

Sizin kilonuz normalmiş kendi isteğinizle mi gittiniz? Yoksa şeker vs. durumu yüzünden doktor mu yönlendirdi merak ettim.

Yok şeker yok bende doktorun paketinde vardı birde ben çok kilo almak istemiyorum belim çok ağrıyor rahatsız m diye gittim ama çok farklı bir şey önermedi
Gram gram kaşık kaşık menü yazdı işte

bende randevu aldim persembe gunu gelip kan alicaklar

Benim yağın içeriğinde de o petrol katkısı olan madde var. Kesinlikle kullanılmamalı mıymış ben kullanıyorum

İnstagram da muhendisinoglu var çocuğu için birçok ürünü inceliyor orda gördüm unibaby vazelin bana da zararsız diye gelirdi ama artık ne yaparız bilmiyorum

Evet cnm durum böyle suan için iyi durumları tahlil sonuçlarını beklıcem☺
Gormemistim canim kusura bakma
Bende kullandim dedim doktora antibiyotigi tekrar test istedi hakikaten benimde gelmiyor hastanede 1 sise su bitirdim yokkk arkadasss gelmiyo zorla artik bekle bekle geldi cuma gunu sonuclarim cikacakmis bakalim hayirlisi

Giderken geçmek istemedim hamileyim dedim ayakkabima kadar cikardilar sonra kadın güvenlik üstümü aradı
Dönerken bu hengamede ile uğraşmak istemedim geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…