2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canim goturmadim cisi biraz kokuluydu ama degisik bir durum gormedim. Sonrada bir daha ustelemedi.
Suan bir sıkıntısı yok çok sukur.

Yok canim goturmadim cisi biraz kokuluydu ama degisik bir durum gormedim. Sonrada bir daha ustelemedi.
Suan bir sıkıntısı yok çok sukur.
Çok şükür canım . Selinde her altını açtığımda uff uf diyor pişik falan da değil ama her seferinde öyle yapıyor . Bende anlayamıyorum ilk zamanlar biraz endişelenmiştim ama sanırım bez sıkıyor

Şöyle bi kahve içip 2 dk sohbet edecek kafa dağıtacak bi insan yok çevremde yanımda yakınımda hiç kimsem yok
Canım bende öyleyim. Uzaktayım tüm arkadaşlarımdan sevdiklerimden . Biriyle konuşmak istediğimde bi kahve yapıyorum alıyorum telefonu elime ya mesaj yada bir alo İlla Yanyana olmak gerekmiyor ki

Canim hic komsun arkadasin yok mu :/ ya da kuzenin falan
Hala kızı teyze kızı var ama görüşmüyoruz amcam dayım yok zaten apartmanda da hiç kafama göre kimse yok merhaba merhaba deyip geçiyoruz çalışma hayatım da yok zaten bi arkadaş bulayım anca çocukları parka çıkardığımda oradaki bayanlar konuşuyoruz

Canım bende öyleyim. Uzaktayım tüm arkadaşlarımdan sevdiklerimden . Biriyle konuşmak istediğimde bi kahve yapıyorum alıyorum telefonu elime ya mesaj yada bir alo İlla Yanyana olmak gerekmiyor ki
Arada sen aklıma geliyorsun senin eşinde şehir dışına çıkabiliyor demi işi gereği gerçi benim eşim sabah çıkıp akşam geliyor am anca telefon elinde oturuyor

Arada sen aklıma geliyorsun senin eşinde şehir dışına çıkabiliyor demi işi gereği gerçi benim eşim sabah çıkıp akşam geliyor am anca telefon elinde oturuyor
Evet canım bir hafta yalnız kaldığım dönemler oldu bende ama hiç bi faydası olmasa bile eve geleceğini bilmek bi ses olması bile yetiyordu bana . Benimde burda hiç arkadaşım yok . Arada ev sahibimize kahve içmeye gidiyordum o da evine döndü artık adada hayat bitiyor malum kış geldi Biz de ne zaman döneceğiz belli değil belki de buraya yerleşeceğiz o zaman arkadaşlarımdan tamamen uzak kalıcam ama bu düşündüğüm son şey

Evlilik zor iş ya tamamen hayatın değişiyor bazen diyorum ne işim var burda beni buraya bağlayan tek şey eşim eşimin işi gücü burda olması

İnşallah sizde yoktur canim gecmis olsun. Suan nasillar
Biseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.

Biseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.
Negatife dönerse bulastiriciligi kalmaz belki. Okul acik olunca bulasmamasi kacinilmaz okula gitmeseler evde mahvoluyor cocuklar

Negatife dönerse bulastiriciligi kalmaz belki. Okul acik olunca bulasmamasi kacinilmaz okula gitmeseler evde mahvoluyor cocuklar
Okula gitse bi dert gitmese bi dert bizim buradaki mahalle okuluna gidiyor kızım eve çok yakın okul ama sınıflar 45 kişi böyle kalabalık bi ortam da ne hijyen olur ne eğitim gönderiyoruz işte mecbur Allah’a emanet

Keşke özel koleje gönderebilsek servis gelip alsa saati gelince de geri getirse bende küçük çocukla okula götürüp getirmeye uğraşmasam keşke site de otursak güvenlikli parklı yeşil alanlı çocuk tek başına çıkıp parkta oynasa site içinde bisiklet sürse çok şey mi istiyorum ama şuan bu koşullara sahip değiliz işte ama şükür etmek lazım her halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…