- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Yok canim goturmadim cisi biraz kokuluydu ama degisik bir durum gormedim. Sonrada bir daha ustelemedi.Kızlar geçmiş olsun bu ara herkesin üstünde kara bulutlar dolaşıyorLostinparadise canım ya ağrısı vardır muhtemelen gittiniz mi doktora ? Amine Busra siz ne yaptınız astım kaynaklı mı bu solunum sıkıntısı ? Pinkpinkblue dünüşüm sen niye kriz geçirdin yaa… defnoş nasıl @1917pinkterest canım benim Allah korumuş Allah beterinden saklasın seni de yavrunu da
21 çıktıktan 2 gün sonra mi değeriniz 220 olmustuYumurtlamanın 9. Günü mü canım. Korkmana gerek yok benim ilk değerim 21 çıkmıştı. 2 gün önce maşallah 220 ye yükseldi. Önemli olan 2 kati yada en az %60 artmasi
Çok şükür canım . Selinde her altını açtığımda uff uf diyor pişik falan da değil ama her seferinde öyle yapıyor . Bende anlayamıyorum ilk zamanlar biraz endişelenmiştim ama sanırım bez sıkıyorYok canim goturmadim cisi biraz kokuluydu ama degisik bir durum gormedim. Sonrada bir daha ustelemedi.
Suan bir sıkıntısı yok çok sukur.
Canim hic komsun arkadasin yok mu :/ ya da kuzenin falanŞöyle bi kahve içip 2 dk sohbet edecek kafa dağıtacak bi insan yok çevremde yanımda yakınımda hiç kimsem yok
Canım bende öyleyim. Uzaktayım tüm arkadaşlarımdan sevdiklerimden . Biriyle konuşmak istediğimde bi kahve yapıyorum alıyorum telefonu elime ya mesaj yada bir aloŞöyle bi kahve içip 2 dk sohbet edecek kafa dağıtacak bi insan yok çevremde yanımda yakınımda hiç kimsem yok
Hala kızı teyze kızı var ama görüşmüyoruz amcam dayım yok zaten apartmanda da hiç kafama göre kimse yok merhaba merhaba deyip geçiyoruz çalışma hayatım da yok zaten bi arkadaş bulayım anca çocukları parka çıkardığımda oradaki bayanlar konuşuyoruzCanim hic komsun arkadasin yok mu :/ ya da kuzenin falan
Arada sen aklıma geliyorsun senin eşinde şehir dışına çıkabiliyor demi işi gereği gerçi benim eşim sabah çıkıp akşam geliyor am anca telefon elinde oturuyorCanım bende öyleyim. Uzaktayım tüm arkadaşlarımdan sevdiklerimden . Biriyle konuşmak istediğimde bi kahve yapıyorum alıyorum telefonu elime ya mesaj yada bir aloİlla Yanyana olmak gerekmiyor ki
Eslem hâlâ iyi degil. Bugunde hastanedeydik. Yine kan verdik. İdrar veremedik delirdimAmine Busra nasılsın çocuklar nasıl oldu merak ettim
Evet canım bir hafta yalnız kaldığım dönemler oldu bende ama hiç bi faydası olmasa bile eve geleceğini bilmek bi ses olması bile yetiyordu bana . Benimde burda hiç arkadaşım yok . Arada ev sahibimize kahve içmeye gidiyordum o da evine döndü artık adada hayat bitiyor malum kış geldiArada sen aklıma geliyorsun senin eşinde şehir dışına çıkabiliyor demi işi gereği gerçi benim eşim sabah çıkıp akşam geliyor am anca telefon elinde oturuyor
Geçmiş olsun bizim de hem büyüğünün hem küçüğünün burnu tıkalıEslem hâlâ iyi degil. Bugunde hastanedeydik. Yine kan verdik. İdrar veremedik delirdim
Evlilik zor iş ya tamamen hayatın değişiyor bazen diyorum ne işim var burda beni buraya bağlayan tek şey eşim eşimin işi gücü burda olmasıEvet canım bir hafta yalnız kaldığım dönemler oldu bende ama hiç bi faydası olmasa bile eve geleceğini bilmek bi ses olması bile yetiyordu bana . Benimde burda hiç arkadaşım yok . Arada ev sahibimize kahve içmeye gidiyordum o da evine döndü artık adada hayat bitiyor malum kış geldiBiz de ne zaman döneceğiz belli değil belki de buraya yerleşeceğiz o zaman arkadaşlarımdan tamamen uzak kalıcam ama bu düşündüğüm son şey
İnşallah sizde yoktur canim gecmis olsun. Suan nasillarKizlar kizimin sinifinda vaka cikti. Defne zaten hasta diye pztden beri goturmuyordum iyiki goturmemisim...
Biseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.İnşallah sizde yoktur canim gecmis olsun. Suan nasillar
Negatife dönerse bulastiriciligi kalmaz belki. Okul acik olunca bulasmamasi kacinilmazBiseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.
Sınıfta vaka çıktı diye hemen bütün sınıf covid olacak değil aynı evde yaşayıp bulaşmıyorKizlar kizimin sinifinda vaka cikti. Defne zaten hasta diye pztden beri goturmuyordum iyiki goturmemisim...
Okula gitse bi dert gitmese bi dert bizim buradaki mahalle okuluna gidiyor kızım eve çok yakın okul ama sınıflar 45 kişi böyle kalabalık bi ortam da ne hijyen olur ne eğitim gönderiyoruz işte mecbur Allah’a emanetNegatife dönerse bulastiriciligi kalmaz belki. Okul acik olunca bulasmamasi kacinilmazokula gitmeseler evde mahvoluyor cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?