Dimi.. başkaları da bize bakıp keşke şu kadının yerinde olsam diyordur eminim.Keşke özel koleje gönderebilsek servis gelip alsa saati gelince de geri getirse bende küçük çocukla okula götürüp getirmeye uğraşmasam keşke site de otursak güvenlikli parklı yeşil alanlı çocuk tek başına çıkıp parkta oynasa site içinde bisiklet sürse çok şey mi istiyorum ama şuan bu koşullara sahip değiliz işte ama şükür etmek lazım her halimize
Canım nesi varmış peki ?Eslem hâlâ iyi degil. Bugunde hastanedeydik. Yine kan verdik. İdrar veremedik delirdim
Neyi bekliyorlar anlamıyorum bizimde ev sahibinin kızı ve oğlu yakalandı koronaya onlarda beklemişler bi kaç gün test için ama pozitif yine de. 14 gün karantina. İlaç vermişler vs vs. Muhtemelen okuldan getirdi cocuk. Aşısı da var kadının iki doz biontech. Ama öksürük halsizlik vs oluyormuş yine . Bu aşıları boşuna oluyoruz dilini geliyor bana . Eceli gelen gidecek zatenBiseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.
Bugun ikisinide ozele getirdim. BekliyorumCanım nesi varmış peki ?
Canim gelen ekip oyle soylemis ailecek pzt test yaptirin negarif cikarsa cocuklar okula gidebilir demisler . 2doznasili olan temasli olsada disaribcikabiiyomus die okumustum bunada ayri sasirdim zaten asiliyada geciyo kadikii asili diye temaslida olsa gezebilecek sacmalik otesi sanki virusbyayma cabasi .gerckten ne dusunecegimi bilmiyorum bazen. Defnisda iyi kuzum sadece oksuruk kaldi oda bi muddet gider zatenNeyi bekliyorlar anlamıyorum bizimde ev sahibinin kızı ve oğlu yakalandı koronaya onlarda beklemişler bi kaç gün test için ama pozitif yine de. 14 gün karantina. İlaç vermişler vs vs. Muhtemelen okuldan getirdi cocuk. Aşısı da var kadının iki doz biontech. Ama öksürük halsizlik vs oluyormuş yine . Bu aşıları boşuna oluyoruz dilini geliyor bana . Eceli gelen gidecek zatentövbe estağfurullah defnoş iyileşti mi kuzum bari
Iyide niye bile bile lades diyim ? Bildigim duydugum biri varsa elbette cocugumu sakinirim gondermem . Ceken bilir....Sınıfta vaka çıktı diye hemen bütün sınıf covid olacak değil aynı evde yaşayıp bulaşmıyor
Vaka var diye duyarsam gondermem .onunndisinda zaten artik kacis yok canim .koruyabildigimiz kadar ne yapalimNegatife dönerse bulastiriciligi kalmaz belki. Okul acik olunca bulasmamasi kacinilmazokula gitmeseler evde mahvoluyor cocuklar
İnşallah o kiz da negatif çıkar. Bende pazartesi akşami kasaptan birşeyler almıştım. Adam dün test vermiş pozitif çıkmışVaka var diye duyarsam gondermem .onunndisinda zaten artik kacis yok canim .koruyabildigimiz kadar ne yapalim
Insallah gecmemistir canim yaaİnşallah o kiz da negatif çıkar. Bende pazartesi akşami kasaptan birşeyler almıştım. Adam dün test vermiş pozitif çıkmış
Ayy kizlar bizimkilerle ayni oglu olan bi ark var, video paylasmis arkadas. Annecim sunu de bunu de diyor masallah o kdar guzel soyluyorki. Cocuk mandalina avokado bile dedi oylede tatli diyorki masallah . Bizimkide meme emiyo iste napsin hayattaki tek amaci
Geçmiş olsun canım ya daha yeni iyileşmişti kuzucukBizimkide hastalandidun oksuruk basladi. Gece genik akintisindan uyuyamadi yavrum. Ğunduzleri iyi yine fena degil burnu falan acik okusuruyor ara ara ama bu geniz akintisi cok zor oluyor ya uykularini mahfediyor cocugun (
Corbalar bitki caylari bitkisel surup burun spreyi hepsinide kullaniyorum. Ama 1 haftadan once gecmez kesin yine.
Gecmis olsun canim seninkide kres cocugu gibi sık hastalanmaya basladi bu araBizimkide hastalandidun oksuruk basladi. Gece genik akintisindan uyuyamadi yavrum. Ğunduzleri iyi yine fena degil burnu falan acik okusuruyor ara ara ama bu geniz akintisi cok zor oluyor ya uykularini mahfediyor cocugun (
Corbalar bitki caylari bitkisel surup burun spreyi hepsinide kullaniyorum. Ama 1 haftadan once gecmez kesin yine.
Buhar makimesi calistir canim.bem simdi actim burnunu makineyide calistirdim insallah uyur gunlerdir burnumdan getiriyorBizimkide hastalandidun oksuruk basladi. Gece genik akintisindan uyuyamadi yavrum. Ğunduzleri iyi yine fena degil burnu falan acik okusuruyor ara ara ama bu geniz akintisi cok zor oluyor ya uykularini mahfediyor cocugun (
Cok gecmis olsun canim .kendini bu kdar bunaltman yersiz cocuklar illaki hasta oluyor bizlerde oyle buyuduk. Herkesin donem donem ust uste hastaliklarla ugrastigi oluyor . Iyiki getirmisissin dunyaya o iki guzel sari prensesiSelam kızlar. Maalesef benimkiler hâla iyilesmedi. Carsamba eslemi devlete goturdum kan verdik idrar veremedik yazmıştım sanki buraya. Sonra Perşembe onu goturucektimki yusrada kusma ishal basladi. İkisinide aldim özele götürdüm. Yusra yollarda kustu ne rezillikler cektim tek basimayim birde. İsyan etmiyorum ama cok yorgunum cidden ruhen de fizikende cok yoruldum. Onlar aci cekiyor yipraniyor, ben onlara baktikca keşke dunyaya cocuk getirmeseydim diyorum. Bugun o kadar halsizdiler ki ikiside.. yusrada ishal mide bulantisi devam ediyor. Eslemin hiriltisi azaldi zaten oksuruk ve burun akıntısı ikisinde de bitmiyor. Bitecek gibi de degil. İkisine de alerjik astim ilaclarini aldim geldim...
Aynı bizim kızlar da 35 kişi.Geçen sınıfta bir vaka çıktı iyileşti şimdi.Vaka çıktıktan bir hafta sonra haberimiz olduOkula gitse bi dert gitmese bi dert bizim buradaki mahalle okuluna gidiyor kızım eve çok yakın okul ama sınıflar 45 kişi böyle kalabalık bi ortam da ne hijyen olur ne eğitim gönderiyoruz işte mecbur Allah’a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?