2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dimi.. başkaları da bize bakıp keşke şu kadının yerinde olsam diyordur eminim.

Biseyimiz yok canim cok sukur. Kizcagizin ablasinda cikmis annesiyle konustugumda kizdan icin iyi demisti dun oda rahatsizlanmis ama test yaptirmamislar pzt yaptircaklarmis. Pzt ye belkide negatife doncek sacmalik.
Neyi bekliyorlar anlamıyorum bizimde ev sahibinin kızı ve oğlu yakalandı koronaya onlarda beklemişler bi kaç gün test için ama pozitif yine de. 14 gün karantina. İlaç vermişler vs vs. Muhtemelen okuldan getirdi cocuk. Aşısı da var kadının iki doz biontech. Ama öksürük halsizlik vs oluyormuş yine . Bu aşıları boşuna oluyoruz dilini geliyor bana . Eceli gelen gidecek zaten tövbe estağfurullah defnoş iyileşti mi kuzum bari

Ayağımda sallardım uyur giderdi ama şimdi uyuyacağını anlayınca ağlamaya başlıyor sallanmak istemiyor

Canim gelen ekip oyle soylemis ailecek pzt test yaptirin negarif cikarsa cocuklar okula gidebilir demisler . 2doznasili olan temasli olsada disaribcikabiiyomus die okumustum bunada ayri sasirdim zaten asiliyada geciyo kadikii asili diye temaslida olsa gezebilecek sacmalik otesi sanki virusbyayma cabasi .gerckten ne dusunecegimi bilmiyorum bazen. Defnisda iyi kuzum sadece oksuruk kaldi oda bi muddet gider zaten

Ayy kizlar bizimkilerle ayni oglu olan bi ark var, video paylasmis arkadas. Annecim sunu de bunu de diyor masallah o kdar guzel soyluyorki . Cocuk mandalina avokado bile dedi oylede tatli diyorki masallah. Bizimkide meme emiyo iste napsin hayattaki tek amaci

Bizimkide hastalandi dun oksuruk basladi. Gece genik akintisindan uyuyamadi yavrum. Ğunduzleri iyi yine fena degil burnu falan acik okusuruyor ara ara ama bu geniz akintisi cok zor oluyor ya uykularini mahfediyor cocugun (
Corbalar bitki caylari bitkisel surup burun spreyi hepsinide kullaniyorum. Ama 1 haftadan once gecmez kesin yine.

Geçmiş olsun canım ya daha yeni iyileşmişti kuzucuk korkuyorum siz böyle yazınca sıra bize de gelicek diye salgın mı vardır nedir . Amine Busra naptı acaba kızları

Gecmis olsun canim seninkide kres cocugu gibi sık hastalanmaya basladi bu ara dedigin gibi malesef 1haftadan omce gecmez yagada batirsan balada batirsan

Buhar makimesi calistir canim.bem simdi actim burnunu makineyide calistirdim insallah uyur gunlerdir burnumdan getiriyor

Selam kızlar. Maalesef benimkiler hâla iyilesmedi. Carsamba eslemi devlete goturdum kan verdik idrar veremedik yazmıştım sanki buraya. Sonra Perşembe onu goturucektimki yusrada kusma ishal basladi. İkisinide aldim özele götürdüm. Yusra yollarda kustu ne rezillikler cektim tek basimayim birde. İsyan etmiyorum ama cok yorgunum cidden ruhen de fizikende cok yoruldum. Onlar aci cekiyor yipraniyor, ben onlara baktikca keşke dunyaya cocuk getirmeseydim diyorum. Bugun o kadar halsizdiler ki ikiside.. yusrada ishal mide bulantisi devam ediyor. Eslemin hiriltisi azaldi zaten oksuruk ve burun akıntısı ikisinde de bitmiyor. Bitecek gibi de degil. İkisine de alerjik astim ilaclarini aldim geldim...

Cok gecmis olsun canim .kendini bu kdar bunaltman yersiz cocuklar illaki hasta oluyor bizlerde oyle buyuduk. Herkesin donem donem ust uste hastaliklarla ugrastigi oluyor . Iyiki getirmisissin dunyaya o iki guzel sari prensesi .

Aynı bizim kızlar da 35 kişi.Geçen sınıfta bir vaka çıktı iyileşti şimdi.Vaka çıktıktan bir hafta sonra haberimiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…