Benimki de aynıAyy kizlar bizimkilerle ayni oglu olan bi ark var, video paylasmis arkadas. Annecim sunu de bunu de diyor masallah o kdar guzel soyluyorki. Cocuk mandalina avokado bile dedi oylede tatli diyorki masallah . Bizimkide meme emiyo iste napsin hayattaki tek amaci
Eslem bana koltuğu gosterip otti diyoBenimki de aynıAyaktaysam üstüme üstüme yürüyüp itiyor koltuğa Oturuyorsam sırıta sırıta gelip yerleşiyor kucağıma
Cocopops var ya çikolatalı mısır gevreği.Çocukların çoğu sever.Kilo da aldırıyor vitaminli.Benim kız en kötü zamanında onu yerdi.Hiç denedin mi?Ay kizlar bir el atın ya. İkisine de lokma yediremiyorum, solmuş çiçek gibi oldular aynı
Yusra iyiykende yemezdi onuCocopops var ya çikolatalı mısır gevreği.Çocukların çoğu sever.Kilo da aldırıyor vitaminli.Benim kız en kötü zamanında onu yerdi.Hiç denedin mi?
Muz veya yogiet yerler mi yada kakaolu muzlu sut falan hic yoktan iyidirYusra iyiykende yemezdi onu
Yogurt muz yiyolar. Eslem biraz meyve de yiyor. Ama corbayi blender yaptığım halde yediremedim mesela. İnan kafayi yicem eskiden yemiyolar derken asıl şimdi gördüm anyayi konyayiMuz veya yogiet yerler mi yada kakaolu muzlu sut falan hic yoktan iyidir
Canım bu yaşadığın olayların benzerini çok yaşadım belki bu şekilde değil ama kesinlikle benim lafımın üstüne laf söylemezse çatşar benim kv. Bir de ısrarcıdır bizimki bildiğin inatlaşır. Ama tek güzel yanı eşin arkanda bak bence olumlu bişeu. Keşke kv tamam deseydi bu kadar büyümezdi saçma bir şekilde germiş ortalığıBirde anlatmazsam catlayacagim. 10 gundur evden cikmadik diye dun aksam kvye gittik. Yusra orda cipsi bulmus bide acilmis paket, ne zamandan acilmis belli değil. 1 tane yemiş sanirim bende gorunce birak onu dedim, babannene soyle biskuvi varsa ondan ye dedim. Basladi ağlamaya. Kv geldi niye bagiriyosun cocuga dedi. Bende bagirmadim, cipsiyi birak bisküvi varmi diye sor dedim diye soyledim. Yok cipsiyi yeni açmış, yesinmiş ne olacakmış.ben sinirlendim yesin tamam gece kusarsa buraya getircem dedim. Eşimde mutfaktaydi, ben sinirle oraya dogru giderken elimde hirka vardi yere patlattim. Eşim bir çıldırdı masaları duvarları yumrukladi, ben dunya para harcadim iyi olsunlar diye niye cipsi veriyosun hâlâ diye bir girdiler kv ile birbirine zor sakinleştirdik. Hepimiz girdik birbirimize. Ben hayatımda bu kadar cahil insanlar gormedim. Kaç defadir aynı şey yasaniyor hâla daha aynisini yapiyor. Hasta olmasa tamam dicem bende veriyorum zaten abur cubur. Yahu gunlerdir hastalar ben ağızlarına iki lokma yemek girsin diye cirpiniyorum. Herşeyi gectim hâla benim uzerime laf soyleme, ustunluk taşlama peşinde.
Yetmezmis gibi birde koydeki eve bulasik makinasi bulmuş ikinci el,eşimi aramış dün hepimiz para katip alalim demiş. Ben bu çocuğu ozel okula yazdirdim, o kadar kışlık alışverişlerini yaptım. 2 aydir almadigim ilaç kalmadı. Bir 100 lira cikaripta şu da çanta parasi olsun diyemezler. Benim elimdeki 100 liraya göz koymuş. Kaynim karttan para çekti haziranda biz borcunu bitirdik bu ay onun bize vereceği 300 lira para var, obur oğluna donupte borcunu ode diyemez. Bizi esya almaya ortak edecekmiş. Yildim artik illallah ettim. Geçen hesaplara bakarken bir baktim kardeşine 50 tl atmiş bu ne dedim, yolda kalmiş beni aradi bende attim diyo. Ben 10 gün çile cekip devlet hastanelerinde geziyorum özele goturemiyorum şu olanlara bakin. Vallahi eşimle de şuan sorunlarim olsa asla ardima bakmadan boşancam
Kuzum bu derdi çok iyi bilirim ama hastayken vücut iyileşmek için harcarmış enerjiyi yemek yedirmek için zorlama demişti bana doktor seni emsin, su içsin ara da teklif et ama zorlama demiştiAy kizlar bir el atın ya. İkisine de lokma yediremiyorum, solmuş çiçek gibi oldular aynı
Kuzum aynen mesala anne korona çocuk temaslı, 5 gün test yaptırıp negatif çıkarsa okula gelebiliyor böyle de saçmalık içinde. Artık karantina marantina da çok uyulmuyor, her gün okulda kelle koltuktayız. Çocukların maske felan tuttuğu yok, konuşurken felan sürekli açıyorlarCanim gelen ekip oyle soylemis ailecek pzt test yaptirin negarif cikarsa cocuklar okula gidebilir demisler . 2doznasili olan temasli olsada disaribcikabiiyomus die okumustum bunada ayri sasirdim zaten asiliyada geciyo kadikii asili diye temaslida olsa gezebilecek sacmalik otesi sanki virusbyayma cabasi .gerckten ne dusunecegimi bilmiyorum bazen. Defnisda iyi kuzum sadece oksuruk kaldi oda bi muddet gider zaten
Hadi eslem emiyor. İyide emiyo zaten süt yetmiyor nerdeyse. Ama yusrayi napcamKuzum bu derdi çok iyi bilirim ama hastayken vücut iyileşmek için harcarmış enerjiyi yemek yedirmek için zorlama demişti bana doktor seni emsin, su içsin ara da teklif et ama zorlama demişti
Zamaninda toydum herşeye sustum sustum hep suscam sandilar. Bir yildir bende söylüyorum artik yeter ya. Tamam kızım iyileşince yersin dese ne olacak ya da bana neden bagiriyosun diye hesap sormak neden çocuğun önünde. Anlattim kaç kere cocugun yanında bana laf soyleme. Benimde hatam olur çek bir kenara öyle söyle diye. Ama yok ya bunlar zaten hep beni aşağı çekmenin peşindeydiCanım bu yaşadığın olayların benzerini çok yaşadım belki bu şekilde değil ama kesinlikle benim lafımın üstüne laf söylemezse çatşar benim kv. Bir de ısrarcıdır bizimki bildiğin inatlaşır. Ama tek güzel yanı eşin arkanda bak bence olumlu bişeu. Keşke kv tamam deseydi bu kadar büyümezdi saçma bir şekilde germiş ortalığı
Çok geçmiş olsun, canı yanacak diye serum taktırmamazlık ettirmeyin, eğer su içmezlerse susuz kalırlar böbrekleri zarar görür. İshal varsa ve su içmiyorlarsa mutlaka hastaneye götürün.Şükürler olsun nazar değmesin ateşleri düştü. Kizlar bu hastalik bitirdi beni de, psikolojik bitmiş durumdayim artik. Yusra eridi bitti zaten, ishal çökertti. Sirf serum yemesin cani yanmasin diye iki gündür cirpiniyorum yoksa hastayken bende yiyemem biliyorum ama serum taktirsak bin bir zorlukta takilacak cok aci cekecek
Teşekkür ederim salak gibi yogurtlu etli çorba yaptim belkide daha kötü yapti bilmiyorum. Bugün bol bol su icirmeye çalıştım ama sanirim serum takilmasi gerekecekÇok geçmiş olsun, canı yanacak diye serum taktırmamazlık ettirmeyin, eğer su içmezlerse susuz kalırlar böbrekleri zarar görür. İshal varsa ve su içmiyorlarsa mutlaka hastaneye götürün.
Benim oğlum hastayken yediği tek şey yayla çorbası, ev yoğurdu ile yapın yoğurdunu bol koyun, hem çok besleyici bir çorba. Deneyin umarım içerler.
TAbiki CANIM gönderme yani ben bu virüsün çok acayip bi şey olduğunu kastettiğim için dedim aynı evde bulaş olmayabiliyor ama çok bulaşıcı deniyorIyide niye bile bile lades diyim ? Bildigim duydugum biri varsa elbette cocugumu sakinirim gondermem . Ceken bilir....
Lafta çok kolay CANIM ama olmuyor maalesef boşanmak hem boşanınca daha iyi bi hayat beklemiyor bizi şuan zaten bunalmış olduğun için kv olayını daha çok takmış olabilirsinBirde anlatmazsam catlayacagim. 10 gundur evden cikmadik diye dun aksam kvye gittik. Yusra orda cipsi bulmus bide acilmis paket, ne zamandan acilmis belli değil. 1 tane yemiş sanirim bende gorunce birak onu dedim, babannene soyle biskuvi varsa ondan ye dedim. Basladi ağlamaya. Kv geldi niye bagiriyosun cocuga dedi. Bende bagirmadim, cipsiyi birak bisküvi varmi diye sor dedim diye soyledim. Yok cipsiyi yeni açmış, yesinmiş ne olacakmış.ben sinirlendim yesin tamam gece kusarsa buraya getircem dedim. Eşimde mutfaktaydi, ben sinirle oraya dogru giderken elimde hirka vardi yere patlattim. Eşim bir çıldırdı masaları duvarları yumrukladi, ben dunya para harcadim iyi olsunlar diye niye cipsi veriyosun hâlâ diye bir girdiler kv ile birbirine zor sakinleştirdik. Hepimiz girdik birbirimize. Ben hayatımda bu kadar cahil insanlar gormedim. Kaç defadir aynı şey yasaniyor hâla daha aynisini yapiyor. Hasta olmasa tamam dicem bende veriyorum zaten abur cubur. Yahu gunlerdir hastalar ben ağızlarına iki lokma yemek girsin diye cirpiniyorum. Herşeyi gectim hâla benim uzerime laf soyleme, ustunluk taşlama peşinde.
Yetmezmis gibi birde koydeki eve bulasik makinasi bulmuş ikinci el,eşimi aramış dün hepimiz para katip alalim demiş. Ben bu çocuğu ozel okula yazdirdim, o kadar kışlık alışverişlerini yaptım. 2 aydir almadigim ilaç kalmadı. Bir 100 lira cikaripta şu da çanta parasi olsun diyemezler. Benim elimdeki 100 liraya göz koymuş. Kaynim karttan para çekti haziranda biz borcunu bitirdik bu ay onun bize vereceği 300 lira para var, obur oğluna donupte borcunu ode diyemez. Bizi esya almaya ortak edecekmiş. Yildim artik illallah ettim. Geçen hesaplara bakarken bir baktim kardeşine 50 tl atmiş bu ne dedim, yolda kalmiş beni aradi bende attim diyo. Ben 10 gün çile cekip devlet hastanelerinde geziyorum özele goturemiyorum şu olanlara bakin. Vallahi eşimle de şuan sorunlarim olsa asla ardima bakmadan boşancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?