2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım ilaçla iyi olanları ben de duydum. Ama nereye kadar.Ya sıkıntılarımızı çözücez yada kabullenicez.Bilinçaltında bitiricez olayı.Yoksa çok zor.

Valla hiç izlemedim kırmızı oda falan haberim yok aslında benim ilaç kullanmama engel bi durum yok emzirme falan da yok ilaçlık bi durumum var mı bilmiyorum
Tv8de cuma gunleri bi goz at istersen canim. Ilac kullanmasan bile bence terapiye ihtiyacin var buradan gordugum anladigim kadariyla fazlaca takintili ve depresif birisin . Beni yanlis anlamanida istemem canim bana dusmez akil vermek takmamak senin elinde degil biliyorum psikiyatriye gitmek veya antidepresan kullanmak ayip bisey veya delilik degil . Olaylara hayatina bakis acini gozden gecirmek sart . Biraz daha anlamsiz sinirim devam ederse ben emzirme doneminide beklemicem

Buraya çok fırsat bulamıyorum okuyup yazmaya, bu aralar sanırım herkes çocuklarına karşı sabırsız olmaktan muzdarip. Naçizane yorum yapmak istiyorum, 11 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Ve şunu farkettim çocuğuma çok kızdığım sabırsız davrandığım zamanlar mutlaka öncesinde eşime kızgınımdır, yani sinirimizi en savunmasız olandan çocuklarımızdan çıkartıyoruz.
Eşinizi annesiyle ailesiyle aranızda hakem tayin etmeyin, objektif olmasını beklemeyin. Siz haklı da olsanız annesine kıyamaz, yaşlı, hasta, üzülmesin der. Siz gençsiniz, sağlıklısınız, hele bir de çalışıyorsanız, güçlüsünüz, sizin hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Kiminle sorun yaşıyorsanız açık açık o kişiyle sorununuzu çözün, lafını verin, istemiyorsanız söyleyin. Emin olun her şey zamanla rayına oturuyor, eden buluyor, herkes ektiğini biçiyor, ilahi adalete inanın. Bizzat yaşamış biriyim, benim de çok çok sorunlarım oldu, şimdi baktığımda en büyük hatam eşime anlatmak ve eşimden benim yanımda olmasını istemekmiş. İmkansızı istemişim. Bu süreçte olan bize ve çocuklarımıza oluyor. Çocuklar en masum onlar umarım daha sabırlı olabiliriz onlara karşı.

Çok doğru söylemişsin
Bende 7 yıllık evliyim ama hâla bazi şeyleri kendi içimde çözmeyi öğrenemedim. Dediğin gibi biz nasil kendi anne babamiza laf söyletmek istemezken onlar neden söylesin

Çok doğru söylemişsin
Bende 7 yıllık evliyim ama hâla bazi şeyleri kendi içimde çözmeyi öğrenemedim. Dediğin gibi biz nasil kendi anne babamiza laf söyletmek istemezken onlar neden söylesin
Kesinlikle, bir de erkekler çok ince düşünemez onu demişse nolmuş, takacak ne var öyle düşünüyorlar. Biz takmamayı beceremiyorsak ya cevabını vereceğiz yada eşimize anlatmayacağız.

Gece bebekleriniz uyanıyor mu kızlar? Artık bebek demek de komik oluyor kocaman oldular. Benim oğlum akşam güzel yemek yiyor, yatmadan önce süt vermeye başladım, küçük sütlerden pipetle içiyor. Yatmadan önce emziriyorum. Ama yine de gece 2-3 kez ağlayarak uyanıyor emziriyorum uyumaya devam ediyor. Nasıl acıkabilir o kadar? Doymuyor mu acaba?

Aslinda gece beslenmesi bence artik acliktan değil. Aliskanliktan birazda, anneden ilgi gormek

Acıktığı için değil bence kalkması alışkanlıktan.Benimki de aynı maalesef

Evet canım ilaçla iyi olanları ben de duydum. Ama nereye kadar.Ya sıkıntılarımızı çözücez yada kabullenicez.Bilinçaltında bitiricez olayı.Yoksa çok zor.
Evet ilaçla nereye kadar ilaca bağımlı yaşamakta zor doktora gitmeye korkuyorum ben yaa fobi gibi bi şey yani ya kötü bi şey çıkarsa korkusu

Evet çok doğru söylüyorsun pink yanlış anlaşılacak bi durum yok bana doğru teşhis koydun aynen dediğin gibiyim nasıl düzelicem bilmiyorum

Evet yazdıklarınız da çok haklısınız eşim annesine hiç toz kondurmuyor bi de bana daha da güç vermemek için yapıyor bunu sanırım ilahi adalette gerçekten tecelli ediyor annesinin benle uğraşmaya vakti kalmıyor illa kızının bi sorunu çıkıyor onla uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…