- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
İyi yapmışsm sıkıntı yaptım kendime bende güya istemiyorum bianlık duygularıma yenik düştümInsallah tertemiz cikar canim bende yaptiracaktim birden vazgectim
Kuzenim söyleyip geçmiyordu canım kabine alıp üstünü arıyolarmış sadece cihazdan gecmiyomuş .Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Gynoferon kullanıyorum omega vermediArkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
offf sorma aynı sıkıntı bende de var ve zaten problemliyim tuvalet konusunda bide bende mide bulantısı yapiyor çıkamamak
Duygularimiz cok degisken hepimiz icin hayirlisi olsun canimİyi yapmışsm sıkıntı yaptım kendime bende güya istemiyorum bianlık duygularıma yenik düştüm
Amin inşaallah canımDuygularimiz cok degisken hepimiz icin hayirlisi olsun canim
dun gittim hocanin muayene gunu degilmis bugun gidicem bklmsonucu almaya gittin mi canım
Maşaallah canım❤ Ben her sabah aç karnına tartılıyorum birgün fazla cıksam ertesi gün dikkat etmek için :) şimdiden 1-1.5 kılo fazlam var ama adet olmadığımız için ödem oldgnu düşünüyorum çünkü. Daha bir aylıkken öyle olmuştum 2 aydr hiç artmadı demek ki bı sebepten. Zayıflayanlardan olamadım ama umarım hepimz sağlıklı ve az kilo alımı yaşarızGunaydin kizlar benimde sabh randevum vardi tum gece uyuyamadim artik stresten mi hamilelikten mi bilmiyorum yari uyr gittim hastaneye ,olcumlerim 1hafta onde cikti su an 11 haftalik 41.5mm gorunuyorum hersy guzel dedi rahatsizliklarim icinde ilac yazdi
Tam 3kilo vermisim su anda 58.9 ciktim eve gidip kendi tartimlada bakmak istiyorum gerckten dogru mu
Bebegimde burda kocaman olmus gibi geldi gozume
Arkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
[/QUOTE i Mom omega ve decavit kullanıyorum canım
benimde cuma çıkacak inşallah ikimizinde geçmiştir ☺Gormemistim canim kusura bakma
Bende kullandim dedim doktora antibiyotigitekrar test istedi hakikaten benimde gelmiyor hastanede 1 sise su bitirdim yokkk arkadasss gelmiyo zorla artik bekle bekle geldi cuma gunu sonuclarim cikacakmis bakalim hayirlisi
seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz canım, ikili test için na zamana gün verdi, cinsiyet tahmini yaptı mı:)
bence güzel ve anlamlıKızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
Maşaallah canım❤ Ben her sabah aç karnına tartılıyorum birgün fazla cıksam ertesi gün dikkat etmek için :) şimdiden 1-1.5 kılo fazlam var ama adet olmadığımız için ödem oldgnu düşünüyorum çünkü. Daha bir aylıkken öyle olmuştum 2 aydr hiç artmadı demek ki bı sebepten. Zayıflayanlardan olamadım ama umarım hepimz sağlıklı ve az kilo alımı yaşarız
benim sat 26 haziran canım ama ultrasonda 4 gün ileride görünüyordu. bakalım yarın gidicem. sata göre 9+6 bugünBenim normalde 10haftaydi canim bugunki olcumde 11 hafta olarak degistirdik bende yurtdisindayim gelcek haftasonu donup orda yaptiricaktim yani oyle planlamistim ama bugün doktor 45 mm olduktan sonra olcebiliriz tam zamani haftaya dedi,12hafta oluyor o zaman sure olark ben yaptirmiycam egr kendi doktorum isterde 1hafta sonra orda yapicam :) sen ne kadrliksin
İlk çocuğum demek yani bana öyle demesi falan anlamlı evet ama isim olarak çok bir anlamı olmadığı için şüphe de kalıyorum yani ne kadar ben böyle düşünsemde eşim çok istiyor onu kıramam :) davetiyemize bile ilkimle ilgili söz yazmıştı kendisibence güzel ve anlamlıgerçek anlamına da bakarak karar verebilirsiniz.
İnşaallah hepimiz için toplu dua ediyorum :)))Aalinda bende hic zayıflamazdim su anda 2 3kilo almisolabiliriz cunku artik buyumeye basladilar benim doktorum sekerim cikmadigi icin kilo sinirlanmamsi yapmamisti ,simdi hem emziriyorum hemde hastaliklardi bulantiydi drrken pek yiyemedim o yuzden vermisim ilk hamileligimde 20kilo almistimsimdi verdiklerimle ayni duruma dusmus oldum 3aylik 59kilo olark insallah cok almm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?