2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzenim söyleyip geçmiyordu canım kabine alıp üstünü arıyolarmış sadece cihazdan gecmiyomuş .

Maşaallah canım❤ Ben her sabah aç karnına tartılıyorum birgün fazla cıksam ertesi gün dikkat etmek için :) şimdiden 1-1.5 kılo fazlam var ama adet olmadığımız için ödem oldgnu düşünüyorum çünkü. Daha bir aylıkken öyle olmuştum 2 aydr hiç artmadı demek ki bı sebepten. Zayıflayanlardan olamadım ama umarım hepimz sağlıklı ve az kilo alımı yaşarız

benimde cuma çıkacak inşallah ikimizinde geçmiştir ☺

Kızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum

seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz canım, ikili test için na zamana gün verdi, cinsiyet tahmini yaptı mı:)

Benim normalde 10haftaydi canim bugunki olcumde 11 hafta olarak degistirdik bende yurtdisindayim gelcek haftasonu donup orda yaptiricaktim yani oyle planlamistim ama bugün doktor 45 mm olduktan sonra olcebiliriz tam zamani haftaya dedi,12hafta oluyor o zaman sure olark ben yaptirmiycam egr kendi doktorum isterde 1hafta sonra orda yapicam :) sen ne kadrliksin

bence güzel ve anlamlı gerçek anlamına da bakarak karar verebilirsiniz.

Aalinda bende hic zayıflamazdim su anda 2 3kilo almisolabiliriz cunku artik buyumeye basladilar benim doktorum sekerim cikmadigi icin kilo sinirlanmamsi yapmamisti ,simdi hem emziriyorum hemde hastaliklardi bulantiydi drrken pek yiyemedim o yuzden vermisim ilk hamileligimde 20kilo almistim simdi verdiklerimle ayni duruma dusmus oldum 3aylik 59kilo olark insallah cok almm

benim sat 26 haziran canım ama ultrasonda 4 gün ileride görünüyordu. bakalım yarın gidicem. sata göre 9+6 bugün

Kızlar doktorunuz omega verdi mi. Bana sordu isteğe bağlı dedi bende istedim imom omega diye tablet verdi ama eczanelerde kalmamış bu haftalarda mı kullanmam gerekiyor acaba başka marka da almadım

Bende rüyamda erkek cocugum oldugunu gormustum daha 1 ay once isminide ayaz koymustum.Aksilik olmazsa bende ayaz dusunuyorum.

bence güzel ve anlamlı gerçek anlamına da bakarak karar verebilirsiniz.
İlk çocuğum demek yani bana öyle demesi falan anlamlı evet ama isim olarak çok bir anlamı olmadığı için şüphe de kalıyorum yani ne kadar ben böyle düşünsemde eşim çok istiyor onu kıramam :) davetiyemize bile ilkimle ilgili söz yazmıştı kendisi

İnşaallah hepimiz için toplu dua ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…