Bende ilk gece yatmadan içtim öyle bir acıktırıyor ki 3 kere acıkıp birşeyler yemeye kalktım. Artıköğle yemeğinden sonra kullanıyorum çay kahve kestim tüketmiyorumGyno-ferro sanol . Devlet hastanesindeki doktorum yazdı özeldeki kullanabilirsin dedi. Ekstra başka bir şey kullanmıyorum. bunun içinde zaten B12 vitamini ve folik asit varmış . Mide bulantısı yapıyor dedikleri için ve gün içinde çay&kalsiyumlu yiyecekler tüketildiği için gece yatmadan alıyorum ben .
İklim ile çok karıştırılır, büyüdüğü zaman sıkıntı çeker. Ama eşiniz o kadar istiyorsa koyun bence kırmayın.İlk çocuğum demek yani bana öyle demesi falan anlamlı evet ama isim olarak çok bir anlamı olmadığı için şüphe de kalıyorum yani ne kadar ben böyle düşünsemde eşim çok istiyor onu kıramam :) davetiyemize bile ilkimle ilgili söz yazmıştı kendisi
bence çok güzelllİlk çocuğum demek yani bana öyle demesi falan anlamlı evet ama isim olarak çok bir anlamı olmadığı için şüphe de kalıyorum yani ne kadar ben böyle düşünsemde eşim çok istiyor onu kıramam :) davetiyemize bile ilkimle ilgili söz yazmıştı kendisi
Bence anlamı olan isim ileride ufakta olsa hikayesi olan bir isim ilkim kulağa hoş geliyoKızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
Hiç aklıma gelmemiştiİklim ile çok karıştırılır, büyüdüğü zaman sıkıntı çeker. Ama eşiniz o kadar istiyorsa koyun bence kırmayın.
Ne güzel ama annesiyle uyumlu olur❤bence çok güzellleşim kız olursa Melisa olsun diyor. Benim adımın Melis olması dışında bir problem yok
Bende rüyam da ege diye çağırıyordum. Ege ismini sevmem normalde daha anlamlı isimler seviyorum ama rüyada görünce koymak gerekir miBende rüyamda erkek cocugum oldugunu gormustum daha 1 ay once isminide ayaz koymustum.Aksilik olmazsa bende ayaz dusunuyorum.
Teşekkür ederimBence anlamı olan isim ileride ufakta olsa hikayesi olan bir isim ilkim kulağa hoş geliyo
Bence koymak şart değil çünkü çok isim gördüm rüyamda öyle ısınamadımda ilahi bir rüya gibide değildiBende rüyam da ege diye çağırıyordum. Ege ismini sevmem normalde daha anlamlı isimler seviyorum ama rüyada görünce koymak gerekir mi
Oluyor canım yatarken dönerken ayağı kalkarken ani kramp girer gibi oluyor ama normal bişeymiş yavaş hareket etmeye çalışıyorum dönerken ayağa kalkarkenKızlar yatakta uzandığım zaman sağıma yada soluma döndüğüm zaman kasıklarıma ağrı saplanıyo sürekli değil ama 3 5 günde bir kere oluyo sizdede oluyomu çevreme yada doktoruma soruyorum normal diyolar ama beni korkutuyo
Arkadasim koydu hoş bir isim benceKızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
TeşekkürlerArkadasim koydu hoş bir isim bence
Bizim daha cinsiyet belli değil ama hep kızım olursa lina olsun istiyordum ama benimde eşim kabul etmiyo süs köpeği ismi diyor aklında olan isim varsa 2 isimde olabilir kimlikte 2. isim sırasına sen kendin istediğin ismi yazdır resmi isim 2. sıradaki oluyorTeşekkür ederimNormalde herkese senin kalbin ısındıysa başkasının ne düşündüğünün önemi yok derdim ama tam olarak net olamayınca çevreden fikir almak iyi oluyormuş şimdi anladım
Ssnin gecmistir o keskin bakalim benimki ne cikacak merakla bekliyorum canim buradan yaz olurmubenimde cuma çıkacak inşallah ikimizinde geçmiştir ☺
Saol canım şuan bir nebze içim rahatladı ilk bebeğim olduğu için endişeli oluyorumOluyor canım yatarken dönerken ayağı kalkarken ani kramp girer gibi oluyor ama normal bişeymiş yavaş hareket etmeye çalışıyorum dönerken ayağa kalkarken
Bende lina mira mina falan dedim eşim hiç beğenmedi :) Nasıl 2. Sıradaki oluyor onu anlamadım . öyle diyorum ikinciyide ben bulcam diye ama onunda içine sinsin istiyorum tabiki söylemez yoksa o ismi . birde söylemeyenler olcagı için özellikle tek isim düşünüyodum ama nasb böyleymişBizim daha cinsiyet belli değil ama hep kızım olursa lina olsun istiyordum ama benimde eşim kabul etmiyo süs köpeği ismi diyor aklında olan isim varsa 2 isimde olabilir kimlikte 2. isim sırasına sen kendin istediğin ismi yazdır resmi isim 2. sıradaki oluyor
Benimde ilk canım doğana kadar hatta doğduktan sonra alışana kadar endişeler olacak böyleSaol canım şuan bir nebze içim rahatladı ilk bebeğim olduğu için endişeli oluyorum
Örnek Ayşe Fatma Korkmaz ilk sıradaki ayşe ismi geçersiz kalıp resmi kurumlarda asıl isim Fatma oluyorBende lina mira mina falan dedim eşim hiç beğenmedi :) Nasıl 2. Sıradaki oluyor onu anlamadım . öyle diyorum ikinciyide ben bulcam diye ama onunda içine sinsin istiyorum tabiki söylemez yoksa o ismi . birde söylemeyenler olcagı için özellikle tek isim düşünüyodum ama nasb böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?