2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende ilk gece yatmadan içtim öyle bir acıktırıyor ki 3 kere acıkıp birşeyler yemeye kalktım. Artıköğle yemeğinden sonra kullanıyorum çay kahve kestim tüketmiyorum

İklim ile çok karıştırılır, büyüdüğü zaman sıkıntı çeker. Ama eşiniz o kadar istiyorsa koyun bence kırmayın.

bence çok güzelll eşim kız olursa Melisa olsun diyor. Benim adımın Melis olması dışında bir problem yok

Bence anlamı olan isim ileride ufakta olsa hikayesi olan bir isim ilkim kulağa hoş geliyo

İklim ile çok karıştırılır, büyüdüğü zaman sıkıntı çeker. Ama eşiniz o kadar istiyorsa koyun bence kırmayın.
Hiç aklıma gelmemişti Yok kırmam zaten de tepkileri de merak ediyorum doğrusu onun kalbi çok ısınmış benim tam olarak değil
ilkim efsa olarak begenmiştik anlamı güzel değilmiş süpheliymiş efsa. Cennet ırmağı dye bliyoduk sonradan sihir büyü demek oldugnu öğrendik

Bence anlamı olan isim ileride ufakta olsa hikayesi olan bir isim ilkim kulağa hoş geliyo
Teşekkür ederim Normalde herkese senin kalbin ısındıysa başkasının ne düşündüğünün önemi yok derdim ama tam olarak net olamayınca çevreden fikir almak iyi oluyormuş şimdi anladım

Kızlar yatakta uzandığım zaman sağıma yada soluma döndüğüm zaman kasıklarıma ağrı saplanıyo sürekli değil ama 3 5 günde bir kere oluyo sizdede oluyomu çevreme yada doktoruma soruyorum normal diyolar ama beni korkutuyo

Bende rüyam da ege diye çağırıyordum. Ege ismini sevmem normalde daha anlamlı isimler seviyorum ama rüyada görünce koymak gerekir mi
Bence koymak şart değil çünkü çok isim gördüm rüyamda öyle ısınamadımda ilahi bir rüya gibide değildi

Oluyor canım yatarken dönerken ayağı kalkarken ani kramp girer gibi oluyor ama normal bişeymiş yavaş hareket etmeye çalışıyorum dönerken ayağa kalkarken

Arkadasim koydu hoş bir isim bence

Teşekkür ederim Normalde herkese senin kalbin ısındıysa başkasının ne düşündüğünün önemi yok derdim ama tam olarak net olamayınca çevreden fikir almak iyi oluyormuş şimdi anladım
Bizim daha cinsiyet belli değil ama hep kızım olursa lina olsun istiyordum ama benimde eşim kabul etmiyo süs köpeği ismi diyor aklında olan isim varsa 2 isimde olabilir kimlikte 2. isim sırasına sen kendin istediğin ismi yazdır resmi isim 2. sıradaki oluyor

Oluyor canım yatarken dönerken ayağı kalkarken ani kramp girer gibi oluyor ama normal bişeymiş yavaş hareket etmeye çalışıyorum dönerken ayağa kalkarken
Saol canım şuan bir nebze içim rahatladı ilk bebeğim olduğu için endişeli oluyorum

Bende lina mira mina falan dedim eşim hiç beğenmedi :) Nasıl 2. Sıradaki oluyor onu anlamadım . öyle diyorum ikinciyide ben bulcam diye ama onunda içine sinsin istiyorum tabiki söylemez yoksa o ismi . birde söylemeyenler olcagı için özellikle tek isim düşünüyodum ama nasb böyleymiş

Örnek Ayşe Fatma Korkmaz ilk sıradaki ayşe ismi geçersiz kalıp resmi kurumlarda asıl isim Fatma oluyor banada bir arkadaşım dedi geçerli isim 2. sıradaki oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…