Ben meme ogretmedimMeme mama emme abba yetiyo ona bunlarhayattaki tek amaci meme emmek oldugu icin bublarla hayatini surdurebiliyo
Bana bi ara anna veya anoo diyordu hatta öyle ağlıyordu hepBanada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyomemede sut biter anne demezsen diyorum emmeee diye saldiriyo
Anne baba abla dede ananeNeler diyor mesela
Hadi ya baya baya iyi o zaman maşallah ama kızları dilli derler ya hep. Benimki hic valla şunu ver bunu ver deyince vermeyi bile anca anca ogrendiAnne baba abla dede anane
Hayvan isimlerinin bazilari, hadi, al,ac,ver, gel, git kisa komutlar. Tabiki sütama bunları surekli aktif kullanmiyor. Mesela ablasi anne diye seslenir o zaman der. Babasi gelince baba der. Ablani git cagir derim gel der. Ablasina seslenmez mesela. Ya da o anda tekrarlattigim şeyleri tekrarlar. En son 2 gün önce çünkü demeye başlamiş. Neden yaptin diyorum çünkü diyor devamı yok bugun de adini tekrarlattim. Kendi adini demiyor ablasinin adini diyor. Nolcak butun gun yusraaa yusraaa dersem
Canim eslemde 1 ay oncesine kadar asla tekrarlamiyodu. Yusra okula başladığı ilk haftadan itibaren tekrarlamalar basladi. Çünkü ben ona hiç bireysel vakit ayiramiyordum. Birde eslem hiç tv telefon bakmaz. Hemen ilgilenmem farketti. Surekli konusuyorum, kitap bakiyoruz. Hastalıkları olmasa cok daha ilerlerdik bile ama hastalik zamanlari hic ilgilenemiyorum yine. Bir iki kitap gibi birseyler almam lazım herseyi parcaladilarHadi ya baya baya iyi o zaman maşallah ama kızları dilli derler ya hep. Benimki hic valla şunu ver bunu ver deyince vermeyi bile anca anca ogrendi
Benimki çok tv bakıyo baby tv. Telefon vermiyorum ben TV'yi de isim varsa acıyorum otururken kapatıyorum hemen zaten bende ilgilenmeye çalışıyorum ama kızlar daha bi şey yaCanim eslemde 1 ay oncesine kadar asla tekrarlamiyodu. Yusra okula başladığı ilk haftadan itibaren tekrarlamalar basladi. Çünkü ben ona hiç bireysel vakit ayiramiyordum. Birde eslem hiç tv telefon bakmaz. Hemen ilgilenmem farketti. Surekli konusuyorum, kitap bakiyoruz. Hastalıkları olmasa cok daha ilerlerdik bile ama hastalik zamanlari hic ilgilenemiyorum yine. Bir iki kitap gibi birseyler almam lazım herseyi parcaladilar
Senn utaniyosun bahsetmistinBen meme ogretmedimsüt diyoruz
Birakiyomusuniz canim memeyiKızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu
Canim uzgunum ama benim buyuk kızım 25 aylikken konustu. İşin olsa bile tv açma. Ben o hatayi yaptim maalesefBenimki çok tv bakıyo baby tv. Telefon vermiyorum ben TV'yi de isim varsa acıyorum otururken kapatıyorum hemen zaten bende ilgilenmeye çalışıyorum ama kızlar daha bi şey ya
Acmamaya gayret ediyorum. 25 çok da geç değilmişCanim uzgunum ama benim buyuk kızım 25 aylikken konustu. İşin olsa bile tv açma. Ben o hatayi yaptim maalesef
Kız ben geçen kime destan yazdım siz benim mesajlarımı sallamıomusunuzBirakiyomusuniz canim memeyi. Hic bilgim yok ama eher birkaiuosan lahana yapragi sariyolar haslayip suru aheisiz kesiyrmus
Her cocuk farklıdır kuzum . Kimi cocuk tv telefon görmemesine rağmen geç konuşur kimisi de tüm gün telefonla oynar yine de bıcır bıcır konuşur. Bende işim olduğu zamanlarda açıyorum bişeyler izlesin diye ama izlemiyorAcmamaya gayret ediyorum. 25 çok da geç değilmiş
Bu arada sağol be dünüş sende olmasanBirakiyomusuniz canim memeyi. Hic bilgim yok ama eher birkaiuosan lahana yapragi sariyolar haslayip suru aheisiz
Tabiki canım 3 yaşında konuşan bile varmış yeterki konuşsunlar da ben telefon vermiyorum genelde baby tv açık onda da çoğu şey eğitici bilgilendirici ordan bisey kapar diye düşünüyorumHer cocuk farklıdır kuzum . Kimi cocuk tv telefon görmemesine rağmen geç konuşur kimisi de tüm gün telefonla oynar yine de bıcır bıcır konuşur. Bende işim olduğu zamanlarda açıyorum bişeyler izlesin diye ama izlemiyor5 dk en fazla sonra beni arıyor yine . Telefonda kendi videolarına bakarsa biraz uzun takılabiliyor
Hâla konuşmasinda sorun var. 4 yaşinda şuan. O yuzden kreşe verdimAcmamaya gayret ediyorum. 25 çok da geç değilmiş
Ben görmedim mesaji. Benim mastit olacak gibiydi yumru yumru şişti meme. Masaj yaptim ve hep onu emzirdim. Sen biraktirmaya çalışıyorsan lahana yapragi sarabilirsin. Ara ara sağman gerek ama. Benim mastit olmadı süt kabarcigi oldu ucunda. O da açıldı allahtanKızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu
Dün akşam biraz sağdım aijo ama cok az rahatladı sanki azıcık psikolojik te olabilirBen görmedim mesaji. Benim mastit olacak gibiydi yumru yumru şişti meme. Masaj yaptim ve hep onu emzirdim. Sen biraktirmaya çalışıyorsan lahana yapragi sarabilirsin. Ara ara sağman gerek ama. Benim mastit olmadı süt kabarcigi oldu ucunda. O da açıldı allahtan
Bizimki babanne demeyi tv den öğrendi meselaTabiki canım 3 yaşında konuşan bile varmış yeterki konuşsunlar da ben telefon vermiyorum genelde baby tv açık onda da çoğu şey eğitici bilgilendirici ordan bisey kapar diye düşünüyorum
Sali gunune kadar napcaksinDün akşam biraz sağdım aijo ama cok az rahatladı sanki azıcık psikolojik te olabilirHalsizlikte olunca bi korktum kötü olurum diye ama bugğn iyiyim heralde olmam mastit falan . Lahana bulurum inş manavlarda yok salı pazarını beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?