2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Banada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyo memede sut biter anne demezsen diyorum emmeee diye saldiriyo
Bana bi ara anna veya anoo diyordu hatta öyle ağlıyordu hep şimdi anneegğ annegg kibar kibar

Neler diyor mesela
Anne baba abla dede anane
Hayvan isimlerinin bazilari, hadi, al,ac,ver, gel, git kisa komutlar. Tabiki süt ama bunları surekli aktif kullanmiyor. Mesela ablasi anne diye seslenir o zaman der. Babasi gelince baba der. Ablani git cagir derim gel der. Ablasina seslenmez mesela. Ya da o anda tekrarlattigim şeyleri tekrarlar. En son 2 gün önce çünkü demeye başlamiş. Neden yaptin diyorum çünkü diyor devamı yok bugun de adini tekrarlattim. Kendi adini demiyor ablasinin adini diyor. Nolcak butun gun yusraaa yusraaa dersem

Hadi ya baya baya iyi o zaman maşallah ama kızları dilli derler ya hep. Benimki hic valla şunu ver bunu ver deyince vermeyi bile anca anca ogrendi

Hadi ya baya baya iyi o zaman maşallah ama kızları dilli derler ya hep. Benimki hic valla şunu ver bunu ver deyince vermeyi bile anca anca ogrendi
Canim eslemde 1 ay oncesine kadar asla tekrarlamiyodu. Yusra okula başladığı ilk haftadan itibaren tekrarlamalar basladi. Çünkü ben ona hiç bireysel vakit ayiramiyordum. Birde eslem hiç tv telefon bakmaz. Hemen ilgilenmem farketti. Surekli konusuyorum, kitap bakiyoruz. Hastalıkları olmasa cok daha ilerlerdik bile ama hastalik zamanlari hic ilgilenemiyorum yine. Bir iki kitap gibi birseyler almam lazım herseyi parcaladilar

Benimki çok tv bakıyo baby tv. Telefon vermiyorum ben TV'yi de isim varsa acıyorum otururken kapatıyorum hemen zaten bende ilgilenmeye çalışıyorum ama kızlar daha bi şey ya

Benimki çok tv bakıyo baby tv. Telefon vermiyorum ben TV'yi de isim varsa acıyorum otururken kapatıyorum hemen zaten bende ilgilenmeye çalışıyorum ama kızlar daha bi şey ya
Canim uzgunum ama benim buyuk kızım 25 aylikken konustu. İşin olsa bile tv açma. Ben o hatayi yaptim maalesef

Birakiyomusuniz canim memeyi . Hic bilgim yok ama eher birkaiuosan lahana yapragi sariyolar haslayip suru aheisiz kesiyrmus
Kız ben geçen kime destan yazdım siz benim mesajlarımı sallamıomusunuz vallahi yazmıcam bişey sormucam artık forumda heee Google amcaya sorayım bari

Acmamaya gayret ediyorum. 25 çok da geç değilmiş
Her cocuk farklıdır kuzum . Kimi cocuk tv telefon görmemesine rağmen geç konuşur kimisi de tüm gün telefonla oynar yine de bıcır bıcır konuşur. Bende işim olduğu zamanlarda açıyorum bişeyler izlesin diye ama izlemiyor 5 dk en fazla sonra beni arıyor yine . Telefonda kendi videolarına bakarsa biraz uzun takılabiliyor

Tabiki canım 3 yaşında konuşan bile varmış yeterki konuşsunlar da ben telefon vermiyorum genelde baby tv açık onda da çoğu şey eğitici bilgilendirici ordan bisey kapar diye düşünüyorum

Kızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu
Ben görmedim mesaji. Benim mastit olacak gibiydi yumru yumru şişti meme. Masaj yaptim ve hep onu emzirdim. Sen biraktirmaya çalışıyorsan lahana yapragi sarabilirsin. Ara ara sağman gerek ama. Benim mastit olmadı süt kabarcigi oldu ucunda. O da açıldı allahtan

Dün akşam biraz sağdım aijo ama cok az rahatladı sanki azıcık psikolojik te olabilir Halsizlikte olunca bi korktum kötü olurum diye ama bugğn iyiyim heralde olmam mastit falan . Lahana bulurum inş manavlarda yok salı pazarını beklicem

Tabiki canım 3 yaşında konuşan bile varmış yeterki konuşsunlar da ben telefon vermiyorum genelde baby tv açık onda da çoğu şey eğitici bilgilendirici ordan bisey kapar diye düşünüyorum
Bizimki babanne demeyi tv den öğrendi mesela ama cidden iyi bişey değil ya . Bende vicdan azabı çekiyorum telefon verince ama durmuyor bir dk bile tuvalet kapısında eti koparılır gibi ağlıyor mesela Sanki kaçacam tuvalet camından

Sali gunune kadar napcaksin ay sen adadaydin dimi ya inşallah gerek kalmaz. Sicak suda iyi gelir duşta ama boyle kaynar su degil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…