- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Gayet hos isim.Kızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
Gerekmez bence :) ben başka isim bulamadigim icin koyucam heralde erkek ismi cok fazla icime sinen yok cunkuBende rüyam da ege diye çağırıyordum. Ege ismini sevmem normalde daha anlamlı isimler seviyorum ama rüyada görünce koymak gerekir mi☺
ama tuhaf olmaz mıNe güzel ama annesiyle uyumlu olur❤
Kaslarin gerildiginden normal canim.icini ferah tutKızlar yatakta uzandığım zaman sağıma yada soluma döndüğüm zaman kasıklarıma ağrı saplanıyo sürekli değil ama 3 5 günde bir kere oluyo sizdede oluyomu çevreme yada doktoruma soruyorum normal diyolar ama beni korkutuyo
Kaç kiloda hamile kaldınız kilo alımınız nasıl şuanda şunu merak ettim ben 66 kiloda hamile kaldım şuan 73 oldum anlam veremiyorum hızla kilo artışı oluyo bendede aşermede hiç olmadıbende kilolu hamile kaldim bugun hic gitmediğim bi doktora gittim ve bana resmen cok sismansin kan sulandirici igne kullanman lazimdi cok gec kalinmis dedi
daha once gittigim 2 doktorda kan sulandirici igne vs gerektigini söylememişti ozel doktorumda soylemiyor anlamadim hicbisi ilerde seker tansiyon kalp tikanikligi gebelik zehirlenmesi yasar misim boyle bisi duyan var mi?
Evet dogru diyorsun, enfeksiyon varsa yapmazlar. Benim onceki doktorum da ikizlerine hamielyken, serklaj yaptirmis kendisne,onlem amacli. Saglikla gelsinler de ☺Evet canım biliyorum bakalım rahim boyu ölçülüp karar verecek sanırım bide enfeksiyon devam ederse yapmayacak :/
Böyle duyunca çok rahatlıyorum saol canım 3 4 yıldır özlemini duyduktan sonra rabbim kavuşturduKaslarin gerildiginden normal canim.icini ferah tut
Ilkim guzel hatta 2. Cocukta da iklim koyarsinizKızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
hayırlı haberlerle dön inşallah. Yaz bize çıkınca mutlakaYa kızlar 3te randevum ben aşırı panik yaptım elim ayağım titriyor kan sonucu için ne olur dua edin ayy çok fenayım ya
Ne için kan sonucuYa kızlar 3te randevum ben aşırı panik yaptım elim ayağım titriyor kan sonucu için ne olur dua edin ayy çok fenayım ya
Kan ilacı vermedi bana daha canım kan değerim iyi diye haftaya gidicem ozaman bakar yine herhaldeHangisi kan ilaci canim?
Anladım canımÖrnek Ayşe Fatma Korkmaz ilk sıradaki ayşe ismi geçersiz kalıp resmi kurumlarda asıl isim Fatma oluyorbanada bir arkadaşım dedi geçerli isim 2. sıradaki oluyomuş
Yok canım ya kilolu diye kan sulandırıcı kullanıldığını ilk defa duydum. Benim iki kaybım var bebeklerin kalbi durdu ben kullanıyorum, kilolu hamile olan arkadaşlarım kullanmıyor. Tabi dikkat etmek lazım, fazla yağlı şekerli gıda tüketmeyin. Ben sağlıksız hiçbir şey tüketmiyorum. Hatta pazardan elma almıştım çok iriler, hormonlu mudur diye tereddüt ediyorum. Bir de hareketli olun bol bol yürüyüş yapın.bende kilolu hamile kaldim bugun hic gitmediğim bi doktora gittim ve bana resmen cok sismansin kan sulandirici igne kullanman lazimdi cok gec kalinmis dedi
daha once gittigim 2 doktorda kan sulandirici igne vs gerektigini söylememişti ozel doktorumda soylemiyor anlamadim hicbisi ilerde seker tansiyon kalp tikanikligi gebelik zehirlenmesi yasar misim boyle bisi duyan var mi?
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımYa kızlar 3te randevum ben aşırı panik yaptım elim ayağım titriyor kan sonucu için ne olur dua edin ayy çok fenayım ya
Anladim canimKan ilacı vermedi bana daha canım kan değerim iyi diye haftaya gidicem ozaman bakar yine herhalde
Teşekkür edermmmGayet hos isim.
Bana hoş geldi :)ama tuhaf olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?