2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaç kiloda hamile kaldınız kilo alımınız nasıl şuanda şunu merak ettim ben 66 kiloda hamile kaldım şuan 73 oldum anlam veremiyorum hızla kilo artışı oluyo bendede aşermede hiç olmadı
7 kilo almışsın aslında bir diyetisyene gitmem iyi olabilir canını sıkmıyımda ileri aylarda daha fazla alıncagı için diyorum
[/QUOTE]
Çok kilo aldım abur cuburumda yok eşimde anlam veremiyo kilo artışıma doktor kontrolünden sonra gidicem diyetisyene canım

Hiç duymadım millet ne kılolarla hamile kalıyor. Tabi en sağlıklı kıloyla doğum yapmak herkes ister . tabi kilo normalde bile iyi değil şeker tansiyon kalp rahatsızlığı yapar değerleri değiştirir ama illa kilolu hamile kalmakla alakası yok eltim 92 kıloyla hamile kalmş hiç bir sağlık skntısı yok

Ahh benimde öyle kız olsa birsürü güzel isim sayar içinden seçemem ama erkek isim dedin mii çook zor

Tum kadinlarin sorunu ayni sanirim bizde isim konusunda erkek.diyince kalakalmistik daha ilk hamileligimi ogrendigimde erdem erkek olarak guzel demistim esime , dahaiyisinide bulamyinca Erdem koyduk bikac guzel isim.vardi ama cok yakin arkadaslarimin bebeklerine koydular bilmem begenir msiiniz eymen ,yagiz gibi ama simdide oglan olursa hic bi fikrim yok

Ben kizimda da 86 ile kaldim bunda da ayni kgda kaldim. Hic oyle bisi duymadim. Sadece seker yukleme testi ve son aylarda tansiyon takibi yaptırdım

İsim bizde buyuk sıkıntı olacak hayirlisini diliyorum. Esim konusturmuyor bile cinsiyet belli olsun diyor. Benimde aklimda erkek ismi cok kız hic yok kerem, yağız, yiğit,ali ...
Kızımın adı Yüsra Tuğba

melisa ismi bence harika bi isim, çok yakın bi akrabamız koydu o yüzden ben koyamam kızım olursa ama bence çok naif güzel bir isim çok beğeniyorum
bende beğeniyorum ama kendi adım olduğu için tereddüt ediyorum onu kırmak tabiki istemem ama sanırım başka bir isim de anlaşacağız erkek olursa zaten böyle bir tartışmayagerek kalmayacak

Sizin için bi anlamı olması çok güzel bayıldım. Ben ilk başta iklim diye okudum, ilkimi söylemesi biraz zor, yazım yanlışlarıyla karşılaşabilir sanki büyüdüğünde. Ama yine de çok hoş

Örnek Ayşe Fatma Korkmaz ilk sıradaki ayşe ismi geçersiz kalıp resmi kurumlarda asıl isim Fatma oluyor banada bir arkadaşım dedi geçerli isim 2. sıradaki oluyomuş

O kişiye göre değişir canım kızımın iki ismi var ve biz aile ve hep ilk ismini kullanıyoruz.
İkinci ismi unutmasın alışsın diye de ilk isimle beraber ikisini birden seslendigimiz oluyor

bende beğeniyorum ama kendi adım olduğu için tereddüt ediyorum onu kırmak tabiki istemem ama sanırım başka bir isim de anlaşacağız erkek olursa zaten böyle bir tartışmayagerek kalmayacak
ferhan şensoy derya şensoy çiftine bak birebir kendi isimlerini koymuşlar:))) çok tatlı bence ya... eşimin adı alp, oğlumuz olursa ilk ismi alp olsun istiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…