- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benimde ilk gebeligim 4 yildir korunmuyoruz bizde anca geldi :)Böyle duyunca çok rahatlıyorum saol canım 3 4 yıldır özlemini duyduktan sonra rabbim kavuşturdu
7 kilo almışsın aslında bir diyetisyene gitmem iyi olabilir canını sıkmıyımda ileri aylarda daha fazla alıncagı için diyorumKaç kiloda hamile kaldınız kilo alımınız nasıl şuanda şunu merak ettim ben 66 kiloda hamile kaldım şuan 73 oldum anlam veremiyorum hızla kilo artışı oluyo bendede aşermede hiç olmadı
Hiç duymadım millet ne kılolarla hamile kalıyor. Tabi en sağlıklı kıloyla doğum yapmak herkes ister . tabi kilo normalde bile iyi değil şeker tansiyon kalp rahatsızlığı yapar değerleri değiştirir ama illa kilolu hamile kalmakla alakası yok eltim 92 kıloyla hamile kalmş hiç bir sağlık skntısı yokbende kilolu hamile kaldim bugun hic gitmediğim bi doktora gittim ve bana resmen cok sismansin kan sulandirici igne kullanman lazimdi cok gec kalinmis dedi
daha once gittigim 2 doktorda kan sulandirici igne vs gerektigini söylememişti ozel doktorumda soylemiyor anlamadim hicbisi ilerde seker tansiyon kalp tikanikligi gebelik zehirlenmesi yasar misim boyle bisi duyan var mi?
Ayyy çok sevindim canım benim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin mucize bebeklerimizBenimde ilk gebeligim 4 yildir korunmuyoruz bizde anca geldi :)
Yok o karışır ya bide güzel değil iklimin yine bizde bir hikayesi varda iklimn yokIlkim guzel hatta 2. Cocukta da iklim koyarsiniz
Maşallah bizimde 2 buçuk senede tüp bebekle oldu Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah ❤Benimde ilk gebeligim 4 yildir korunmuyoruz bizde anca geldi :)
melisa ismi bence harika bi isim, çok yakın bi akrabamız koydu o yüzden ben koyamam kızım olursa ama bence çok naif güzel bir isim çok beğeniyorumama tuhaf olmaz mı
Ahh benimde öyle kız olsa birsürü güzel isim sayar içinden seçemem ama erkek isim dedin mii çook zorGerekmez bence :) ben başka isim bulamadigim icin koyucam heralde erkek ismi cok fazla icime sinen yok cunku
İnşaallah hepimiz için toplu dua ediyorum :)))
Nifty mi fiyat ne dediler bende haftaya yaptiricambende randevu aldim persembe gunu gelip kan alicaklar
Ahh benimde öyle kız olsa birsürü güzel isim sayar içinden seçemem ama erkek isim dedin mii çook zor
benim sat 26 haziran canım ama ultrasonda 4 gün ileride görünüyordu. bakalım yarın gidicem. sata göre 9+6 bugün
Amin canım hepimizinMaşallah bizimde 2 buçuk senede tüp bebekle oldu Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah ❤
Aynen oyle :)Ahh benimde öyle kız olsa birsürü güzel isim sayar içinden seçemem ama erkek isim dedin mii çook zor
Ben kizimda da 86 ile kaldim bunda da ayni kgda kaldim. Hic oyle bisi duymadim. Sadece seker yukleme testi ve son aylarda tansiyon takibi yaptırdımbende kilolu hamile kaldim bugun hic gitmediğim bi doktora gittim ve bana resmen cok sismansin kan sulandirici igne kullanman lazimdi cok gec kalinmis dedi
daha once gittigim 2 doktorda kan sulandirici igne vs gerektigini söylememişti ozel doktorumda soylemiyor anlamadim hicbisi ilerde seker tansiyon kalp tikanikligi gebelik zehirlenmesi yasar misim boyle bisi duyan var mi?
bende beğeniyorum ama kendi adım olduğu için tereddüt ediyorum onu kırmak tabiki istemem ama sanırım başka bir isim de anlaşacağızmelisa ismi bence harika bi isim, çok yakın bi akrabamız koydu o yüzden ben koyamam kızım olursa ama bence çok naif güzel bir isim çok beğeniyorum
Kızlar sizce kızım için İLKİM ismi nasıl? Eşim illa ilkim istiyor ikinci isminde buluruz diyor. Ben tek isim düşünüyodum ama ilkim isteyince iki isme karar verdim. Eşim ilk tanıştıgımzda evlenceğimizi hissetmiş daha tam tanımadan ilkim diye kayıt etmiş telefonuna hala aynıdır benim için anlamlı kızımada o ismi vermek istiyorum diyor. Kulağa hoş geliyormı fikirlerinizi merak ediyorum
Örnek Ayşe Fatma Korkmaz ilk sıradaki ayşe ismi geçersiz kalıp resmi kurumlarda asıl isim Fatma oluyorbanada bir arkadaşım dedi geçerli isim 2. sıradaki oluyomuş
ferhan şensoy derya şensoy çiftine bak birebir kendi isimlerini koymuşlar:))) çok tatlı bence ya... eşimin adı alp, oğlumuz olursa ilk ismi alp olsun istiyor meselabende beğeniyorum ama kendi adım olduğu için tereddüt ediyorum onu kırmak tabiki istemem ama sanırım başka bir isim de anlaşacağızerkek olursa zaten böyle bir tartışmayagerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?