2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ferhan şensoy derya şensoy çiftine bak birebir kendi isimlerini koymuşlar:))) çok tatlı bence ya... eşimin adı alp, oğlumuz olursa ilk ismi alp olsun istiyor mesela
hahha ben daha sıradan isimler olsun istiyordum elif, eylül vb. Ama eşimin Melisa dan sonraki tercihi ADA, ESİLA.

7 kilo almışsın aslında bir diyetisyene gitmem iyi olabilir canını sıkmıyımda ileri aylarda daha fazla alıncagı için diyorum
Çok kilo aldım abur cuburumda yok eşimde anlam veremiyo kilo artışıma doktor kontrolünden sonra gidicem diyetisyene canım
[/QUOTE]
Canım şekerine baktirdin mi .. Sık sık meyve yiyorsan onlarda cok aldiriyor. Ben cok kilolu hamile kaldim bu ucuncu hamileleigim digerlerinde 100 un ustundeydim suan 88 kiloyum bu kiloda hamile kaldim . 3 kilo verim 85 dusmustum tekrar 3 kilo aldim 88 kiloyum suan ve doktorum seker hastasi gibi beslen hic kilo almicaksin dedi. Oglumdada sadece 4 kilo almistim .kendi kendime frenleyerek. Bacagim cok agriyordu dun fizik tedavi doktoruna gittim devlette iste cok kilolsun nasil hamile kaldin ondan agriyordur kilonu vermelisin sana yapcak biseyim yok dedi kendide kilolu bi kadin rahat 100 kilo aayy bi moralim bozuldu dovmekten beter etti . moralim sifir suaralar

hahha ben daha sıradan isimler olsun istiyordum elif, eylül vb. Ama eşimin Melisa dan sonraki tercihi ADA, ESİLA.
Ayy oglumun ismini ben koydum simdi esime dedim sen koyabilirsin cinsiyeti belli olsunda . yok iste dogunca yuzune bakalim ne yakisacak isim olarak simasına ben oyle ismini koymak istiyorum filan diyor . bende kız olursa canfeza koymak istiyorum.anlami cok hosuma gidiyor. Erkek olursada ömer osman isimleri hosuma gidiyor ama esim hem bi fikri yok isim olarak hemde diyor sen bana fırsat vermezsin illa dogmadan cocugun adını takarsın filan diyor . sinir oluyorum yaa . bu cocugun kapı susu var cikolatasinin ustune ismini yazdirmak istiyorum hediyelerinin ustune filan ismi yazmasi lazim ama yok illa dogunca bunlara ne gerek varmis .cok eski kafalı ve geleneksel bi dusuncesi var.

Kızlar benim doktorum da göğüs ve göbek kaşıntılarını sorunca Sebamed in bebe yağını önerdi.

Ssnin gecmistir o keskin bakalim benimki ne cikacak merakla bekliyorum canim buradan yaz olurmu
yazarım da ben neredeyse hiç su tuketmiyorum içtiğim zaman mutlaka istifra ediyorum. O yüzden pek geçtiğini düşünmüyorum :/

Kızlar ne güzel isim düşünceleri başlamış,
cok erken olsa da aranıyor işte.
Çok güzel süreçler bunlar yaa, İnşallah hepimiz saglikla kucagimiza alırız meleklerimizi ☺
ah kuzummmm düşünmeyelim diyoruz ama hayallere dalııııp gidiyoruz Rabbim herkesin hayalini gerçekleştirmeyi nasip etsin

Kızlar ne güzel isim düşünceleri başlamış,
cok erken olsa da aranıyor işte.
Çok güzel süreçler bunlar yaa, İnşallah hepimiz saglikla kucagimiza alırız meleklerimizi ☺
Bugün grubu okuyunca aynı şeyi düşündüm. İlk stresler yavaş yavaş azalınca isimler düşünülmeye başlandı. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun miniklerimiz

Çok kilo aldım abur cuburumda yok eşimde anlam veremiyo kilo artışıma doktor kontrolünden sonra gidicem diyetisyene canım
Canım şekerine baktirdin mi .. Sık sık meyve yiyorsan onlarda cok aldiriyor. Ben cok kilolu hamile kaldim bu ucuncu hamileleigim digerlerinde 100 un ustundeydim suan 88 kiloyum bu kiloda hamile kaldim . 3 kilo verim 85 dusmustum tekrar 3 kilo aldim 88 kiloyum suan ve doktorum seker hastasi gibi beslen hic kilo almicaksin dedi. Oglumdada sadece 4 kilo almistim .kendi kendime frenleyerek. Bacagim cok agriyordu dun fizik tedavi doktoruna gittim devlette iste cok kilolsun nasil hamile kaldin ondan agriyordur kilonu vermelisin sana yapcak biseyim yok dedi kendide kilolu bi kadin rahat 100 kilo aayy bi moralim bozuldu dovmekten beter etti . moralim sifir suaralar
[/QUOTE]

Hamile bi kadinla nasil konusuyorlar gerckten aklim almiyor bazen herseyi guzelce anlatsalr olmuyor sanki illaki insanin hevesini kyrsaginda birakip ters ters konusuyorlar ,iyi doktor takibi ve diyetisyen onerisiyle devam edebilirsin bi tanidigim 40li yaslarinda hamilelik yasadi sekeride ciktigi icin hic kilo almadan dogum yaptirdilar ama benim aklim hala almiyor nasil oldugunu Allah yardim eder ins

simdi sonucu gosterdim yuksek riskte drgilim dr iyi dedi hcg ise hep kanama yasadigim icin hamileligimde o yuzden yuksek cikmis
çok şükür kuzum. İnşallah benimde içimi rahatlatacak bir şeyler söyler doktorum . Yoksa bu Pappa neden yüksek diye sıyırıcam

Benim kızımın adı Elif Sevde iki ismini de bir çırpıda söylüyoruz herkes de öyle alıştı..
Yine kız olursa eşim Eslem Sare diyor bazen ben Gülce tek isim olsun diye düşündüm..
Erkek olursa Enes geçiyor aklımızdan
Ama yeterki saglıkla gelsinler kucagımıza Rabbim korusun

çok şükür kuzum. İnşallah benimde içimi rahatlatacak bir şeyler söyler doktorum . Yoksa bu Pappa neden yüksek diye sıyırıcam
bence ogrenmeden uzulmeyelim oyle degerdeki gibi olmuyor risk kombine olarak hesaplaniyor korkma

Benim kardeşlerim iki isimli hepsi. Çocuklarım da iki üç isimli. Kimse ikinci isimleriyle işlem yapmıyor ya da çağırmıyor. Erkek kardeşim babasının adini taşıyordu. İlk ismi hem de okulda babasının adı ile çağırılıyor diye uyarmıştık öğretmenleri. Adam doktor oldu hala ilk ismi ile anılıyor. Kısacası bu kişiye göre değişiyor.
Bende pıhtılaşma sorunu var genlerde. Pıhtı riski var. Kilom da fazla kilolu olarak geçiyor. Ama kilomun pıhtılaşma sorunu yaratacağına dair bir şey söylenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…