2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac kere goturdum canim diyet bile yaptik ama hic bisey care etmiyor. Inanirmisin bazen lavman bile kaka yaptirmiyor. Aciyacak diye yapmiyor 1 saat dilaniyor evde mizirdana mizirdana cok uzuluyorum. Canim simdi 21ine rand aldim yine bi daniscam cok artti kisla birlikte kabizligi. Insallah duzelir canim memeden kesince o kdar zor yapiyorki o agliyor ben agliyorum....

Bence emzirmeden degil. Devam sütü ya da inek sütü ne kadar iciyor günde? Yogurt ne kadar yiyo
Cnm yazamadim 2haftadir kabizlik pik yapimca ben sutu kestim yogurduda baya azalttim sadece mesela ispanak yanina veya pilavla gibi tutkettirdim.oda 1 2 yemek kasigini gecmez . Kahvaltidada 1 2 parca kasar yiyo zaten baska yemiyor

Ah yavrum benim yusra da oyleydi kiyamam ya senin ne kadar uzuldugunu cok iyi biliyorum
Hemde cok canim icim parcalaniyor keske kolayca yapsada bez yetistiremesek .... kac yasinda duzeldi yuaranin defnedede vardi canim ama defnein en azindan kanamasi olmuyordu birde afedersinn keci diskisi gibi cikardi onun. Cinarinki resmen bilek kalinliginda ciktigi icin ona can mi dayanir minnacik makat

Cnm yazamadim 2haftadir kabizlik pik yapimca ben sutu kestim yogurduda baya azalttim sadece mesela ispanak yanina veya pilavla gibi tutkettirdim.oda 1 2 yemek kasigini gecmez . Kahvaltidada 1 2 parca kasar yiyo zaten baska yemiyor
Cok üzüldüm gerçekten. Laktoz instoleransi, çölyak vs bakildi mi hiç.. ah keşke bizim önerilerimizle birsey yapabilsek. Sakın yanlış anlama canim inan bilmişlik yapmaktan degil bir umut faydamiz olsa derdimiz

Kansızlık ve idrar enfeksiyonu baktirdin mi yakinda? İdrar enf. Kabizlik yaparmis 1 doktor dediginde inanmadim. Yusrada 2.5 yastan sonra keci pisligi gibi yapar hâla ama cok şükür ki acimiyor kanamiyor. Bu yaz degil onceki yaz koydeyken oldu eşim cikarttirdi kanamasida oldu ordaki dr idrar kulturu verdirdi ve bakteri cikti. Antibiyotik kullandik.o donem lokma agzina yemiyordu, kan tahlilleride çok kötü çıktı kan ilaci başlamıştık. Şuan dedigim gibi keci pisligo gibi yapiyolar ama zorlanma aglama kanama yok. Oyle cok cok zor ah ne cektik

Bu aralar cokda yaramazlasti kizlar surmeli tekerlekli oyuncakalrin uzerine cikip kendini kaydiriyor musade etmiyorum ama firsat bulduysa muhakkak yapiyor be illaki dusme ile sonuclaniyor.aksama kdar elinde tabureyle dolaniyor ocaga cikiyor tezgaha cikiyor masaya cikiyor. Diyafonun onune koyup kamerasina basip babasini bekliyor .kac kerede evden cikarken yakaladim kilidi bile aciyor eger 1defa cevirdiysek . Asiri yorucu bu aralar .ilk yurudugunde nasil pesinde dolaniyosam simdide oyle surekli basini belaya sokacak isler pesinde .

Ben pek çok test yaptirdim o zaman. 1 yaş 2.5 yaş arasi aşırı kabizlik vardi. Wc egitimiyle azalsada cok aglayarak yapardi. Makatta catlakta vardı ondan da tutuyordu. Duzenli krem kullandik 3 cesit

Cok üzüldüm gerçekten. Laktoz instoleransi, çölyak vs bakildi mi hiç.. ah keşke bizim önerilerimizle birsey yapabilsek. Sakın yanlış anlama canim inan bilmişlik yapmaktan degil bir umut faydamiz olsa derdimiz
Allah korusun yaa bide onlar cikmasin basima insallah. Bakilmadi ikiside . Geniz eti buyumeside alerji kaynakli olabilirmis 21inde rand aldim iste hepsini komiscam drla alerji bolumune sevk isticem .

Ayni canim.. sandalyeleri ya masa altina yatiriyorum ya diger odaya koyuyorum. Cocuk sandalyesi masanin uzerinde, yusra çocuk kullanamıyor. Banyodan tabureyi alip getiriyor komidin uzerine ya da masaya cikiyor. Ben kapiyi her zaman ustten kitleyip cengelinide ceviriyorum tezgahta acikta bicak vs hic bisi birakmamaya çalışıyorum. Zaten butun gun ben onun peşindeyim o benim pesimde

Ben pek çok test yaptirdim o zaman. 1 yaş 2.5 yaş arasi aşırı kabizlik vardi. Wc egitimiyle azalsada cok aglayarak yapardi. Makatta catlakta vardı ondan da tutuyordu. Duzenli krem kullandik 3 cesit
Evet cnm cinarind avar catlak bende fito kullaniyorum . Donem donem cok artiyor

Kabizlik alerjidende oluyor zaten bizden de alerji bölümü istemişti testleri
Umarim iyi bir dr a denk gelirimde ortaya cikar neyse .cocuk dr u hic alerji oldugunu dusunmuyor . Hep ayni tantana duphalac bile yazmiyorlar suyu artir meyve sebze agirlikki besle .ya yok iste fayda etmiyor...

O degil de bu memeyi nasil keseceeezzzz bugun zibilyon kere emdi. Bir yanim kesecegimi dusununce asiri uzuluyor zaten butun duygulari uçta yasayan biriyim. Bir yanimda 2 yaş yeter sende artik tedavilerini ol diyor

Umarim iyi bir dr a denk gelirimde ortaya cikar neyse .cocuk dr u hic alerji oldugunu dusunmuyor . Hep ayni tantana duphalac bile yazmiyorlar suyu artir meyve sebze agirlikki besle .ya yok iste fayda etmiyor...
Ama bu zamana kadar çoktan ya sevk etmeliydi ya tahlilleri istemeliydi. Nefret ediyorum işini iyi yapmayan insanlardan. Ben yusraya iki kez ter testi yaptirdim, kistik fibrozis olma olasılığı vardi. Ve değer de şayibeli çıktı ikiside...

Anestolda var cnm ama fito daha iyi gelmisti ona devam ettim .madecassolda var ev zaten ecz deposu klinik
Bizimde oyle maalesef dün astim ilaclarini bulamadım 2 ecz sordum depolarda yok dediler
Sonra eşim bir kaç ecz. Yi aramiş birinde bulunca hemen aldik veee 80 tl olmuş bu yusraya 1 ay gidecek, dozunu arttirdik çünkü bu sene. Daha takviyeler bitiyor yerine alinacak.... Redexon c vitamini aldik, ben baya memnun kaldim

Sozum isini iyo yaoanlara degil tabiki ama suan pandemide bahame hersey helten bastan savma. Dr sorun gormeyip bizi gonderince ben bisey icin diretince ben pimpirikli oluyorum pink cok biliyo oluyorum ama hepte hakli cikiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…