- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Olur cnm cok sevinirim bir bakayim suan kullandigim ilac sifir fayda,Pinkpinkblue bi arkadaşın oğlu da kabızmış doktor bitkisel içerikli bi ilaç vermiş istersen senin için öğreneyim ilacın ismini kullanırım denerim dersen
Bizimde oyle hâla top top yapiyor ikisideOlur cnm cok sevinirim bir bakayim suan kullandigim ilac sifir fayda,
Ajahaha benimki kabiz iste löökkk die bezden dusuyorAyyy bezden WC ye atma olayını nasıl yapıyorsun bizimki bazen çok yumuşak yapıyor bezden o b...ku nasıl söker atarım
Hahahaha defne geldi gozumun onuneBiz bez cikarmaya devam ediyoruz. Geçen yerden kaka topladık
Kiyamam yaa bebekler sadece atesle atlatiyordu cok uzuldum. Isler iyice degismis valla hemenn ise guce baslatiyolarİyi olmaya çalışıyorlar dünüşüm yengem ve bebiş aşısız olduğundan heralde ağır atlatıyorlar . Abim 5. Gün test yaptırdı negatif çıktı aynı evin içindeler bi de 5 gündür ne alaka anlamadık . İşe başladı o da .
Bizimkinde de başladı öyle korkmak utanmak falan . Babasına git diyor kaka yapacağı zamanBenim yanımdaysa saklanıyor bi köşeye öyle yapıyor sonra da çiş diyor
Ay sizinkide ne gazmis yaa tuhSelam canim. İnşallah cozume kavusur geniz eti durumu. Bizimde gaz durumu cok artti kac gecedir aglayarak kalkiyor
Maalesef canim ikisinde de oluyo işte hâla. Dogalgaz boru hattı baglicamAy sizinkide ne gazmis yaa tuh
Arkadaş bunu kullanıyormuş hatta tren...l dan sipariş vermiş fiyat orda daha uygun diyeOlur cnm cok sevinirim bir bakayim suan kullandigim ilac sifir fayda,
Ben de istiyorum da ilaç iyi geliyor diyorlar.Malum alamıyoruz ilaç.Psikiyatrilik olduğumu düşünüyorum.Psikolog hafif kalır banaKiz randevu yok olsa gidicem
Anne sütü de alıyor bu çocuk nasıl katı çıkarabiliyor. Benimkinin hep cıvık ben anne sütüne bağlıyorum.Olur cnm cok sevinirim bir bakayim suan kullandigim ilac sifir fayda,
Yok canim bizimkide kati yapiyo maalesefAnne sütü de alıyor bu çocuk nasıl katı çıkarabiliyor. Benimkinin hep cıvık ben anne sütüne bağlıyorum.
Canim.cok tesekkur edrrim yarinn alayim bugun gec gordum. Valla parasi umurumda degil cocuk telef oldu kabizliktan . Nasil kullaniliyormis cnm onuda sorabilirmisinArkadaş bunu kullanıyormuş hatta tren...l dan sipariş vermiş fiyat orda daha uygun diyePinkpinkblue
Her gun yapmiyor mu, yaptiginda zorlaniyor mu canimCanim.cok tesekkur edrrim yarinn alayim bugun gec gordum. Valla parasi umurumda degil cocuk telef oldu kabizliktan . Nasil kullaniliyormis cnm onuda sorabilirmisin
Ah canim.civik kakaya hasretim ben afedersin boyle bogum bogum bilegim kadar cikiyor poposu hep kaniyor her bezde catlak kremi suruyorum yimede care degil. Bak 2un once 2 defa osmolok verdim 200 mldenn 2bardak kayisi suyu icti 1kase ispanak yedi 1tame armut yedi yinede kaka yapmadi inanirmisin .... ben kimsryr anlatamiyorum bu durumum ciddiyetini. Bende kabizligi fazla kalsiyuma baglamaya basladim cok emiyor sut urunude tuketiyor gun icinde kan degerlerindede kalsiyumu hep ust sinir cikiyordu .kalsiyumu yuksek bebeklerde kabizlik olurmusAnne sütü de alıyor bu çocuk nasıl katı çıkarabiliyor. Benimkinin hep cıvık ben anne sütüne bağlıyorum.
Evet canim süt kabizlik yapar mumkun mertebe sütü kesmeye calis. O kadar meyveye nasil kabiz sasirdim kaldim. Bizim yusra yemezdi meyve falanAh canim.civik kakaya hasretim ben afedersin boyle bogum bogum bilegim kadar cikiyor poposu hep kaniyor her bezde catlak kremi suruyorum yimede care degil. Bak 2un once 2 defa osmolok verdim 200 mldenn 2bardak kayisi suyu icti 1kase ispanak yedi 1tame armut yedi yinede kaka yapmadi inanirmisin .... ben kimsryr anlatamiyorum bu durumum ciddiyetini. Bende kabizligi fazla kalsiyuma baglamaya basladim cok emiyor sut urunude tuketiyor gun icinde kan degerlerindede kalsiyumu hep ust sinir cikiyordu .kalsiyumu yuksek bebeklerde kabizlik olurmus
Zorlanmak ne kelime canim.dogum yapar gibi kendini sıjiyor kaskati kesiliyor kucagima aliyorum boynumu bogazimi sıkiyor hatta bazen isiriyor beni zorundan catlayacak gibi oluyor cikarirken kakasini ve hep kaniyoHer gun yapmiyor mu, yaptiginda zorlaniyor mu canim
Memeden kesince rahatlarza bir yanimda vijdan azabi cekecek canim emzirdim uzunca kabiz kaldi diyeEvet canim süt kabizlik yapar mumkun mertebe sütü kesmeye calis. O kadar meyveye nasil kabiz sasirdim kaldim. Bizim yusra yemezdi meyve falan
Ah yavrum benim yusra da oyleydiZorlanmak ne kelime canim.dogum yapar gibi kendini sıjiyor kaskati kesiliyor kucagima aliyorum boynumu bogazimi sıkiyor hatta bazen isiriyor beni zorundan catlayacak gibi oluyor cikarirken kakasini ve hep kaniyo
Bence emzirmeden degil. Devam sütü ya da inek sütü ne kadar iciyor günde? Yogurt ne kadar yiyoMemeden kesince rahatlarza bir yanimda vijdan azabi cekecek canim emzirdim uzunca kabiz kaldi diye
Zor canım ya Allah çaresini verir İnşallah.Belki memeden kesilince düzelir belli mi olur.O kadar yemeye ilaca nasıl böyle oluyor.Probiyotik verdin mi bağırsak florasını düzenliyormuş.Uzman doktora danıştın mı?Belki basit bir sıkıntısı vardır.Ah canim.civik kakaya hasretim ben afedersin boyle bogum bogum bilegim kadar cikiyor poposu hep kaniyor her bezde catlak kremi suruyorum yimede care degil. Bak 2un once 2 defa osmolok verdim 200 mldenn 2bardak kayisi suyu icti 1kase ispanak yedi 1tame armut yedi yinede kaka yapmadi inanirmisin .... ben kimsryr anlatamiyorum bu durumum ciddiyetini. Bende kabizligi fazla kalsiyuma baglamaya basladim cok emiyor sut urunude tuketiyor gun icinde kan degerlerindede kalsiyumu hep ust sinir cikiyordu .kalsiyumu yuksek bebeklerde kabizlik olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?