2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiyamam yaa bebekler sadece atesle atlatiyordu cok uzuldum. Isler iyice degismis valla hemenn ise guce baslatiyolar

Anne sütü de alıyor bu çocuk nasıl katı çıkarabiliyor. Benimkinin hep cıvık ben anne sütüne bağlıyorum.
Ah canim.civik kakaya hasretim ben afedersin boyle bogum bogum bilegim kadar cikiyor poposu hep kaniyor her bezde catlak kremi suruyorum yimede care degil. Bak 2un once 2 defa osmolok verdim 200 mldenn 2bardak kayisi suyu icti 1kase ispanak yedi 1tame armut yedi yinede kaka yapmadi inanirmisin .... ben kimsryr anlatamiyorum bu durumum ciddiyetini. Bende kabizligi fazla kalsiyuma baglamaya basladim cok emiyor sut urunude tuketiyor gun icinde kan degerlerindede kalsiyumu hep ust sinir cikiyordu .kalsiyumu yuksek bebeklerde kabizlik olurmus

Evet canim süt kabizlik yapar mumkun mertebe sütü kesmeye calis. O kadar meyveye nasil kabiz sasirdim kaldim. Bizim yusra yemezdi meyve falan

Her gun yapmiyor mu, yaptiginda zorlaniyor mu canim
Zorlanmak ne kelime canim.dogum yapar gibi kendini sıjiyor kaskati kesiliyor kucagima aliyorum boynumu bogazimi sıkiyor hatta bazen isiriyor beni zorundan catlayacak gibi oluyor cikarirken kakasini ve hep kaniyo

Zorlanmak ne kelime canim.dogum yapar gibi kendini sıjiyor kaskati kesiliyor kucagima aliyorum boynumu bogazimi sıkiyor hatta bazen isiriyor beni zorundan catlayacak gibi oluyor cikarirken kakasini ve hep kaniyo
Ah yavrum benim yusra da oyleydi kiyamam ya senin ne kadar uzuldugunu cok iyi biliyorum

Zor canım ya Allah çaresini verir İnşallah.Belki memeden kesilince düzelir belli mi olur.O kadar yemeye ilaca nasıl böyle oluyor.Probiyotik verdin mi bağırsak florasını düzenliyormuş.Uzman doktora danıştın mı?Belki basit bir sıkıntısı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…