2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Senin yoğunluğun zaten belli bir de üstüne misafir Allah kolaylık versin ne diyeyim
Ben yapacağımı yaptim canim artık bittim tukendim valla. Eşimin ananesi geldi. 5 sene ona bakmış büyütmüş vefa borcu var diye alayim dedim. Zaten yemege cagirmami bekliyordu hepsi. Dün kvyi aradim zahmet etme cocuklarla yapamazsın demesini beklerdim, hemen geliriz dedi ben sirf eşime bakip büyütmüş yaşlı bir kadinin gönlü olsun diye çağırdım. İnşallah memnun kalmistir

23 Aralık'ta psikolog randevusu aldim belediyemizin aile danışma merkezinden. Ama bence benim durumum pek parlak değil, Bakirkoye postalar mi beni

Yaaa dunusum cok uzuldum bama bildirim gelememis kac gundur bende kimse yazmiyo die hic girmemistim . Okudum hepsini cok sukur negarif cikmissin . Yegeninn nasil peki kiyamam

Slm kizlar bildirim gelmiyodu bende hic girip bakmadim yaa. Gene ben terelelliyim oglumun genizeti nuksetti 3haftada bir olmaya basladi moralim bozuk burnu tikali horlama deseniz gokgurultusu yavrumun hic rahati yok . Kis gelince kabizlikta artti bu aralar zordayiz yani. Konusma konusundada ayniyiz herkes babasi veya ablasi 2yastan sonra aktiflesir diye dusunuyorum eskisi kdar kafaya takmiyorum . Hayirlisi artik

Bu arada kizlar kaka yapinca ben kakasini gosteriyorum abla gibi wc ye yapcaz die alttan alttan veriyorum ayari bide bezden wcye atiyorum su dokup bay bay yapip ugurluyoruz erkrk cocuklari kakasindan korkuyormusta travma olmasin diye bir kac seferdir boyle cokda hosuna gitti

Kıza lazımlığa yaptırmıştım korktu görünce.Oğlanı direkt klozete oturtucam göstermicem.Şimdi bile altını açtırmıyor kaka yapınca korkuyor.

Selam canim. İnşallah cozume kavusur geniz eti durumu. Bizimde gaz durumu cok artti kac gecedir aglayarak kalkiyor

Biz bez cikarmaya devam ediyoruz. Geçen yerden kaka topladık

Yaaa dunusum cok uzuldum bama bildirim gelememis kac gundur bende kimse yazmiyo die hic girmemistim . Okudum hepsini cok sukur negarif cikmissin . Yegeninn nasil peki kiyamam
İyi olmaya çalışıyorlar dünüşüm yengem ve bebiş aşısız olduğundan heralde ağır atlatıyorlar . Abim 5. Gün test yaptırdı negatif çıktı aynı evin içindeler bi de 5 gündür ne alaka anlamadık . İşe başladı o da .
Kıza lazımlığa yaptırmıştım korktu görünce.Oğlanı direkt klozete oturtucam göstermicem.Şimdi bile altını açtırmıyor kaka yapınca korkuyor.
Bizimkinde de başladı öyle korkmak utanmak falan . Babasına git diyor kaka yapacağı zaman Benim yanımdaysa saklanıyor bi köşeye öyle yapıyor sonra da çiş diyor

Allah şifa versin canim kolay atlatsinlar inşallah

Cok üzüldüm canim. Biopsi yapildi mi? Allah sana ve eşine güç versin

Geçtiğimiz haftasonu görümceler bizdeydi bütün oyuncakları dağıttılar oyuncak sepetinin içine girip oyuncak sepetini yamulttular ilk adım arabasının direksiyonunu kırmış bunları yapan görümcemin küçük oğlu sonraki haftasonu da biz gittik görümcelere öğle uykusunu doğru düzgün uyuyamadı sağolsun görümcemin küçük oğlu yüzünden sonra acısı benden çıktı gereksiz ağlamaları oldu valla kimse gelmesin gitmesin istemiyorum hiç kimseyi her hafta görümceydi kaynanaydı görüşmekten bıktım neyseki görümceler İstanbul dışına taşınacak öyle sık görüşemeyiz artık çocukları çok yaramaz bıktırdılar beni

Ayyy bezden WC ye atma olayını nasıl yapıyorsun bizimki bazen çok yumuşak yapıyor bezden o b...ku nasıl söker atarım

Geçmiş olsun bu dünya imtihan dünyası az önce sosyal medyada baktım bi bayan bebeği olması için tedavi görüyormuş bıktım doktor doktor gezmekten diyo sonra baktım bi kadın çocuğum sebepsiz ağlıyor ne yapabilirim psikolojim bozuldu yazmış evler ayrı dertler ayrı senin kayınpeder de şuan sağlıkla imtihan olacak Allah şifa versin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…