Ben yapacağımı yaptim canim artık bittim tukendim valla. Eşimin ananesi geldi. 5 sene ona bakmış büyütmüş vefa borcu var diye alayim dedim. Zaten yemege cagirmami bekliyordu hepsi. Dün kvyi aradim zahmet etme cocuklarla yapamazsın demesini beklerdim, hemen geliriz dediSenin yoğunluğun zaten belli bir de üstüne misafir Allah kolaylık versin ne diyeyim
Yaaa dunusum cok uzuldum bama bildirim gelememis kac gundur bende kimse yazmiyo die hic girmemistim . Okudum hepsini cok sukur negarif cikmissin . Yegeninn nasil peki kiyamamKızlar abimin oğlu korona oldudaha 6 aylık kuzucuk. Ananesi bakıyordu ondan bulaşmış. Bende iki gün önce cok ağlıyor diye uğramıştım bi göreyim diye ama maskemi hiç çıkarmadım . Hafif ateşi vardı diştendir diye düşündük jel falan sürdüm ağzına bende şuan bi belirti yok ama endişeleniyorum test yaptırsam mı diye düşünüyorum
Direk ordan alsaydin keske23 Aralık'ta psikolog randevusu aldim belediyemizin aile danışma merkezinden. Ama bence benim durumum pek parlak değil, Bakirkoye postalar mi beni
Kıza lazımlığa yaptırmıştım korktu görünce.Oğlanı direkt klozete oturtucam göstermicem.Şimdi bile altını açtırmıyor kaka yapınca korkuyor.Bu arada kizlar kaka yapinca ben kakasini gosteriyorum abla gibi wc ye yapcaz die alttan alttan veriyorum ayaribide bezden wcye atiyorum su dokup bay bay yapip ugurluyoruz erkrk cocuklari kakasindan korkuyormusta travma olmasin diye bir kac seferdir boyle cokda hosuna gitti
Selam canim. İnşallah cozume kavusur geniz eti durumu. Bizimde gaz durumu cok artti kac gecedir aglayarak kalkiyorSlm kizlar bildirim gelmiyodu bende hic girip bakmadim yaa. Gene ben terelelliyim oglumun genizeti nuksetti 3haftada bir olmaya basladi moralim bozuk burnu tikali horlama deseniz gokgurultusu yavrumun hic rahati yok . Kis gelince kabizlikta artti bu aralar zordayiz yani. Konusma konusundada ayniyiz herkes babasi veya ablasi 2yastan sonra aktiflesir diye dusunuyorum eskisi kdar kafaya takmiyorum . Hayirlisi artik
Kiz randevu yok olsa gidicemDirek ordan alsaydin keske. Saka saka delirmek oyle kolaymi dur daha
Biz bez cikarmaya devam ediyoruz. Geçen yerden kaka topladıkBu arada kizlar kaka yapinca ben kakasini gosteriyorum abla gibi wc ye yapcaz die alttan alttan veriyorum ayaribide bezden wcye atiyorum su dokup bay bay yapip ugurluyoruz erkrk cocuklari kakasindan korkuyormusta travma olmasin diye bir kac seferdir boyle cokda hosuna gitti
İyi olmaya çalışıyorlar dünüşüm yengem ve bebiş aşısız olduğundan heralde ağır atlatıyorlar . Abim 5. Gün test yaptırdı negatif çıktı aynı evin içindeler bi de 5 gündür ne alaka anlamadık . İşe başladı o da .Yaaa dunusum cok uzuldum bama bildirim gelememis kac gundur bende kimse yazmiyo die hic girmemistim . Okudum hepsini cok sukur negarif cikmissin . Yegeninn nasil peki kiyamam
Bizimkinde de başladı öyle korkmak utanmak falan . Babasına git diyor kaka yapacağı zamanKıza lazımlığa yaptırmıştım korktu görünce.Oğlanı direkt klozete oturtucam göstermicem.Şimdi bile altını açtırmıyor kaka yapınca korkuyor.
Allah şifa versin canim kolay atlatsinlar inşallahİyi olmaya çalışıyorlar arkadaşım yengem ve bebiş aşısız olduğundan heralde ağır atlattılar . Abim 5. Gün test yaptırdı negatif çıktı aynı evin içindeler bi de 5 gündür ne alaka anlamadık . İşe başladı o da .
Bizimkinde de başladı öyle korkmak utanmak falan . Babasına git diyor kaka yapacağı zamanBenim yanımdaysa saklanıyor bi köşeye öyle yapıyor sonra da çiş diyor
Bi de kayınpederimin kanser olduğunu öğrendik.. bu ara herşey üst üste yine . Kan kanserinden şüpheleniyorlar kalçasında bi tümör tespit edildi .. eşim cok düşkündür babasına , zor günler bizi bekliyorAllah şifa versin canim kolay atlatsinlar inşallah
Cok üzüldüm canim. Biopsi yapildi mi? Allah sana ve eşine güç versinBi de kayınpederimin kanser olduğunu öğrendik.. bu ara herşey üst üste yine . Kan kanserinden şüpheleniyorlar kalçasında bi tümör tespit edildi .. eşim cok düşkündür babasına , zor günler bizi bekliyor
Cumartesi için gün vermişler biyopsiye. 15 bin TL cik. Paran yoksa geber diyorlar resmen. Devletten daha randevu alındı da bir ay sonraya gün verdiler .Cok üzüldüm canim. Biopsi yapildi mi? Allah sana ve eşine güç versin
Col uzgunum canım allah yardim etsin. Bende cocuklarin astim ilacini bulamadim bugun depolarda da yokmuşCumartesi için gün vermişler biyopsiye. 15 bin TL cik. Paran yoksa geber diyorlar resmen. Devletten daha randevu alındı da bir ay sonraya gün verdiler .
Geçtiğimiz haftasonu görümceler bizdeydi bütün oyuncakları dağıttılar oyuncak sepetinin içine girip oyuncak sepetini yamulttular ilk adım arabasının direksiyonunu kırmış bunları yapan görümcemin küçük oğlu sonraki haftasonu da biz gittik görümcelere öğle uykusunu doğru düzgün uyuyamadı sağolsun görümcemin küçük oğlu yüzünden sonra acısı benden çıktı gereksiz ağlamaları oldu valla kimse gelmesin gitmesin istemiyorum hiç kimseyi her hafta görümceydi kaynanaydı görüşmekten bıktım neyseki görümceler İstanbul dışına taşınacak öyle sık görüşemeyiz artık çocukları çok yaramaz bıktırdılar beniBenim esimin koyden akrabalari geldi 1 hafta oldu. Cumartesiye kadar burdalar. Sürekli kvye gittim geldim 1 haftadir. Okuldu cocuklardi. Halim perişan. Birde buhun ben yemeğe aldim 10 kişiydikuzerimden tir gecti sanki. Eslem hic durmadı zaten. Cok bunaldim, oyle bunaldimki artik tarif edemiyorum
Ayyy bezden WC ye atma olayını nasıl yapıyorsun bizimki bazen çok yumuşak yapıyor bezden o b...ku nasıl söker atarımBu arada kizlar kaka yapinca ben kakasini gosteriyorum abla gibi wc ye yapcaz die alttan alttan veriyorum ayaribide bezden wcye atiyorum su dokup bay bay yapip ugurluyoruz erkrk cocuklari kakasindan korkuyormusta travma olmasin diye bir kac seferdir boyle cokda hosuna gitti
Geçmiş olsun bu dünya imtihan dünyası az önce sosyal medyada baktım bi bayan bebeği olması için tedavi görüyormuş bıktım doktor doktor gezmekten diyo sonra baktım bi kadın çocuğum sebepsiz ağlıyor ne yapabilirim psikolojim bozuldu yazmış evler ayrı dertler ayrı senin kayınpeder de şuan sağlıkla imtihan olacak Allah şifa versin geçmiş olsunBi de kayınpederimin kanser olduğunu öğrendik.. bu ara herşey üst üste yine . Kan kanserinden şüpheleniyorlar kalçasında bi tümör tespit edildi .. eşim cok düşkündür babasına , zor günler bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?