2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok kilo aldım abur cuburumda yok eşimde anlam veremiyo kilo artışıma doktor kontrolünden sonra gidicem diyetisyene canım
Canım şekerine baktirdin mi .. Sık sık meyve yiyorsan onlarda cok aldiriyor. Ben cok kilolu hamile kaldim bu ucuncu hamileleigim digerlerinde 100 un ustundeydim suan 88 kiloyum bu kiloda hamile kaldim . 3 kilo verim 85 dusmustum tekrar 3 kilo aldim 88 kiloyum suan ve doktorum seker hastasi gibi beslen hic kilo almicaksin dedi. Oglumdada sadece 4 kilo almistim .kendi kendime frenleyerek. Bacagim cok agriyordu dun fizik tedavi doktoruna gittim devlette iste cok kilolsun nasil hamile kaldin ondan agriyordur kilonu vermelisin sana yapcak biseyim yok dedi kendide kilolu bi kadin rahat 100 kilo aayy bi moralim bozuldu dovmekten beter etti . moralim sifir suaralar
[/QUOTE]
Ne kadar yanlış bir konuşma üslubu ben olsaydım şikayet ederdim saygısızlar ya sen morelini bozma bebişini düşün mutlu ol canım benim bende günden güne kilo alıyorum umurumda değil bebeğim sağlıklı olsun şuan kilo almam elimde olmadan oluyor

Banada bir arkadaşım demişti demekki yanlış bilgi vermiş canım
Bizim lisede bi ogretmenimiz baya tiye alırdı cift isim konusunu. Mesela diyelim cocugun adi mehmet batu, mehmetin torunu batu diye cagirirdi ama sinifta hatirlarim hep ikinci isimlerini kullanirdi cocuklar. Bizim ailede hic cift isim yok, kizima da tek isim verdik. Bunun okulu var, resmi islemi var, o kadar yere kodlayip girecek o ismi, cocuga cile olmasin demiştik

Çift isim zorluğu var ama eşler ortak karar alamayınca mecbur çift isim oluyo sanırım bizimde çift isim olacak isim konusunda anlaşamıyoruz

Evet ikiside güzel isimler ama eymen akrabalarımızda var baştan elendiyağız ismini eşime bir söyliyim bakalım

Arkadaşlar anlayan var mı siz burun kemiği görüyomusunuz? Bazı arkadaşların fotolarında bariz belli burun ben göremiyorum bizimkinde? Ya da bebişim çok küçük de ondan mı? Doktor da küçük Bi Bebiş dedi...
Doktor ben burun kemiği görüyorum dedi ama ben fotoya baktıkça taktım kafaya. Tabi biz onlar kadar anlayamayız ne bilim işte. 2li test yaptırmak istemedim çünkü çok pinpirikliyim kızımda da yaptırmamıştım.

Eklentiler

• IMG_20190902_125734.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
Canım doktor gördükten sonra sıkıntı yok bence2 li test ben de istemedim.

Görünüyor canim insallah benim melegimin de her seyi yolundadir persembe gidicem ben de

bizde isim olarak erkege esim koyucak kendi ismi gokhan bebege de gokhan atlas niyetinde
kiz olursa ben koyucam ismim yasemin
asmin berra dusunuyorum bende :)) bakalim 16 sina belli olucak rabbim nasip ederse yapilan fetal dna testinin sonucunda cinsiyeti kandan belli oluyormus doktora soyluyorlarmis bizde ondan ogrenicez hayirlisi ile
esimde bende mart dogumluyuz bebegimizde rabbim nasip ederse mart olucak

Kızlarr şükür geldim sonucumu temiz görmek için 4te gel dedi eşimi beklerken Dr kaçırdım 16.haftada organ testi yaptırcakmışım üni. Hastanesinde demir vitamin ve devir 3verdi folik asiti kullanamıyorum bir haftadır zaten organ testinden sonra görüşelim dedi çok şükür bu bile yetti muhtemelen organ testinde çok detaylı bakılacak cinsiyette artık o zamana kaldo

Aaa orası özlemiymiş cok saçma başka doktorlara gitsen görmek icin

Ekstra baktırmak istersem baktırabiliyorum ama aşşırı pahalı. Gözümü karartıp veririm belki canıma tak ederse

k

kontrollerde ne yapılıyor peki canım bebeğe bakmıyorlar mı
Genelde kan, idrar tahlili, kilo tansiyon. Arada da doppler ile kalp atışı
Canım nerdesin yurtdışında? Normalde bizde de öyle fakat 120€ ödüyosun ve 4-5 haftada bir görebiliyorsun. Usg sayısı artıyor
Çinde yaşıyorum. Bütün hamilelikte toplam 3-4 usg var burda
[Q
Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Geçen sefer Palmer’s tummy butter ve çaylak için masaj kremini beraber kullanmıştım, hiç çatlamadım. Şimdi de karnım erken çıktığı için aynılarına başladım
Çok uçuş yaptım önceki hamileliğimde. Gamileym deyince geçirmezler xrayden, kenardan geçip üstünüzü ararlar :)
Bişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹
Avmlerdeki kontrollerde radyasyon yok, metal dedektörü daha çok. Zararı yok diye biliyorum o yüzden. Yine de içimize sinmiyo tani, ben de hep kenardan geçerim. Hamile deyince kimse bişey diyemiyor zaten

Aa
aaaaaaaaaaaa çinde misinnnnnnn

biliyorum be canım başkası olsa yerimde üzülme derim ama ...pazartesi görücez bakalım
Bencede canım üzülme sakın ben çok panik oldum ama hamd olsun o değerle momun hiç alakası yok baya Bi düşük orantılı bilgisayarda değerlendiriyorlar ışık sıkıntı yok Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…