- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Multivitamin olarak ocean mummy.Arkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
Canım şekerine baktirdin mi .. Sık sık meyve yiyorsan onlarda cok aldiriyor. Ben cok kilolu hamile kaldim bu ucuncu hamileleigim digerlerinde 100 un ustundeydim suan 88 kiloyum bu kiloda hamile kaldim . 3 kilo verim 85 dusmustum tekrar 3 kilo aldim 88 kiloyum suan ve doktorum seker hastasi gibi beslen hic kilo almicaksin dedi. Oglumdada sadece 4 kilo almistim .kendi kendime frenleyerek. Bacagim cok agriyordu dun fizik tedavi doktoruna gittim devlette iste cok kilolsun nasil hamile kaldin ondan agriyordur kilonu vermelisin sana yapcak biseyim yok dedi kendide kilolu bi kadin rahat 100 kilo aayy bi moralim bozuldu dovmekten beter etti . moralim sifir suaralarÇok kilo aldım abur cuburumda yok eşimde anlam veremiyo kilo artışıma doktor kontrolünden sonra gidicem diyetisyene canım
Bizim lisede bi ogretmenimiz baya tiye alırdı cift isim konusunu. Mesela diyelim cocugun adi mehmet batu, mehmetin torunu batu diye cagirirdiBanada bir arkadaşım demişti demekki yanlış bilgi vermiş canım
Çift isim zorluğu var ama eşler ortak karar alamayınca mecbur çift isim oluyo sanırım bizimde çift isim olacak isim konusunda anlaşamıyoruzBizim lisede bi ogretmenimiz baya tiye alırdı cift isim konusunu. Mesela diyelim cocugun adi mehmet batu, mehmetin torunu batu diye cagirirdiama sinifta hatirlarim hep ikinci isimlerini kullanirdi cocuklar. Bizim ailede hic cift isim yok, kizima da tek isim verdik. Bunun okulu var, resmi islemi var, o kadar yere kodlayip girecek o ismi, cocuga cile olmasin demiştik
Kaç çıktı papp a nız. Bn bugun sonucumu öğrendim bana yakın bişeylerse yorum yapabilirimçok şükür kuzum. İnşallah benimde içimi rahatlatacak bir şeyler söyler doktorum . Yoksa bu Pappa neden yüksek diye sıyırıcam
Evet ikiside güzel isimler ama eymen akrabalarımızda var baştan elendiTum kadinlarin sorunu ayni sanirim bizde isim konusunda erkek.diyince kalakalmistik daha ilk hamileligimi ogrendigimde erdem erkek olarak guzel demistim esime , dahaiyisinide bulamyinca Erdem koyduk bikac guzel isim.vardi ama cok yakin arkadaslarimin bebeklerine koydular bilmem begenir msiiniz eymen ,yagiz gibi ama simdide oglan olursa hic bi fikrim yok
Canım doktor gördükten sonra sıkıntı yok benceArkadaşlar anlayan var mı siz burun kemiği görüyomusunuz? Bazı arkadaşların fotolarında bariz belli burun ben göremiyorum bizimkinde? Ya da bebişim çok küçük de ondan mı? Doktor da küçük Bi Bebiş dedi...
Doktor ben burun kemiği görüyorum dedi ama ben fotoya baktıkça taktım kafaya. Tabi biz onlar kadar anlayamayız ne bilim işte. 2li test yaptırmak istemedim çünkü çok pinpirikliyim kızımda da yaptırmamıştım.
Merhaba o zaman adaşımbence çok güzellleşim kız olursa Melisa olsun diyor. Benim adımın Melis olması dışında bir problem yok
İnşllh cnmCanım doktor gördükten sonra sıkıntı yok bence2 li test ben de istemedim.
Görünüyor canim insallah benim melegimin de her seyi yolundadir persembe gidicem ben deArkadaşlar anlayan var mı siz burun kemiği görüyomusunuz? Bazı arkadaşların fotolarında bariz belli burun ben göremiyorum bizimkinde? Ya da bebişim çok küçük de ondan mı? Doktor da küçük Bi Bebiş dedi...
Doktor ben burun kemiği görüyorum dedi ama ben fotoya baktıkça taktım kafaya. Tabi biz onlar kadar anlayamayız ne bilim işte. 2li test yaptırmak istemedim çünkü çok pinpirikliyim kızımda da yaptırmamıştım.
Amin canım tüm hamilelerin yardımcısı olsun güzel RabbimGörünüyor canim insallah benim melegimin de her seyi yolundadir persembe gidicem ben de
2900 fetal dna yapilacak olan test ben nifty nedir diye doktoruma sordugumda selpak gibi dusun pecetenin marka isimleri gibi asil olan fetal dna dir dediNifty mi fiyat ne dediler bende haftaya yaptiricam
Aaa orası özlemiymiş cok saçma başka doktorlara gitsen görmek icin
Genelde kan, idrar tahlili, kilo tansiyon. Arada da doppler ile kalp atışık
kontrollerde ne yapılıyor peki canım bebeğe bakmıyorlar mı
Çinde yaşıyorum. Bütün hamilelikte toplam 3-4 usg var burdaCanım nerdesin yurtdışında? Normalde bizde de öyle fakat 120€ ödüyosun ve 4-5 haftada bir görebiliyorsun. Usg sayısı artıyor
Geçen sefer Palmer’s tummy butter ve çaylak için masaj kremini beraber kullanmıştım, hiç çatlamadım. Şimdi de karnım erken çıktığı için aynılarına başladımBu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Çok uçuş yaptım önceki hamileliğimde. Gamileym deyince geçirmezler xrayden, kenardan geçip üstünüzü ararlar :)Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Avmlerdeki kontrollerde radyasyon yok, metal dedektörü daha çok. Zararı yok diye biliyorum o yüzden. Yine de içimize sinmiyo tani, ben de hep kenardan geçerim. Hamile deyince kimse bişey diyemiyor zatenBişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹
aaaaaaaaaaaa çinde misinnnnnnnEkstra baktırmak istersem baktırabiliyorum ama aşşırı pahalı. Gözümü karartıp veririm belki canıma tak ederse
Genelde kan, idrar tahlili, kilo tansiyon. Arada da doppler ile kalp atışı
Çinde yaşıyorum. Bütün hamilelikte toplam 3-4 usg var burda
[Q
Geçen sefer Palmer’s tummy butter ve çaylak için masaj kremini beraber kullanmıştım, hiç çatlamadım. Şimdi de karnım erken çıktığı için aynılarına başladım
Çok uçuş yaptım önceki hamileliğimde. Gamileym deyince geçirmezler xrayden, kenardan geçip üstünüzü ararlar :)
Avmlerdeki kontrollerde radyasyon yok, metal dedektörü daha çok. Zararı yok diye biliyorum o yüzden. Yine de içimize sinmiyo tani, ben de hep kenardan geçerim. Hamile deyince kimse bişey diyemiyor zaten
Bencede canım üzülme sakın ben çok panik oldum ama hamd olsun o değerle momun hiç alakası yok baya Bi düşük orantılı bilgisayarda değerlendiriyorlar ışık sıkıntı yok Allahtanbiliyorum be canım başkası olsa yerimde üzülme derim ama ...pazartesi görücez bakalım
Bende ismimizi cok seviyorum melislerMerhaba o zaman adaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?