Offf hem de ne çile.Bizim lisede bi ogretmenimiz baya tiye alırdı cift isim konusunu. Mesela diyelim cocugun adi mehmet batu, mehmetin torunu batu diye cagirirdiama sinifta hatirlarim hep ikinci isimlerini kullanirdi cocuklar. Bizim ailede hic cift isim yok, kizima da tek isim verdik. Bunun okulu var, resmi islemi var, o kadar yere kodlayip girecek o ismi, cocuga cile olmasin demiştik
Artık optik kodlama yapılmıyor, Üni sınavını bilmiyorum ama YDS’de isim yazılıyor, TC no kodlanıyor. Ama iki isim sıkıntılı bir arkadaşım bu konuda rahatsızdı. İş yerindekiler birini, aile, arkadaşlar diğerini kullanıyordu.Valla optik konusunda çok haklısınız, ülkemizde bir sürü sınav olduğunu düşünürsek. Hem tek isim büyük kolaylık. Ama çift isim koymak sünnet diye biliyorum, sırf bu yüzden çift isim istiyorum. Tabi eşimi ikna edebilirsem
Kesinlikle bende cocuk bir tanesini benimseyemiyor bi turlu ve sosyal hayatinda hep sikinti oluyorKisisel tercih ama bende cift isimden hoslanmiyorum.
Kaslarin gerildiginden normal canim.icini ferah tut
Yok canım ya kilolu diye kan sulandırıcı kullanıldığını ilk defa duydum. Benim iki kaybım var bebeklerin kalbi durdu ben kullanıyorum, kilolu hamile olan arkadaşlarım kullanmıyor. Tabi dikkat etmek lazım, fazla yağlı şekerli gıda tüketmeyin. Ben sağlıksız hiçbir şey tüketmiyorum. Hatta pazardan elma almıştım çok iriler, hormonlu mudur diye tereddüt ediyorum. Bir de hareketli olun bol bol yürüyüş yapın.
Hiç duymadım millet ne kılolarla hamile kalıyor. Tabi en sağlıklı kıloyla doğum yapmak herkes ister . tabi kilo normalde bile iyi değil şeker tansiyon kalp rahatsızlığı yapar değerleri değiştirir ama illa kilolu hamile kalmakla alakası yok eltim 92 kıloyla hamile kalmş hiç bir sağlık skntısı yok
Ben kizimda da 86 ile kaldim bunda da ayni kgda kaldim. Hic oyle bisi duymadim. Sadece seker yukleme testi ve son aylarda tansiyon takibi yaptırdım
[QUOTE="tuzcali, post: 61054572, memberBende pıhtılaşma sorunu var genlerde. Pıhtı riski var. Kilom da fazla kilolu olarak geçiyor. Ama kilomun pıhtılaşma sorunu yaratacağına dair bir şey söylenmedi
Benimde yok canim ama dr.ne olur ne olmaz diye dusuk dozda hap kan sulandirici yazdi bebege zarari olmaz onlem amacli kullan dedi.[QUOTE="tuzcali, post: 61054572, member
benim herhangi bir pihti sorunum yok genle alakali bi problemim yok dedigim gibi herseyim normal
Sorun varmis gibi hissetmiyorumda ama ilk baktigim sey burasi oluyor ozellikle bebegimde bugun neler gelisti diye alt tarafi okuyorum :)Günaydın kızlarçok enteresan sabah gözümü açtığım gibi tlfnu elime alıp buraya bakıyorum. bakmazsam bir sorun varmış gibi geliyor. Sizede böyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?