2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Offf hem de ne çile.
Babama kızarım hep içten içe.
Arkadaş siz istiyorsunuz diye beni buna neden maruz bıraktınız?

Çift isim düşünenler tekrar düşünün ama çocuk açısından düşünün.

Valla optik konusunda çok haklısınız, ülkemizde bir sürü sınav olduğunu düşünürsek. Hem tek isim büyük kolaylık. Ama çift isim koymak sünnet diye biliyorum, sırf bu yüzden çift isim istiyorum. Tabi eşimi ikna edebilirsem

Artık optik kodlama yapılmıyor, Üni sınavını bilmiyorum ama YDS’de isim yazılıyor, TC no kodlanıyor. Ama iki isim sıkıntılı bir arkadaşım bu konuda rahatsızdı. İş yerindekiler birini, aile, arkadaşlar diğerini kullanıyordu.

benim ilk bebegim ve ilk hamileligim hicbir kaybim vs yok ve bebek konusunda da hicbir problem yaşamadım istedigim gibi hamile kaldim suan gidisati vs iyi sadece doktor gebelik zehirlenmesi vs diyince insan ürküyor

kilolarimiz yakinmis elitinizle yani kilolu durmuyorum aslinda boyum 1.80 oldugu icin ama doktor direk kan sulandirici icin cok gec kalinmis zor bi surec gecireceksin riskli gebelik diyince insan korkuyor bebek iyi durumda neden riskli olsun gebeliğim anlamiyorum

Ben kizimda da 86 ile kaldim bunda da ayni kgda kaldim. Hic oyle bisi duymadim. Sadece seker yukleme testi ve son aylarda tansiyon takibi yaptırdım

ya kilo oldugu icin tabii ki seker yatkinligimiz var ki ben anne karnindayken annem seker hastaligina yakalandığı icin risk altindayim bunun bilincinde oldugum icin sekerli seylere karsi mesafeliiyim gebeligim boyunca. seker testi yaptirmayo düşünmüyorum gerci ben

Bende pıhtılaşma sorunu var genlerde. Pıhtı riski var. Kilom da fazla kilolu olarak geçiyor. Ama kilomun pıhtılaşma sorunu yaratacağına dair bir şey söylenmedi
[QUOTE="tuzcali, post: 61054572, member

benim herhangi bir pihti sorunum yok genle alakali bi problemim yok dedigim gibi herseyim normal

[QUOTE="tuzcali, post: 61054572, member

benim herhangi bir pihti sorunum yok genle alakali bi problemim yok dedigim gibi herseyim normal
Benimde yok canim ama dr.ne olur ne olmaz diye dusuk dozda hap kan sulandirici yazdi bebege zarari olmaz onlem amacli kullan dedi.

Günaydın kızlar çok enteresan sabah gözümü açtığım gibi tlfnu elime alıp buraya bakıyorum. bakmazsam bir sorun varmış gibi geliyor. Sizede böyle oluyormu
Sorun varmis gibi hissetmiyorumda ama ilk baktigim sey burasi oluyor ozellikle bebegimde bugun neler gelisti diye alt tarafi okuyorum :)

Günaydın kızlar bende dün ilk defa hamilelik duygusallığını bariz yaşadım.televizyonda bir çocuk gördüm ağlıyordu hemen kanal değiştirdim hüngür hüngür ağlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…