2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bence korkma ben ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi gecirdiginde 65 68 kiloydum hic kiloda almadim 7 ay kustum boyumda 172 dir sezeryan dogumdan ayaklandigimda kendimi toparladigimda 20.gun tartildigimda 67diydim
Eltim boyuna gore kiloludur ama hic bir zehirlenme sıkıntı yaşamadı oyuzden cokda korkma kilo almamaya bak fazla

Günaydınn kızlarr tüm gece rüyamda ultrasonda bebek cinsiyeti ögrenmeye çalıstıgımızı gördüm içimden hep kız geçiyor çevremdeki herkes kız diye tahminde bulundu bir kişi hariç ama rüyamda sanki hep erkek çıkıyordu tekrar tekrar değildir bidaha bakalım diye gidiyordum hayır olsun rüyalar tersne mi çıkar acaba ? ( ne olursa olsun sağlıklı hayırlı olması önemli tabi ama yinede düşünüyor insan

Banada bir arkadaşım demişti demekki yanlış bilgi vermiş canım

Genel kanı öyle canım ama size kalmış
Muhammed Turgut oluyor atıyorum.
M.Turgut diyorlar
Ama bi tanıdığım yine kızının adı Aişe eslem Ayşe yi kullanıyor
Zaten okula hastaneye vs gidince hep sorarlar hangi isimle sesleniyorsunuz hangisini kullanıyorsunuz diye .
İsimler karakteri de etkiliyor diye düşünüyorum hep Rabbim hayırlı evlatlar etsin cümlemize

Ne kadar yanlış bir konuşma üslubu ben olsaydım şikayet ederdim saygısızlar ya sen morelini bozma bebişini düşün mutlu ol canım benim bende günden güne kilo alıyorum umurumda değil bebeğim sağlıklı olsun şuan kilo almam elimde olmadan oluyor
[/QUOTE]
mutlaka diet yapın benim ilk hamileliğimde şekerim vardı ve bundan dolayı erken doğum yaptım şeker bebeklerin anne karnında boğulmasına sebep oluyormuş ama eğer diet yapılırsa problem olmuyor ben şuan ikinci hamileliğim deyim ve daha diete en başından başladım

Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?

Kaç çıktı papp a nız. Bn bugun sonucumu öğrendim bana yakın bişeylerse yorum yapabilirim
canım papp a 4,96 serbest beta hcg 34,4 çıkmış devlet hastanesindeki doktoruma telefonla danıştık normal düzeyde demiş ama burada yada internette bakıyorum değerler hep daha düşük papp ta . O yüzden endişelendim.

Bencede canım üzülme sakın ben çok panik oldum ama hamd olsun o değerle momun hiç alakası yok baya Bi düşük orantılı bilgisayarda değerlendiriyorlar ışık sıkıntı yok Allahtan
çok şükür kuzum. Bakalım pazartesi bende tekrar görüşücem doktorumla yüzyüze. Cidden yaptırmayanları çok iyi anlıyorum şuan.. İnsan nasıl stres yapıyormuş...

Bende de insulin direnci oldugu icin yaptirmistim. Bunda da yine once dirence baktirip gerekirse yaptırırım

İlaÇ yazdırmak için devlete geldim gelmez olaydım rezillik bir sürü hasta kapıda insana insan gibi davranılmıyor maleeesef normal doktroum özelde ilaç için geldim neyseki bebeğim iyi çok şükür elhamdülillah ayın 14.nre kendi doktoruma gitcem adama diyorum ultrason fotosu diyoki kâğıt bitti şaka gibi

Kızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor

Klomen ve igne ayni anda bence yanlis olmus yine de bilemeyecegim. İlk çocuğumda klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. Siz sık kontrole gitmedinizmi yumurta boyutu olcturmek icin. Dikkat edin ohss olmayin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…