Cnm bence korkma ben ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi gecirdiginde 65 68 kiloydum hic kiloda almadim 7 ay kustum boyumda 172 dir sezeryan dogumdan ayaklandigimda kendimi toparladigimda 20.gun tartildigimda 67diydimkilolarimiz yakinmis elitinizle yani kilolu durmuyorum aslinda boyum 1.80 oldugu icin ama doktor direk kan sulandirici icin cok gec kalinmis zor bi surec gecireceksin riskli gebelik diyince insan korkuyor bebek iyi durumda neden riskli olsun gebeliğim anlamiyorum
Tabi ben gün sonunda sanki 5 aylık gibiyim sabah hafif bir bombeli karınGünaydın kızlar. Sizin de sabahları karın şişliği kısmen azalmış oluyor mu?
Sen yine iyi 5 aylık, ben vallahi az sonra doğuracak gibi duruyorumTabi ben gün sonunda sanki 5 aylık gibiyim sabah hafif bir bombeli karın
Günaydın kızlarçok enteresan sabah gözümü açtığım gibi tlfnu elime alıp buraya bakıyorum. bakmazsam bir sorun varmış gibi geliyor. Sizede böyle oluyormu
Aynen canım, sanki sabah sönmüş balon gibi oluyorTabi ben gün sonunda sanki 5 aylık gibiyim sabah hafif bir bombeli karın
Banada bir arkadaşım demişti demekki yanlış bilgi vermiş canım
GünaydınGünaydın kızlar. Sizin de sabahları karın şişliği kısmen azalmış oluyor mu?
Ne kadar yanlış bir konuşma üslubu ben olsaydım şikayet ederdim saygısızlar ya sen morelini bozma bebişini düşün mutlu ol canım benim bende günden güne kilo alıyorum umurumda değil bebeğim sağlıklı olsun şuan kilo almam elimde olmadan oluyorCanım şekerine baktirdin mi .. Sık sık meyve yiyorsan onlarda cok aldiriyor. Ben cok kilolu hamile kaldim bu ucuncu hamileleigim digerlerinde 100 un ustundeydim suan 88 kiloyum bu kiloda hamile kaldim . 3 kilo verim 85 dusmustum tekrar 3 kilo aldim 88 kiloyum suan ve doktorum seker hastasi gibi beslen hic kilo almicaksin dedi. Oglumdada sadece 4 kilo almistim .kendi kendime frenleyerek. Bacagim cok agriyordu dun fizik tedavi doktoruna gittim devlette iste cok kilolsun nasil hamile kaldin ondan agriyordur kilonu vermelisin sana yapcak biseyim yok dedi kendide kilolu bi kadin rahat 100 kilo aayy bi moralim bozuldu dovmekten beter etti . moralim sifir suaralar
canım papp a 4,96 serbest beta hcg 34,4 çıkmışKaç çıktı papp a nız. Bn bugun sonucumu öğrendim bana yakın bişeylerse yorum yapabilirim
çok şükür kuzum. Bakalım pazartesi bende tekrar görüşücem doktorumla yüzyüze. Cidden yaptırmayanları çok iyi anlıyorum şuan.. İnsan nasıl stres yapıyormuş...Bencede canım üzülme sakın ben çok panik oldum ama hamd olsun o değerle momun hiç alakası yok baya Bi düşük orantılı bilgisayarda değerlendiriyorlar ışık sıkıntı yok Allahtan
Gunaydin canım umarim guzel gecer bizide haberdar et.Gunaydin kızlar. Bugün ikili test için oglen randevum var. Dualarinizi bekliyorum.
evet canım ya benim de öyle oluyor hatta inceden bi korkuda yaşıyorumBende hemen uyanınca girip baktıgım tek yer
Bende de insulin direnci oldugu icin yaptirmistim. Bunda da yine once dirence baktirip gerekirse yaptırırımya kilo oldugu icin tabii ki seker yatkinligimiz var ki ben anne karnindayken annem seker hastaligina yakalandığı icin risk altindayim bunun bilincinde oldugum icin sekerli seylere karsi mesafeliiyim gebeligim boyunca. seker testi yaptirmayo düşünmüyorum gerci ben
Ben de uyanır uyanmaz bu sayfaya giriyorum.Aynı şeyleri yaşadığımız,hissettiğimiz için iyice bağ oluşturduk benceAynen bende
Klomen ve igne ayni anda bence yanlis olmus yine de bilemeyecegim. İlk çocuğumda klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. Siz sık kontrole gitmedinizmi yumurta boyutu olcturmek icin. Dikkat edin ohss olmayin Allah korusunMerhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?