- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bizim de gece uykunda sorun çıkarıyor uyumak istemiyor yalancı emzik ile kandırıyorum bende emziği alınca mayışıyor fakat emzik bırakma zamanımız geldi bizim de uyku saatleri daha da zor geçecek şuan göze alamıyorum o ağlamaları ne yapıcam bilmiyorumKızlar uyuturken çocuklarınızı sorun yaşıyor musunuz?Benimki memede ancak uyuyor.Eşime veriyorum ben uyutamayınca ayakta sallaması için.Çok bağırıyor direniyor dayak yemiş gibi ağlıyor.Memeden kestiğimde nasıl uyutucam bilmiyorum.Önümüz yaz gün içinde çok yorup yıkılmasını sağlıcam.Odayı ayırmayı düşünemiyorum bile şu an.
Bende ayakta sallayarak uyutuyorum mecburSimdi hep ayakta sallanarak mi uyuyor canim
Aman içime atar geçerim kötü olmak polemiğe girmek istemiyorum Mart’ın 15 inde gidecekler zaten köye he he deyip geçiyorum sinir olsam da cevap vermiyorum boş konuşmak huyu kişiliği zaten onu kabullendimHep içime atan ben oldum birazda onlar düşünüyor şimdi
Sen idare edebilirsin. Normalde mesafe var. Bizde öyle değil. Yasamayan bilmez.Aman içime atar geçerim kötü olmak polemiğe girmek istemiyorum Mart’ın 15 inde gidecekler zaten köye he he deyip geçiyorum sinir olsam da cevap vermiyorum boş konuşmak huyu kişiliği zaten onu kabullendim
Bundan bir iki ay öncesine kadar kucağımda emzirme pozisyonunda hafif pışpış yaparak uyuturdum. Ama sonra sallamamızı istedi . Tamamen kendi tercihiSimdi hep ayakta sallanarak mi uyuyor canim
Emzik kullanmıyor benimkiBizim de gece uykunda sorun çıkarıyor uyumak istemiyor yalancı emzik ile kandırıyorum bende emziği alınca mayışıyor fakat emzik bırakma zamanımız geldi bizim de uyku saatleri daha da zor geçecek şuan göze alamıyorum o ağlamaları ne yapıcam bilmiyorum
Herkesin durumu farklı tabiki ama kv ile görümce ile aram iyi olmazsa ben kaybederim eşimle de aram bozulur görümceyi gözden çıkarmıştım bi ara sorunlar olmuştu kv müsaade etmedi görüşmek zorundasınız geçinmek zorundasın gibisinden konuştu hatalı beni gördü kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık misali her zaman kızı haklı mesafeli derken aynı semtte mahallede falan değiliz ama her haftasonu görüşüyoruz kv nin evinde toplanıyoruz genelde o kendi kızı tabiki suya sabuna dokunmuyor telefonla uğraşıyor çok rahat umursamaz takılıyor ben gelin olduğum için rahat değilim bi şeylere yardım etmeden bi iş görmeden kenara çekip oturamıyorumSen idare edebilirsin. Normalde mesafe var. Bizde öyle değil. Yasamayan bilmez.
Bende küs durmuyorum. Sadece lafimi bir şekilde söylüyorum. Neden kendimi hasta edeyim? Bir şey yapmak istemiyorsam da yapmamHerkesin durumu farklı tabiki ama kv ile görümce ile aram iyi olmazsa ben kaybederim eşimle de aram bozulur görümceyi gözden çıkarmıştım bi ara sorunlar olmuştu kv müsaade etmedi görüşmek zorundasınız geçinmek zorundasın gibisinden konuştu hatalı beni gördü kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık misali her zaman kızı haklı mesafeli derken aynı semtte mahallede falan değiliz ama her haftasonu görüşüyoruz kv nin evinde toplanıyoruz genelde o kendi kızı tabiki suya sabuna dokunmuyor telefonla uğraşıyor çok rahat umursamaz takılıyor ben gelin olduğum için rahat değilim bi şeylere yardım etmeden bi iş görmeden kenara çekip oturamıyorum
Maşallah sana ama çok uğraştırıyor böyle ben direk kesmeyi dusunuyorumSelam kızlar nasilsiniz? Ben uyuturken emzirmeyi tamamen kestim. Uyutmak biraz uzun sürse de zamanla kısalır diye umuyorum. Gündüz emme sayisi 3e düştü diyebilirim. Önümüzdeki haftadan sonra öğlen emzirmeyi kesicem. Sadece sabah kalkinca ve gece yatmadan emzirmeye gecicem inşallah. Ama havalara da bakmam lazim iyi havalarda onu yorup eve gelip öyle uyuturum. Biraz da kuru meyve meyve kuru yemiş ile oyalarim süt istedikçe diyorum. İnşallah gündüzü bari kolay birakir. Çünkü gece birakmasi epey zor olacak gorebiliyorum...
Gündüzü kesince de martin ortasinda geceyi keserim diye düşünüyorum...
Hepimiz için hayirlisi olsun. Psikolog bana direkt kesme seninde hormonlarin birden düşerse olumsuz etkilenirsin dediMaşallah sana ama çok uğraştırıyor böyle ben direk kesmeyi dusunuyorum
Kolaylıklar dilerim canımHepimiz için hayirlisi olsun. Psikolog bana direkt kesme seninde hormonlarin birden düşerse olumsuz etkilenirsin dedi
Ay çok güldüm ya ciddenAnnanemde diyorki once birini kes sonrada oburunu kesersin.kimse bu olayin ciddiyetinin farkinda degil haa
Aynen bu isin dogrusu yok herkes duruma gore hareket edicek bakalim.Allah yardimcimiz olsun. Bende iste cnm ramazandan once muhakkak kesmeliyim artik canim dayanmiyor gece ayri yapisik gunduz ayriAy çok güldüm ya cidden
Ben psikologa anlattıklarımdan sonra o benim bilerek biraktirmadigimi gün yüzüne cikardi. O yuzden ikimizde cok yipranmadan boyle bir yol cizdim simdilik. Ama tabiki benim planım ona uymayabilir. Herşey olabilir.. ramazana kadar birakmasi lazım ramazanda ugraşamam çünkü. Bu sefer taaa Mayıs'a kadar da devam edemem. Çünkü hem psikolojik hemde başka alanlarda ilaç kullanmam gerekiyor artik emzirdigim icin ertelemek zorunda kalıyorum.. en son çare bende senin yontemi deneyecegim
Valla büyüklere kalsa acayip onerilerde bulunuyorlarda. Yok salcaymiş yok karaymış. Bunlar en son çareAynen bu isin dogrusu yok herkes duruma gore hareket edicek bakalim.Allah yardimcimiz olsun. Bende iste cnm ramazandan once muhakkak kesmeliyim artik canim dayanmiyor gece ayri yapisik gunduz ayri. Yaa ananem oyle dedi
Inan artik sicak bakiyorum o fikirlereValla büyüklere kalsa acayip onerilerde bulunuyorlarda. Yok salcaymiş yok karaymış. Bunlar en son çare
Yok ya üzmeden korkutmadan biraksinlar inşallahInan artik sicak bakiyorum o fikirlere
Uzulmeden olacak bisey degil malesef karsilikli uzulecegizYok ya üzmeden korkutmadan biraksinlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?