2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım

Allah Allah bunlar ortasını beceremeyecekler galiba, insanın en gerekli olduğu zaman el gibi olası mı gelmiş? İşte içinde zerre sevgi bırakmıyorlar

Allah Allah bunlar ortasını beceremeyecekler galiba, insanın en gerekli olduğu zaman el gibi olası mı gelmiş? İşte içinde zerre sevgi bırakmıyorlar
Canim tamam çalışıyor ama mesaileri yok mesela bu ara. Ben zaten ona iş yaptircakta değilim, insan nezaketen sorar. Çok ofkeliyim.
Koyden gelirler yemek yaparim, misafiri gelir oraya giderim yine yardım ederim. Kaç defa yasanmistir bu sayamadigim kadar..
Sadece sormasini bekledim. Birde gelmiş o akşam surat yapiyor. Eşime birşey demedim onunda bir suçu yok. Onlar yüzünden daha eşimle arami bozmicam. Vakti gelince bende lafimi esirgemeyecegim. Yeni mottom bu

Ben yardımda bulunmuyorum kveme.Yalnız evine gittiğimde sofra kur kaldır çay kahve dağıt gibi şeyler yalnızca.Öyle misafir geldiğinde falan gitmem yardım için.O sağolsun geldiğinde mutfağa girer yemwk de yapar toplar da gocunmaz.Ama laf sokması delirtiyor beni de.Geçen misafirimşn yanında oğlum yiyecek yere düşürdü yeme oğlum pis yerler dedi.Ben iiki kere süpürdüm sildim iki çocukla o gün.Bir de böyle pis yerde duramam bile bir saat dedi.İki ay oldu mesafeliyim çom yanaşmıyor.Eşim de birşey demiyor bunları konuştuğunda benim duyduğumdan haberi yok herhalde.Kald ki ev pis olsa bile misafirn yanında öyle denir mi? Sonradan düşündüm ben mi büyüttüm diye ?Ama bir yerde zamanı olsun sokucam lafımı.

Demekki her yerde dengesiz cok. En guzeli mesafede.. ben kendi ayağima sıktım. 3.5 sene uzak oturdum sonra kalktim geldim ikisiyle de ayni mahalleye. Bazen aşırı pişman oluyorum

Demekki her yerde dengesiz cok. En guzeli mesafede.. ben kendi ayağima sıktım. 3.5 sene uzak oturdum sonra kalktim geldim ikisiyle de ayni mahalleye. Bazen aşırı pişman oluyorum
Öyle canım bazen çok iyi davranıyor.Kendimi suçluyorum kadın ne kadar iyi sen kötü düşünüyorsun diye.Ama bazen de böyle abuk sabuk laflar ediyor.Annemden sıkıntım yok çok şükür eşim bile çok sever sayar düşünür.Ama annem de çok düşünceli.Şimdi eşim anneme iyi davranınca benim kötü davranmam vicdanıma sığmıyor.Bunun hatırına ben de çoğu şeyi görmemeye çalışıyor.Eşim annemin ilacını,faturasını bile düşünür o kadar düşüncelidir.Erkek kardeşim arada arar ne gelir ne gider mesela.Hastalanınca hergün doktora eşim taşır.O böyle olunca da ben nasıl annesine kötü davranayım?

Kötü davranmak çözüm değil zaten, mesafe koymak bir derece yeterli. Bende oyleyim yine bir sey olsa hastalik vs dusunmem kosar giderim. Ama iste bazende insan sinir oluyor

Ne oöursa olsun başın sıkıştığında çağırdığında gelirler.Çocuklardan sonra aileye yakın oturmak mantıklı. Çocuklar büyüdüğünde düşünürsün uzak yeri.O zaman da onlar yaşlanacak gözetmek gerekecek

Bence çok haklısın canım, ne olursa olsun orada güzel bir etkinlik varsa surat yapmaya hiç hakkı yok bence ama yeni mottonu beğendim

Eveeettt dün Eslem 2 yaş aşısını oldu. Ateş vs olmadi gayet normal bir hali var.
Şimdi gündüz emme aralari bayağı açıldı. Sabah 6.30 da emdi, ogleden sonra 2 civari emdi hâla emmedi. Ama bu sefer gece sıklaşmaya başladı. Birazda gazı olmuş olabilir, yedikleri gaz yapabilecek şeylerdi.
Çok kararsız kaldım ne yapacağıma. Gündüzü baya açmışken önce gündüz ortadaki emmeyi kaldirayim diyorum. Yani uyku öncesi olan hiç kolay olmayacak ama yapmam gerekiyor..

Kızlar uyuturken çocuklarınızı sorun yaşıyor musunuz?Benimki memede ancak uyuyor.Eşime veriyorum ben uyutamayınca ayakta sallaması için.Çok bağırıyor direniyor dayak yemiş gibi ağlıyor.Memeden kestiğimde nasıl uyutucam bilmiyorum.Önümüz yaz gün içinde çok yorup yıkılmasını sağlıcam.Odayı ayırmayı düşünemiyorum bile şu an.

Benim kız öyleydi işte canım. Memede uyurdu gece ağlar emmeden uyumazdı . Ağlaya ağlaya alıştı gece uyanınca ayağımda salladım ama bir hafta sürdü. Geceyi kesince bi daha uykuya dalarken de aramad memeyi

Bizimde oyle uyuyor. Geceleri baslarda 1 saat sürüyordu. 40 dk 30 dk diye azalmaya başladı şimdilik. Haftaya gündüz uykusunda emmeden uyutmaya caliscam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…