Bebeği gorebildiysen cok iyi ben burdakinde hic goremiyorum kagitta vermiyolarİlaÇ yazdırmak için devlete geldim gelmez olaydım rezillik bir sürü hasta kapıda insana insan gibi davranılmıyor maleeesef normal doktroum özelde ilaç için geldim neyseki bebeğim iyi çok şükür elhamdülillah ayın 14.nre kendi doktoruma gitcem adama diyorum ultrason fotosu diyoki kâğıt bitti şaka gibi
Senden onceki haftalar da ogrenen baya kisi oldu :) bende henuz ogrenmedim 13+1imKızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor
Benimki de göremedi ilk basta sonra en son 2 kere bakti kiza benzettim ama kesin degil dediKızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor
Gördüm çok şükür elhamdülillah cnmmm çok korkuyordum girerkenBebeği gorebildiysen cok iyi ben burdakinde hic goremiyorum kagitta vermiyolar
Teşekkür ederim canım cevabın içinGünaydın ☺ evet benimde karın ve göğüslerimin şişliği az oluyor. Hareket etmeye başladıkça göğüslerim 2 katına çıkıyorkarnımda aynı şekilde
Ben bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Büyütme iğnesi ne hiç bilmiyorum çatlatma olabilir mi acaba? Yumurtalar klomen ile belirli bir olgunluk seviyesine ulaşıyor sonra iğne ile yumurtalar çatlatılıyor ve ilişkiye giriliyor. Ben bu şekilde bir ay denedim ama hamile kalamamıştım. Sonraki ay kendiliğinden oldu. Ama bu yolla hamile kalanlarda var. Vücudun su toplar kısmını hiç duymadım daha önce. Yumurtalar fazla büyürse ve çatlamazsa kist oluyor. Sonra kistle uğraşıyorsun diye biliyorum ben.Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
aynı anda verilmemeliydi bence, öncelikle sadece klomen denenir eğer olmazsa başka tedavi olur.Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
Benim ruyamda gorduklerim genellikle kalkinca canim cektikleri oluyor.Gunaydin kizlarr ☺ simdi gece ruyamizda birsey yerken gorursek ona asermis mi oluyoruz yoksa aserimde yemedigimiz icin ruyada mi yemis gibi görüyoruz ,yani biraz karisik ama yemesem cani ceker mi bebegin
Tüp bebek tedavisinde sık rastlanan bir durum bu. Çok fazla yumurta geliştiği icin ohss riski gelişiyor. İnternette araştırabilirsiniz. Tüp bebek yaptırmış oldaydiniz bu ay yumurtalarınız toplanıp dollenir ancak transfer yapılmazdı.Merhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
2 gün farklatıx ve benim doktorumda tam emin olmadan söylemem dedi. Gördü ama söylemediKızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor
Benimde şaşırtıcı drrecede 2 gündür çok hafifledi. Sadece çok acıkırsam oluyor yemek yediğimde hemen geçiyor. Aman geçsin artık rahatlayalım. Kabus gibiKızlar bulantılarınız nasıl?Benim biraz hafifledi sanki ya. Çok gündür rahatladım.Allahım geçer artık inşşş
Öyle olmuyor dur herhalde cnm.Gunaydin kizlarr ☺ simdi gece ruyamizda birsey yerken gorursek ona asermis mi oluyoruz yoksa aserimde yemedigimiz icin ruyada mi yemis gibi görüyoruz ,yani biraz karisik ama yemesem cani ceker mi bebegin
Bende kullanıyor sulandırıcı önlem amaçlı hatta hamile kalmadan önce başladımBenimde yok canim ama dr.ne olur ne olmaz diye dusuk dozda hap kan sulandirici yazdi bebege zarari olmaz onlem amacli kullan dedi.
Zamani diye diyorum ben incir gormustum ruyamda. Normalde de hic sevmezdim. Esime soylemedim bile. Avcumu yaladim falan. Sonra kizim dogru ensede sac diplerinde incir içi gibi dogum lekesi vardi. O yuzden bu gebeligimde dikkat ediyorum canim cekerse soyluyorum. Ruyamda henuz bisey yemedim :)Gunaydin kizlarr ☺ simdi gece ruyamizda birsey yerken gorursek ona asermis mi oluyoruz yoksa aserimde yemedigimiz icin ruyada mi yemis gibi görüyoruz ,yani biraz karisik ama yemesem cani ceker mi bebegin
Ben dün bile iki defa istifra ettim.Benimde şaşırtıcı drrecede 2 gündür çok hafifledi. Sadece çok acıkırsam oluyor yemek yediğimde hemen geçiyor. Aman geçsin artık rahatlayalım. Kabus gibi
Ne zaman yaptirmistin? çıkmamış olabilir cnmMerhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?