2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebeği gorebildiysen cok iyi ben burdakinde hic goremiyorum kagitta vermiyolar

Gunaydin kizlarr ☺ simdi gece ruyamizda birsey yerken gorursek ona asermis mi oluyoruz yoksa aserimde yemedigimiz icin ruyada mi yemis gibi görüyoruz ,yani biraz karisik ama yemesem cani ceker mi bebegin

Ben bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Büyütme iğnesi ne hiç bilmiyorum çatlatma olabilir mi acaba? Yumurtalar klomen ile belirli bir olgunluk seviyesine ulaşıyor sonra iğne ile yumurtalar çatlatılıyor ve ilişkiye giriliyor. Ben bu şekilde bir ay denedim ama hamile kalamamıştım. Sonraki ay kendiliğinden oldu. Ama bu yolla hamile kalanlarda var. Vücudun su toplar kısmını hiç duymadım daha önce. Yumurtalar fazla büyürse ve çatlamazsa kist oluyor. Sonra kistle uğraşıyorsun diye biliyorum ben.

aynı anda verilmemeliydi bence, öncelikle sadece klomen denenir eğer olmazsa başka tedavi olur.
Bence siz başka doktorlara da görünün.

Gunaydin kizlarr ☺ simdi gece ruyamizda birsey yerken gorursek ona asermis mi oluyoruz yoksa aserimde yemedigimiz icin ruyada mi yemis gibi görüyoruz ,yani biraz karisik ama yemesem cani ceker mi bebegin
Benim ruyamda gorduklerim genellikle kalkinca canim cektikleri oluyor.

Tüp bebek tedavisinde sık rastlanan bir durum bu. Çok fazla yumurta geliştiği icin ohss riski gelişiyor. İnternette araştırabilirsiniz. Tüp bebek yaptırmış oldaydiniz bu ay yumurtalarınız toplanıp dollenir ancak transfer yapılmazdı.
Bence tedavinin yarısını geçmişsiniz. Tüp bebeğe çevirin yumurtalar toplansın dollensin daha sonra transfer edilir.

Kızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor
2 gün farklatıx ve benim doktorumda tam emin olmadan söylemem dedi. Gördü ama söylemedi Cumartesi gidicem ozaman görürüz net dedi

Kızlar bulantılarınız nasıl?Benim biraz hafifledi sanki ya. Çok gündür rahatladım.Allahım geçer artık inşşş
Benimde şaşırtıcı drrecede 2 gündür çok hafifledi. Sadece çok acıkırsam oluyor yemek yediğimde hemen geçiyor. Aman geçsin artık rahatlayalım. Kabus gibi

Öyle olmuyor dur herhalde cnm.
Açıkçası bende hic aşermedim ama bu sabah gözümü açar açmaz canım acayip revanı çekti halada çekiyor sanırım aşerme bu

Zamani diye diyorum ben incir gormustum ruyamda. Normalde de hic sevmezdim. Esime soylemedim bile. Avcumu yaladim falan. Sonra kizim dogru ensede sac diplerinde incir içi gibi dogum lekesi vardi. O yuzden bu gebeligimde dikkat ediyorum canim cekerse soyluyorum. Ruyamda henuz bisey yemedim :)

Merhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.

Ne zaman yaptirmistin? çıkmamış olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…