bunda bir suru sey var dr cok bulantin yoksa ic dedi balik yagli olunca bulanti yapiyor ya normalde 3 aydan sonra veririz bulantiyi artirmasin diye dedi icebiliyorsan kullan dedi dr una danis bunu icmek istiyorum balik mevsimi de olmadigi icin de olsa da surekli yenmiyor ki balik maglum pahali daYaaa ben ne kullancam şaşkınlardayımmmm
Cnm Bnde suan 12+2 yim yani 13 . Hafta içindeyim ama doktorum daha 11.haftada erkeğe benzediğini söyledi tabi kesin değil bu bi ihtimalKızlar merhabalar.. 13. haftamdayım benimle aynı olup cinsiyeti öğrenenler varmıı? ben geçen hafta gittim göremedi doktor
tatlım tahlilerim bölümünden hepsini görürsün . Ama İkili taramadaki hormon değerleri sonuçları hemen ertesi gün çıkmadı bende de. 1 hafta sonra belli oldu.Merhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.
Tahlillerim bölümünde şuan gözükmüyor, normal kan vs diger tahlillerim gözüküyor sadece. Demekki henüz cikmadi. Birsey daha sorayim o zaman tarama sonucu ciktiginda ikili tarama mi yaziyor isim olarak. Tesekkur ederim.tatlım tahlilerim bölümünden hepsini görürsün . Ama İkili taramadaki hormon değerleri sonuçları hemen ertesi gün çıkmadı bende de. 1 hafta sonra belli oldu.
Pazartesi yaptirmistim eğitim ve araştırma hastanesinde. Henüz cikmadi sanırım.Ne zaman yaptirmistin? çıkmamış olabilir cnm
Çıkmamış olmasi canim nedeni 4 5 günü alıyor sonuçlanmasi bende de sonuç cikinca çıktı ikili tarama olarak sonuclardaMerhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.
cnm ben kizimda hep tatli yedim oglumda eksi yiyorum ,kayinvalidem de esimde ve kaynimda eksi yemis,buradaki ark larim da hep ogullarinda limon ve eksi yemisBen hergün 1 limon yiyorum, kız mı olacak acaba. Bugün doktor göremedi, haftaya kontrole gidicem tekrar bakacak.
Evet dun sordum sardalya 20 tl dedibunda bir suru sey var dr cok bulantin yoksa ic dedi balik yagli olunca bulanti yapiyor ya normalde 3 aydan sonra veririz bulantiyi artirmasin diye dedi icebiliyorsan kullan dedi dr una danis bunu icmek istiyorum balik mevsimi de olmadigi icin de olsa da surekli yenmiyor ki balik maglum pahali da
sadece bakılan iki hormonun değerleri yazıyor canım. Oradan da bir şey anlayamıyoruz zaten. Diğer yaş gibi etmenlerle bir rapor oluşturuluyor. O rapor da maalesef e nabız uygulamasında değil doktorunuzda mevcut olacak. Kısaca en sağlıklı sonuç doktorumuzda.Tahlillerim bölümünde şuan gözükmüyor, normal kan vs diger tahlillerim gözüküyor sadece. Demekki henüz cikmadi. Birsey daha sorayim o zaman tarama sonucu ciktiginda ikili tarama mi yaziyor isim olarak. Tesekkur ederim.
Banada decavit ve Gynoferon vermişti bugün aldım kullanan varmı bunlarıArkadaslar kan ilaci olarak ne kullaniyorsunuz ve vitamin veya omega olarak ??
Ben daha hangilerinj alacagima karar vermedim kiBanada decavit ve Gynoferon vermişti bugün aldım kullanan varmı bunları
Banada verdi balık yağı oluyor o sanırım ama eşim eczacılık yapmış ve önermiyor kullanmamı istemedi balık sezonu açışdo haftada bir veya iki kere yersin o ilaçlarda balıktaki kadar vitamin yok daha doğal yolla alırsn vitamini dedi zaten şanşlıyz ki tam bu vitamine başlıcagımz zamanlarda balık sezonu açıldı bir aya daha ıyi olur doğuma kadar bol bol yeriz artık. Ben dün yedim ilk defa açılışı yaptımbunda bir suru sey var dr cok bulantin yoksa ic dedi balik yagli olunca bulanti yapiyor ya normalde 3 aydan sonra veririz bulantiyi artirmasin diye dedi icebiliyorsan kullan dedi dr una danis bunu icmek istiyorum balik mevsimi de olmadigi icin de olsa da surekli yenmiyor ki balik maglum pahali da
canım ikili taramada serbest betanız kaç çıktı hani 50 altı erkek üstü kız gibi birşey söylüyorlar doğruluk payı varmı?Benimki de göremedi ilk basta sonra en son 2 kere bakti kiza benzettim ama kesin degil dedi
Benim 30 çıkmıştıcanım ikili taramada serbest betanız kaç çıktı hani 50 altı erkek üstü kız gibi birşey söylüyorlar doğruluk payı varmı?
Tüp bebek tedavisi görüyosun sanırım toplama işlemi olduğuna göre. Ben klomen kullanmamıstım diye hatırlıyorum. Ayrıca doktorunun düzenli takip edip ilacın dozunu sana göre ayarlayıp toplama gününü büyümeye göre ayarlaması gerekir . Yanlış yönlendirmek istemem ama bana ilgisizlik gibi geldi . zaten çok fazla gelişirse toplama öncesnde kendisinden çatlar. Toplama öncesinde çoğul Gebelik riski çok yüksek yani yumurtalar büyük olduğu için bir anda enaz üçüz beşiz hamile kalınablr zaten enfeksiyon sebebiylede ilişki önerilmez sadece toplamadan birkaç gün önce cinsel perhiz uygulanır buda Eşiniz işin sperm kalitesi ve canlılığı için . Ben zaten çok sancı çektiğim için uzak duruyodum kesnlkle ilişkiden. Klomenle aynı anda kullanılması hakkında bilgim yok her doktor farklı tedavi uyguluyor. Ama aşılama tedavisi görüyosanız bu konuda bilgim yok yinede fikrim doktorun ihmali yani takip edip ilaç dozlarını doğru vereblseydi böyle olmazdı diye düşünüyorumMerhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
Ah bende hiç yoktu birkaç gündür öyle acıklı ağlıyorum ki anidenGünaydın kızlar bende dün ilk defa hamilelik duygusallığını bariz yaşadım.televizyonda bir çocuk gördüm ağlıyordu hemen kanal değiştirdim hüngür hüngür ağlamaya başladım
Canim normal seyreden gebelikte bile her zaman risk var. Suan bile kaza gecirebiliriz. Basimiza baska seyler gelebilir. Ben anksiyete hastasiyim. Hamilelikte kizimda cok evhamliydim surekli doktora giderdim. Dogumdan sonra 5 gun uyumadim. Ya bebek nefes alamazsa diye. Kendime eziyet ettim. Bebek uyurdu ben basinda beklerdim.. sonra 17 gunlukken bebeğimi pusetten kaldirima düşürdüm. Cok sukur hicbirsey olmadi ama olan sütüme oldu, cok uzuldum cok vicdan azabi yasadim. Evde kalamadim kizim 2.5 aylikken eve döndük. Ve birbirimize alisamadik ne kadarda olsa kendi evine benzemez baskasinin evi annemle kayinvalidemde kaldim o surede. Eve donunce uzun muddet disari yalniz cikamadik. Sonra kendimi telkin ettim hep ve basardim.Kızlar dün doktor ultrasonda bakarken bana da gösterdi. Bak ne kadar güzeller dedi.
Ben bi tuhaf oldum içimi korku sardı.
Ya guzellerimi kucaklayamasam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?