2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen bana da geliyorlar göndereyim kafa dinliyim diye de sonra doparlan kendine gel diyorum sağol canım cevabın için
El ayak ates bakımından zorlamadi. Ama yusra hafif atesle atlatti, kucugum eslem agizin içi yara dolunca bayagi zor oldu

Hadi hayirli olsun guzel olsun inşallah
Bizde ateş cok olmuştu mahvetmişti yavrumu yaa

Fena degil o zaman ilerlemesi bakalim bilinç gelince tutmayıda ogrenir o zaman zaten daha kolay

Bazen bana da geliyorlar göndereyim kafa dinliyim diye de sonra doparlan kendine gel diyorum sağol canım cevabın için

Bizde ateş cok olmuştu mahvetmişti yavrumu yaa
Yusra ateslendi canim. Ama aklim cikti eslem de de olcak diye. O zaman emiyordu ya ben ona bağladım biraz, zaten o yuzden de kesemedim. Şaka maka 1 hafta oldu memeyi birakali

Kizlar meme içinde silikon varmis hissi varmi sizde de? Acaba ben eski memitolari unuttumda bunu mu yadirgiyorum. Yoksa genel cerrahiye gidicem

Dünüşümmm hadi hayırlı olsun çişiniz kolaylıkla geçsin inşallah süreciniz ben cok çekiniyorum ya . Direk klozete alıştırırım diyordum ama sanırım lazımlık alıcam.
Sagol dunusum bazisida oyle yapiyor kimseye aaa bu dogru yada bu dogru degil denmiyor tabi herkesin dogrusu kendine cocugunda istegine gore sekilleniyor birazda secim . Biryere gittiginde orayi reddetmedenn yapmasida onemli benimsiyorlar neye yaparsa bizde suan 2lazimlik 1tanede aparat var klozet icin . Aparati sevmedi mesela heves ediyo koymaya vs ama kayiyor guvenemiyo pipisi hepten havada kaliyo falan suan aparat benimde tercihim deil. Ay bilmiyorumda benim fikrim iyi kotu bir lazimlik el atinda olmali . Simdi biz gittigimiz yere tasiriz bir muddet . Nirmalde evden cikmamak lazim 2gun oldu 2gundurde evd edurmadik saka gibi aylik alisveris bile yaptik pipisini tuta tuta yardirdi calisan kiz dioki aaayy cisimi gelmis

Isemis agladi uyandi 6da gozude cok kotu akmis gozunude acamadi cayla temizledim bida klozetine oturttum ama sinirliydi hic istemedi kalkti donunu cekti kacti benden . Bu aralarda basimiza goz iltihabi cikti yaa kizlar yesil yesil akiyor damla vermisti yaptirmiyor sacma sapan yalan yanlis kullandim 5gun zar zor

Hem evde denediğimde rahat edemediğini hissettim adaptörle, hemde banyoda duşakabin yok dar baya bi de girişi yüksek bi de kapısı hep kitli durduğundan en iyisi lazımlık dedim dünüş o değil de Selin bana poposunu nasıl yıkatıp sildirir bilmiyorum nasıl yapcaz o işleri ya bezini değiştirirken bile zor siliyorum açmıyor bacaklarını istemiyor . Zorlanacakmışım gibi geliyor

Duhuskom.sen hazir olunca basla bebekler daha cabuk hazir oluyor annenin gozunde buyuyem zor diye dusundugu hersey aslimda bebekler icin kolay . Bir sekilde duzeniniz olucaktir. Cinarda popo sildirmek istemedi egilmiyor bemd eyer eyatirip sildim napayim suan yikama yapmiyorum ankara yine bi soguk dengesiz hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…