- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Tesekkurler canim ,anne hazirsa bebekte hazirOoo masallah rabbim komaylastirsin bende haziranda yavaş yavaş denemelere baslayacam ins
Bazen bana da geliyorlar göndereyim kafa dinliyim diye deDirekt bana sormadıkça kimseye bir şey demem ben olsam, çocuğa istedikleri kadar gel desinler.
Sorarlarsa çok net daha zamanı değil derim.
Mecburiyet yoksa çocuk aklı erip kendi istemedikçe sıcak bakmıyorum ben.
Kendi istese bayıla bayıla bırakırım o ayrı
Bizde ateş cok olmuştu mahvetmişti yavrumu yaaEl ayak ates bakımından zorlamadi. Ama yusra hafif atesle atlatti, kucugum eslem agizin içi yara dolunca bayagi zor oldu
Hadi hayirli olsun guzel olsun inşallah
Fena degil o zaman ilerlemesi bakalim bilinç gelince tutmayıda ogrenir o zaman zaten daha kolay1.gun yani dun hep ustune isedi canim en son banyo yaptirdim hadi cisinide yap dedim zaten gelmisti artik sure olarak oyle tahmin ediyordum su sesinide duyunca bi oyle isedi. Yatarkende bez baglamadim uyuduktan 1saat sonra isedi kiyameti kopardi baya korkmus uyku sersemi epey uyuyamadi hep agladi kisa araliklarla 2saat kadar surdu . Cise kaldirmadim zaten yapmaz diye hemde ne zaman cisi geliyor ogrenmek icin sabah cok erken kalkmisti geride yatmadik isemiste uyanmisti. 2.gun bugun saat 5e kdar cok vasat dibe koseye gecti gecti isedi hep ustune basina 2 seferde lazimliga denk getirdik mutlandim umutlandim. Yatirmadan yine yikadim yime ciside vardi suyla yapti onlada yatirdim bakalim gece yine kaldirmicam isesin saatini ogreneyim sut su vs vermedim biraz alissin yatmadan cis yapmaya vs veririm yine sutunu suyunu. Oyle iste kendimi sabirli ve hazir hissediyordum bismillah dedik
Yusra ateslendi canim. Ama aklim cikti eslem de de olcak diye. O zaman emiyordu ya ben ona bağladım biraz, zaten o yuzden de kesemedim. Şaka maka 1 hafta oldu memeyi birakaliBazen bana da geliyorlar göndereyim kafa dinliyim diye desonra doparlan kendine gel diyorum sağol canım cevabın için
Bizde ateş cok olmuştu mahvetmişti yavrumu yaa
Sagol dunusum bazisida oyle yapiyor kimseye aaa bu dogru yada bu dogru degil denmiyor tabi herkesin dogrusu kendine cocugunda istegine gore sekilleniyor birazda secim . Biryere gittiginde orayi reddetmedenn yapmasida onemli benimsiyorlar neye yaparsa bizde suan 2lazimlik 1tanede aparat var klozet icin . Aparati sevmedi mesela heves ediyo koymaya vs ama kayiyor guvenemiyo pipisi hepten havada kaliyo falanDünüşümmm hadi hayırlı olsun çişiniz kolaylıkla geçsin inşallah sürecinizben cok çekiniyorum ya . Direk klozete alıştırırım diyordum ama sanırım lazımlık alıcam.
Evet cnm oyle tabi icinde var biseylerKizlar meme içinde silikon varmis hissi varmi sizde de? Acaba ben eski memitolari unuttumda bunu mu yadirgiyorum. Yoksa genel cerrahiye gidicem
Şşş sakin ol dunusum gondermek yokBazen bana da geliyorlar göndereyim kafa dinliyim diye desonra doparlan kendine gel diyorum sağol canım cevabın için
Bizde ateş cok olmuştu mahvetmişti yavrumu yaa
Banada cok garip gelmisti ilk zaman yaa insan herseyi unutuyor. Emzirirken anlamiatim acaip catlak var memisde benim . Ve 2beden kuculduKizlar meme içinde silikon varmis hissi varmi sizde de? Acaba ben eski memitolari unuttumda bunu mu yadirgiyorum. Yoksa genel cerrahiye gidicem
Emzirme bitince mi küçüldü? Benim toparlayici sutyene gecince epey kuculduler zaten şuan değişim olmadıBanada cok garip gelmisti ilk zaman yaa insan herseyi unutuyor. Emzirirken anlamiatim acaip catlak var memisde benim . Ve 2beden kuculdu
Hem evde denediğimde rahat edemediğini hissettim adaptörle, hemde banyoda duşakabin yok dar baya bi de girişi yüksek bi de kapısı hep kitli durduğundan en iyisi lazımlık dedim dünüşSagol dunusum bazisida oyle yapiyor kimseye aaa bu dogru yada bu dogru degil denmiyor tabi herkesin dogrusu kendine cocugunda istegine gore sekilleniyor birazda secim . Biryere gittiginde orayi reddetmedenn yapmasida onemli benimsiyorlar neye yaparsa bizde suan 2lazimlik 1tanede aparat var klozet icin . Aparati sevmedi mesela heves ediyo koymaya vs ama kayiyor guvenemiyo pipisi hepten havada kaliyo falansuan aparat benimde tercihim deil. Ay bilmiyorumda benim fikrim iyi kotu bir lazimlik el atinda olmali . Simdi biz gittigimiz yere tasiriz bir muddet . Nirmalde evden cikmamak lazim 2gun oldu 2gundurde evd edurmadik saka gibi aylik alisveris bile yaptik pipisini tuta tuta yardirdi calisan kiz dioki aaayy cisimi gelmis
Benimde küçüldü emzirmeden sonraEmzirme bitince mi küçüldü? Benim toparlayici sutyene gecince epey kuculduler zaten şuan değişim olmadı
Hahhaha onla her gün dövüşüyoZ zatennnnnŞşş sakin ol dunusum gondermek yokcok sinir gelirse bubasini döv
Bur haftada 2 kez denedim sağamadimBenimde küçüldü emzirmeden sonrasütyenler bol geliyor o içinde silikon hissi için sağman lazım bende de oluyordu
Duhuskom.sen hazir olunca basla bebekler daha cabuk hazir oluyor annenin gozunde buyuyem zor diye dusundugu hersey aslimda bebekler icin kolay . Bir sekilde duzeniniz olucaktir. Cinarda popo sildirmek istemedi egilmiyor bemd eyer eyatirip sildim napayimHem evde denediğimde rahat edemediğini hissettim adaptörle, hemde banyoda duşakabin yok dar baya bi de girişi yüksek bi de kapısı hep kitli durduğundan en iyisi lazımlık dedim dünüşo değil de Selin bana poposunu nasıl yıkatıp sildirir bilmiyorum nasıl yapcaz o işleri ya bezini değiştirirken bile zor siliyorum açmıyor bacaklarını istemiyor . Zorlanacakmışım gibi geliyor
Evet emzirme bitince canimEmzirme bitince mi küçüldü? Benim toparlayici sutyene gecince epey kuculduler zaten şuan değişim olmadı
Bizimde yarin yusra evde. Eşim calisacak bakalim ben nasil oyalarim ikisiniKızlar nabıyosunuz ne var ne yokBugün hava yağışlı olacak sanırım , kapattı. Ne yaparız evde bilmem , yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?