- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sizinle konusuyordu ama demi ? Okula bir tepki konusmamasi dogrumu anladim ? 1.sinifa yazdiracakmisin peki kahvecim yoksa bir donem dahami deneyeceksin gozlemleyeceksin?Konmadı canım daha ama 2 psikiyatr belirtiler dehb dedi, ergoterapist de tanı alırsınız muhtemelen dedi.
Birkaç aya kesinleşir.
Yaşadığımız şeyin bi adı olur en azından napayım.
Bu konuşmamayla ilgili başka bi tanısı var şimdilik sadece.
Allah size de kolaylık versin.
Yüsra'dan şüpheleniyordun sen de değil mi?
Sosyal ortam çok önemli, kreşin mutlaka çok faydası olmuştur.
Biz düzenli sosyal ortam sağlayamayız ki göndermesek, 3-5 komşu çocuğu olacak, her gün görüşecekler ki çocuğun o ihtiyacı karşılansın.
Otizmle ilgili bir sıkıntı yok şu an değil mi?
Ah pink. Biz bu duygusallikla napariz bilmemKizlar kizimda 6 yasina girdi disi hafiften sallaaya baslamisti ama cok hafif cekilecek gibi degil ve arkasindan disi cikmis bile bugun disciye goturcez ceksin diye cunku sallanma derecesi cekilecek kdar degil , o ilk disiydi kizimin cok duyguluyum o disini patlatirken sabaha kdar cok aglamisti cok agri cekmisti ve ben onun ucunu gordugumde cok sevinmistim disi cikti diye aglamistim ilkgoz aydinligim kizim buyuyor minis disleri bir bir dokulup kazma disler gelecek. Allah evlatlarimiza saglikli uzun omur nasip etsin insallah
Ben buna cevap yazdim diye hatirliyorum gonderememişim demek. En azindan davranislarinin sebebini bilip ona gore davranirsin sende. Kolay olmayacak ama onun iyiligi için ilaç gerekir muhtemelen..Konmadı canım daha ama 2 psikiyatr belirtiler dehb dedi, ergoterapist de tanı alırsınız muhtemelen dedi.
Birkaç aya kesinleşir.
Yaşadığımız şeyin bi adı olur en azından napayım.
Bu konuşmamayla ilgili başka bi tanısı var şimdilik sadece.
Allah size de kolaylık versin.
Yüsra'dan şüpheleniyordun sen de değil mi?
Sosyal ortam çok önemli, kreşin mutlaka çok faydası olmuştur.
Biz düzenli sosyal ortam sağlayamayız ki göndermesek, 3-5 komşu çocuğu olacak, her gün görüşecekler ki çocuğun o ihtiyacı karşılansın.
Otizmle ilgili bir sıkıntı yok şu an değil mi?
Cunku cok guzel duygular ve rabbim nasip ederse nicelerini yasatacak evlatlarimizAh pink. Biz bu duygusallikla napariz bilmemyeni dişleri inci gibi olsun defnoşun.
Bende pazartesi yusra yi son kez götürdüm okula. Okul çıkışı öğretmenle bile vedalaşamadim ne ağlıyorum görseniz. Yollarda falan agladim. Sanki birikmiş varmış içimde bahame olmuş. Ya da bu olay bende birşeyleri tetikledi bilmiyorum öyle ki anlatirken bile ağlıyorum çok acayip...
Büyüme de etkileniyor, ruh hali de gergin oluyor.Buyudukce gecme ihtimali var ama suan gelisimini dahi etkiliyor canim. Suan uykuda dersinki odada bi dede var o horluyo
Yazık çocuğa ya.Kakasi gelince ne kdar morali bozuluyor bir gorsen , dun sabahdam igleye kdar 20 sefer belki daha fazla (abartmiyorum) kaka diye gittik yapamadi aciyacak diye cesaret edemiyor oteledikce icinde kuruyor kaka kurumasa varya kabiz diyemem afedersin cok fazla detay verdim bastann cikan kaka sert gerisi yumusak ama basi canini yaktigi icin korkuyor
Konuşuyor canım, dışarda herkesle konuşmazdı, o da kalmadı gibi bir şey.Sizinle konusuyordu ama demi ? Okula bir tepki konusmamasi dogrumu anladim ? 1.sinifa yazdiracakmisin peki kahvecim yoksa bir donem dahami deneyeceksin gozlemleyeceksin?
Ayyy nasıl büyüdüler nasılKizlar kizimda 6 yasina girdi disi hafiften sallaaya baslamisti ama cok hafif cekilecek gibi degil ve arkasindan disi cikmis bile bugun disciye goturcez ceksin diye cunku sallanma derecesi cekilecek kdar degil , o ilk disiydi kizimin cok duyguluyum o disini patlatirken sabaha kdar cok aglamisti cok agri cekmisti ve ben onun ucunu gordugumde cok sevinmistim disi cikti diye aglamistim ilkgoz aydinligim kizim buyuyor minis disleri bir bir dokulup kazma disler gelecek. Allah evlatlarimiza saglikli uzun omur nasip etsin insallah
Evet 1.sınıfta anlaşılır varsa, yoktur inşallah.Ben buna cevap yazdim diye hatirliyorum gonderememişim demek. En azindan davranislarinin sebebini bilip ona gore davranirsin sende. Kolay olmayacak ama onun iyiligi için ilaç gerekir muhtemelen..
Bak şimdi evdeyiz ya sokağa cikmak istiyor ya surekli birilerine gidelim birileri bize gelsin kafasında. Ev ortaminda bunaliyor şimdiki nesil..
Bende Yüsra dan süphelendim. Ogretmeniyle tesadufen okulun orda karsilastigimizda sordum. Sizce boyle bir durum belirtisi var mi diye. Bana kalirsa asla yok dedi. Etkinliklere herşeye aktif katilan bir çocuk dedi. Birde okulda rehberlik tarama yapmıştı. Oyle bir şey olsa kesin ortaya çıkardı dedi. Oyle deyince rahatladim. Ama zaten bu hastalik varsa 1. Sinif doneminde belirgin ortaya çıkarmış
Cok zor gercekten. Hele şu hastalanmalari benim psikolojimi bozdu iyiceEvet 1.sınıfta anlaşılır varsa, yoktur inşallah.
Biz doktora ama şunu yapabiliyor, ama burda şöyle dedikçe bunlar dehb olmadığını göstermez, 1.sınıfta ödevler başlasın o zaman ölçek uygularız dedi.
Ama evde bunalması normal bence.
Arkadaş yok, biz oturup ne kadar oynayalım, çocuk tek başına oynamaktan hoşlanmayabilir.
Kim ne derse desin şu devirde çocuk büyütmek çok çok zor.
EvetAyyy nasıl büyüdüler nasıl
Büyüme evreleri her haliyle aklıma kazınmış olsa da inanamıyorum bazen
Yeni dişler gelecek, yeni dişlerle daha da büyük görünüyorlar insanın gözüne gerçekten
Anladim canim insallah ilk okul sokunu atlatinca biranda cozulur herseyKonuşuyor canım, dışarda herkesle konuşmazdı, o da kalmadı gibi bir şey.
Okul ve benzeri yerlerde konuşmuyor.
Konuştuğu yerlerde de aşırı konuşkan, denge yok.
Okula gidecek gibi duruyor, konuşmamasıyla ilgili aldığı tanı erteletme sebebi olmuyor ne yazık ki.
Anaokulunu da hiç sevmedi bir de zaten.
Defne heyecanlı mı okul için
Evet ablasida oyleydi ama duzelmisti 2 yastaYazık çocuğa ya.
Korkusu nasıl yerleşmiş.
Aynı böyle miydi peki ablası da onun tuvaleti de sorunluydu demiştin sanki?
Herseyi etkiliyor iste bu gece horlama sesi gelmedi esim diyoki buhun horlamiyo bu defada korktuk nefesimi gittiki diye yataktan firladim gittim horlamiyo ama agzi acik uyuyodu . Allah herkese sifa versin insallah dermansiz dert vermesin kabizlik 1 genizeti 2 bizimBüyüme de etkileniyor, ruh hali de gergin oluyor.
Çok önemli gerçekten uyku.
Düzgün uyumuş çocuk sakinliği diye bir şey var gerçekten.
İnşallah çözüme kavuşur canim yaHerseyi etkiliyor iste bu gece horlama sesi gelmedi esim diyoki buhun horlamiyo bu defada korktuk nefesimi gittiki diye yataktan firladim gittim horlamiyo ama agzi acik uyuyodu . Allah herkese sifa versin insallah dermansiz dert vermesin kabizlik 1 genizeti 2 bizim
Merhaba, inşallah sizde vakti geldiginde kolayca birakabilirsinizKızlar herkese merhaba yazdıklarınızı okudum. Rabbim bütün çocuklarımıza saglikla mutlu bir şekilde büyümeyi nasip etsin. Biz hala emmeyi bırakamadık, sanırım yalnız değilim bu konuda.. işten gider gitmez üzerimi değiştirmeye bile çoğu kez fırsat vermeden memeye yapışıyor. Akşama kadar sabredip beni görünce bırakmak istemiyor . 1 aydır bakiciyla birlikte alıştı da..Öyle işte..
Gecmiş olsun canim bez işini halletmenize sevindimSelam gençler nasılsınız biz bayrama bezsiz gireceğiz bu evreyi de atlattık ama kulağı kızarmış antibiyotik kullanıyoruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?