2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizinle konusuyordu ama demi ? Okula bir tepki konusmamasi dogrumu anladim ? 1.sinifa yazdiracakmisin peki kahvecim yoksa bir donem dahami deneyeceksin gozlemleyeceksin?

Kizlar kizimda 6 yasina girdi disi hafiften sallaaya baslamisti ama cok hafif cekilecek gibi degil ve arkasindan disi cikmis bile bugun disciye goturcez ceksin diye cunku sallanma derecesi cekilecek kdar degil , o ilk disiydi kizimin cok duyguluyum o disini patlatirken sabaha kdar cok aglamisti cok agri cekmisti ve ben onun ucunu gordugumde cok sevinmistim disi cikti diye aglamistim ilkgoz aydinligim kizim buyuyor minis disleri bir bir dokulup kazma disler gelecek . Allah evlatlarimiza saglikli uzun omur nasip etsin insallah

Ah pink. Biz bu duygusallikla napariz bilmem yeni dişleri inci gibi olsun defnoşun.

Bende pazartesi yusra yi son kez götürdüm okula. Okul çıkışı öğretmenle bile vedalaşamadim ne ağlıyorum görseniz. Yollarda falan agladim. Sanki birikmiş varmış içimde bahame olmuş. Ya da bu olay bende birşeyleri tetikledi bilmiyorum öyle ki anlatirken bile ağlıyorum çok acayip...

Ben buna cevap yazdim diye hatirliyorum gonderememişim demek. En azindan davranislarinin sebebini bilip ona gore davranirsin sende. Kolay olmayacak ama onun iyiligi için ilaç gerekir muhtemelen..

Bak şimdi evdeyiz ya sokağa cikmak istiyor ya surekli birilerine gidelim birileri bize gelsin kafasında. Ev ortaminda bunaliyor şimdiki nesil..

Bende Yüsra dan süphelendim. Ogretmeniyle tesadufen okulun orda karsilastigimizda sordum. Sizce boyle bir durum belirtisi var mi diye. Bana kalirsa asla yok dedi. Etkinliklere herşeye aktif katilan bir çocuk dedi. Birde okulda rehberlik tarama yapmıştı. Oyle bir şey olsa kesin ortaya çıkardı dedi. Oyle deyince rahatladim. Ama zaten bu hastalik varsa 1. Sinif doneminde belirgin ortaya çıkarmış

Cunku cok guzel duygular ve rabbim nasip ederse nicelerini yasatacak evlatlarimiz

Buyudukce gecme ihtimali var ama suan gelisimini dahi etkiliyor canim. Suan uykuda dersinki odada bi dede var o horluyo
Büyüme de etkileniyor, ruh hali de gergin oluyor.
Çok önemli gerçekten uyku.
Düzgün uyumuş çocuk sakinliği diye bir şey var gerçekten.

Yazık çocuğa ya.
Korkusu nasıl yerleşmiş.
Aynı böyle miydi peki ablası da onun tuvaleti de sorunluydu demiştin sanki?

Sizinle konusuyordu ama demi ? Okula bir tepki konusmamasi dogrumu anladim ? 1.sinifa yazdiracakmisin peki kahvecim yoksa bir donem dahami deneyeceksin gozlemleyeceksin?
Konuşuyor canım, dışarda herkesle konuşmazdı, o da kalmadı gibi bir şey.
Okul ve benzeri yerlerde konuşmuyor.
Konuştuğu yerlerde de aşırı konuşkan, denge yok.
Okula gidecek gibi duruyor, konuşmamasıyla ilgili aldığı tanı erteletme sebebi olmuyor ne yazık ki.
Anaokulunu da hiç sevmedi bir de zaten.
Defne heyecanlı mı okul için

Ayyy nasıl büyüdüler nasıl
Büyüme evreleri her haliyle aklıma kazınmış olsa da inanamıyorum bazen
Yeni dişler gelecek, yeni dişlerle daha da büyük görünüyorlar insanın gözüne gerçekten

Evet 1.sınıfta anlaşılır varsa, yoktur inşallah.
Biz doktora ama şunu yapabiliyor, ama burda şöyle dedikçe bunlar dehb olmadığını göstermez, 1.sınıfta ödevler başlasın o zaman ölçek uygularız dedi.
Ama evde bunalması normal bence.
Arkadaş yok, biz oturup ne kadar oynayalım, çocuk tek başına oynamaktan hoşlanmayabilir.
Kim ne derse desin şu devirde çocuk büyütmek çok çok zor.

Cok zor gercekten. Hele şu hastalanmalari benim psikolojimi bozdu iyice

Evet yeni disimin ucuda tirtikli gibi diyor . Evet artik oyle cikicak hepsi dedim .testere disli olcsksin dedim mizirdandi

Anladim canim insallah ilk okul sokunu atlatinca biranda cozulur hersey . Defne hic heyecanli deil . Ben cok heyecanliyim seviniyorum okuma yazma ogrenecek diye heves ediyorum.insallah iyi bir ogretmene duserler. Bos birakmadim kuran kursu yazokuluna yazdirdim anaokulu gibi sikmadan bunaltmadan ogreniyor etkinlik filan. Tatile gitme durumumuz yok evde dursa anca internet tw vs hic degilse dini acidan birseyler ogrensim dedim . Biraz bana zor oluyor ama olsun hangi surec kolaydiki alistik yipranmaya . Gunde 2 3 seferde parka gidoyoruz aradada tek gidiyor .epey acildi icine kapaniklik konusunda cocuklarla tanisiyor komsularla tanisiyor sohbet ediyor vs.

Büyüme de etkileniyor, ruh hali de gergin oluyor.
Çok önemli gerçekten uyku.
Düzgün uyumuş çocuk sakinliği diye bir şey var gerçekten.
Herseyi etkiliyor iste bu gece horlama sesi gelmedi esim diyoki buhun horlamiyo bu defada korktuk nefesimi gittiki diye yataktan firladim gittim horlamiyo ama agzi acik uyuyodu . Allah herkese sifa versin insallah dermansiz dert vermesin kabizlik 1 genizeti 2 bizim

İnşallah çözüme kavuşur canim ya

Kızlar herkese merhaba yazdıklarınızı okudum. Rabbim bütün çocuklarımıza saglikla mutlu bir şekilde büyümeyi nasip etsin. Biz hala emmeyi bırakamadık, sanırım yalnız değilim bu konuda.. işten gider gitmez üzerimi değiştirmeye bile çoğu kez fırsat vermeden memeye yapışıyor. Akşama kadar sabredip beni görünce bırakmak istemiyor . 1 aydır bakiciyla birlikte alıştı da..Öyle işte..

Merhaba, inşallah sizde vakti geldiginde kolayca birakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…