- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
O da 176 diyordu boyu için öyle hatırlıyorm daha uzunca olablr. Bazı doktorlar felaket tellalı gibi boşver çok takma sen sağlıklı beslen yeterli. O felaket tellalı doktorlara kalsak ben asla hamile kalamıyodum 22 yasımda çat çat yüzüme söyledi ne hisseder bu kız 2 aylık yeni evli daha diye düşünmedem gencecik bir kızın hayallerini yıktı. Elhamdülillah simdi hamileym eşim birgün ona muayeneye gidelimde lafımızı verip gelelm diyor da gerek yok ben sağlıkla kucagma alaymda mucizemi bana yeter. Her doktorun dediğinede çok inanma yani bazısı gerçekten felaket tellalıkilolarimiz yakinmis elitinizle yani kilolu durmuyorum aslinda boyum 1.80 oldugu icin ama doktor direk kan sulandirici icin cok gec kalinmis zor bi surec gecireceksin riskli gebelik diyince insan korkuyor bebek iyi durumda neden riskli olsun gebeliğim anlamiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah.Canim normal seyreden gebelikte bile her zaman risk var. Suan bile kaza gecirebiliriz. Basimiza baska seyler gelebilir. Ben anksiyete hastasiyim. Hamilelikte kizimda cok evhamliydim surekli doktora giderdim. Dogumdan sonra 5 gun uyumadim. Ya bebek nefes alamazsa diye. Kendime eziyet ettim. Bebek uyurdu ben basinda beklerdim.. sonra 17 gunlukken bebeğimi pusetten kaldirima düşürdüm. Cok sukur hicbirsey olmadi ama olan sütüme oldu, cok uzuldum cok vicdan azabi yasadim. Evde kalamadim kizim 2.5 aylikken eve döndük. Ve birbirimize alisamadik ne kadarda olsa kendi evine benzemez baskasinin evi annemle kayinvalidemde kaldim o surede. Eve donunce uzun muddet disari yalniz cikamadik. Sonra kendimi telkin ettim hep ve basardim.
Suan da da terapi almayi dusunuyorum 7 ekime randevu aldim. Kisaca kendini uzme
Ben normalde ekşi severm ama hamilelgn başından beri tatlı yiyorm aşırı derecede ve bir ara acı biner tursusu istedm rüyalarmda gördüm hala tatlı ve acı biber devam en çok tatlıBen hergün 1 limon yiyorum, kız mı olacak acaba. Bugün doktor göremedi, haftaya kontrole gidicem tekrar bakacak.
Oluyor canim gece cok tuvalete kalkinca mecbur oluyorGünaydın kızlar. Sizin de sabahları karın şişliği kısmen azalmış oluyor mu?
Iki gun once aynisini yasadim canim. Normalde hafifti ama bu sefer o kadar ağır geldi ki zor kaldırdım. Ve kasiklarima bi agri girdi. Biraz yatip uzandim gecti cok şükürKızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar
ben kaldırıyorum ya kızım 13 kilo onu taşıyorum başka şeyler de taşıyorum bazen dediğin gibi ağrı oluyor ama pek evhamlı değilimdir. sen de içini ferah tut nasibi varsa bizimle olacak bıcırlar :)Kızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar
Normalde öyle olmasa da kaldırma cnm.Kendini neden riske atıyorsun .Kızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar
T thichquang canım etiket etmeyi unutmuşumCanım senin bulantı falan nasıl oldu. ne kadarlık oldunuz ?
Bende pek bi gelisme yok canim geceleri yogun olmak uzere gun icinde bulantim oluyor. Gece 1 2 kez cikariyorum yorucu valla
tatlım aftlar geçti mi nasılsın ?Benim 30 çıkmıştı
İnşallah canım çok sağol. Her zaman çok dikkat ederim özellikle ağırlık konusunda ama bir anlık dalgınlığıma geldi sanki tutunca bir de ağırlaştığını fark edince hemen bıraktım. Ama hafif göbeğimde kramp gibi birşey oldu. Çok haklısın daha dikkat edeceğim inşallah. Rabbim korusun bebişlerimiziNormalde öyle olmasa da kaldırma cnm.Kendini neden riske atıyorsun .
Dinlen bol bol birsey olmamıştır inşallah. birsey olsa kanama falan olurdu.
Canım çıkmamış olmamasındandır yoksa e nabız tahlillerde çıkıyor ama sakın oraya aldanma çok yüksekti benim değer o sadece kan sonucu hastanede orantılanmış bir kağıt veriyorlar onda sorunsuz çıktı bizim sonuçMerhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.
Canım benim de 22 aylık bi kızım var. Ben de kaldırıyorum hep ama bu farklı. Agir olduğunu beklemiyordum ya bir anda korktum onun için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.ben kaldırıyorum ya kızım 13 kilo onu taşıyorum başka şeyler de taşıyorum bazen dediğin gibi ağrı oluyor ama pek evhamlı değilimdir. sen de içini ferah tut nasibi varsa bizimle olacak bıcırlar :)
Allah bağışlasın canım ben hep eskiden bebeklerini düşürmeye çalışanların hikayelerini düşünüyorum ve o kadar kolay değil o işler diyorum kendi kendime :))Canım benim de 22 aylık bi kızım var. Ben de kaldırıyorum hep ama bu farklı. Agir olduğunu beklemiyordum ya bir anda korktum onun için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Organ taramasi dediginiz detayli usg ise 19-23 haftalar arasi diye biliyorumKızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu
Hosgeldin :) nesi guzel mesela :))2017 mart annesiyim. Bu 2020 mart annesi postunu gorunce çok mutlu oldum :) sağlıkla kavuşun insallah hepiniz. Bu arada martta doğurmak çpk çok güzel
22 ile 25. Haftalarda ayrintili usg yapilir organlara bakilir daha o haftalara gelmedigimiz icin konusmuyoruz :)Kızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?