2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O da 176 diyordu boyu için öyle hatırlıyorm daha uzunca olablr. Bazı doktorlar felaket tellalı gibi boşver çok takma sen sağlıklı beslen yeterli. O felaket tellalı doktorlara kalsak ben asla hamile kalamıyodum 22 yasımda çat çat yüzüme söyledi ne hisseder bu kız 2 aylık yeni evli daha diye düşünmedem gencecik bir kızın hayallerini yıktı. Elhamdülillah simdi hamileym eşim birgün ona muayeneye gidelimde lafımızı verip gelelm diyor da gerek yok ben sağlıkla kucagma alaymda mucizemi bana yeter. Her doktorun dediğinede çok inanma yani bazısı gerçekten felaket tellalı

Allah yardımcımız olsun inşallah.
Ne kadar zormuş anne olmak kaybetme korkusu.Rabbim yaşatmasın kötülükler

Ben hergün 1 limon yiyorum, kız mı olacak acaba. Bugün doktor göremedi, haftaya kontrole gidicem tekrar bakacak.
Ben normalde ekşi severm ama hamilelgn başından beri tatlı yiyorm aşırı derecede ve bir ara acı biner tursusu istedm rüyalarmda gördüm hala tatlı ve acı biber devam en çok tatlı %99 kız dedi doktor bu arada

Kızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar

Iki gun once aynisini yasadim canim. Normalde hafifti ama bu sefer o kadar ağır geldi ki zor kaldırdım. Ve kasiklarima bi agri girdi. Biraz yatip uzandim gecti cok şükür

ben kaldırıyorum ya kızım 13 kilo onu taşıyorum başka şeyler de taşıyorum bazen dediğin gibi ağrı oluyor ama pek evhamlı değilimdir. sen de içini ferah tut nasibi varsa bizimle olacak bıcırlar :)

Normalde öyle olmasa da kaldırma cnm.Kendini neden riske atıyorsun .
Dinlen bol bol birsey olmamıştır inşallah. birsey olsa kanama falan olurdu.

Normalde öyle olmasa da kaldırma cnm.Kendini neden riske atıyorsun .
Dinlen bol bol birsey olmamıştır inşallah. birsey olsa kanama falan olurdu.
İnşallah canım çok sağol. Her zaman çok dikkat ederim özellikle ağırlık konusunda ama bir anlık dalgınlığıma geldi sanki tutunca bir de ağırlaştığını fark edince hemen bıraktım. Ama hafif göbeğimde kramp gibi birşey oldu. Çok haklısın daha dikkat edeceğim inşallah. Rabbim korusun bebişlerimizi

Reactions: Eva
Canım çıkmamış olmamasındandır yoksa e nabız tahlillerde çıkıyor ama sakın oraya aldanma çok yüksekti benim değer o sadece kan sonucu hastanede orantılanmış bir kağıt veriyorlar onda sorunsuz çıktı bizim sonuç

ben kaldırıyorum ya kızım 13 kilo onu taşıyorum başka şeyler de taşıyorum bazen dediğin gibi ağrı oluyor ama pek evhamlı değilimdir. sen de içini ferah tut nasibi varsa bizimle olacak bıcırlar :)
Canım benim de 22 aylık bi kızım var. Ben de kaldırıyorum hep ama bu farklı. Agir olduğunu beklemiyordum ya bir anda korktum onun için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Canım benim de 22 aylık bi kızım var. Ben de kaldırıyorum hep ama bu farklı. Agir olduğunu beklemiyordum ya bir anda korktum onun için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Allah bağışlasın canım ben hep eskiden bebeklerini düşürmeye çalışanların hikayelerini düşünüyorum ve o kadar kolay değil o işler diyorum kendi kendime :))

Kızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu

Kızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu
Organ taramasi dediginiz detayli usg ise 19-23 haftalar arasi diye biliyorum

22 ile 25. Haftalarda ayrintili usg yapilir organlara bakilir daha o haftalara gelmedigimiz icin konusmuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…