Teşekkür ederim canim ama hiç halı ateş yüksek canım sıkkın malesefGecmiş olsun canim bez işini halletmenize sevindim
Bizde hep hastayiz. Anlıyorum seni bende psikolojik olarak tükendimTeşekkür ederim canim ama hiç halı ateş yüksek canım sıkkın malesef
Öyle ya hastalık can sıkıyor sizin neyiniz vsrBizde hep hastayiz. Anlıyorum seni bende psikolojik olarak tükendim
Gecen hafta basi 2 3 kez eslem kustu sonra ishal olduk biz. Cumartesi yusra da kusma basladi ama oyle boyle degil. Hâla da toparlanamadi ishale döndü hiçbir şey yemiyorÖyle ya hastalık can sıkıyor sizin neyiniz vsr
Çok geçmiş sun cnm hemen toparlar insGecen hafta basi 2 3 kez eslem kustu sonra ishal olduk biz. Cumartesi yusra da kusma basladi ama oyle boyle degil. Hâla da toparlanamadi ishale döndü hiçbir şey yemiyor
İyi bayramlar kızlarrrr
Yine, yeniden ben geldim ya da biz geldik mi desem bilemedim
Normalde hayat yoğunluğundan tekrar girmezdim heralde ama sürpriz şekilde hamile kalınca, unuttuğum bilgi vs bi şey varsa eksik kalmiyim diye geri geldim.
Eski dostlarımı es geçemezdim, iyi ki iyi ki tanımışım sizi,çok sey öğrendim özellikle tecrübeli ana gibi analardan
Yağız efendi 2.5 yaşında kocamaaan oldu. Şu an karnımdaki küçük arkadaşı geç farkettim zaten
Neyse uzatmiyim
Selammmmssss
Allah razı olsun , inşHoşgeldin. Ben eski ismimle aijoo :)
Biraz kızmıştım sana birden gittigin için. Bebeğin hayırlı olsun saglikla kavuş inşallah. Bende esleme hamile kaldigimda büyük kizim 2 yasindaydi :)
Öff seninki için söylemiyorum yanlış anlama göz alışıp kafa biraz büyüyene kadar bi de çirkin görünüyor o dişlerEvetyeni disimin ucuda tirtikli gibi diyor . Evet artik oyle cikicak hepsi dedim .testere disli olcsksin dedim mizirdandi
Dışarda vakit geçirmek çok etki ediyor sosyalliğe.Anladim canim insallah ilk okul sokunu atlatinca biranda cozulur hersey. Defne hic heyecanli deil . Ben cok heyecanliyim seviniyorum okuma yazma ogrenecek diye heves ediyorum.insallah iyi bir ogretmene duserler. Bos birakmadim kuran kursu yazokuluna yazdirdim anaokulu gibi sikmadan bunaltmadan ogreniyor etkinlik filan. Tatile gitme durumumuz yok evde dursa anca internet tw vs hic degilse dini acidan birseyler ogrensim dedim . Biraz bana zor oluyor ama olsun hangi surec kolaydiki alistik yipranmaya . Gunde 2 3 seferde parka gidoyoruz aradada tek gidiyor .epey acildi icine kapaniklik konusunda cocuklarla tanisiyor komsularla tanisiyor sohbet ediyor vs.
Geçmiş olsunGecen hafta basi 2 3 kez eslem kustu sonra ishal olduk biz. Cumartesi yusra da kusma basladi ama oyle boyle degil. Hâla da toparlanamadi ishale döndü hiçbir şey yemiyor
Vuuuuhuuuuu!İyi bayramlar kızlarrrr
Yine, yeniden ben geldim ya da biz geldik mi desem bilemedim
Normalde hayat yoğunluğundan tekrar girmezdim heralde ama sürpriz şekilde hamile kalınca, unuttuğum bilgi vs bi şey varsa eksik kalmiyim diye geri geldim.
Eski dostlarımı es geçemezdim, iyi ki iyi ki tanımışım sizi,çok sey öğrendim özellikle tecrübeli ana gibi analardan
Yağız efendi 2.5 yaşında kocamaaan oldu. Şu an karnımdaki küçük arkadaşı geç farkettim zaten
Neyse uzatmiyim
Selammmmssss
Allah razı olsun canımVuuuuhuuuuu!
İlk kim hamile kalacak diye merak ediyordum
Hayırlı olsun, kolayca bir gebelik, doğum, lohusalık ve sonrası diliyorum
Sana da iyi bayramlar olsunHayırlı bayramlar herkese!
Yok yok hepsi dahil o grubaÖff seninki için söylemiyorum yanlış anlama göz alışıp kafa biraz büyüyene kadar bi de çirkin görünüyor o dişler
Oh oh ne guzel insallah oyle oyle asar bazi seyleri. Baska parka gonderemem ama sitenin parki guvenli oldugu icin korksamda arada musade ediyorumDışarda vakit geçirmek çok etki ediyor sosyalliğe.
Sıcak mıcak ama yaz güzel ya, hep yaz mevsiminde kalsak keşke
Eşim de haftada birkaç defa minik çikolata falan alıp parkta oğlana dağıttırıyor, iyi geldi çocuğa.
Parka tek gidebiliyorsa çok iyi, bağımsızlaşmanın her adımını çok seviyorum.
Ben oğlanı göndersem nerden toplarım acaba, kesin bi kelebeğin peşinde sağa sola bakmadan uçar gider
İyidir sendennnnnnnNabersiniz hunili analar tayfası
Yazin daha cok park daha cok huniNabersiniz hunili analar tayfası
İyi diyelim iyi olalım hamiş renkliiiiiiİyidir sendennnnnnn
Kızce nasıl
Parkını yesinlerYazin daha cok park daha cok huni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?