2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi bayramlar kızlarrrr
Yine, yeniden ben geldim ya da biz geldik mi desem bilemedim
Normalde hayat yoğunluğundan tekrar girmezdim heralde ama sürpriz şekilde hamile kalınca, unuttuğum bilgi vs bi şey varsa eksik kalmiyim diye geri geldim.
Eski dostlarımı es geçemezdim, iyi ki iyi ki tanımışım sizi, çok sey öğrendim özellikle tecrübeli ana gibi analardan
Yağız efendi 2.5 yaşında kocamaaan oldu. Şu an karnımdaki küçük arkadaşı geç farkettim zaten
Neyse uzatmiyim
Selammmmssss

Hoşgeldin. Ben eski ismimle aijoo :)
Biraz kızmıştım sana birden gittigin için. Bebeğin hayırlı olsun saglikla kavuş inşallah. Bende esleme hamile kaldigimda büyük kizim 2 yasindaydi :)

Hoşgeldin. Ben eski ismimle aijoo :)
Biraz kızmıştım sana birden gittigin için. Bebeğin hayırlı olsun saglikla kavuş inşallah. Bende esleme hamile kaldigimda büyük kizim 2 yasindaydi :)
Allah razı olsun , inş
Nasıl özlemişim yazmanı var ya anlatamam. Sen de hakkını helal et, cok sey öğrendim senden de
Yaş olarak yağız tam 3 olunca yeni bebek de doğmuş olacak inş. Biraz zorlanacam gibi. Yardımcı birimi düşünüyorum aslında. İnş kalbine göre uygun biri çıkar karşıma o zmna kadar .
Sende ne var ne yok anlatsana

Ayrılma konusuna gelirsek,
Ne desen haklısın aslında. Ama kendimce iki sebebim var, biri yaşam temposu biri de burayla ilgiliydi bi kaç sohbetten haz etmemekle alakalıydı açıkçası…

Dışarda vakit geçirmek çok etki ediyor sosyalliğe.
Sıcak mıcak ama yaz güzel ya, hep yaz mevsiminde kalsak keşke
Eşim de haftada birkaç defa minik çikolata falan alıp parkta oğlana dağıttırıyor, iyi geldi çocuğa.
Parka tek gidebiliyorsa çok iyi, bağımsızlaşmanın her adımını çok seviyorum.
Ben oğlanı göndersem nerden toplarım acaba, kesin bi kelebeğin peşinde sağa sola bakmadan uçar gider

Gecen hafta basi 2 3 kez eslem kustu sonra ishal olduk biz. Cumartesi yusra da kusma basladi ama oyle boyle degil. Hâla da toparlanamadi ishale döndü hiçbir şey yemiyor
Geçmiş olsun
Geçen sene ishal kurmayı çok ağır atlatmıştık, bu sene kızla ikimiz olduk sadece.
Her yaz başı oluyor bu bizde.

Vuuuuhuuuuu!
İlk kim hamile kalacak diye merak ediyordum
Hayırlı olsun, kolayca bir gebelik, doğum, lohusalık ve sonrası diliyorum

Oh oh ne guzel insallah oyle oyle asar bazi seyleri. Baska parka gonderemem ama sitenin parki guvenli oldugu icin korksamda arada musade ediyorum so rada pesinden gidiyorym cunkuuu analikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…