2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Son dişler geliyor bizim teyzesi mahvediyor beni sürekli ağlama mızmızlık bayağıdır yoktu bu huyları . Bende de sabır kalmıyor bi yerden sonra
Allah sabır versin canımın içi Ama eminim sen elinden sabrı gösteriyorsundur kıyamazsın bücürüğe tatile fln gitme şansınız yok mu ? Bi kafanız dağılırdı iyi gelirdi

Allah sabır versin canımın içi Ama eminim sen elinden sabrı gösteriyorsundur kıyamazsın bücürüğe tatile fln gitme şansınız yok mu ? Bi kafanız dağılırdı iyi gelirdi
Kuzum biz adadayız zaten her günümüz denizde geçiyor du derken Selin hastalandı dün. Ateşi var bugün antibiyotik başladık ama calpol dolven dönüşümlü vermeme rağmen ateşi düşmüyor ya korona olduk ya başka bi virüs. Dr bademcikleri şiş dedi ama burdakiler çok tecrübesiz doktorlar Kulağına bile bakmadı

Çok geçmiş olsun canım.Vakaların çoğu covid maalesef.Biz de ailecek yeni geçirdik.Ben grip gibiydim takmadım iki üç gün sonra farklı ağrılar oluştu şüpheleniyorken oğlanın ateşi çıktı.39,5’la hastaneye gittik serum taktılar.Testte covid çıktı iki günde geçti çok şükür.Acile gelenlerin ateşli hastaların neredeyse hepsi covid dedi doktor.Aylarca kaçtık durduk sonunda yakalandık biz deAşı olalı yedi ay olmuştu bu hafta tekrar olacaktık gerek kalmadı.Bir tek kızımda belirti olmadı dilkkat etmememize rağmen.

Bizde adadayız fıstıgım da konu o değil. Hava değişimi olsa fena olmaz diye düşündüm. Gittiğimiz 3 5 plaj var. Ama her yer bildik bize artık mesela. Senin de oledir sanıyorum.
Denizli bi tatil olmaSa da kültür gezisi şeklinde bi şey iyi gelebilir belki diye dedimdi
Ah yavrum cok geçmiş olsun. Coronada bademciklere bi şey oluo muymuş bilmiyorum. Virütiktir muhtemen inatcı ateşe öle diyorlar. 3 gün sonunda düşüyor ama hepsınde de. İçine sinmezse başka doktor bul bari. Olmazsa sen söyle, Selin kulağını tuttu birkaç kezbakın bari diye

Ailece geçmiş olsun size de Vakalar artmış baya. Maskeye dönüş var yine galiba. Bi yandan başka salgınlar türedi. Rabbim yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun size de agapecim 3. Gün bugün dün ateşi bitti Allah’a şükür . Ama bir huysuzluk ki sorma . Bademcikleri acıyor , antibiyotik iyi geldi sanıyorum devam edicem bugün de yarın keserim belki . Çok zor içiriyorum çünkü ilaç korona olabiliriz biz de. Ama burada test yapılmıyor . Eşimde halsiz bende öyle . Uzun zamandır vücut ağrılarım var benim şehre dönünce bi baktıracağım kendime komple
Hee öyle tatil diyorsun renklim aklıma geldi kuzum bi kaç günlüğüne babaanne dedeye götüreyim Selin’i diye ama bir hafta önce onlar da korona oldu. Bir de on gün sonra falan halası abileri buraya gelecek tatile . Anacım çocukla herşey zor araba tutuyor ya Selin’i eziyet oluyor o yol bize . Çok bunaldım ama bende iyileşelim de yapıcam bi değişiklikler

Tatile gitme canım benim ok ama bari millet de senin evine tatile gelmesin ya. cocuk hasta sen bunalmışsın bi yandan. Millet kendini agırlatacak yer arıyor maşallah. Allah yardımcın olsun keşke elimden bi sey gelebilse

Tatile gitme canım benim ok ama bari millet de senin evine tatile gelmesin ya. cocuk hasta sen bunalmışsın bi yandan. Millet kendini agırlatacak yer arıyor maşallah. Allah yardımcın olsun keşke elimden bi sey gelebilse
Bizim ev 1+1 olduğu için bize gelemiyorlar canım kalmaya başka ev tutacaz onlara. 3 gün falan kalırlar tahminimce . Aynı evde olsa dediğin gibi zor olurdu . Gelsinler kızzzz azıcık Selin’i onlara kitler kafa dinlerim işte

Sen memnunsan sıkıntı yok beybisiiii bi reklam var ya, otobüs tutun da gelin hepiniz gelin dıodu o geldi aklıma

Oh oh ne guzel insallah oyle oyle asar bazi seyleri. Baska parka gonderemem ama sitenin parki guvenli oldugu icin korksamda arada musade ediyorum so rada pesinden gidiyorym cunkuuu analikk
Olsun o aradaki süre bile kıymetlidir eminim
Parkı gören pencere varsa süper aslında, arada yukardan kontrol edilir.

Aaaaa cok gecmis olsun canim .karantina durumu nasil oluyor

Gecmis olsun dunusum

Slm kizlar, ben bugun oglumu psikologa goturdum. Konusma geriligi icin toplamda 30 kelimesi var (unuttuklarim varsa icinde max 35 kelime) once cocuk dr a gittim o yeterli buldu ,ama psikolog aylik gorusmeye cagirdi tw tablet telefon vermeyin dedi. Noroloji musayenesi ve isitme testi yaptiracagiz. Birde krese yazdirin akranlariyla bolca bakit gecirsin dedi ... 4yasina kadar bi degsiklik olmazsa tani koyacagiz dedi . Sizinde icinize sinmeyen birsey varsa lutfen gidin ertelemeyin filancanin cocugu 4 yasinda 5 konusmus isine girmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…