2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnş kendimi okumamışımdır su an
Tabi büyüyecek. Neydi o eski çilemiz bundan sonrası güllük gülistanlık inş

Ben kızımda hatırlıyorum da emzik bırakma,mamayı bırakma ve en son bez 3,5 yaşında bitmişti hepsi.Sonrası 1. Sınıf hariç kolaydı sanki.Şimdi oğlanda bakalım napıcaz.Eylülde oyun grubuna başlatıcam her gün farklı kelimeler söylese de daha çabuk gelişir diyorum.Bakalım alışacak mı?

Cok güzel düşünmüşsünüz. Bence alışır bi müddet zorlansa da.
Ben de yağız için isteyip sonra vazgeçtiğim bi konu. Su sıra parka bile çıkaramıyorum . Haftada 1-2 deniz, bır de lunaparka götürüyoruz o kadar. Başka sosyalleşme şansı yok maalesef. Haberleri açmaktan korkar oldum. Covid , domates gribi, maymun çiçeği bilmem nesi. Hayır hem hasta olacak sonra gelip bize bulaştıracak diye yeni vazgeçtim. Riskimden dolayı enfeksiyon zaten çok oluyor bende. Nerdeyse 2-3 haftadır aralıksız antibiyotik kullanıyorum. Sim kartsız telefon verdik eline. Bir iki uygulama var ve tabi ki you tube. İngizlizce söylüyor bazı kelimeleri de. Ket vurdu turkceleştiremiyorum da ama sorun etmıorum bunu. Bugün son doz aşımız var. Sonraki 4 yasındaymış artık. Büyüyorlar ya

Oyun grubu çok iyi gelir. Bence kısa süreli olacağı için alışır.
Açıkçası çok sıkıştırmak istemiyorum ama bez fiyatlarida gitgide artıyor

Selam kizlar bebisler nasıl siz nasilsiniz
Yusra anasınıfı da sabahçı oldu eslemle nasıl olcak hiç bilmiyorum. Okul çok yakın diye bu okulu tercih ettik. Ama öğlenci olması için kura çekildi kurada çıkmayınca sabahçı oldu ne yazikki

Selam canım. İyi olmaya çalışıyoruz diyelim yağız dün iki parmağının ucunu yaktı. Ağlayınca koca çocuğu kucağıma aldım mecbur, lavaboda su tuttum. Serklajın üstünden 10 geçti halbuki , dünden beri kasıklarım cok agrıyor. Kontrole gitçem ama korkuyorum valla. Yağız’ın dün sabah son menenjit asısı vardı. Huysuzluk da oldu tabi. Cok zorlandım dün.
Neden sabahcı istemedin ? Başka yakın okul yok mu etrafında ?

Çok üzüldüm canım bu yaşta hala anneye bağımlılık oluyor işte olabildiğince dikkat etmeye çalış sen yine de. sen kontrole git ihmal etme.

Normalde bizim ikameti tutan okul bana çok uzak. Geçen yıl da uzaktı çok çektim. O yüzden istemedim. Ama şimdide sabahçı olduk işte nasıl bir düzen kuracağım eslemle gidip gelmek nasıl olcak hiç bilmiyorum

Kontrolden geldim iyiymişim şükür

Bebek arabasına bindirsen, sana kolaylık olmaz mı ?

Biz korona atlattık ailecek.Bir de sen hamileydin değil mi?Senin yerinde olsam ben de vermem.Bizde bir de okula giden abla var.O da getiriyor eve ne bulursaO yüzden cesaretle veriyorum bakalım

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Biz korona atlattık ailecek.Bir de sen hamileydin değil mi?Senin yerinde olsam ben de vermem.Bizde bir de okula giden abla var.O da getiriyor eve ne bulursaO yüzden cesaretle veriyorum bakalım
Allaaah eve bak
Eşim bağışıklık güçlüdür cok şükür de. O dışardan pek bi şey getirmez. Üç yılda bi kere korona getirdi işte o da hamileyken Ama su yağız paşaya güvenim hiç yok. Normalde hasta olmaz pek ama şimdi hiç olmasın yani. Bende enfeksıyon bitmiyor malum, bari mınık kardeşin yararına olsun

Bebek doğup biraz alışana kadar abiyi okula verme zaten canım. Evden uzaklastirildigini düşünürmüş çocuklar. Benim yusra geçen sene Eslem 1.5 yaşında olmasına rağmen bu düşüncelere sahipti

Bebek doğup biraz alışana kadar abiyi okula verme zaten canım. Evden uzaklastirildigini düşünürmüş çocuklar. Benim yusra geçen sene Eslem 1.5 yaşında olmasına rağmen bu düşüncelere sahipti
Evet canım ya bi arkadaşım daha söyledi bunu. Cok saolasın. İnsan endişe ediyor tabi. Oğlum üzülsün istemem asla. Zaten cok hassasım bu konularda. Çok da mantıklı geldi çocuğun böle hissetme nedeni.
Acelesi yok. Zaten cocuk doğunca 3 yaşında olacak yağız. Eylüle 3.5 tam kreşe verilir. Ama alışırsa kardeşine yine göndermeyebilirim. Bıkac özel ders fikri var kafamda çünkü bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…