- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Tesekkurler canim yaaÇok geçmiş olsun benimki de ablasını çok hırpalıyor
Sagol canim ,evetÇok üzüldüm canım ikiside çok korkmuşturgeçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm ya bir daha olmaması dolegiyleSagol canim ,evet
Oh hadi gözün Aydın aijomSelam kizlar. Biz bugün sonunda ilk kez emziksiz uyuduk. Biraz zor oldu, bu gecede zor olurda inşallah sonrası rahatlık olur.
Önümüzdeki ay da ev eğitimi düşünüyorum tekrar
Ahaha otomatik düzeltme azizliği alışamadım daha telefona. WC eğitimi yazacaktımOh hadi gözün Aydın aijom
Ev eğitimi nedir anlayamadım ?
İnş kendimi okumamışımdır su anO kadar çok zor günler geceler geçirdim ki çocuklarla. Hâlâ daha rahata erecegim, buyuyecekler gibi gelmiyor.. ama zaman ne hızlı. Önce emmeyi bırakması şimdi emziği bırakması. Sonra da tuvaletini öğrenince büyüyecek kocaman kız olacak sanki
Ben kızımda hatırlıyorum da emzik bırakma,mamayı bırakma ve en son bez 3,5 yaşında bitmişti hepsi.Sonrası 1. Sınıf hariç kolaydı sanki.Şimdi oğlanda bakalım napıcaz.Eylülde oyun grubuna başlatıcam her gün farklı kelimeler söylese de daha çabuk gelişir diyorum.Bakalım alışacak mı?O kadar çok zor günler geceler geçirdim ki çocuklarla. Hâlâ daha rahata erecegim, buyuyecekler gibi gelmiyor.. ama zaman ne hızlı. Önce emmeyi bırakması şimdi emziği bırakması. Sonra da tuvaletini öğrenince büyüyecek kocaman kız olacak sanki
Cok güzel düşünmüşsünüz. Bence alışır bi müddet zorlansa da.Ben kızımda hatırlıyorum da emzik bırakma,mamayı bırakma ve en son bez 3,5 yaşında bitmişti hepsi.Sonrası 1. Sınıf hariç kolaydı sanki.Şimdi oğlanda bakalım napıcaz.Eylülde oyun grubuna başlatıcam her gün farklı kelimeler söylese de daha çabuk gelişir diyorum.Bakalım alışacak mı?
Oyun grubu çok iyi gelir. Bence kısa süreli olacağı için alışır.Ben kızımda hatırlıyorum da emzik bırakma,mamayı bırakma ve en son bez 3,5 yaşında bitmişti hepsi.Sonrası 1. Sınıf hariç kolaydı sanki.Şimdi oğlanda bakalım napıcaz.Eylülde oyun grubuna başlatıcam her gün farklı kelimeler söylese de daha çabuk gelişir diyorum.Bakalım alışacak mı?
Selam canım. İyi olmaya çalışıyoruz diyelimSelam kizlar bebisler nasıl siz nasilsiniz
Yusra anasınıfı da sabahçı oldueslemle nasıl olcak hiç bilmiyorum. Okul çok yakın diye bu okulu tercih ettik. Ama öğlenci olması için kura çekildi kurada çıkmayınca sabahçı oldu ne yazikki
Çok üzüldüm canım bu yaşta hala anneye bağımlılık oluyor işte olabildiğince dikkat etmeye çalış sen yine de. sen kontrole git ihmal etme.Selam canım. İyi olmaya çalışıyoruz diyelimyağız dün iki parmağının ucunu yaktı. Ağlayınca koca çocuğu kucağıma aldım mecbur, lavaboda su tuttum. Serklajın üstünden 10 geçti halbuki , dünden beri kasıklarım cok agrıyor. Kontrole gitçem ama korkuyorum valla. Yağız’ın dün sabah son menenjit asısı vardı. Huysuzluk da oldu tabi. Cok zorlandım dün.
Neden sabahcı istemedin ? Başka yakın okul yok mu etrafında ?
Kontrolden geldim iyiymişim şükürÇok üzüldüm canım bu yaşta hala anneye bağımlılık oluyor işte olabildiğince dikkat etmeye çalış sen yine de. sen kontrole git ihmal etme.
Normalde bizim ikameti tutan okul bana çok uzak. Geçen yıl da uzaktı çok çektim. O yüzden istemedim. Ama şimdide sabahçı olduk işte nasıl bir düzen kuracağım eslemle gidip gelmek nasıl olcak hiç bilmiyorum
Biz korona atlattık ailecek.Bir de sen hamileydin değil mi?Senin yerinde olsam ben de vermem.Bizde bir de okula giden abla var.O da getiriyor eve ne bulursaCok güzel düşünmüşsünüz. Bence alışır bi müddet zorlansa da.
Ben de yağız için isteyip sonra vazgeçtiğim bi konu. Su sıra parka bile çıkaramıyorum . Haftada 1-2 deniz, bır de lunaparka götürüyoruz o kadar. Başka sosyalleşme şansı yok maalesef. Haberleri açmaktan korkar oldum. Covid , domates gribi, maymun çiçeği bilmem nesi. Hayır hem hasta olacak sonra gelip bize bulaştıracak diye yeni vazgeçtim. Riskimden dolayı enfeksiyon zaten çok oluyor bende. Nerdeyse 2-3 haftadır aralıksız antibiyotik kullanıyorum. Sim kartsız telefon verdik eline. Bir iki uygulama var ve tabi ki you tube. İngizlizce söylüyor bazı kelimeleri de. Ket vurdu turkceleştiremiyorum da ama sorun etmıorum bunu. Bugün son doz aşımız var. Sonraki 4 yasındaymış artık. Büyüyorlar ya
Biz korona atlattık ailecek.Bir de sen hamileydin değil mi?Senin yerinde olsam ben de vermem.Bizde bir de okula giden abla var.O da getiriyor eve ne bulursaO yüzden cesaretle veriyorum bakalım
Bebek doğup biraz alışana kadar abiyi okula verme zaten canım. Evden uzaklastirildigini düşünürmüş çocuklar. Benim yusra geçen sene Eslem 1.5 yaşında olmasına rağmen bu düşüncelere sahiptiAllaaah eve bak
Eşim bağışıklık güçlüdür cok şükür de. O dışardan pek bi şey getirmez. Üç yılda bi kere korona getirdi işteo da hamileyken Ama su yağız paşaya güvenim hiç yok. Normalde hasta olmaz pek ama şimdi hiç olmasın yani. Bende enfeksıyon bitmiyor malum, bari mınık kardeşin yararına olsun
Evet canım ya bi arkadaşım daha söyledi bunu. Cok saolasın. İnsan endişe ediyor tabi. Oğlum üzülsün istemem asla. Zaten cok hassasım bu konularda. Çok da mantıklı geldi çocuğun böle hissetme nedeni.Bebek doğup biraz alışana kadar abiyi okula verme zaten canım. Evden uzaklastirildigini düşünürmüş çocuklar. Benim yusra geçen sene Eslem 1.5 yaşında olmasına rağmen bu düşüncelere sahipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?