- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Canim inşallah kolaylıkla geçsin. Saglikla kavuştugunuda duyalim inşallahArkadaşlarım inş iyisinizdir
Pek sesi soluğu çıkmıyor grubumuzun.
Özledim bol bildirimli halini buranın.
Allah izin verirse, yarın sabah, aynı YagıZa hamile oldugumdaki gibi, serklaj operasyonu geçireceğim. Riskimden dolayı. Bu sefer açıklığım yok henüz ancak rahım boyum kısa birazcık. Halıyle mecbur kalıyorum bu ameliyata. Güzel dileklerinize , dualarınıza ihtiyacım var.
Öptüm yüreklerinizden
Kusura bakma canım şehir dışına çıktık bakamadım buralara vaaktim olmadı.Artık iyisinizdir İnşallah.Ento ile başlayan var ya onu kullandık bir de yoğurt, kefir.Allah razı olsun canım. Benim oğlan iyileşti şükür. Benim bugün 3. Gün. Öksürüğüm arttı baya. Koku da alamıyorum. Panadol aldım sadece iki gündür ama öksürüğe sıcak bi şeyler şçerek çare bulmaya çalışcam mecbur.
Probiyotik aklıma geldi de sormayı unuttum doktora. Siz ne kullandınız canım ?
Ben oğlumu 39 da doğurdum39 cuk
Çok geçmiş olsun çabucak toparlanırsın İnşallahArkadaşlarım inş iyisinizdir
Pek sesi soluğu çıkmıyor grubumuzun.
Özledim bol bildirimli halini buranın.
Allah izin verirse, yarın sabah, aynı YagıZa hamile oldugumdaki gibi, serklaj operasyonu geçireceğim. Riskimden dolayı. Bu sefer açıklığım yok henüz ancak rahım boyum kısa birazcık. Halıyle mecbur kalıyorum bu ameliyata. Güzel dileklerinize , dualarınıza ihtiyacım var.
Öptüm yüreklerinizden
Canim inşallah kolaylıkla geçsin. Saglikla kavuştugunuda duyalim inşallah
Ameliyattan çıktım şükür iyiyim. Ufak agrım sızım var olcak o kadar. İnş sağ Salim kucağıma alırım. Varlığınız yeter. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun çabucak toparlanırsın İnşallah
Geçmiş olsun canim kendine çok çok iyi bakAmeliyattan çıktım şükür iyiyim. Ufak agrım sızım var olcak o kadar. İnş sağ Salim kucağıma alırım. Varlığınız yeter. Allah razı olsun
Cok gecmis olsun saglik sihhatle gelsin minigin ,Rabbim evlatla sinamasin kimseyiAmeliyattan çıktım şükür iyiyim. Ufak agrım sızım var olcak o kadar. İnş sağ Salim kucağıma alırım. Varlığınız yeter. Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun. Allah korusun yavrularımızı. Çok hareketliler. Nasıl oldu bir şeyle mi vurdu. Şuanda nasıl?Hep kotu haberler yazar oldumcinar ablasinin alnini yardi Allaha sukur buyuk bir sey degil , cok kanadi kupe deligine kdar kan doldu avuclarimda kan revan icindeydi yavrum . Rabbim esirgesin yavrularimizi
Hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.Ameliyattan çıktım şükür iyiyim. Ufak agrım sızım var olcak o kadar. İnş sağ Salim kucağıma alırım. Varlığınız yeter. Allah razı olsun
Tesekkur ederim. Parkta toprakla oynuyolardi. Parkimizdada sulama sistemi icin tadilat var bahce kisminda oralarda buyuk taslar var. Tasi alip kafasina firlatmis arkam donuktuÇok geçmiş olsun. Allah korusun yavrularımızı. Çok hareketliler. Nasıl oldu bir şeyle mi vurdu. Şuanda nasıl?
Tam atma fırlatma dönemleri, çok geçmiş olsun.Tesekkur ederim. Parkta toprakla oynuyolardi. Parkimizdada sulama sistemi icin tadilat var bahce kisminda oralarda buyuk taslar var. Tasi alip kafasina firlatmis arkam donuktu. Iyi cok sukur biraz korktu tabi, gece yanimiza geldi birlikte yattik biraz
Çok teşekkür ederim. Amin inş hiçbirimiziCok gecmis olsun saglik sihhatle gelsin minigin ,Rabbim evlatla sinamasin kimseyi
Çok geçmiş olsun size deHep kotu haberler yazar oldumcinar ablasinin alnini yardi Allaha sukur buyuk bir sey degil , cok kanadi kupe deligine kdar kan doldu avuclarimda kan revan icindeydi yavrum . Rabbim esirgesin yavrularimizi
Allah razı olsun canım saolasınHayırlı olsun, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Evet guzel guzel oynarken bide bakiyorsunki elindeni ariyor veya vuruyor sebepsiz yereTam atma fırlatma dönemleri, çok geçmiş olsun.
TesekkurlerÇok geçmiş olsun size de
Çok geçmiş olsun benimki de ablasını çok hırpalıyorEvet guzel guzel oynarken bide bakiyorsunki elindeni ariyor veya vuruyor sebepsiz yereuzuldu ama bidaha yapmayacakmis
Çok üzüldüm canım ikiside çok korkmuşturHep kotu haberler yazar oldumcinar ablasinin alnini yardi Allaha sukur buyuk bir sey degil , cok kanadi kupe deligine kdar kan doldu avuclarimda kan revan icindeydi yavrum . Rabbim esirgesin yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?