2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlarım inş iyisinizdir
Pek sesi soluğu çıkmıyor grubumuzun.
Özledim bol bildirimli halini buranın.
Allah izin verirse, yarın sabah, aynı YagıZa hamile oldugumdaki gibi, serklaj operasyonu geçireceğim. Riskimden dolayı. Bu sefer açıklığım yok henüz ancak rahım boyum kısa birazcık. Halıyle mecbur kalıyorum bu ameliyata. Güzel dileklerinize , dualarınıza ihtiyacım var.
Öptüm yüreklerinizden

Canim inşallah kolaylıkla geçsin. Saglikla kavuştugunuda duyalim inşallah

Kusura bakma canım şehir dışına çıktık bakamadım buralara vaaktim olmadı.Artık iyisinizdir İnşallah.Ento ile başlayan var ya onu kullandık bir de yoğurt, kefir.

Çok geçmiş olsun çabucak toparlanırsın İnşallah

Hep kotu haberler yazar oldum cinar ablasinin alnini yardi Allaha sukur buyuk bir sey degil , cok kanadi kupe deligine kdar kan doldu avuclarimda kan revan icindeydi yavrum . Rabbim esirgesin yavrularimizi

Hep kotu haberler yazar oldum cinar ablasinin alnini yardi Allaha sukur buyuk bir sey degil , cok kanadi kupe deligine kdar kan doldu avuclarimda kan revan icindeydi yavrum . Rabbim esirgesin yavrularimizi
Çok geçmiş olsun. Allah korusun yavrularımızı. Çok hareketliler. Nasıl oldu bir şeyle mi vurdu. Şuanda nasıl?

Çok geçmiş olsun. Allah korusun yavrularımızı. Çok hareketliler. Nasıl oldu bir şeyle mi vurdu. Şuanda nasıl?
Tesekkur ederim. Parkta toprakla oynuyolardi. Parkimizdada sulama sistemi icin tadilat var bahce kisminda oralarda buyuk taslar var. Tasi alip kafasina firlatmis arkam donuktu . Iyi cok sukur biraz korktu tabi, gece yanimiza geldi birlikte yattik biraz

Tam atma fırlatma dönemleri, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…