2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kışlık kıyafetlerin fiyatları nedir arkadaşlar ya e bebekten Lcw dan uyguna alırdık eskiden bi kaç takım asla yok şuan. Bir mont bir bot 1000 TL yi geçti. Allah yardımcımız olsun
Malesef canım kızlara pijama takımı merak ediyorum 150den başlıyor LCW da ... Yusraya ince mont aldım 250 TL asla etmez o fiyat bence astarsız bide...

Bu kışlık kıyafetlerin fiyatları nedir arkadaşlar ya e bebekten Lcw dan uyguna alırdık eskiden bi kaç takım asla yok şuan. Bir mont bir bot 1000 TL yi geçti. Allah yardımcımız olsun
Ben kıbrıstayım ya hanı burası hep pahalıdır tamam da, Zara gibi fiyatlar resmen şimdi burda ; size gelen bir zam buraya gelene kadar 2 3 oluyor
Yakın zamanda bi göz gezdırdım lcw turkıyeye ama alt üst eşofman takımı bile baya zamlı, burdaki lcwya girmeye çekiniyorum İnan

Haklısın burası bile berbat oldu ki oralar kimbilir ne halde... Annemler bizi hep pazardan giydirirdi. Sanırım bizde pazara yonelcez artik

Merhaba, hamilelikte kuru turna yemişi yediniz değil mi? Sorun olmuyor değil mi :) ben de yiyeceğim size sorayım dedim
Merhaba evet yedim ama birkaç kere çok değil.Bitki çayları pek içmedim,kokoreç,midye gibi besinler yemedim.Başka da dikkat ettiğim söylenemez.Özellikle protein ağırlıklı beslendim.4 kg 53 cm doğdu oğlumOndan önce kızımda iştahım çok yoktu fazla birşey yemedim.3 kg 350 gr 49 cm doğduGenetik de önemli de beslenme çok daha etkili bence.

Oğlanı hastaneden eve getirdiğimiz gün kızım rota virüs oldu.Hepimize sıradan bulaştı.Ameliyatlı halimle uğraştım virüsle.Eşime geçmedi oğlum da üç günlüktü çok şükür etkilemedi onu ama meme reddi yaşadık o şekilde etkiledi.Birkaç aay sonra kıZım domuz gribi oldu hiçbirimize bulaşmadı çok şükür.Şimdi en son da korona olduk bir tek kızım etkilenmediBu sene ne olacaz bakalım

Bezi bıraktıysan zor olur çıtçıtlı bodyler.Ben kesmiştim diye hatırlıyorum.Ama beli açılmasın diyorsan altına külot giydirip üstüne body giydirebilirsin.Ama giydirip çıkarmak zorlar.Atletlerini uzun alırsan beli çok açılmaz.Bir de kışın ben kızıma uzun çorap giydiriyorsum kışın.o güzel tutuyordu.

Benim kız da öyleydi klozete aparat almıştım ıraya yapıyordu hemen sifonu çekiyordum görmüyordu.Korkup bırakmıştı lazımlıkta.Lazımlık kullanmayı pek düşünmüyorum başlayınca eğitime.

Evet onlardı galiba. Emziği bırakmasini 3 hafta geçsin, ondan sonra deneyeceğim bende tekrar bakalım ne yapacağız
Benim kız da çok düşkündü.Bir gün baktım veriyorum tükürüyor.Tutmuyor ağzında hiç.Baktım delinmiş hava kaçırıyor emzik.Bir delip denesene.Ben o şekilde kolay bıraktırdım.

Evet canım ben de eşimle baktım oraya bugün.Hediyelik alacaktım bir çocuğa.Fiyatlar uçuk.Aynı fiyata polodan aldık.Uçmış lcw çok hem de

Haklısın burası bile berbat oldu ki oralar kimbilir ne halde... Annemler bizi hep pazardan giydirirdi. Sanırım bizde pazara yonelcez artik
Pazarda da pahalıdır kesin ama bakıcam külotlarını pazardan aldım güzel çıktı
Külotlu çorapla durmaz bizim kız evin içinde yanık biraz bende kesmeyi düşündüm de ☺O zaman da kısa kalırsa skıntı
Bizim ev öyle bir minimal ki agape banyo kapısı klozete açılıyor bir insan oturunca bacağı varsa açılmıyor bilmem anlatabildim mi sırf o darlık yüzünden lazımlık aldım istemeyerek

Çok teşekkür ederim, turna yemişi idrar yolu enfeksiyonun iyi geliyormuş ama ağrı yapıyor diyen de var. Kaç tane yemişsiniz günde az yemekten birsey olmaz heralde :)

Ayy valla zor olmuş sana ya. Rabbim saklasın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…