2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aaa hamile mısınız ne güzel..saglikla kucağınıza alın. 2 mi 3. Mü geliyor..yaş kaç...bende istiyorum gibi bazen de sonra vaz geçiyorum ondan sordum
Amin inş Allah razı olsun.
2. Geliyor nasipse. Yaş 32 oldu aslında mantıken hatta kalben de henüz erkendi. Sürpriz oldu tamamen. Şaşırdık. Ama sonra dedim ki, eşimin yurt duşu görevi uzadı, nasılsa evdeyim. Yagızı da kreşe vermeye kıyamadım. Kardeşi illa ki olsun istedik. Ve cok yaş farkı da olmaSa iyi olurdu. Doktorum cok iyi zaten. Bi sürü artı olmaya başladı.
HaZır bilgileri unutmadan büyütürüm diye düşünüyorum ikinci de hızla büyüsün de, su oyuncakların bari bu kısmını atayım evden hem
Özetle ; eğer ikinciyi illa düşüneceksen cok geç kalma kardeş , tekrar basa don, gece uykusuz kal, ek gıda, süt, kaka, bez derken yaş ilerledikçe zorlaşacak gibi sanki
Allahım gönlüne göre versin inş

En iyisini yaptın ara vermemekle.Allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin.Gerçekten ara verince zor oluyor.Ama insan yeni bitirmişken herşeye yeniden başlamayı göze alamıyor.

Geçmiş olsun canım.Oğlanın ateşi iki gün sürdü sonra birşeyi kalmadı.Ateş düşürücü,vitamin, banyo böyle geçti gitti.Ben öncesinde hastalanmıştım.Başta bilmediğimden grip ilaçları almıştım sen hamilesin parol harici alamazsın.Vitamin alıcan.Kelle paça gibi çorbalar içtik.Probiyotik takviyesi aldık.

Allah razı olsun canım. Benim oğlan iyileşti şükür. Benim bugün 3. Gün. Öksürüğüm arttı baya. Koku da alamıyorum. Panadol aldım sadece iki gündür ama öksürüğe sıcak bi şeyler şçerek çare bulmaya çalışcam mecbur.
Probiyotik aklıma geldi de sormayı unuttum doktora. Siz ne kullandınız canım ?

Saglikla gelsin inşallah..2 kızım var çok şükür bazen 3 olsa çok güzel olur diyoruz amaaaa
Ohooo senin yasında olsam 4 de dogururdum

Saglikla gelsin inşallah..2 kızım var çok şükür bazen 3 olsa çok güzel olur diyoruz amaaaa
Ohooo senin yasında olsam 4 de dogururdum
Amin inş
Yok valla gözüm yükseklerde diil İnan 2 ideal bana
Zamane hamilelikleri de zor geçiyor valla. Eşime kalsa 4 çocuk istiyor o da. Delirtiyor beni
Kaç ki yaşın ?

Azmine hayran kaldım dün yağız azıları çöktüğü içim huysuzdu. Ağladı fln. Eşime dedim ki, belli bi yastan sonra cocuk sesi kaldırmıyor benim kafam bu benimle alakalı bi durum tabi

Komşum bi evladı olmasına rağmen, 45 yaşında 3 tüp bebek denemesiyle hamile kaldı. İstiyorsan yap bi tane de valla. Sağlıkla buyursun gelsin

Nasilsiniz kizlar ne var ne yok? Hastane kosusturmasiyla gecti bu haftamiz bizim ,konusmayla ilgili istenen butun testleri toparladik , her seyi normal cikti Allaha bin sukur artik zamana daha rahat birakabilirim konusma isini . Ama inanilmaz kafam yorgun...

Çok şükür canim çok sevindim. O zamandan beri değişiklik oldu mu, neler yapiyosunuz

Çok şükür canim çok sevindim. O zamandan beri değişiklik oldu mu, neler yapiyosunuz
Degisiklik var diyemem canim yeni kelime eklenmedi hic . Zaten benim asamadigim problemde konusmaya tesvik olmamasi dr un tavsiyesi gibi kelime cikarmasina ugrasinva sinirleniyor aksine daha gerildi ozamandan beri. Algisi anlamasi cok iyi cok guzel anliyor ama asla soylemiyor. Suyu hep huup die istiyor mesela secenek sunuyorum ıı ıı huup diyo hiii anladim cinar sut isteedi diyorum annneee ıı ııı huuup diye suyu gosteriyo. Bir sabah annee suuu dihe aglayarak uyandi su diyebiliyor esasinda. Parkta salimcaga ablasina bin demiyor mesela ih ih ih diye gosteriyor tesadufen bin dediginide duyduk ama tembellikmi ediyor busra bilmiyorum. Konusma terapislerinin videolarini izledim onlarin tavsiyelerindeki oyunlari kuruyorum rengi sekli vs anliyor biliyor ama agzindan cikmiyor

Sen şunu soyle bunu söyle dedikçe daha cok strese girip ofkelenir. Psikolog o zaman bize soylemisti zorlama yok diye. BiZ başladiktan 3 ay sonra tekrarlamalar baslamisti, 6 ay sonra ilk cumleler... Zaman lazim
Sana tavsiyem bir sekilde en az yarim saat bireysel vakit gecirmeniz. Okul acilinca defne okuldayken guzel olur. Aynı sekilde babasida ilgilenecek o da en az 30 dk bireysel vakit gecircek. Sadece annenin cabasi ile olmaz. Siz defneyle birseyler yaparken babaylada çınar vakit geçirsin.
Tv, telefon kısıtla sadece belirli çizgi film izlesin. Youtube kesinlikle bu donemde açma

Yaşayan bilir ben seni cok iyi anlıyorum. Çok şükür ki hiç kelimesi yok değil en kötü kreşe verirsin ya da oyun gruplarina götürürsün cok fayda saglar..

Ben annemin saatlerce kardesime bir seyler gosterip, saatlerce agladigini bilirim. Duvara konuşur gibi hiç tepki bile vermezdi kardeşim. Ama o cabasinin karşılığını aldi cok şükür, bizde sabırla alacagiz

Sunu soyle bunu soyle demiyoruz canim sadece ona secenek sunuyoruz veya bu ne diye soruyoruz (cevaplamiyor) tablet telefon cok cok zorda kalirsam 15 20 dk veriyorum ama youtubedan bisey dedigin gibi hic acmiyoruz . Esimde guzel cabaliyor hakkini yiyemem konuaturan kitap diye 3set kitap aldim onlara calisiyoruz biliyor sorulari seviniyor kendini alkisliyor .bilemeyincede bi uzuluyo bi gorsen teyzesi . Cabaya duseli 1ay bile olmadi bisey beklemek icin erken diye dusunuyorum cabalarimin karsiligini zamanla alacagim insallah . Allah herkese kolaylik nasip etsin valla zor bir sinav evlat. Kreside icimize sinmedi cnm 36.ayda gondermeye karar verdik

Dedigim gibi hiç kelimesi olmasaydi bile birkac ay da degisim olurdu. Siz bikmadan usanmadan anlatin konuşun. Konuşularak anlasilacagini ogrenecek inşallah. Biz daha emzik birakcaz haftasonu düğünümüz var artik o bitsin hafta içi emziğe bir operasyon yapacagim yoksa birakacagi yok. Yüsraya da tekrar kendi işini kendisi yapmasini alıştırmam lazim. Uykulari duzene sokmak lazim vay vay vay
Analarin derdi bitermi

Omur biter dert bitmez . Hadi gel konusakim diykrum vildivildivikdi dio onu bile demiyordu onceden . Bizimde bugun gorumcemin sozu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…