Hayırlısı olsun canım. Elbet okullu olacaklarEvet canım ya bi arkadaşım daha söyledi bunu. Cok saolasın. İnsan endişe ediyor tabi. Oğlum üzülsün istemem asla. Zaten cok hassasım bu konularda. Çok da mantıklı geldi çocuğun böle hissetme nedeni.
Acelesi yok. Zaten cocuk doğunca 3 yaşında olacak yağız. Eylüle 3.5 tam kreşe verilir. Ama alışırsa kardeşine yine göndermeyebilirim. Bıkac özel ders fikri var kafamda çünkü bakalım
Ben de kızımı 3,5 yaşında vermiştim okula önce yarım gün verdim.Anne ben bütn gün kalmak istiyorum deyince tam güne çevirmiştik.Oğlanı da 3,5 yaşında tam vericem.Çocuğun gelişimi açısından kızımda gözle farkedilir gelişme yaşanmıştı.Anne çalışsın çalışmasın en azından yarım gün okul iyidir bence çocuklar için.Evet canım ya bi arkadaşım daha söyledi bunu. Cok saolasın. İnsan endişe ediyor tabi. Oğlum üzülsün istemem asla. Zaten cok hassasım bu konularda. Çok da mantıklı geldi çocuğun böle hissetme nedeni.
Acelesi yok. Zaten cocuk doğunca 3 yaşında olacak yağız. Eylüle 3.5 tam kreşe verilir. Ama alışırsa kardeşine yine göndermeyebilirim. Bıkac özel ders fikri var kafamda çünkü bakalım
Geçmiş olsun canım. Yeni mi başladın eğitime. Kaç gün olduKızlar selamUmarım hepiniz iyisinizdir ne zamandır giriyordum ama yazmaya fırsat olmuyordu. Bu yaz biz hep hastalıklarla uğraştık Bi Selin bi ben sıra sıra hasta olduk bi fırsat yakaladım tuvalet eğitimine başladım gecesi yine ateşlendi çocuk ama devam ettim bırakmadım. Tecrübeli annelere tuvalet eğitimiyle ilgili birkaç sorum olacak burda mısınız eyyy analar
Sağol büşracım 4. Gün bugün aslında sorularım saçma eğitimle alakalı değil pekGeçmiş olsun canım. Yeni mi başladın eğitime. Kaç gün oldu
Merhaba, hamilelikte kuru turna yemişi yediniz değil mi? Sorun olmuyor değil mi :) ben de yiyeceğim size sorayım dedimCanım zekanın yüzde yetmiş sekizi genetik kalanı da dört yaşına kadar gelişebilirse geliştirebildiğimiz kadar.Pikan cevizi ilk deda duydum kuruyemişçilerde aktarlarda var mı?Turna yemişi çok yedim hamilelikte severim hafif ekşimsi kırmızı renkte.Balık,çilek ve ceviz benim bildiğim zeka geliştiriciler.Bir de bol bol ilgi,oyun ve konuşma
İyi maşallah çabuk öğrendiniz o zaman darısı başımaSağol büşracım 4. Gün bugün aslında sorularım saçma eğitimle alakalı değil pekya mesela çıtçıtlı badileri vardı Selin’in kullanılır mı artık kışın iyi oluyordu beli açıldı derdi olmuyordu. Şimdiler de zor açıp kapatmak diye giydirmiyorum zaten sık sık tuvalete gittiğimiz için . Kesip normal bady mi yapsam dedim
Lazimlik kullanıyorsan ondan da olabilir. Ben lazimlik hiç sevmiyorum. Yusra da epey süre lazimlik kullandık midem kalkiyo benimBi de hep burnumda çiş kokusuallahım geçmiyor nereye gitsen çiş kokuyor bana aslında koltuğa halıya falan da yapmadı hiç ama psikolojik galiba
Hiç yemedimMerhaba, hamilelikte kuru turna yemişi yediniz değil mi? Sorun olmuyor değil mi :) ben de yiyeceğim size sorayım dedim
Aynen ya beli açılmaz iyi olur dursunlar kestirmiyim hiç o zaman kışa bakarımİyi maşallah çabuk öğrendiniz o zaman darısı başıma
Yusra da ben ilk kış kullandım. Çünkü atlet yetmediği zamanlarda oluyordu illa arada kazalar oluyor ya da üzeri ıslanıyor vs. Hem benim evin yerleri soğuk olduğu için külot üzerinde bir kat daha olmuş oluyordu. Ama şuan eslemde kullanabilir miyim bilmiyorum çünkü şuan bile citcitlar zor kapaniyor
Ya gece anlayamadım hala saatleri o yüzden kaçamak oluyor çarşafları da yıkadım külotlarını da ama yıkanmış kurumuş çamaşırı bile hala çiş kokuyor burnumaLazimlik kullanıyorsan ondan da olabilir. Ben lazimlik hiç sevmiyorum. Yusra da epey süre lazimlik kullandık midem kalkiyo benim
Anladım canım sana psikolojik etki bırakmış. Yıkayınca neden koksun :) Haziran da bende denediğimde hep öyleydi çiş kaka kokusu geçmedi elim bile kokuyo gibi geliyordu. Ah ah bakalım biz neler yaşayacağızHiç yemedim
Aynen ya beli açılmaz iyi olur dursunlar kestirmiyim hiç o zaman kışa bakarım
Ya gece anlayamadım hala saatleri o yüzden kaçamak oluyor çarşafları da yıkadım külotlarını da ama yıkanmış kurumuş çamaşırı bile hala çiş kokuyor burnumaeşime koklatıyorum yok diyor ama var ya tşörtler öyle kokmuyor mesela
Ben kaka konusunda özellikle korkuyordum çünkü bezine yaparken bile git diyordu bana ilk gün yapmak istemedi git geldi yapmadı en son sıkıştırınca altında bez yok bak annecim tuvalete yapman lazım falan diye oturdu şarkı açtık beze baybayAnladım canım sana psikolojik etki bırakmış. Yıkayınca neden koksun :) Haziran da bende denediğimde hep öyleydi çiş kaka kokusu geçmedi elim bile kokuyo gibi geliyordu. Ah ah bakalım biz neler yaşayacağız
Hiç oralı değil, kakan var mı diyorum karnım ağrıyor dedi. Bana yok dedi sonra yaptı ama.
Senin nasıl alıştıMdmray
anlatın helePinkpinkblue
Aaaa kendiside hassas demek. Ama sen hiç kötü tepki verme. Geçen ben altını alırken istemsiz yüzümü eksitmisim. Bir göz göze geldik taa gözümün içine bakıyor tepkime bakıyor bende hiç birşey demedim gülümsedim sonraBen kaka konusunda özellikle korkuyordum çünkü bezine yaparken bile git diyordu bana ilk gün yapmak istemedi git geldi yapmadı en son sıkıştırınca altında bez yok bak annecim tuvalete yapman lazım falan diye oturdu şarkı açtık beze baybayöyle yaptı ama bir öğürmek bir öğürmek kendi kakasından iğrendi hala da öyle bakalım nezaman geçicek
Yani soruyu bana sormadınız ama cevap verme ihtiyacı duydum. Turna yemişi çok faydalı antibiyotık gibi resmen. Ama hamilelikte sancı oluşmasına sebep oluyormuş.Merhaba, hamilelikte kuru turna yemişi yediniz değil mi? Sorun olmuyor değil mi :) ben de yiyeceğim size sorayım dedim
Tepki vermiyorum oh geçti karnının ağrısı baybay yapıcaz şimdi ona diyorum falan ama dediğin gibi gözümün içine bakıyor tepkime bende onu farkettim. Geçen Mısır yemişti onları görmüş kakasında bugünde bakmış mısırlar yok bi telaş anneeee mısırlar nerdeee diyoAaaa kendiside hassas demek. Ama sen hiç kötü tepki verme. Geçen ben altını alırken istemsiz yüzümü eksitmisim. Bir göz göze geldik taa gözümün içine bakıyor tepkime bakıyor bende hiç birşey demedim gülümsedim sonra
Ayy bayağı komedi olcak deseneTepki vermiyorum oh geçti karnının ağrısı baybay yapıcaz şimdi ona diyorum falan ama dediğin gibi gözümün içine bakıyor tepkime bende onu farkettim. Geçen Mısır yemişti onları görmüş kakasında bugünde bakmış mısırlar yok bi telaş anneeee mısırlar nerdeee diyoahiret soruları var bi de kaka nerden geldi nereye gitçek neden gitti vs vs vs
Teşekkür ederim çokYani soruyu bana sormadınız ama cevap verme ihtiyacı duydum. Turna yemişi çok faydalı antibiyotık gibi resmen. Ama hamilelikte sancı oluşmasına sebep oluyormuş.
Teo nun kaka kitabı mı ? Bi de iş bankası yayınlarının bi kitabını almıştım Elif in tuvaleti mi neydi adıAyy bayağı komedi olcak desenebizim yusra konusmuyordu o dönem bende hep kukulinin şarkılarını söylüyorum. Dur yine eşleme başlayalım inceden işlemeye aslında kaka çişle ilgili çok güzel bir kitap vardı ama şuan hatırlamıyorum bulabilirsem paylaşırım
Evet onlardı galiba. Emziği bırakmasini 3 hafta geçsin, ondan sonra deneyeceğim bende tekrar bakalım ne yapacağızTeo nun kaka kitabı mı ? Bi de iş bankası yayınlarının bi kitabını almıştım Elif in tuvaleti mi neydi adıSelin parçaladı ama okuduk bir kaç sefer hatta bi ara kitaptaki lazımlığı gösterip ben bundan istiyorum diyordu
Valla çok kolay atalattik çok şükür ilkngun anlamadı ama 3 günde bıraktık bizdeAnladım canım sana psikolojik etki bırakmış. Yıkayınca neden koksun :) Haziran da bende denediğimde hep öyleydi çiş kaka kokusu geçmedi elim bile kokuyo gibi geliyordu. Ah ah bakalım biz neler yaşayacağız
Hiç oralı değil, kakan var mı diyorum karnım ağrıyor dedi. Bana yok dedi sonra yaptı ama.
Senin nasıl alıştıMdmray
anlatın helePinkpinkblue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?