Bende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gittiOrgan taramasi dediginiz detayli usg ise 19-23 haftalar arasi diye biliyorum
3lu yada 4lu test demis olabilir. Ama ben yaptırmıyorum onlari..Bende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gitti
Ben de bugün ağlayarak uyandım uykumdan. Çok etkiledi rüya beni hala kendime gelemedim. Bebeğimin kalp atışları durmuştu ve cansız bedenini avuçlarımın arasına koyuyorlardı. Çok gerçek gibiydi çok kötü oldum eşim zor sakinleştirdi :/
Bu banu ciftcinin mobil uygulamasindaki gebelik takvimimden. Seni muhtemelen 3lu yada 4lu test icin cagirmisBende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gitti
Hala bu halde canım acısına dayanamadım eczaneden hamilelerin de kullanabilir dediği aftadur diye bir sprey aldım inşallah bir zararı olmaz Allah kimsenin başına vermesin resmen dünyam karardı konuşamıyorum biletatlım aftlar geçti mi nasılsın ?
Allah sifa versin. Neren aciyorsa canin orda olur resmenHala bu halde canım acısına dayanamadım eczaneden hamilelerin de kullanabilir dediği aftadur diye bir sprey aldım inşallah bir zararı olmaz Allah kimsenin başına vermesin resmen dünyam karardı konuşamıyorum bile
Evet ya ağladım açısından nasıl kötü birşeymiş daha önce de çıkardı ama bu kadar büyük ve acılı olmamıştıAllah sifa versin. Neren aciyorsa canin orda olur resmen
inşallah iyi gelir ya.Evet ya ağladım açısından nasıl kötü birşeymiş daha önce de çıkardı ama bu kadar büyük ve acılı olmamıştı
Bana detayli ultrason icin araligin ilk haftasina gun verdiler. 16. Hafta cok erken sanki. Kizima hamileyken de 20li haftalarda gittigimi hatırlıyorum.Bende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gitti
Yazıyor canım doktorumu da aradım oda kullanabilirsin dedi çok şükür geçer inşallah hemencikinşallah iyi gelir ya.Hamileler de kullanabilir yazıyorsa prospektüsünde birşey olmaz korkma.
Geçmiş olsun canim ya, aft insani surunduruyor, ateşli hastalik gecirmedikce cikmaz bende ama ciktigi zamanlar yemek yiyemedigimi bilirim acısından.Evet ya ağladım açısından nasıl kötü birşeymiş daha önce de çıkardı ama bu kadar büyük ve acılı olmamıştı
Evet ya ağladım açısından nasıl kötü birşeymiş daha önce de çıkardı ama bu kadar büyük ve acılı olmamıştı
bende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu daBanada verdi balık yağı oluyor o sanırım ama eşim eczacılık yapmış ve önermiyor kullanmamı istemedi balık sezonu açışdo haftada bir veya iki kere yersin o ilaçlarda balıktaki kadar vitamin yok daha doğal yolla alırsn vitamini dedi zaten şanşlıyz ki tam bu vitamine başlıcagımz zamanlarda balık sezonu açıldı bir aya daha ıyi olur doğuma kadar bol bol yeriz artık. Ben dün yedim ilk defa açılışı yaptım
Canim bende levrek yedim bir kez ama hamilelikte iyi degilmis galiba. İyice arastirip oyle tuketmemiz lazimbende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da
korkma cnm bende klozete kizimi kaldırırken agri oluyor oyle bi geciyor ama bazen unutup kaldiriyorum gece agladiginda falan dikkat et sende bsy olsaydi kanama ,lekd meke bsy olufdu hic korkma sen bende de oluyor kaldirmadan bile var bi de benim gobek dusmesi sikintim var onun acisi dz cok kotu ve hamildyken gobek buyudukce daha cok oluyorKızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar
Bende çok zor yiyorum sırf bebeğim için normalde olsa asla yemezdim acımasın diye gece uykumdan uyandım acısına valla bayağı zormuş Allah kimseye vermesin özellikle hamilelereGeçmiş olsun canim ya, aft insani surunduruyor, ateşli hastalik gecirmedikce cikmaz bende ama ciktigi zamanlar yemek yiyemedigimi bilirim acısından.
Çok sağol canım. Buldum canım yok fayda etmedi çektirecek ya bana uğraştırdı kaç gündür yine ilaç rahatlattıAh cok gecmis olsun.. hakiki dut surubu bulma sansiniz varsa aguz yaralarina birebir ve katkisiz ogluma kullanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?