2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Oyy kıyamam sana daha hareketleri falan hissedemiyoruz ya o yüzden normal bu tarz rüyalar görmen bilinç altının oyunu. İçini ferah tut sen dua et meleklerimiz çok güçlüler

tatlım aftlar geçti mi nasılsın ?
Hala bu halde canım acısına dayanamadım eczaneden hamilelerin de kullanabilir dediği aftadur diye bir sprey aldım inşallah bir zararı olmaz Allah kimsenin başına vermesin resmen dünyam karardı konuşamıyorum bile

Eklentiler

• F57297EE-7125-4C4D-86E1-2A69537E1F98.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49
inşallah iyi gelir ya. Hamileler de kullanabilir yazıyorsa prospektüsünde birşey olmaz korkma.
Yazıyor canım doktorumu da aradım oda kullanabilirsin dedi çok şükür geçer inşallah hemencik

bende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da

Okula başlayınca her mesaja tek tek bakamadığım oluyor birikiyor. Sonra hepsini okuyacağım. Doktor randevum vardı bugün. İkili testim çıkmıştı hemde kontrolümü yaptık. Test sonucum iyi çıktı şükür bir sorun yok. Ölçümlerim iyiydi ama yine de test yaptırmıştım.Yaşım 35 ama bir risk görünmedi. Bu arada cinsiyetine tekrar baktı 12 haftada söylediği gibi erkek Hayırlısı olsun hepimiz için

bende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da
Canim bende levrek yedim bir kez ama hamilelikte iyi degilmis galiba. İyice arastirip oyle tuketmemiz lazim
Ben kizimda hic balik yiyemedim cok tiksindim. O zamandan beri yani 2 yildir hep firinda yapıyorum baliklari ve fazla tuketmiyoduk. Bu sene bende haftada iki kez dusunuyorum balik

korkma cnm bende klozete kizimi kaldırırken agri oluyor oyle bi geciyor ama bazen unutup kaldiriyorum gece agladiginda falan dikkat et sende bsy olsaydi kanama ,lekd meke bsy olufdu hic korkma sen bende de oluyor kaldirmadan bile var bi de benim gobek dusmesi sikintim var onun acisi dz cok kotu ve hamildyken gobek buyudukce daha cok oluyor

Geçmiş olsun canim ya, aft insani surunduruyor, ateşli hastalik gecirmedikce cikmaz bende ama ciktigi zamanlar yemek yiyemedigimi bilirim acısından.
Bende çok zor yiyorum sırf bebeğim için normalde olsa asla yemezdim acımasın diye gece uykumdan uyandım acısına valla bayağı zormuş Allah kimseye vermesin özellikle hamilelere

Ah cok gecmis olsun.. hakiki dut surubu bulma sansiniz varsa aguz yaralarina birebir ve katkisiz ogluma kullanmistim.
Çok sağol canım. Buldum canım yok fayda etmedi çektirecek ya bana uğraştırdı kaç gündür yine ilaç rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…