2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evde asla oyalayamıyorum ben bu bebeyi ya Oyuncaklarla da hiç işi yol artık ne yapıcam kara kara düşünüyorum , kış geliyor

Evde asla oyalayamıyorum ben bu bebeyi ya Oyuncaklarla da hiç işi yol artık ne yapıcam kara kara düşünüyorum , kış geliyor
Biz eşimle telefonları yenilemiştik. Simi çıkarmadan cocuk oyunları indirdim. Mesela boyamalar, puzzelar, balon patlatmalar, tavşan oyunları , müzik aletleri vs, bi de you tube Kids. Ekran kullanımına ben yüzde yüz karşı değilim açıkçası. Birçok sey kattığını düşünüyorum. Yardımcı arabaların tümünün ismini biliyor , asfalt makinesinin adı kompaktörmüş mesela, o biliyor ben yeni öğrendim İngilizce de öğrendi üç beş kelime. Mesela itfaiyeyi biliyor ama iki gün önce fire TrucK dedi sok oldum. Babası anlamamış bile sayıları 7 ye kadar sayıp asansörde tanıyor mesela. TV izlemiyor yağız zaten. Oyuncaklarını da sureklı değiştiriyorum haftalık, ama arabalar hep sabit kalıyor sadece. Dışarı pek çıkaramıyorum ben uzanmak zorunda kalıyorum malum rıskten dolayı. Yani kötü örneksem de alma arkadaşım ama bizde durumlar böle

Bi de burda tüm markalar ya da ürünler olmuyor. Yeni keşfimi sizle paylaşayım. Çocuklar ç vitaminini rahat alsın diye jelibon şeklinde üretmişler. Bi de cocuk pastıllerı lolipop şeklinde fln. Ben yakın zamanda kargo isticem turkıyeden diye sipariş ettim şimdi kısa hazırlık olsun diye. Aklınızda bulunsun sizin de.

Evet bende öyle kullanıyorum c vitamin özellikle redoxon iyi gelmisti

Hangi şeyi anlatayım ki. Özel hayat ayrı, sağlık sorunlarım ayrı. Çocuklar zaten başlı başına sorunlar bitmiyor bu sene
Sağlığında ciddi bi şey yok inş ?
Çocuklar büyüyecek, tabiki kolay olmayacak aijiom. Zor bi hayat bu maalesef. Temposu ağır

Sağlığında ciddi bi şey yok inş ?
Çocuklar büyüyecek, tabiki kolay olmayacak aijiom. Zor bi hayat bu maalesef. Temposu ağır
Çok önemli sağlık sorunlarım yok. Haftaya 2 tane azı dişim çekilecek. İki haftadır dişçiye gidip geldim dolgu vs yapıldı. Daha yapılacak şeylerde var.
Benim aşırı kıllanma sorunum var. Özellikle bıyık çene bölgesi yüzünden psikolojim artık çok bozuldu, agdayla aldirdiktan sonra bile varmış gibi duruyor. İğneli epilasyon yaptırmam lazım.hem düzgün yeri bulabilmek güvenmek çok zor hem canım acıyacak türlü komplikasyonlar yaşayacağım başa çıkabilecek miyim bilmiyorum... Saçlarım çok döküldüğü için çok kısa kestirmiştim. Daha hızlı uzar, fayda görürüm sanmıştım. Hiç bir fayda olmadı, bakımda yapamıyorum. Ön kısımda bayağı açıklık var. Saçlarım hızlı uzanıyor erkek gibi kısa saç bıyıklı biri oldum çıktım. Aynada kendime bakınca nefret ediyorum

Çocuklari asla memnun edemiyorum. Oyun konusunda zaten bu yıl daha çok çatışıyorlar. Birde şimdi sabahçı oldu büyük kız, öğlenden sonra evde olacak yine kavga gürültü eksik ollmayacak..

Acaba önce bi cildiyeye mi gitsen ? Hormonsal bi sıkıntı vardır belki. Doktorun da fıkrını almış olursun hem. Kıl tuy işi zor maalesef hele yüzündeyse haliyle canın sıkılır yani normal. Ama nedenini bulmak lazım önce.
Diş de zor evet ama çektirince rahatlarsın.
Bu arada benim saçlarım ınce telli ama acıklık yok. Ama doğumdan sonra baya azaldı canım sıkıldı. Mıkro kaynak yaptırdım. Kullanması da cok rahat oldu, fön-maşa-boya derken kendime geldim baya iyi hissettirdi. Şimdi kestırdım omuz hızamda ve yaklaşık 50 tane anca var mıkro kaynak , sırf dolgunlaştırma amaçlı ve asla anlaşılmıyor da. Sana da tavsiye ederim. Acıklık olanlarımkini bile kapatıyorlar şnan ki mucize gibi.
Yani sana iyi gelecekse , küçüğü de öğleden sonrası içim kreşe ver. Kardeş kavgası yaşamayan aıle yoktur canım benim. Keşke olmaSa ama herkeste var. Erkek olan kardeşlerde vurdu kırdı oluyor hem

Bu dediklerin hepsi maddiyat istiyor canım yanlış anlama lütfen. Maalesef Türkiye de geçinmek artık çok çok zor. Eşim ek iş, mesai yapıyor. Birde kursa başladı, bilgisayar aldı ve 40 bin TL borcumuz var. Adama diyemem ki ben saç ektircem, epilasyon yaptircam bana para ver .. kendim calismadikca eslemi kreşe vermek istemiyorum. Ama 3 yaşından sonra bezi de bırakmış olursak ciddi ciddi düşüneceğim çalışma konusunu. Mikro kaynak gördüm duydum ama şuan yaptırmam imkansız. Enseme kadar uzasa yine razıyım, 3 numaraya vurdurdum saçımı
Tüylenme sorunum bende hep vardı ama çok çok arttı 1 yıldır. Hormonsal sıkıntılarım var, polikistik över vardı zaten bende. Bunun için endokrinoloji ye gitmem gerekiyor onuda önce dahiliyeye gidiyorsun o yonlendiriyor. Şimdi ona randevu aldım hem kan değerlerine baktirip yönlendirme isteyeceğim. Sonra da endokrin den randevu bulmaya çalışacağım. Teşekkür ederim dinlediğin için

Keşke elimde sihirli bi değnek olsa, senin kızları alsam bikaç gün, seni de esinle başlasa tatile göndersem , taa ki sıkılınca dönseniz
İşte sorun şu ki ben kendim o tatilde duramam. Öyle de takıntılı bir insanım. Çocukları düşünmekten gittiğim yerde duramam inan 2 gün değil yarım gün bile sadece şöyle kendimi dinleyip kapabilecegim bir ortam olsa. Hiç bir şey düşünmeden sadece dinlensem.... Geceleri uyku uyuyamiyorum

Öyle deme ya..güzellikler vardır hayatında illaki
Allah'a çok şükür iki evladım var. Başımı soktuğum bir evim var. Şükredecek çok sebebim var, şükrediyorum da.

Ama bbendeki şey mutlu olamama. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Güzel birşey yaşasam bile anlık birşey oluyor ruh halim tamamen tersine dönüyor.
Bak bugün bir arkadaş grubuna gittim. Hani normalde insana iyi gelir değil mi, bir anda sustum, o bulunduğum ortamdan çıkıp gitmek istedim ben nerdeyim napiyorum burda düşüncesine kapıldım. Kafam anormal..

Tüh ya cok kestirmişsin aijiom niye öle yaptın
İyi bari en azından sebep az cok belli. İlaçlarını kullanırsan farke der illa ki. Biotin kullanıyordum bi ara o da cok iyi gelmişti ; şimdi hamilelikten bıraktım tabi de. Onu da bi araştır.
Saç kıl koklerını uyaran bi tedavi de duydum ama o da baya paraymış heralde prp deniliyor. Ama doktora gidince danış, açık açık anlat ki sana doğru düzgün bi tavsıye versin uygun şekilde. Kadın için saç daha önemli. Kapalı olsan da bu böle. Ne yap et git doktora ihmal etme kendini, kendine iyi bak iyi hisset. Allahım zorlarını kolaylaştırsın inş en kısa zamanda canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…