Biz eşimle telefonları yenilemiştik. Simi çıkarmadan cocuk oyunları indirdim. Mesela boyamalar, puzzelar, balon patlatmalar, tavşan oyunları , müzik aletleri vs, bi de you tube Kids. Ekran kullanımına ben yüzde yüz karşı değilim açıkçası. Birçok sey kattığını düşünüyorum. Yardımcı arabaların tümünün ismini biliyor , asfalt makinesinin adı kompaktörmüş mesela, o biliyor ben yeni öğrendimEvde asla oyalayamıyorum ben bu bebeyi yaOyuncaklarla da hiç işi yol artık ne yapıcam kara kara düşünüyorum , kış geliyor
Evet bende öyle kullanıyorum c vitamin özellikle redoxon iyi gelmistiBi de burda tüm markalar ya da ürünler olmuyor. Yeni keşfimi sizle paylaşayım. Çocuklar ç vitaminini rahat alsın diye jelibon şeklinde üretmişler. Bi de cocuk pastıllerı lolipop şeklinde fln. Ben yakın zamanda kargo isticem turkıyeden diye sipariş ettim şimdi kısa hazırlık olsun diye. Aklınızda bulunsun sizin de.
Noldu sana aijiom sanaBen tükendim arkadaşlar. Kelin ilacı olsa kendine sürer demişler ya. Yok bende o
Hangi şeyi anlatayım ki. Özel hayat ayrı, sağlık sorunlarım ayrı. Çocuklar zaten başlı başına sorunlar bitmiyor bu seneNoldu sana aijiom sanademe öle hayrolsun
Sağlığında ciddi bi şey yok inş ?Hangi şeyi anlatayım ki. Özel hayat ayrı, sağlık sorunlarım ayrı. Çocuklar zaten başlı başına sorunlar bitmiyor bu sene
Yarın uyurlar aijiom olmazsa ertesi gün. Cocuk bunlar adı üstünde. Senin canın başka şeye sıkılmış ya da bıraz bunalmışsın gibi sankiBugün hiç uyumadilar ve yarım saattir daha uyutamadım.siz gerisini anlayın....
Çok önemli sağlık sorunlarım yok. Haftaya 2 tane azı dişim çekilecek. İki haftadır dişçiye gidip geldim dolgu vs yapıldı. Daha yapılacak şeylerde var.Sağlığında ciddi bi şey yok inş ?
Çocuklar büyüyecek, tabiki kolay olmayacak aijiom. Zor bi hayat bu maalesef. Temposu ağır
Çok bunaldım maddi manevi ruhen komple çöküşteyimYarın uyurlar aijiom olmazsa ertesi gün. Cocuk bunlar adı üstünde. Senin canın başka şeye sıkılmış ya da bıraz bunalmışsın gibi sanki
Öyle deme ya..güzellikler vardır hayatında illakiÇok bunaldım maddi manevi ruhen komple çöküşteyim
Acaba önce bi cildiyeye mi gitsen ? Hormonsal bi sıkıntı vardır belki. Doktorun da fıkrını almış olursun hem. Kıl tuy işi zor maalesef hele yüzündeyse haliyle canın sıkılır yani normal. Ama nedenini bulmak lazım önce.Çok önemli sağlık sorunlarım yok. Haftaya 2 tane azı dişim çekilecek. İki haftadır dişçiye gidip geldim dolgu vs yapıldı. Daha yapılacak şeylerde var.
Benim aşırı kıllanma sorunum var. Özellikle bıyık çene bölgesi yüzünden psikolojim artık çok bozuldu, agdayla aldirdiktan sonra bile varmış gibi duruyor. İğneli epilasyon yaptırmam lazım.hem düzgün yeri bulabilmek güvenmek çok zor hem canım acıyacak türlü komplikasyonlar yaşayacağım başa çıkabilecek miyim bilmiyorum... Saçlarım çok döküldüğü için çok kısa kestirmiştim. Daha hızlı uzar, fayda görürüm sanmıştım. Hiç bir fayda olmadı, bakımda yapamıyorum. Ön kısımda bayağı açıklık var. Saçlarım hızlı uzanıyor erkek gibi kısa saç bıyıklı biri oldum çıktım. Aynada kendime bakınca nefret ediyorum
Çocuklari asla memnun edemiyorum. Oyun konusunda zaten bu yıl daha çok çatışıyorlar. Birde şimdi sabahçı oldu büyük kız, öğlenden sonra evde olacak yine kavga gürültü eksik ollmayacak..
Keşke elimde sihirli bi değnek olsa, senin kızları alsam bikaç gün, seni de esinle başlasa tatile göndersem , taa ki sıkılınca dönsenizÇok bunaldım maddi manevi ruhen komple çöküşteyim
Bu dediklerin hepsi maddiyat istiyor canım yanlış anlama lütfen. Maalesef Türkiye de geçinmek artık çok çok zor. Eşim ek iş, mesai yapıyor. Birde kursa başladı, bilgisayar aldı ve 40 bin TL borcumuz var. Adama diyemem ki ben saç ektircem, epilasyon yaptircam bana para ver .. kendim calismadikca eslemi kreşe vermek istemiyorum. Ama 3 yaşından sonra bezi de bırakmış olursak ciddi ciddi düşüneceğim çalışma konusunu. Mikro kaynak gördüm duydum ama şuan yaptırmam imkansız. Enseme kadar uzasa yine razıyım, 3 numaraya vurdurdum saçımıAcaba önce bi cildiyeye mi gitsen ? Hormonsal bi sıkıntı vardır belki. Doktorun da fıkrını almış olursun hem. Kıl tuy işi zor maalesef hele yüzündeyse haliyle canın sıkılır yani normal. Ama nedenini bulmak lazım önce.
Diş de zor evet ama çektirince rahatlarsın.
Bu arada benim saçlarım ınce telli ama acıklık yok. Ama doğumdan sonra baya azaldı canım sıkıldı. Mıkro kaynak yaptırdım. Kullanması da cok rahat oldu, fön-maşa-boya derken kendime geldim baya iyi hissettirdi. Şimdi kestırdım omuz hızamda ve yaklaşık 50 tane anca var mıkro kaynak , sırf dolgunlaştırma amaçlı ve asla anlaşılmıyor da. Sana da tavsiye ederim. Acıklık olanlarımkini bile kapatıyorlar şnan ki mucize gibi.
Yani sana iyi gelecekse , küçüğü de öğleden sonrası içim kreşe ver. Kardeş kavgası yaşamayan aıle yoktur canım benim. Keşke olmaSa ama herkeste var. Erkek olan kardeşlerde vurdu kırdı oluyor hem
İşte sorun şu ki ben kendim o tatilde duramam. Öyle de takıntılı bir insanım. Çocukları düşünmekten gittiğim yerde duramamKeşke elimde sihirli bi değnek olsa, senin kızları alsam bikaç gün, seni de esinle başlasa tatile göndersem , taa ki sıkılınca dönseniz
Allah'a çok şükür iki evladım var. Başımı soktuğum bir evim var. Şükredecek çok sebebim var, şükrediyorum da.Öyle deme ya..güzellikler vardır hayatında illaki
Tüh ya cok kestirmişsin aijiom niye öle yaptınBu dediklerin hepsi maddiyat istiyor canım yanlış anlama lütfen. Maalesef Türkiye de geçinmek artık çok çok zor. Eşim ek iş, mesai yapıyor. Birde kursa başladı, bilgisayar aldı ve 40 bin TL borcumuz var. Adama diyemem ki ben saç ektircem, epilasyon yaptircam bana para ver .. kendim calismadikca eslemi kreşe vermek istemiyorum. Ama 3 yaşından sonra bezi de bırakmış olursak ciddi ciddi düşüneceğim çalışma konusunu. Mikro kaynak gördüm duydum ama şuan yaptırmam imkansız. Enseme kadar uzasa yine razıyım, 3 numaraya vurdurdum saçımı
Tüylenme sorunum bende hep vardı ama çok çok arttı 1 yıldır. Hormonsal sıkıntılarım var, polikistik över vardı zaten bende. Bunun için endokrinoloji ye gitmem gerekiyor onuda önce dahiliyeye gidiyorsun o yonlendiriyor. Şimdi ona randevu aldım hem kan değerlerine baktirip yönlendirme isteyeceğim. Sonra da endokrin den randevu bulmaya çalışacağım. Teşekkür ederim dinlediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?