2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şuan ki kafam WC eğitimine hiç uygun değil ve pinkim önce kafayı oturtmak lazım daha sık uğra buralara.

Hepimize yeni eğitim yılı hayırlı olsun bende yarın ilk toplantiya gidicem

Nazar konusunda neyime nazar değdiriyorlar, normal bir hayatım var. Gösterişten uzak sade ev halimiz ama bu yaz köyde kalıp bir yerlere gitmem bayağı laf olmuş belki o şekilde degdirdiler, sanki 5 yıldızlı otele gittim herkes nasıl paylasiyorsa öyle işte. Ama dediğin gibi iyi niyetle bakanda var kötü niyetle bakanda bilinmiyor

Gelenler sağolsunlar yardımcı olurlar eşim de öyle haklarını yiyemem.Onlar da çağırıyorlar ama benim kocam siz gelin diye tutturuyorAdamın aklı gidiyor evden çıkacam diye.Milletle uğraşmaktan kendi çocuklarımla ilgilenemiyorum.Sürekli etrafımızda birileri hiç yalnız kalamıyoruz eşimle.

Canım elindeki pratikse seni yormuyorsa kolay taşınabiliyorsa alma bence.Benimki çok hantaldı zor kullanıyordm basit puset aldım rahatım.

Bize normal gelen hayat akisimiz baskasina luks ve ulasilmaz olabiliyor canim dedigin gibi iyi niyet kotu niyet bilemeyiz . Allah kem gozden korusun herkesi . Daha cok gelcem tamam . Aman bosver isesin bezine . Devletemi basliyor cnm bu yil

Eşin ne Burcu çok merak ettim agape Amine Busra canım nazara bende inanırım arada bir nazar duaları okumak evi bi adaçayıyla tütsülemek ne bileyim sirkeyle silmek lazım . Yapabiliyor musun diye sor Allah affetsin gusül abdesti zor alıyorum yeri geliyor Pinkpinkblue küççük görümcekimin eğitim öğretim hayatı hayırlı uğurlu olsun dünüşüm ağlama ama yeter gözlerin kan çanağı olmuş R Renklirenkli kuzum bebek arabası işini bilemedim ondan hiç yazmadım sana

Bende belediye kreşini aradım bugün 1500 TL dedi tam gün. Yarım gün de olsa fiyat değişmiyormuş . Sırf merakımdan aradım 20 kişilik sınıf iki öğretmen varmış . Kahvaltı öğle akşam yemekleri oradan. Daha çok oyun evi gibi zaten . Yarım gün 500 falan olsa göndermeyi düşünürdüm evime de çok yakın ama çalışmıyorum ya şuan zorlar bizi

Tesekkur ederim dunusum ayy valla iyi agladim ogretmende cok aglakti slm verene agladi kadincagiz yaa . Krese bende gondericektim butcemizi ayarlayamadik yaa . Bu nasil piyasa valla bir maas miktari kadarda karttan yiyoruz

Tesekkur ederim dunusum ayy valla iyi agladim ogretmende cok aglakti slm verene agladi kadincagiz yaa . Krese bende gondericektim butcemizi ayarlayamadik yaa . Bu nasil piyasa valla bir maas miktari kadarda karttan yiyoruz
Hahha kıyamam öğretmende bizim gibi desene kız herkes çocuğunu paylaşmış bugün benim bile ağlayasım geldi bi ara piyasalar çok bozuk dünüşüm …

Bize normal gelen hayat akisimiz baskasina luks ve ulasilmaz olabiliyor canim dedigin gibi iyi niyet kotu niyet bilemeyiz . Allah kem gozden korusun herkesi . Daha cok gelcem tamam . Aman bosver isesin bezine . Devletemi basliyor cnm bu yil
Evet devlete gidecek bu sene canım. Aman bezler kaç para kız kendimize ayiririz o parayı

Okul işleri amma zormuş ya. Hele 1 e başlayınca napcaz acaba maddi anlamda diyorum... Sonra ardından eslemde başlayınca bana iş yolları kesin goruncek
Benim kız devlet okulunda güya ayda 2-3 bin masrafı var.Yemeği, servisi, kursu arda çıkan başka şeyler.Özeldekiler napıyor anlamıyorum.

Canım terazi burcu.Annesi babası da aynı toşdan geçene selam verip eve yemeğe davet eder bunlar.O da çekmiş

Neredeyse özel kreşlerle aynı fiyatlar desene.Ben de oyun grubuna 4 ders için 600 tl veriyorum.Kayıtlar 2 haftalık oyun grubunda.Hasta falan olursa yollamam iki hafta arada duruma göre göndermem diye düşündüm bakalım.Ama baktım iyice alıştı yetmiyor böyle normal anaokuluna vermeyi düşünüyorum.Bugün ilk defa gittik.İlk 15 dakika sınıfa girmedi etrafta dolandı durdu.Sonra aktivite için su götürüyorlardı görünce girdi sınıfa.Oyunlara katıldı tahminimden iyi geçti.

Bi de hastalığı var bu işin dimi . Kreşe başladıklarında illa ilk sene hastalıktan kırılıyorlar diyor tecrübeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…