- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Kesinlikle. Elbette dikkat ediyoruz ama rabbim aslında öyle güzel yaratmış ki, rahmimiz öyle sağlam ki Allaha şükürAllah bağışlasın canım ben hep eskiden bebeklerini düşürmeye çalışanların hikayelerini düşünüyorum ve o kadar kolay değil o işler diyorum kendi kendime :))
herşey yolundadır inşallah. Ben haftasonu taşındım hem hep ayakta kaldım hemde ağır birşeyler taşıdım. Her yerim ağrıdı belim falanda çok üzüldüm sonra ama hiçbir şey olamamış şükür. Dinlen sadeceKızlar bu sabah karyolanın bazasından birşey almak istedim ve açtım. Normalde yaylı olduğu için zorlamadan açılırdı. Yayı bozulmuş sanırım kaldırırken baya bi ağır geldi. Çok kötü oldum. Göbeğimin alt tarafında hafif ağrı hissettim. O saatten beri yatıyorum dinleniyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Böyle ağır kaldıran oldu mu hiç? Normalde böyle değildi. Kulpundan hafifçe çekince kendisi yavaşça kalkardı. Fark etmeden oldu yani. Lütfen beni biraz rahatlatın arkadaşlar
kız canım çekti valla olsa da yesekbende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da
Çok sağol canımCanım listeye cinsiyeti ekleyebilirsin erkek olarakbirde 2.doğum @honey
herşey yolundadır inşallah. Ben haftasonu taşındım hem hep ayakta kaldım hemde ağır birşeyler taşıdım. Her yerim ağrıdı belim falanda çok üzüldüm sonra ama hiçbir şey olamamış şükür. Dinlen sadece
Balığı araştır her balık yenmiyor cıva oranları çok yüksek olan balıklar yasak. Birde kızartma önerilmiyor fırında yapmakla iyi yapmıssın ben dün kızartılmış yedim ama çoğunluk fırında ve buğlama tarzı yapmayı düşünüyorumbende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da
18-24. hafta arası yapılıyor. Bana da bugün yaptırmayı önerdi. Ben zaten onu yaptırmayı düşünüyordum. İlk hamileliğimde de yaptırdımKızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu
Çok sağol canım ilk iki gün biraz işim oldu ama şimdi yavaştan hallediyorumÇok sağol canımAllah a şükür dinlendim daha iyi hissediyorum. Bir de kalktım biraz yemek yaptım abdest aldım kendime geldim. İnsan hep yatıp kendini dinleyince de çok vesvese oluyor. Bu arada hayırlı olsun yeni eviniz. Yerleşmek için çok acele etme canım. Yavaş yavaş yorulmadan yap.
Yasıyoruz demek duygusallığıAh bende hiç yoktu birkaç gündür öyle acıklı ağlıyorum ki aniden
Ay ne guzel, ben en son 2 hafta once tartildim 1,5 kilo artis vardi. Cuma tatilden dönüyoruz, bakalim o zaman cikacak esas kilo ortaya.Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Ben 3 kilo aldım canım. Zaten 2 kiloyu göğüslerim çekiyordur karnımdan daha büyüklerKızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Tatilde yedin tabi demi bulduğunuAy ne guzel, ben en son 2 hafta once tartildim 1,5 kilo artis vardi. Cuma tatilden dönüyoruz, bakalim o zaman cikacak esas kilo ortaya.
Göğüs benimde öyle ama göbek felaket şimdidenBen 3 kilo aldım canım. Zaten 2 kiloyu göğüslerim çekiyordur karnımdan daha büyüklereşim dalga geçiyor artık
Yok yaa nerde, kendin pişir kendin ye burasıTatilde yedin tabi demi bulduğunu
Havuzdan çok deniz tercih et canım enfeksiyon olabiliyormuş havuzdaYok yaa nerde, kendin pişir kendin ye burasıyine de bir miktar yemiş olabilirim
Aksine normalden daha hareketli gecti ama bir iki gundur havuza falan giremiyorum, biraz agrim var uzaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?