2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah bağışlasın canım ben hep eskiden bebeklerini düşürmeye çalışanların hikayelerini düşünüyorum ve o kadar kolay değil o işler diyorum kendi kendime :))
Kesinlikle. Elbette dikkat ediyoruz ama rabbim aslında öyle güzel yaratmış ki, rahmimiz öyle sağlam ki Allaha şükür

Canım listeye cinsiyeti ekleyebilirsin erkek olarak birde 2.doğum @honey
herşey yolundadır inşallah. Ben haftasonu taşındım hem hep ayakta kaldım hemde ağır birşeyler taşıdım. Her yerim ağrıdı belim falanda çok üzüldüm sonra ama hiçbir şey olamamış şükür. Dinlen sadece

Çok sağol canım Allah a şükür dinlendim daha iyi hissediyorum. Bir de kalktım biraz yemek yaptım abdest aldım kendime geldim. İnsan hep yatıp kendini dinleyince de çok vesvese oluyor. Bu arada hayırlı olsun yeni eviniz. Yerleşmek için çok acele etme canım. Yavaş yavaş yorulmadan yap.

bende levrek yemistim gecenlerde firinda soslu falan patstes sogan iyi oldu sosundan dolayi kokmuyordu da
Balığı araştır her balık yenmiyor cıva oranları çok yüksek olan balıklar yasak. Birde kızartma önerilmiyor fırında yapmakla iyi yapmıssın ben dün kızartılmış yedim ama çoğunluk fırında ve buğlama tarzı yapmayı düşünüyorum

Kızlar bişey soracağım ben ikili test sonucu gösterdim temiz ve 16.haftada bebeğin organlarına bakılacak dedi Dr üniversite hastanesinde kimse böyle bir şey yazmamış merak ettim acaba bu uygulama heryerde yokmu
18-24. hafta arası yapılıyor. Bana da bugün yaptırmayı önerdi. Ben zaten onu yaptırmayı düşünüyordum. İlk hamileliğimde de yaptırdım

Çok sağol canım ilk iki gün biraz işim oldu ama şimdi yavaştan hallediyorum

Mdmray m b r kızlar yapmayın böyle şeyler, canımızı çektiriyorsunuz Neyse önümüz kış, bir de bol balık olsun ucuzlasın da hepimiz de bol bol yiyelim inşallah
inşallah canım ya tam mesainin son anları karnım acıktı ya normal de çekmedi canım hiç bişey bu zamana kadar takılıyorum bende işte

Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım

Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Ay ne guzel, ben en son 2 hafta once tartildim 1,5 kilo artis vardi. Cuma tatilden dönüyoruz, bakalim o zaman cikacak esas kilo ortaya.

Ben 3 kilo aldım canım. Zaten 2 kiloyu göğüslerim çekiyordur karnımdan daha büyükler eşim dalga geçiyor artık

Kızlar kontrolüm vardı bugün. Benimki aşırı hareketliydi . Eller kollar baya belliydi ve durmuyordu. Sizinkiler de hareketli mı bu kadar. Haftaya 2 li test var inşallah herşey normal çıkar. En stresli haftam bu olacak galiba. Stres bitmiyordu bitmiyordu

Yok yaa nerde, kendin pişir kendin ye burası yine de bir miktar yemiş olabilirim

Aksine normalden daha hareketli gecti ama bir iki gundur havuza falan giremiyorum, biraz agrim var uzaniyorum.
Havuzdan çok deniz tercih et canım enfeksiyon olabiliyormuş havuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…