2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 3 kilo aldım canım. Zaten 2 kiloyu göğüslerim çekiyordur karnımdan daha büyükler eşim dalga geçiyor artık
Kizima hamileyken gobekten once gogusler büyümüştü benim de, hatta hamile pantolonundan once hamile sutyenine gecis yapmistim ikincide bunye alıştı heralde, ilkindeki kadar hizla büyümediler.

Ben en son gittigimde uyuyordu tembel uyandirip bakmistik :)

Denize girebilecegim bi yerde degilim maalesef, cocuk havuzuna girmiyorum çişli oldugu icin. Surekli su ornegi alip kontrol ediyorlar gozumuzun onunde, artik yine de kaparsam yapacak bisey yok.
İnşallah olmaz canım

Sanırım farklı ölçüm kullanımış benim labaratuvar 2134.,40 benim değerim ve normal dedi. Dr normal dediyse öyledir. Çünkü ense kalınlığı burun kemiği pappa sonucunu birlikte değerlendiriyor. Pappa olasılık değerini yansıttığı için içini ferah tut

Bu banu ciftcinin mobil uygulamasindaki gebelik takvimimden. Seni muhtemelen 3lu yada 4lu test icin cagirmis

Güzel mü Banu Çiftçi’nin uygulaması? Ben 3 farklı program kullanıyorum gerçi
Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım

Kız mı acaba sizin? ben genişlemiyorum, daralıyorum ama göbeğim sivriliyor, bu nedenle erkek düşünüyorum.

Çıktığında sonuç gözüküyor öncesinde yazmıyor

Gözün aydın canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Yarın da bizim 2li taramamiz var çok heyecanliyim

Benim ruyamda gorduklerim genellikle kalkinca canim cektikleri oluyor.

Öyle olmuyor dur herhalde cnm.
Açıkçası bende hic aşermedim ama bu sabah gözümü açar açmaz canım acayip revanı çekti halada çekiyor sanırım aşerme bu

Benimde yani uyandigim.zaman yiyesim yoktu ama dun aksam yol kenarinda ayva agaci gordum ayiptir soylemesi zamani mi şimdiden cikmia demistim anneme gecede kopartmis yerken gordum ondan bilemedim yoksa yiyesim yok oyle ,pazarda gorursem bi tame alir yerim artik yinede :)

Kizlar sizde yatia durumlari nasil bilmiyorum ama ben sola yatacam die kendimi zorluyordum. Bugun kardesim unlulerin doktoru olan Furkan Kayabasoglunun imstagramdan bi yazisini atti. Yani ille de sola yatacaz die kendinize eziyet etmeyin die. Ben ettim acikcasi, bi tarafim agriyordu yani bariz. Sizin de bilginiz olsun istedim cunku nette kesinlikle sol da sol die tutturuyorlar.

Cok gecmus olsun canim belki jinekologun bi test ister konusursan vitamin takviyesi yapabilir tekrarlamasin diye

Evet isimler karakteri etkiliyo dediğin gibi rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim

Bende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gitti

Arkadaslarda yazmis ama ismini unuttum ben 3boyutlu ultrason muydu organ taramasi miydi su an tatildeyim eskidosyama bakamiyorum ,benim doktorum 2kez gondermisti birinde kucuktu bebek diğerinde de 6 7 ayliktim gozden kacan bi aksilik olmamasi icin demisti

Evet canım benim dr da öyle dedi sen kafana takma git haktır ben istiyorum ne yapacaksın bu tamamen bebeğinin iyiliği için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…