Kizima hamileyken gobekten once gogusler büyümüştü benim de, hatta hamile pantolonundan once hamile sutyenine gecis yapmistimBen 3 kilo aldım canım. Zaten 2 kiloyu göğüslerim çekiyordur karnımdan daha büyüklereşim dalga geçiyor artık
Ben en son gittigimde uyuyordu tembel uyandirip bakmistik :)Kızlar kontrolüm vardı bugün. Benimki aşırı hareketliydi . Eller kollar baya belliydi ve durmuyordu. Sizinkiler de hareketli mı bu kadar. Haftaya 2 li test var inşallah herşey normal çıkar. En stresli haftam bu olacak galiba. Stres bitmiyordu bitmiyordu
Denize girebilecegim bi yerde degilim maalesef, cocuk havuzuna girmiyorum çişli oldugu icin. Surekli su ornegi alip kontrol ediyorlar gozumuzun onunde, artik yine de kaparsam yapacak bisey yok.Havuzdan çok deniz tercih et canım enfeksiyon olabiliyormuş havuzda
İnşallah olmaz canımDenize girebilecegim bi yerde degilim maalesef, cocuk havuzuna girmiyorum çişli oldugu icin. Surekli su ornegi alip kontrol ediyorlar gozumuzun onunde, artik yine de kaparsam yapacak bisey yok.
Bende hala aynıyım ☺Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Sanırım farklı ölçüm kullanımış benim labaratuvar 2134.,40 benim değerim ve normal dedi. Dr normal dediyse öyledir. Çünkü ense kalınlığı burun kemiği pappa sonucunu birlikte değerlendiriyor. Pappa olasılık değerini yansıttığı için içini ferah tutcanım papp a 4,96 serbest beta hcg 34,4 çıkmışdevlet hastanesindeki doktoruma telefonla danıştık normal düzeyde demiş ama burada yada internette bakıyorum değerler hep daha düşük papp ta . O yüzden endişelendim.
Bu banu ciftcinin mobil uygulamasindaki gebelik takvimimden. Seni muhtemelen 3lu yada 4lu test icin cagirmis
Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Çıktığında sonuç gözüküyor öncesinde yazmıyorMerhaba arkadaslar, ikili tarama testinin sonucunun cikip çıkmadığını burda birisi e-nabızdan gördüğünü söylemişti. Ayni gün yaptırdığım diger tahliller gözüküyor ama taramayla alakali hicbirsey yazmiyor. E-nabizin neresinden bakiyoruz acaba, yada suan hicbirsey yazmamasinin sebebi cikmamis olmasi midir? Hastanenin labaratuvar sonuclarinda da gözükmüyor.
Gözün aydın canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Yarın da bizim 2li taramamiz var çok heyecanliyimOkula başlayınca her mesaja tek tek bakamadığım oluyor birikiyor. Sonra hepsini okuyacağım. Doktor randevum vardı bugün. İkili testim çıkmıştı hemde kontrolümü yaptık. Test sonucum iyi çıktı şükür bir sorun yok. Ölçümlerim iyiydi ama yine de test yaptırmıştım.Yaşım 35 ama bir risk görünmedi. Bu arada cinsiyetine tekrar baktı 12 haftada söylediği gibi erkekHayırlısı olsun hepimiz için
Benim ruyamda gorduklerim genellikle kalkinca canim cektikleri oluyor.
Zamani diye diyorum ben incir gormustum ruyamda. Normalde de hic sevmezdim. Esime soylemedim bile. Avcumu yaladim falan. Sonra kizim dogru ensede sac diplerinde incir içi gibi dogum lekesi vardi. O yuzden bu gebeligimde dikkat ediyorum canim cekerse soyluyorum. Ruyamda henuz bisey yemedim :)
Öyle olmuyor dur herhalde cnm.
Açıkçası bende hic aşermedim ama bu sabah gözümü açar açmaz canım acayip revanı çekti halada çekiyor sanırım aşerme bu
Ben kullanıyorum ikisinideBanada decavit ve Gynoferon vermişti bugün aldım kullanan varmı bunları
Hala bu halde canım acısına dayanamadım eczaneden hamilelerin de kullanabilir dediği aftadur diye bir sprey aldım inşallah bir zararı olmaz Allah kimsenin başına vermesin resmen dünyam karardı konuşamıyorum bile
Evet isimler karakteri etkiliyo dediğin gibi rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimGenel kanı öyle canım ama size kalmış
Muhammed Turgut oluyor atıyorum.
M.Turgut diyorlar
Ama bi tanıdığım yine kızının adı Aişe eslem Ayşe yi kullanıyor
Zaten okula hastaneye vs gidince hep sorarlar hangi isimle sesleniyorsunuz hangisini kullanıyorsunuz diye .
İsimler karakteri de etkiliyor diye düşünüyorum hep Rabbim hayırlı evlatlar etsin cümlemize
Bende öyle izliyordum ama 16.hafta demesi çok garibime gitti
Gebeliktenmi oluyo bendede çok oluyo kafamı oynatamıyorum ilaçta alamıyorum sen nasıl baş ediyosun ağrıylaBu baş ağrım beni mahfediyor.
Evet canım benim dr da öyle dedi sen kafana takma git haktır ben istiyorum ne yapacaksın bu tamamen bebeğinin iyiliği için dediArkadaslarda yazmis ama ismini unuttum ben 3boyutlu ultrason muydu organ taramasi miydi su an tatildeyim eskidosyama bakamiyorum ,benim doktorum 2kez gondermisti birinde kucuktu bebek diğerinde de 6 7 ayliktim gozden kacan bi aksilik olmamasi icin demisti
Evet canım benim dr da öyle dedi sen kafana takma git haktır ben istiyorum ne yapacaksın bu tamamen bebeğinin iyiliği için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?