2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizima hamileyken gobekten once gogusler büyümüştü benim de, hatta hamile pantolonundan once hamile sutyenine gecis yapmistim ikincide bunye alıştı heralde, ilkindeki kadar hizla büyümediler.
Aynen bende sütyenlerimi değiştim. Destekli bir gün giydim ağlıyordum acaip sızladı giyemiyorum. Babaanne sütyeni gibi birşey aldım 2 tane çok rahatlar Ben daha hamile pantolonu almadım. Beli lastikli yazlık pantolonlorımı giyiyorum. Ama soğuklarda gelir yakında bir ara gidip almam lazım.

Cok gecmus olsun canim belki jinekologun bi test ister konusursan vitamin takviyesi yapabilir tekrarlamasin diye
Canım kullanıyorum vitamin 1 aydır ama yinede çıktı işte stresten büyük ihtimalle biraz üzülmüştüm sonrasında oldu bağışıklığım düşer zaten üzülünce hemen hasta okurum saçma bir yapım var

Gebeliktenmi oluyo bendede çok oluyo kafamı oynatamıyorum ilaçta alamıyorum sen nasıl baş ediyosun ağrıyla
Gecmesini bekliyorum canım.Bende ilac alamiyorum gebelikten kaynakli maalesef.Kolay kolay agrimaz ama agridimi da gecmez.Ustune bulantida var.

Egitim arastirma hastanesinde yaptirmistim ben sonuc icin 12 gun sonra cikar dediler ama o kadar uzayacagini sanmiyorum ben ara sira kontrol edeyim o zaman e nabizdan erken cikarsa gider alirim, tesekkurler.

Ben zaten sonucun cikip cikmadigini kontrol etmek icin e nabiza bakicam sonra gider alirim sonucu ozeldeki kendi doktorumada göstericem. Taramayi devlette yaptirdim.

Evet canim ucretli mi bilemiyorum simdi ama hersey onlarin sagligi icin,ıçimizde kalmasin keske yapsaydık diye
Valla canım ücret konusunda bir fikrim yok gidince yazarım hem bebişimi de görmüş olurum ben diğer çocuklarıma da eksiksiz yaptırdım herşeylerini 3. olması bir şey değiştirmiyor uşak evlat işte

Ben direkt penye emzirme sutyenine gecis yaptim, teli yok acitmiyor, terletmiyor mis. Tabi kiyafet konusunda ilk hamilelikte yaptigim yatirimin meyvesini yiyiyorum su an, yeni hic bir sey almadim, almam buyuk ihtimalle de

Bugun doktorumda randevum vardi 12+3 haftaligim. burun kemigi ense ölçümü vs hepsi iyi cikti cok şükür. Cinsiyet icinde tahmin yapti once soyledi sonra kesin degil dedi sonra belli de siz yine de şimdilik kimseye soylemeyin dedi. 10 gun sonra gidince kesinlesir heralde aslinda kesin ama bir kere daha görsün bakalim. Size de soylemicem kimseye soylemeyin dedi

Bana da doktorum karnın büyüdükten sonra demişti. Ama zorladım kendimi ben de sol tarafım ağrıyor valla. Hamilelik yastığı alacağım inşallah. Şu an çok gerekli olmadığını biliyorum ama korkuyorum işte

Ben 1-2 kilo aldım. Ama iştahım artık artmaya başladı
Ben 5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri ama bugün net bir şekilde hissediyorum, iştahım açıldı. Bulantılarım hala var, kan ilacı da etkiliyor tabi ama yine de yememe pek engel olmuyor.
Bir diyetisyene gitmiştim, ama bir durum yüzünden beni sinir etti başka birine geçeceğim nasipse. Biraz daha bulantılarımı gözlemlemek istiyorum. Zaten diyet listesini de hiç uygulayamamıştım bulantılarım ve iştahsızlığım yüzünden.

Bazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimi

Hiç sevmem ayva bulup yersen afiyet olsun

Gecmesini bekliyorum canım.Bende ilac alamiyorum gebelikten kaynakli maalesef.Kolay kolay agrimaz ama agridimi da gecmez.Ustune bulantida var.
Üstüne bulantının olması kötü allahtan benim bulantım yok genelde başım ağrıdığı zaman uyuyorum geçiyo susuzlukta baş ağrısı yapıyo su bol tüketiyomusun

Üstüne bulantının olması kötü allahtan benim bulantım yok genelde başım ağrıdığı zaman uyuyorum geçiyo susuzlukta baş ağrısı yapıyo su bol tüketiyomusun
Yok canım tuketemiyorum ki hamile kalmadan oncede cok su icen biri degildim.

Bazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimi
Uyandığın zaman bulunduğun pozisyon önemli değil canım ilk sola uyuman önemli uyku halinde vücut pek çok pozisyona giriyo bunu durduramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…