- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Aynen bende sütyenlerimi değiştim. Destekli bir gün giydim ağlıyordum acaip sızladı giyemiyorum. Babaanne sütyeni gibi birşey aldım 2 tane çok rahatlarKizima hamileyken gobekten once gogusler büyümüştü benim de, hatta hamile pantolonundan once hamile sutyenine gecis yapmistimikincide bunye alıştı heralde, ilkindeki kadar hizla büyümediler.
Ben 1-2 kilo aldım. Ama iştahım artık artmaya başladıKızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Canım kullanıyorum vitamin 1 aydır ama yinede çıktı işte stresten büyük ihtimalle biraz üzülmüştüm sonrasında oldu bağışıklığım düşer zaten üzülünce hemen hasta okurum saçma bir yapım varCok gecmus olsun canim belki jinekologun bi test ister konusursan vitamin takviyesi yapabilir tekrarlamasin diye
Gecmesini bekliyorum canım.Bende ilac alamiyorum gebelikten kaynakli maalesef.Kolay kolay agrimaz ama agridimi da gecmez.Ustune bulantida var.Gebeliktenmi oluyo bendede çok oluyo kafamı oynatamıyorum ilaçta alamıyorum sen nasıl baş ediyosun ağrıyla
Hiiimmm, pazartesi yaptirmistim cikinca gözükür o zaman teşekkür ederimÇıkmamış olmasi canim nedeni 4 5 günü alıyor sonuçlanmasi bende de sonuç cikinca çıktı ikili tarama olarak sonuclarda
Egitim arastirma hastanesinde yaptirmistim ben sonuc icin 12 gun sonra cikar dediler ama o kadar uzayacagini sanmiyorum ben ara sira kontrol edeyim o zaman e nabizdan erken cikarsa gider alirim, tesekkurler.sadece bakılan iki hormonun değerleri yazıyor canım. Oradan da bir şey anlayamıyoruz zaten. Diğer yaş gibi etmenlerle bir rapor oluşturuluyor. O rapor da maalesef e nabız uygulamasında değil doktorunuzda mevcut olacak. Kısaca en sağlıklı sonuç doktorumuzda.
Ben zaten sonucun cikip cikmadigini kontrol etmek icin e nabiza bakicam sonra gider alirim sonucu ozeldeki kendi doktorumada göstericem. Taramayi devlette yaptirdim.Canım çıkmamış olmamasındandır yoksa e nabız tahlillerde çıkıyor ama sakın oraya aldanma çok yüksekti benim değer o sadece kan sonucu hastanede orantılanmış bir kağıt veriyorlar onda sorunsuz çıktı bizim sonuç
Valla canım ücret konusunda bir fikrim yok gidince yazarım hem bebişimi de görmüş olurum ben diğer çocuklarıma da eksiksiz yaptırdım herşeylerini 3. olması bir şey değiştirmiyor uşak evlat işteEvet canim ucretli mi bilemiyorum simdi ama hersey onlarin sagligi icin,ıçimizde kalmasin keske yapsaydık diye
Oyleymis, herkes bilgi verdi sagolun.Çıktığında sonuç gözüküyor öncesinde yazmıyor
Ben direkt penye emzirme sutyenine gecis yaptim, teli yok acitmiyor, terletmiyor mis. Tabi kiyafet konusunda ilk hamilelikte yaptigim yatirimin meyvesini yiyiyorum su an, yeni hic bir sey almadim, almam buyuk ihtimalle deAynen bende sütyenlerimi değiştim. Destekli bir gün giydim ağlıyordum acaip sızladı giyemiyorum. Babaanne sütyeni gibi birşey aldım 2 tane çok rahatlarBen daha hamile pantolonu almadım. Beli lastikli yazlık pantolonlorımı giyiyorum. Ama soğuklarda gelir yakında bir ara gidip almam lazım.
Kizlar sizde yatia durumlari nasil bilmiyorum ama ben sola yatacam die kendimi zorluyordum. Bugun kardesim unlulerin doktoru olan Furkan Kayabasoglunun imstagramdan bi yazisini atti. Yani ille de sola yatacaz die kendinize eziyet etmeyin die. Ben ettim acikcasi, bi tarafim agriyordu yani bariz. Sizin de bilginiz olsun istedim cunku nette kesinlikle sol da sol die tutturuyorlar.
Ben 5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri ama bugün net bir şekilde hissediyorum, iştahım açıldı. Bulantılarım hala var, kan ilacı da etkiliyor tabi ama yine de yememe pek engel olmuyor.Ben 1-2 kilo aldım. Ama iştahım artık artmaya başladı
Aynen canim orda adi bile sonuç çıkınca gözüküyorHiiimmm, pazartesi yaptirmistim cikinca gözükür o zaman teşekkür ederim
Videolarini bin kere seyrediyorumGüzel mü Banu Çiftçi’nin uygulaması? Ben 3 farklı program kullanıyorum gerçi
Kız mı acaba sizin?ben genişlemiyorum, daralıyorum ama göbeğim sivriliyor, bu nedenle erkek düşünüyorum.
Bazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimiKizlar sizde yatia durumlari nasil bilmiyorum ama ben sola yatacam die kendimi zorluyordum. Bugun kardesim unlulerin doktoru olan Furkan Kayabasoglunun imstagramdan bi yazisini atti. Yani ille de sola yatacaz die kendinize eziyet etmeyin die. Ben ettim acikcasi, bi tarafim agriyordu yani bariz. Sizin de bilginiz olsun istedim cunku nette kesinlikle sol da sol die tutturuyorlar.
Hiç sevmem ayva bulup yersen afiyet olsunBenimde yani uyandigim.zaman yiyesim yoktu ama dun aksam yol kenarinda ayva agaci gordum ayiptir soylemesi zamani mi şimdiden cikmia demistim anneme gecede kopartmis yerken gordum ondan bilemedim yoksa yiyesim yok oyle ,pazarda gorursem bi tame alir yerim artik yinede :)
Üstüne bulantının olması kötü allahtan benim bulantım yok genelde başım ağrıdığı zaman uyuyorum geçiyo susuzlukta baş ağrısı yapıyo su bol tüketiyomusunGecmesini bekliyorum canım.Bende ilac alamiyorum gebelikten kaynakli maalesef.Kolay kolay agrimaz ama agridimi da gecmez.Ustune bulantida var.
Yok canım tuketemiyorum ki hamile kalmadan oncede cok su icen biri degildim.Üstüne bulantının olması kötü allahtan benim bulantım yok genelde başım ağrıdığı zaman uyuyorum geçiyo susuzlukta baş ağrısı yapıyo su bol tüketiyomusun
Uyandığın zaman bulunduğun pozisyon önemli değil canım ilk sola uyuman önemli uyku halinde vücut pek çok pozisyona giriyo bunu durduramazsınBazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimi
Bende tüketmiyorum ama tüketmemiz lazım en az 2 ltYok canım tuketemiyorum ki hamile kalmadan oncede cok su icen biri degildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?