2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Detaylı ultrasonamı girdin canım karanlık odada çok merak ediyorum nasıl oluyo

Sabahlari uyaninca çok agrirdi ilk haftalarda ozellikle 7.haftaya kadar sonra epey hafifledi. Tedirgin oluyor insan ama bulantilarim devam ediyor
Progestan kullanıyomusun mide bulantısı baş dönmesini tetikliyomuş ben kullanıyodum doktorum bırak dedi bıraktım yaşadığım baş dönmesi bulantı gitti ama ilaca bağlı değilse allah yardım etsin çok eziyetli bir durum

Hayir canim kullanmiyorum. Rutine bagladi artik ama hafifleyecek insallah

inşallah canım ya tam mesainin son anları karnım acıktı ya normal de çekmedi canım hiç bişey bu zamana kadar takılıyorum bende işte
hakkinizi helal edin cektiyse ben pek sevmedigim icin oyle balik o yuzden hic cekebilecegini dusunemedim

Ay bende
Gönlünüze gore olsun insallah bu arada ozelemi gidiyorsunuz ense kalinligini burun kemigini kendi doktorunuzmu ölçtü yoksa ayrica detayliyami girdiniz? Bu arada neden 10 gun sonra gidiyorsun 9.gün gitde muane ucreti odeme ozelse eger

Kızlar bugün ikili teste gittim. 11+4 haftaligiz. Ama bebek ölçümlere göre 12+2 cikiyor.
Çok şükür hiç bir problem yok. Ense kalınlığı burun kemiği hepsi normal. Kan testini verdim sonucu bekleyeceğim.cinsiyetle ilgili hiç bir yorum yapmadı doktorum. Sorduğumda 10 gün sonra inşallah kontrole geldiğinde dedi. Soylemezse artık nasipde Rusya'da öğrenmek varmış. Nasıl olur bilemem.
Mide bulantilarim ve istifralarim hala devam ediyor. Hamile kaldığım kilodan -3 'deyim. Sağlık olsun bu gunlerde geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…