- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Cok fazla su midemi bulandiriyor.Keske icebilsek.Bende tüketmiyorum ama tüketmemiz lazım en az 2 lt
Detaylı ultrasonamı girdin canım karanlık odada çok merak ediyorum nasıl oluyoBugun doktorumda randevum vardi 12+3 haftaligim. burun kemigi ense ölçümü vs hepsi iyi cikti cok şükür. Cinsiyet icinde tahmin yapti once soyledi sonra kesin degil dedi sonra belli de siz yine de şimdilik kimseye soylemeyin dedi. 10 gun sonra gidince kesinlesir heralde aslinda kesin ama bir kere daha görsün bakalim. Size de soylemicem kimseye soylemeyin dedi
İçtiğimiz su kese suyu yapıyomu acaba fikrin varmı canımCok fazla su midemi bulandiriyor.Keske icebilsek.
Fikrim yok canım.Vucut suya ihtiyac duysa susardik heralde :)İçtiğimiz su kese suyu yapıyomu acaba fikrin varmı canım
Demekki bende pek susamıyorunFikrim yok canım.Vucut suya ihtiyac duysa susardik heralde :)
Bu göğüs ağrısı beni benden alıyo hiç hafifleme olmadı keşke olsa ☹Benim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
Sabahlari uyaninca çok agrirdi ilk haftalarda ozellikle 7.haftaya kadar sonra epey hafifledi. Tedirgin oluyor insanBu göğüs ağrısı beni benden alıyo hiç hafifleme olmadı keşke olsa ☹
Progestan kullanıyomusun mide bulantısı baş dönmesini tetikliyomuş ben kullanıyodum doktorum bırak dedi bıraktım yaşadığım baş dönmesi bulantı gitti ama ilaca bağlı değilse allah yardım etsin çok eziyetli bir durumSabahlari uyaninca çok agrirdi ilk haftalarda ozellikle 7.haftaya kadar sonra epey hafifledi. Tedirgin oluyor insanama bulantilarim devam ediyor
Daha sonucu almadimcanım ikili taramada serbest betanız kaç çıktı hani 50 altı erkek üstü kız gibi birşey söylüyorlar doğruluk payı varmı?
Benimde bu hafta hafiflediBu göğüs ağrısı beni benden alıyo hiç hafifleme olmadı keşke olsa ☹
Hayir canim kullanmiyorum. Rutine bagladi artik ama hafifleyecek insallahProgestan kullanıyomusun mide bulantısı baş dönmesini tetikliyomuş ben kullanıyodum doktorum bırak dedi bıraktım yaşadığım baş dönmesi bulantı gitti ama ilaca bağlı değilse allah yardım etsin çok eziyetli bir durum
Benimde hafiflediBenim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
Yarin kontrolum var bana dua eder misiniz insallah her sey yolundadirBenimde bu hafta hafifledi
ay bende baligi severek hic yemem oyle canim da cekmez hic sirf yararli diye mecbur yiyorumkız canım çekti valla olsa da yesek
hakkinizi helal edin cektiyse ben pek sevmedigim icin oyle balik o yuzden hic cekebilecegini dusunemediminşallah canım ya tam mesainin son anları karnım acıktı ya normal de çekmedi canım hiç bişey bu zamana kadar takılıyorum bende işte
Yolundadir canim merak etme icin rahat olsun.Yarin kontrolum var bana dua eder misiniz insallah her sey yolundadir
Gönlünüze gore olsun insallah bu arada ozelemi gidiyorsunuz ense kalinligini burun kemigini kendi doktorunuzmu ölçtü yoksa ayrica detayliyami girdiniz? Bu arada neden 10 gun sonra gidiyorsun 9.gün gitde muane ucreti odeme ozelse egerBugun doktorumda randevum vardi 12+3 haftaligim. burun kemigi ense ölçümü vs hepsi iyi cikti cok şükür. Cinsiyet icinde tahmin yapti once soyledi sonra kesin degil dedi sonra belli de siz yine de şimdilik kimseye soylemeyin dedi. 10 gun sonra gidince kesinlesir heralde aslinda kesin ama bir kere daha görsün bakalim. Size de soylemicem kimseye soylemeyin dedi
Benim de sadece gece oluyor canımBenim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?