2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar, cinsiyeti öğrenenleri okudum, tebrik ediyorum
Haftaya 13. Haftada devlet hastanesinde ikili test için randevum var.
Sonuçlar çıkınca kendi doktoruma 14.haftada cinsiyet öğrenmek için gideyim diyorum. 14.haftada öğrenebilir miyim dersiniz?

Bende Dr verince istemedim balık yesem olmaz mı dedim yine de iç dedi.
Anlamıyorum ticari mi amaç
Gerçi kızımda da vermişti balık hapı ama sanki haplar kilo yapıyor sisiriyor gibi geliyor bana

Sanki beni anlatmışsın bende oğlum dogunca 5 gün uyumadım nefes alıyor mu diye cok zor bi hamilelik gecirmistim . mucize gibi gelmisti . ve herseyiyle kendim ilgilenmek zorunda kaldim . ablam sadece 7 gun kalabilmisti. Ben sezeryanli halimle 7 gunden sonra hep kendim ilgilendim ve sarilik vardi gecmeyen kan uyusmazligindan dolayi surekli hastaneye goturuyordum.bir gece ışında kaldı çok zor bi surec yasadim . kuvezde kalinca biberona alisti meme reddi yasadim . 10 gunluk sezeryanli halimle bebegimi kucagimda salllaya sallaya emzirmeye calistim. Kac gun ugrastim tutsun memeyi die . hatta esim dediki sen cok kotu bi annesin birak emmesin mama verelim okadar uzuldum ki . ama pes etmedim ve basardim sonunda tekrar tuttu oglum. Ayyy neler yasadim yaaa . ve surekli aglayan bir bebekti. Uyku zaten hak getire . hala daha cok nazli ve cok aglayan bir cocuk isimiz cok daha.

Bazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimi
Ne demekmis kordonda centik ? Ya da onem arzediyor muymus bebek ya da senin acindan ? Ilk kez duydum iyi farketmisler valla sukurler olsun.

Ay bizde de var kan uyuşmazlığı, neden öyle oldu korktum şimdi (

Valla canım ücret konusunda bir fikrim yok gidince yazarım hem bebişimi de görmüş olurum ben diğer çocuklarıma da eksiksiz yaptırdım herşeylerini 3. olması bir şey değiştirmiyor uşak evlat işte

Ahh tabiki kac tane olursa olsun onlar bizim canimiz bende simdiden oglumda yptirdiklarima benzer seyler bulmaya calisiyorum sonradan iksininde gonlu kirilmasin diye dogum icin

Ben direkt penye emzirme sutyenine gecis yaptim, teli yok acitmiyor, terletmiyor mis. Tabi kiyafet konusunda ilk hamilelikte yaptigim yatirimin meyvesini yiyiyorum su an, yeni hic bir sey almadim, almam buyuk ihtimalle de

Benimde guya ikinci hamilelik ama ilkimde calistigim icincogunu su an kullanamicam ilk gibi alisvsris yapmam gerekicek sanirim daha rahat giysiler ariyorum
hastane icin

Hiç sevmem ayva bulup yersen afiyet olsun

Ben severim normalde de belkide batil ama ayva yersen bebekte gamzeli olurda derler en olmadi agactan birine koparticam artik utandim ama napiyim

Benim kizimda oyle. 3 ay emzirebildim ben. Emmeyi birakti diye hastalik gecirdim. Cok zor cocuk büyütmek. Rabbim saglik versin en onemlisi o

Yiyebilirsin insallah. İnan bekarken babam zorla yedirirdi suyla cignemeden yutardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…