İçin rahat olsun canım benim yarın güzel haberlerini yazarsınYarin kontrolum var bana dua eder misiniz insallah her sey yolundadir
İnş canım benim ilk bebişinmiHayir canim kullanmiyorum. Rutine bagladi artik ama hafifleyecek insallah
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahYarin kontrolum var bana dua eder misiniz insallah her sey yolundadir
Banada verdi balık yağı oluyor o sanırım ama eşim eczacılık yapmış ve önermiyor kullanmamı istemedi balık sezonu açışdo haftada bir veya iki kere yersin o ilaçlarda balıktaki kadar vitamin yok daha doğal yolla alırsn vitamini dedi zaten şanşlıyz ki tam bu vitamine başlıcagımz zamanlarda balık sezonu açıldı bir aya daha ıyi olur doğuma kadar bol bol yeriz artık. Ben dün yedim ilk defa açılışı yaptım
Benim gectı canımBenim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
2. Oğlumun testine baktım üşenmedim beta 30canım ikili taramada serbest betanız kaç çıktı hani 50 altı erkek üstü kız gibi birşey söylüyorlar doğruluk payı varmı?
Canim normal seyreden gebelikte bile her zaman risk var. Suan bile kaza gecirebiliriz. Basimiza baska seyler gelebilir. Ben anksiyete hastasiyim. Hamilelikte kizimda cok evhamliydim surekli doktora giderdim. Dogumdan sonra 5 gun uyumadim. Ya bebek nefes alamazsa diye. Kendime eziyet ettim. Bebek uyurdu ben basinda beklerdim.. sonra 17 gunlukken bebeğimi pusetten kaldirima düşürdüm. Cok sukur hicbirsey olmadi ama olan sütüme oldu, cok uzuldum cok vicdan azabi yasadim. Evde kalamadim kizim 2.5 aylikken eve döndük. Ve birbirimize alisamadik ne kadarda olsa kendi evine benzemez baskasinin evi annemle kayinvalidemde kaldim o surede. Eve donunce uzun muddet disari yalniz cikamadik. Sonra kendimi telkin ettim hep ve basardim.
Suan da da terapi almayi dusunuyorum 7 ekime randevu aldim. Kisaca kendini uzme
Evet canim ilk olacak insallahİnş canım benim ilk bebişinmi
Amin insallah oyledir yarin mujdeli haberler veririm insallahYolundadir canim merak etme icin rahat olsun.
Ne demekmis kordonda centik ? Ya da onem arzediyor muymus bebek ya da senin acindan ? Ilk kez duydum iyi farketmisler valla sukurler olsun.Bazi durumlarda illa gerekiyor yinede. Mesela benim detayli usgde kordonda centik oldugunu ogrendik. Doktorum illa sola yat dedi ama ben yatamadim hep uyandigimda duz yada sagda buluyodum kendimi
Ay bizde de var kan uyuşmazlığı, neden öyle oldu korktum şimdiSanki beni anlatmışsın bende oğlum dogunca 5 gün uyumadım nefes alıyor mu diye cok zor bi hamilelik gecirmistim . mucize gibi gelmisti . ve herseyiyle kendim ilgilenmek zorunda kaldim . ablam sadece 7 gun kalabilmisti. Ben sezeryanli halimle 7 gunden sonra hep kendim ilgilendim ve sarilik vardi gecmeyen kan uyusmazligindan dolayi surekli hastaneye goturuyordum.bir gece ışında kaldı çok zor bi surec yasadim . kuvezde kalinca biberona alisti meme reddi yasadim . 10 gunluk sezeryanli halimle bebegimi kucagimda salllaya sallaya emzirmeye calistim. Kac gun ugrastim tutsun memeyi die . hatta esim dediki sen cok kotu bi annesin birak emmesin mama verelim okadar uzuldum ki . ama pes etmedim ve basardim sonunda tekrar tuttu oglum. Ayyy neler yasadim yaaa . ve surekli aglayan bir bebekti. Uyku zaten hak getire . hala daha cok nazli ve cok aglayan bir cocuk isimiz cok daha.
Valla canım ücret konusunda bir fikrim yok gidince yazarım hem bebişimi de görmüş olurum ben diğer çocuklarıma da eksiksiz yaptırdım herşeylerini 3. olması bir şey değiştirmiyor uşak evlat işte
Ben direkt penye emzirme sutyenine gecis yaptim, teli yok acitmiyor, terletmiyor mis. Tabi kiyafet konusunda ilk hamilelikte yaptigim yatirimin meyvesini yiyiyorum su an, yeni hic bir sey almadim, almam buyuk ihtimalle de
Hiç sevmem ayva bulup yersen afiyet olsun
Benim kizimda oyle. 3 ay emzirebildim ben. Emmeyi birakti diye hastalik gecirdim. Cok zor cocuk büyütmek. Rabbim saglik versin en onemlisi oSanki beni anlatmışsın bende oğlum dogunca 5 gün uyumadım nefes alıyor mu diye cok zor bi hamilelik gecirmistim . mucize gibi gelmisti . ve herseyiyle kendim ilgilenmek zorunda kaldim . ablam sadece 7 gun kalabilmisti. Ben sezeryanli halimle 7 gunden sonra hep kendim ilgilendim ve sarilik vardi gecmeyen kan uyusmazligindan dolayi surekli hastaneye goturuyordum.bir gece ışında kaldı çok zor bi surec yasadim . kuvezde kalinca biberona alisti meme reddi yasadim . 10 gunluk sezeryanli halimle bebegimi kucagimda salllaya sallaya emzirmeye calistim. Kac gun ugrastim tutsun memeyi die . hatta esim dediki sen cok kotu bi annesin birak emmesin mama verelim okadar uzuldum ki . ama pes etmedim ve basardim sonunda tekrar tuttu oglum. Ayyy neler yasadim yaaa . ve surekli aglayan bir bebekti. Uyku zaten hak getire . hala daha cok nazli ve cok aglayan bir cocuk isimiz cok daha.
Besin geçişine engel oluyor centik. Kizim 40 haftada 2900 dogdu. 30lu haftalardan sonra ben cok kg aldim kizim alamadiNe demekmis kordonda centik ? Ya da onem arzediyor muymus bebek ya da senin acindan ? Ilk kez duydum iyi farketmisler valla sukurler olsun.
Ahh tabiki kac tane olursa olsun onlar bizim canimiz bende simdiden oglumda yptirdiklarima benzer seyler bulmaya calisiyorum sonradan iksininde gonlu kirilmasin diye dogum icin
Benimde guya ikinci hamilelik ama ilkimde calistigim icincogunu su an kullanamicam ilk gibi alisvsris yapmam gerekicek sanirim daha rahat giysiler ariyorum
hastane icin
Ben severim normalde de belkide batil ama ayva yersen bebekte gamzeli olurda derleren olmadi agactan birine koparticam artik utandim ama napiyim
Benim de en son gormemin ustunden tam 13 gun gecti sanirim kendi rekorumu kirdimBende cumaya aldim randevuyu ama catliyorum meraktan11 gun olcak
Muhtemelen ondandir. Benimde bu hafta yine kasik ve bel agrim cok. Kizimi kaldir indir, egil kalk derken mahvoldumBenim de en son gormemin ustunden tam 13 gun gecti sanirim kendi rekorumu kirdimbu arada sol kaburga kemigim fena agriyo ya. Hep o tarafta uyumaya calisiyorum diye mi oldu acaba
Benimde rekor 13 gün olduBenim de en son gormemin ustunden tam 13 gun gecti sanirim kendi rekorumu kirdimbu arada sol kaburga kemigim fena agriyo ya. Hep o tarafta uyumaya calisiyorum diye mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?