- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Öksürürken mahvoluyorum. Ve kusarken cok canim aciyorMuhtemelen ondandir. Benimde bu hafta yine kasik ve bel agrim cok. Kizimi kaldir indir, egil kalk derken mahvoldum
Valla 13 gün nasil gecti hic bilmiyorum. Utanmasam giderdim doktora ama utandimBenimde rekor 13 gün oldubayram sonrasi hastalaninca gidemedim dra hemen
Kendi doktoruma gitmeyeli 5 hafta olduValla 13 gün nasil gecti hic bilmiyorum. Utanmasam giderdim doktora ama utandim
Yoo detayli ultrason degil her zamanki muayene oldugum sekilde oluyo ama anlatti uzun uzun bu eli bu bacagi bu surasi burasi vs.Detaylı ultrasonamı girdin canım karanlık odada çok merak ediyorum nasıl oluyo
Evet ozele gidiyorum surekli sadece tahlillerde devlette yaptirip yine sonucu kendi doktoruma götürüyorum. Ayrica detayli ultrasona girmedim rutin muayenede ölçtü hepsini ama uzun uzun her yerini tarif etti sağolsun. 10.gün gidecegim yani kontrol suresi icinde tekrar para vermeyecegim.Ay bende
Gönlünüze gore olsun insallah bu arada ozelemi gidiyorsunuz ense kalinligini burun kemigini kendi doktorunuzmu ölçtü yoksa ayrica detayliyami girdiniz? Bu arada neden 10 gun sonra gidiyorsun 9.gün gitde muane ucreti odeme ozelse eger
Göbek cıktımı belli mi yani benm hep göbegm vardı ameliyat olduktan snra kaldı. O sebepten anlayamıyorm sadece daha sertleşti. Bende 1.5 kilo fazla çıkıyorumKızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Hayırlisıyla yarini atlatirim insallahKendi doktoruma gitmeyeli 5 hafta oldubaska doktorlara gittim hep :/ napayim evhamlilik hissetmeye baslayinca daha iyi olcak oyle teselli veriyorum kendime.
Sorcagim o kadar sey var ki yarin deftere yazayim bari
Özel ilaçlar tabiki ticari farkettiyseniz doktorları ziyarete çok gelirler ilaç firmalarndan. İlaçlar hakkında konuşurlar Her doktorun farklı tavsiye etmesi bundan kaynaklı geneldeBende Dr verince istemedim balık yesem olmaz mı dedim yine de iç dedi.
Anlamıyorum ticari mi amaç
Gerçi kızımda da vermişti balık hapı ama sanki haplar kilo yapıyor sisiriyor gibi geliyor bana
Benim doktora şuan sinir oldum beni radyologa yönlendiriyor ellerindeki ultrasonlar yetersizmis 3 boyutluda çekiyor haatta anlamadım bende 10 gun icinde birdaha gidecegim baska doktora alayım 13+3olacagim bakalım o ne diyecekEvet ozele gidiyorum surekli sadece tahlillerde devlette yaptirip yine sonucu kendi doktoruma götürüyorum. Ayrica detayli ultrasona girmedim rutin muayenede ölçtü hepsini ama uzun uzun her yerini tarif etti sağolsun. 10.gün gidecegim yani kontrol suresi icinde tekrar para vermeyecegim.
Anladım canım benimde ayın 20 de kontrolüm var çok merak ediyorumYoo detayli ultrason degil her zamanki muayene oldugum sekilde oluyo ama anlatti uzun uzun bu eli bu bacagi bu surasi burasi vs.
Yiyebilirsin insallah. İnan bekarken babam zorla yedirirdi suyla cignemeden yutardim
Senle bebişimizin doğum tarihi aynıIkili test yaptiran arkadaslar ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba
Ben muayeneye 60, kan testine 70 verdim. Ama detayli usg degildi normal usg ile bakildi. Arkadasim 230 tlye detayli usg ve kanda baktirmisIkili test yaptiran arkadaslar ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba
Canım bunlar ilk bebeğinde çoğu kadının yaşadığı sorunlar. Netice de tecrübesizlik ve öğrenene kadar doğal bir süreç. Farzedelim ki emzirmede problem yaşadınız ve mama ile beslediniz. Bu da gayet doğal. Benim için annenin ve bebeğin huzuru en önemlisi. Sadece besleme şekline bakarak ne demek 'kötü annesin'.. Eşiniz muhtemelen ne yapacağını bilemediği bir durumda öyle demiştir. Çünkü anlayışlı bakarsak o ilk doğum sonrası babalar için de ilginç ve çok heyecanlı bir süreç. Bir nevi lohusa sendromu yaşıyorlarSanki beni anlatmışsın bende oğlum dogunca 5 gün uyumadım nefes alıyor mu diye cok zor bi hamilelik gecirmistim . mucize gibi gelmisti . ve herseyiyle kendim ilgilenmek zorunda kaldim . ablam sadece 7 gun kalabilmisti. Ben sezeryanli halimle 7 gunden sonra hep kendim ilgilendim ve sarilik vardi gecmeyen kan uyusmazligindan dolayi surekli hastaneye goturuyordum.bir gece ışında kaldı çok zor bi surec yasadim . kuvezde kalinca biberona alisti meme reddi yasadim . 10 gunluk sezeryanli halimle bebegimi kucagimda salllaya sallaya emzirmeye calistim. Kac gun ugrastim tutsun memeyi die . hatta esim dediki sen cok kotu bi annesin birak emmesin mama verelim okadar uzuldum ki . ama pes etmedim ve basardim sonunda tekrar tuttu oglum. Ayyy neler yasadim yaaa . ve surekli aglayan bir bebekti. Uyku zaten hak getire . hala daha cok nazli ve cok aglayan bir cocuk isimiz cok daha.
Benim gittiğim hastanede muayene 100 , ikili test 40 tl di. Diğer testleri ücretsiz yaptılarIkili test yaptiran arkadaslar ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba
Benim fazlasıyla devam ediyor.Yatarken bile dikkat ediyorumBenim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
Genişlemek sadece göbekte büyüdü yani yayvan değil minik bir top gibiGüzel mü Banu Çiftçi’nin uygulaması? Ben 3 farklı program kullanıyorum gerçi
Kız mı acaba sizin?ben genişlemiyorum, daralıyorum ama göbeğim sivriliyor, bu nedenle erkek düşünüyorum.
Benim 12.haftada söyledi. Dün 14 te tekrar baktı aynı söyledi. Sanırım erkek olunca erken belli oluyorSelam kızlar, cinsiyeti öğrenenleri okudum, tebrik ediyorum ❤
Haftaya 13. Haftada devlet hastanesinde ikili test için randevum var.
Sonuçlar çıkınca kendi doktoruma 14.haftada cinsiyet öğrenmek için gideyim diyorum. 14.haftada öğrenebilir miyim dersiniz?
Tabi göbek belli oluyor her gören söylüyor hatta geçen hafta otobüste yer verenler bile olduGöbek cıktımı belli mi yani benm hep göbegm vardı ameliyat olduktan snra kaldı. O sebepten anlayamıyorm sadece daha sertleşti. Bende 1.5 kilo fazla çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?