2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet ozele gidiyorum surekli sadece tahlillerde devlette yaptirip yine sonucu kendi doktoruma götürüyorum. Ayrica detayli ultrasona girmedim rutin muayenede ölçtü hepsini ama uzun uzun her yerini tarif etti sağolsun. 10.gün gidecegim yani kontrol suresi icinde tekrar para vermeyecegim.

Kızlar kaçar kilo aldınız verdiniz acaba. Ben bugün tartıldım yine aynıyım 1 kilo almıştım gitmiş o da sadece genişliyorum göbüş çıktı ben aynıyım
Göbek cıktımı belli mi yani benm hep göbegm vardı ameliyat olduktan snra kaldı. O sebepten anlayamıyorm sadece daha sertleşti. Bende 1.5 kilo fazla çıkıyorum

Kendi doktoruma gitmeyeli 5 hafta oldu baska doktorlara gittim hep :/ napayim evhamlilik hissetmeye baslayinca daha iyi olcak oyle teselli veriyorum kendime.
Sorcagim o kadar sey var ki yarin deftere yazayim bari
Hayırlisıyla yarini atlatirim insallah gece bulantilari uyutmuyor zaten

Bende Dr verince istemedim balık yesem olmaz mı dedim yine de iç dedi.
Anlamıyorum ticari mi amaç
Gerçi kızımda da vermişti balık hapı ama sanki haplar kilo yapıyor sisiriyor gibi geliyor bana
Özel ilaçlar tabiki ticari farkettiyseniz doktorları ziyarete çok gelirler ilaç firmalarndan. İlaçlar hakkında konuşurlar Her doktorun farklı tavsiye etmesi bundan kaynaklı genelde

Benim doktora şuan sinir oldum beni radyologa yönlendiriyor ellerindeki ultrasonlar yetersizmis 3 boyutluda çekiyor haatta anlamadım bende 10 gun icinde birdaha gidecegim baska doktora alayım 13+3olacagim bakalım o ne diyecek

Canım bunlar ilk bebeğinde çoğu kadının yaşadığı sorunlar. Netice de tecrübesizlik ve öğrenene kadar doğal bir süreç. Farzedelim ki emzirmede problem yaşadınız ve mama ile beslediniz. Bu da gayet doğal. Benim için annenin ve bebeğin huzuru en önemlisi. Sadece besleme şekline bakarak ne demek 'kötü annesin'.. Eşiniz muhtemelen ne yapacağını bilemediği bir durumda öyle demiştir. Çünkü anlayışlı bakarsak o ilk doğum sonrası babalar için de ilginç ve çok heyecanlı bir süreç. Bir nevi lohusa sendromu yaşıyorlar Allah bize de eşimize de yardımcı olsun her zaman. Bebeklerimizi çocuklarımızı bize bağışlasın. Evlat anne için de baba için de çok büyük sorumluluk ve mutluluk aynı zamanda. İnşallah hepimize tüm isteyenlere de bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin Rabbim

Güzel mü Banu Çiftçi’nin uygulaması? Ben 3 farklı program kullanıyorum gerçi

Kız mı acaba sizin? ben genişlemiyorum, daralıyorum ama göbeğim sivriliyor, bu nedenle erkek düşünüyorum.
Genişlemek sadece göbekte büyüdü yani yayvan değil minik bir top gibi

Benim 12.haftada söyledi. Dün 14 te tekrar baktı aynı söyledi. Sanırım erkek olunca erken belli oluyor

Göbek cıktımı belli mi yani benm hep göbegm vardı ameliyat olduktan snra kaldı. O sebepten anlayamıyorm sadece daha sertleşti. Bende 1.5 kilo fazla çıkıyorum
Tabi göbek belli oluyor her gören söylüyor hatta geçen hafta otobüste yer verenler bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…