2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2 gündür sağ kasık kısmımda hem bir dolgunluk var hemde yaraya donunursun da sızlar acır ya öyle bir acı oluyor. Nedeni hakkında bir fikrim yok ama geçmiyor sürekli oluyor. Kontrole daha 15 gün var normal midir acaba?

Ay bizde de var kan uyuşmazlığı, neden öyle oldu korktum şimdi (
Canım kan uyuşmazliginda 3 ay gecmeyen sarilik gorulebiliyor . ama olmayadabiliyor. Benim 0 pozitifti bebegin B positf buda antikor uyusmazligi oluyormus ben bilmiyordum dogunca dedi doktor kan uyusmasligindan dolayi sariligi 3 ay surebilir diye. Insallah sen yasamazsin.

Neden 15 günü bekliyosun canım benimde 15 gün var ama ben bugün doktora gidicem 2 3 gündür kesenin olduğu bölge çok ağrıyo sanki içimden parça kopuyo gibi oldu gece çok dikkatli ol canım

Neden 15 günü bekliyosun canım benimde 15 gün var ama ben bugün doktora gidicem 2 3 gündür kesenin olduğu bölge çok ağrıyo sanki içimden parça kopuyo gibi oldu gece çok dikkatli ol canım
Ne bilim ya belki normaldir diye panik yapmak istemiyorum başka bir şikayetim olmadığından bekleyim dedim

AA ciddenmi ne güzel :) benim eşim göbek o göbek diyor bana . hafta ya ozaman belki bnmde daha netleşir bir hafta var aramızda
Netleşir canım sabah uyandığında bak serttir zaten bebiş büyüdükçe genişlicek o da

Ay o da mı kan uyuşmazlığı oluyormuş? bunu hiç duymamıştım. İnşallah siz de tekrar yaşamazsınız

Tüp bebek düşünüyorsanız olabilir belki ama normal şartlarsa verilmez bu kadar bence bende polikistik over hastasiyim 2. Gebeliğim bu ikisindede klomen ile hamile kaldım sadece 5 gün kullandım

Benim karnım ileriye degil yana genisliyor sanki yayvan oldu o yuzden cok belli olmuyor :) dun basim cok agriyordu demistim gece wc ye kalkarken 3 4 kere goz kararmasi yasadim oyleki gece kalktim deprem oluyor sandim.esime deprem oluyor dedigimde tuhafina gitti meger tansiyon dusuklugunden olmus normaldede dusuk tansiyonluyumdur.Ins bi yerde dusup bayilmam.Kan uyusmaligina gelince bizdede var kan uyusmazligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…