Canım kan uyuşmazliginda 3 ay gecmeyen sarilik gorulebiliyor . ama olmayadabiliyor. Benim 0 pozitifti bebegin B positf buda antikor uyusmazligi oluyormus ben bilmiyordum dogunca dedi doktor kan uyusmasligindan dolayi sariligi 3 ay surebilir diye. Insallah sen yasamazsin.Ay bizde de var kan uyuşmazlığı, neden öyle oldu korktum şimdi(
Neden 15 günü bekliyosun canım benimde 15 gün var ama ben bugün doktora gidicem 2 3 gündür kesenin olduğu bölge çok ağrıyo sanki içimden parça kopuyo gibi oldu gece çok dikkatli ol canımKızlar 2 gündür sağ kasık kısmımda hem bir dolgunluk var hemde yaraya donunursun da sızlar acır ya öyle bir acı oluyor. Nedeni hakkında bir fikrim yok ama geçmiyor sürekli oluyor. Kontrole daha 15 gün var normal midir acaba?
Ne bilim ya belki normaldir diye panik yapmak istemiyorum başka bir şikayetim olmadığından bekleyim dedimNeden 15 günü bekliyosun canım benimde 15 gün var ama ben bugün doktora gidicem 2 3 gündür kesenin olduğu bölge çok ağrıyo sanki içimden parça kopuyo gibi oldu gece çok dikkatli ol canım
Belki bu durumla alakalı deneyimli bilgisi olan bir arkadaş yazar inş normal bir durumdur sen motivasyonunu güzel tut canımNe bilim ya belki normaldir diye panik yapmak istemiyorum başka bir şikayetim olmadığından bekleyim dedim
Öyle yapıyorum kuzum aklıma takmak istemiyorum çünküBelki bu durumla alakalı deneyimli bilgisi olan bir arkadaş yazar inş normal bir durumdur sen motivasyonunu güzel tut canım
AA ciddenmi ne güzel :) benim eşim göbek o göbek diyor bana . hafta ya ozaman belki bnmde daha netleşir bir hafta var aramızdaTabi göbek belli oluyor her gören söylüyor hatta geçen hafta otobüste yer verenler bile oldu
Geçmiş olsunGünaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
Allahım şifasını versin canım benimGünaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
Netleşir canım sabah uyandığında bak serttir zaten bebiş büyüdükçe genişlicek o daAA ciddenmi ne güzel :) benim eşim göbek o göbek diyor bana . hafta ya ozaman belki bnmde daha netleşir bir hafta var aramızda
Uyuyo suan hemsire iyi diyoGeçmiş olsunŞimdi nasıl
Canım geçmiş olsun inşAllah bir an önce toparlar duam seninleUyuyo suan hemsire iyi diyo
Ay o da mı kan uyuşmazlığı oluyormuş?Canım kan uyuşmazliginda 3 ay gecmeyen sarilik gorulebiliyor . ama olmayadabiliyor. Benim 0 pozitifti bebegin B positf buda antikor uyusmazligi oluyormus ben bilmiyordum dogunca dedi doktor kan uyusmasligindan dolayi sariligi 3 ay surebilir diye. Insallah sen yasamazsin.
İnşallah tesekkur ederimCanım geçmiş olsun inşAllah bir an önce toparlar duam seninle
Tüp bebek düşünüyorsanız olabilir belki ama normal şartlarsa verilmez bu kadar bence bende polikistik over hastasiyim 2. Gebeliğim bu ikisindede klomen ile hamile kaldım sadece 5 gün kullandımMerhaba günaydın hepinize ben polikistik overliyim, tedavi görüyorum klomen ve büyütme ignesi verdi doktorum hepsini birlikte bir hafta kullandım ve yumurtalıklarimin çok büyüdüğünü söyledi Denizli'de yaşıyorum ve özel bir hastanede tedavi görüyorum yumurtaliklarimin hepsi büyüdüğü için ilişkide bulunmamami aksi takdirde vucudumun hamilelik olursa su toplayacagini söyledi ya yumurtaliklarini toplayalim (9bin) yada iğne ile sonlandiralim büyümeyi dedi daha önce bunu yaşayan varmı yoksa para tuzagimi bilemedim klomen ve büyütme ignesi bukadar uzun ve aynı anda verilmesi bilinclimi sizce?
80 tl idi bizimIkili test yaptiran arkadaslar ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba
etrafımda tutan birkaç arkadaş daha var şimdiki sonucun ne zaman çıkacak?2. Oğlumun testine baktım üşenmedim beta 30
çok geçmiş olsun canım görünce kötü oldum oğlum 3 defa geçirdi o anı yaşamak kadar kötü bir durum yokUyuyo suan hemsire iyi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?